News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Koje jos mrezne i lan igre picite osim cod2?

Started by husky, April 30, 2009, 06:13:01 PM

Previous topic - Next topic

husky

Nemojte pisat sto ste igrali 20 min i odinstalirali, nego ono u cemu ste konkurentni, lan, net, hamachi.... pa da se mozda nabace neki warovi u drugim igrama.  ;D

CoD2 (svaki dan)
Warcraft 3 Frozen Throne (davno igro podosta, nedavno malo poceo)
PES (na lanu preuzeo prevlast, uz stolni nogomet koji imamo, pase odlicno)

A u ovima dobar ali dugo nisam igro, al bi mogo ;D :

BF2
UT2004
Trackmania
Toca3
Tennis Master Serries
CoD5
CoD4
CoDUO

clumsy

u poslednje vreme samo cod2...

pre sam igrao Grid, pa sam prestao. sada hocu da nadjem zrtve pa da igramo DOW: warhamer II  :spiteful
dok su bile igraonice kod nas, cepao CS, cod, codUO i bf2 u lanu

VIP.er

Pa u poslednje vreme uglavnom samo COD, ali i sledece igre sam igrao dosta i svidele su mi se,i smatram se dostojnim protivnikom:

- LOTR battle for middle earth 1 i 2 ( bolje 2 )
- DOW dark crusade
- WarCraft 3 The Frozen Throne
- PES, pocev od petice, pa do sadasnje devetke :)
- Virtua Tennis 3 ( nepobediv  :) )
- i za kraj Stronghold Crusade ( jako stara, ali po meni mnogo jaka igra )

Zver

LicnoYa

FarCry 2. igram imam orig dobio uz grafu. Pravim mape dosta su zanimljivo to namestili da svako moze da postavi mapu i da je svi skinu za vrlo kratko vreme i moze da se glasa naj mapa td.... Igram i Crossfire koji sam objasnio u jednoj od predhodnih tema. od Cod igram 4 najcesce ali sam sad pravio pauzu.

Toliko od mene

*SPARTANAC*

U poslednje vreme Crysis wars (Org) :worth :worth
BF2 (org, igrao sam... sad igra moj brat igra je skroz ok)

zlenzlla

Quote from: malamaja13 on May 01, 2009, 05:02:21 PM
ovih dana samo cod2 igram...ponekad i nfsu 2...pre sam igrala metin 2,warcraft III,Warcraft III-the frozen throne,sims 2,fifa 08 i 07,Shaiya,cod 1 i cod 4,cs 1.6,Splinter Cell Double Agent Multiplayer,Max Payne 1 i 2,True Crime - New York City,cs source,Pirates of the Caribbean - At World's End,Tomb Raider - Anniversary,GTA III,GTA SA,GTA Vice City,Sniper path of vengeance,Prince of Persia,americhko rvanje,spiderman,star wars battlefront,the great escape,evolution GT,nfsu 1...itd... ;D ...a da i ponekad igram i hitman blood money...  :hat ...a da...ima josh jedna koju samo obozavala da igram,ali se ne secam kako se zove...  :down ...ove igrice mi se svidjaju...samo nemam vremena da ih igram...neke mi je brat izbrisao,a neke igram i ovako kad mi cale iskljuchi net...  :tongue2

A da izadjes malo u park ili negdje slicno? Jbt pa kad ti to stizes sve igrati.  :shok

Ja inace ne volim igrice. Igram samo COD2 i to me je Easy navukao na to. Pet puta sam presao SP i onda me je on navukao na MP. Od tad sam odigrao samo jednom CoD4 i Vice City. Inace nikada nisam puno igrao igrice. Pored ovih sam igrao jos i Teken na PS1 i PS2, Grand Turizmo na PS2 i NBA street na PS2. I da, imao sam Nintendo kada sam bio klinac od cega se nisam odvajao.  Draze mi je izaci vani.  :wink:

Darkman Ki-Ninja

SOLID

Joj Majo sta napisa jbte....pa ovde nije rec o takvim igrama ...nego o igrama u multiplayer(net, lan, hamachi...)

Belick

Igram cod2, cs 1.6, cod4, tmnf|Igrao sam gta san andreas, WoW, igram ovako vt3 i pes9

SOLID

E ovako igrao nekada,
Faces of war(odlicna igra, samo u to vreme kada sam je igrao imao sam vrlo los net),
BF,
COD1   1vs1 protiv buraza,
CODUO,
Age of empires 2 (iskljucivo lan 5vs5 :D  kada se setim... prva igraonica u kraju a mi imali svake nedelje rezervisano od 10-17h :D ) , ISS1 (sony playstation 1)....pa sve do PES 2009....,
Trenutno....
COD2 i Navy fields
to je otprilike to jbg ako zaboravih neku....

Planiram da krenem Metal gear online :D

Belick

da zaboravio sam i ja od iss1 na ps1 do pes9 na kompu.Punio sam woo3cu u svakom

m.shadows

hmmmmmmmmmm, najvise Call of duty 2, onda Truck Mania Nations Forever, Combat arms, hmmmm :hmm :hmm :hmm
Uglavnom samo to, najvise cod2 sad u poslednje vreme malo prestao combat arms, istekle mi puske :( a TMNF sad dosta provodim i igram i ok sam protivnik, user mi je m._shadow ako me ko oce izazvat na trku.:D
To je to

PsiHoman

Quote from: VIP.er on April 30, 2009, 08:14:07 PM
Pa u poslednje vreme uglavnom samo COD, ali i sledece igre sam igrao dosta i svidele su mi se,i smatram se dostojnim protivnikom:

- LOTR battle for middle earth 1 i 2 ( bolje 2 )
- DOW dark crusade
- WarCraft 3 The Frozen Throne
- PES, pocev od petice, pa do sadasnje devetke :)
- Virtua Tennis 3 ( nepobediv  :) )
- i za kraj Stronghold Crusade ( jako stara, ali po meni mnogo jaka igra )
Hhahahah nemojte da igrate sa vip.erom pes pobedio me je 11-1 ako se ne varam... :)

husky

SOLID

PsiHoman

Brate ja taj PES igram onako solidno ali ovom viperu nisam mogao pola da predjem a taj gol me je usrao....

Skelety

VIP.er

DiDaN

Lider

Staljin

Uh i ja sam to kuvao opasno.   :spiteful
[/quote]         sta si ti kuvao? ajde molim te lijepo,ajde sad reci molim te lijepo,nam reci,ajde nam lijepo sad reci,eo,ajde,molim te nam reci,sta si kuvao? :)

Lider

Quote from: Staljin on May 30, 2009, 12:12:13 AM

Uh i ja sam to kuvao opasno.   :spiteful
sta si ti kuvao? ajde molim te lijepo,ajde sad reci molim te lijepo,nam reci,ajde nam lijepo sad reci,eo,ajde,molim te nam reci,sta si kuvao? :)
[/quote]
ahahahahahahah :rofl :rofl
tu i tamo ja sam nesto kuvao, malo zamijesio, tu i tamo pridodao mirodjija kuvanju, i tako ja sam kuvao, u sistini obicna kuvanja :yahoo
:ziveli

GAGI

COD2
COD
Stronghold
I naravno omiljeni Blitzkrieg. AKo ima zainteresovanih mogli bi ugovoriti mech. :aug

DzoNN:)

cod2, cod4, cod5, generals svi delovi, lord of the rings svi delovi, canter 1.6, DOTA, World in Conflict, Battlefied 2, itd itd ... ;D ;D ;D

Labello

Quote from: La_Famiglia_Dzon! on June 09, 2009, 01:11:32 AM
cod2, cod4, cod5, generals svi delovi, lord of the rings svi delovi, canter 1.6, DOTA, World in Conflict, Battlefied 2, itd itd ... ;D ;D ;D
World in Conflit nemoj da spominjes molim te....tu sam bog i batina za tebe!!! A naravno i LOTR BFME I i II.... :tease :tease :tease

El Muerte

Quote from: clumsy on April 30, 2009, 08:00:25 PM
u poslednje vreme samo cod2...

pre sam igrao Grid, pa sam prestao. sada hocu da nadjem zrtve pa da igramo DOW: warhamer II  :spiteful
dok su bile igraonice kod nas, cepao CS, cod, codUO i bf2 u lanu
Racunaj na mene u ovoj :d

Dodushe ja predlazem:

LFS (live for speed)
Ground Control 2  (extra strategija gde je potrebno naprezati mozak a ne histericno kliktati mishem pa ko brze izgradi objekte)
Rome Total War (ko zeli da ga  :icon_bad: u ovoj igri neka izvoli )
Faces Of War  (odlicna WW2 strategija koja zahteva timski rad)

SOLID

komara

BLITZKRIEG razvaljujem presao sam sve,zajedno sa svim mogucim ekspanzijama.  :rnr

GAGI

Quote from: komara on June 22, 2009, 10:35:28 AM
BLITZKRIEG razvaljujem presao sam sve,zajedno sa svim mogucim ekspanzijama.  :rnr

Jesi ili igrao Panzerkrieg? Odlican je.
Mogli bi ugovoriti mec. Igramo kolega i ja skoro svako vece, ako imas jos nekog mogli bi 2v2. Ako si zainteresovan pusti PM.

komara

Quote from: GAGI on July 03, 2009, 06:32:29 PM
Quote from: komara on June 22, 2009, 10:35:28 AM

Jesi ili igrao Panzerkrieg? Odlican je.
Mogli bi ugovoriti mec. Igramo kolega i ja skoro svako vece, ako imas jos nekog mogli bi 2v2. Ako si zainteresovan pusti PM.
Panzerkrieg sam kupio  ali je treci cd bio unisten tako da ga nisam ni igrao a za ovo cemo videti samo da nadjem vremena jer sad bas puno radim a i drugar koji igra takodje je non stop zauzet.Sad sam uz KOMP dobio Company of heroes pa hocu i nju da probam.

Zver

Mephisto

Vidi ljudi sto svasta igraju  :super
Cod2 ko bivsa zena mrzis ju al bi ju jos uvijek ponekad provozao.
Ma company of heroes sa expanzijama FTW.
Steta samo sto nemrem uzivat na dx10 al i ovak igra je... neopisiva.
Spartane javi za match jedan da ti pokazem kak se brani.
Bunkeri hehehehehe nije ti to igra baustele di svabe ljevaju beton cijeli dan.
Zverko UT igras? Pa nisi mi to rekao c-c-c a to nam je zajednicko.
Battle for middle earth isto zakon.
Silkroad... bojim se to opet igrat zarazno je nemos se skinut s toga bas lako.
Jos svasta igram i to vecinom sto mi se sviđa a ne sto netko igra.

I u dodatku JBT WOW i svi koji ga igraju

dexnsk

S-V Nemanja77

DiDaN

Al_Capone

Age of Empires Conqueros FTW  :wink:

Igra jest stara, ali jos uvijek rastura, svakodnevno preko 1000 igraca online.

www.igzones.com

dexnsk

Call of Duty4 - Modern Warfare Multiplayer
Call of Juarez
Call of Juarez - Bound in Blood hamachi network coj-balkan pass balkan Dodjite da se pucamo...
Command & Conquer Generals Zero Hour
Crysis
Medieval II Total War
Rome - Total War
Empire Total War
PES2009
Combat Arms EU
WoW
I jos par igara ali manje poznate...