Da li je moguce napraviti camp-kick posle 30sec?

Started by MASTERBLASTER, June 10, 2009, 11:21:35 AM

Previous topic - Next topic

MASTERBLASTER

Da li je moguce da se vrati da na ctf ne moze da se stoji na jednom mestu duze od 30 sec?

Staljin

malo je 30 sec,bar 60 i odmah kick

Lider

Da, da..... Kampometar da "metnete" kao na I Zona serveru. Samo slazem se sa Staljom da je malo 30sec, odnosno previse, zavisi kako se gleda.

$tring

Pa moze, ali ne znam koji mod tamo koristite... Na garage serveru je to lako jer podrzava PowerServer mod... A main je PAM, i na njemu ne mogu da namestim. Ili mozda imate neku foru kako to namestate.... :) Bacite IWD ili sta vec...

komara

A jel moze da se smanji sa 10 sekundi na bar 8 sekundi spawn jer stvarno je dug period 10 sekundi  :hmm

VIP.er

Quote from: komara on June 13, 2009, 11:10:18 AM
A jel moze da se smanji sa 10 sekundi na bar 8 sekundi spawn jer stvarno je dug period 10 sekundi  :hmm

Nikako da se smanjuje, i 10 sec je malo, a kamoli 8, ali ajde 10 se igra svuda...

STEK

jbt...glupi mod.....pa na SD nemac i treba da se kempa....mislim ..... :shok

m.shadows

Quote from: bakitos on June 13, 2009, 02:20:13 PM

Da pazi  nemac ode defuse bomb i pise onda dole da se steka, a allies to vide, i dodju da ga skenjaju. Pa mislim ....!

*SPARTANAC*

Nista ja tu ne bi dirao :this
i da treba da kemapju ali brate kad vidim one budjave kempove kako se ne pomere 2 min sa jednog mesta dodje mi da zalepim nekog.

STEK

Quote from: *SPARTANAC* on June 13, 2009, 04:36:35 PM
Nista ja tu ne bi dirao :this
i da treba da kemapju ali brate kad vidim one budjave kempove kako se ne pomere 2 min sa jednog mesta dodje mi da zalepim nekog.
2 minuta i traje runda!!!

SD ne dirajte...sve ostale radite sta ocete...INAce :icon_grrr: :icon_grrr: :diablo

:icon_bad:

Lider

Mozda je na SD-u malo 30sec. Pogotovo kad isplantam i cekam trojicu-cetvoricu da ih sjebem (nikakav problem za mene :D), i sad ja moram paziti na kampometar i moram da trckaram uokol, umjesto da se ukampam i slusam kad ce da dira mojih ruku dijelo (plant :wink:).
Ali na CTF 1min. i KICK, plus uz mogucnost neke prozivke u stilu "ne glumi Humanog CRUZA" kao na I Zona serveru. :icon_lol:

Funkerman

Quote from: Lider on June 13, 2009, 04:47:16 PM
Mozda je na SD-u malo 30sec. Pogotovo kad isplantam i cekam trojicu-cetvoricu da ih sjebem (nikakav problem za mene :D), i sad ja moram paziti na kampometar i moram da trckaram uokol, umjesto da se ukampam i slusam kad ce da dira mojih ruku dijelo (plant :wink:).
Ali na CTF 1min. i KICK, plus uz mogucnost neke prozivke u stilu "ne glumi Humanog CRUZA" kao na I Zona serveru. :icon_lol:

"ne glumi STEKA"   :rofl :rofl

zlenzlla

Quote from: Lider on June 13, 2009, 04:47:16 PM
:thumbdown

STEK

nesto najgore kad procitam "ne glumi humanog kruza".....mislim bravo za misao!!!
koji su to ljudi izmislili treba im dati kundak u oko..... :vava

uostalom SD iskuliRAJ TE...ALI stvarno!!!! :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

*SPARTANAC*

Quote from: bakitos on June 14, 2009, 05:30:49 AM
nesto najgore kad procitam "ne glumi humanog kruza".....mislim bravo za misao!!!

Ma bajo neka kicka, sta treba neko da uzme snip i ostane na spawnu 10 rudni da poludis, a ovako lepo ostane na spawnu afk 2 min KICK.

Lider

Quote from: bakitos on June 14, 2009, 05:30:49 AM

Stek nam se uvrjedio sto ga stalno opominje da ne bude HUMANI :rofl :rofl  :tongue2 :tease

$tring

Tema je bila kick nakon 30 sec. To je sada uradjeno i postavljeno na MAIN i SD server! :)  :clapping2

Lock.