News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PB problem

Started by komara, May 24, 2009, 07:00:08 PM

Previous topic - Next topic

komara

Imam jedno pitanje naime desava mi se da jako brzo gubim pakete i PB me izbacuje ili na 0 min. ili na 2 min.,otprilike svaku drugu ili trecu mapu uradio sam update jer sam instalirao COD 2 org. Ne znam jel tu ima pomoci,i da obicno kad me izbaci posle toga imam lag(ne uvek ali se desava).

$tring

Quote from: komara on May 24, 2009, 07:00:08 PM
Imam jedno pitanje naime desava mi se da jako brzo gubim pakete i PB me izbacuje ili na 0 min. ili na 2 min.,otprilike svaku drugu ili trecu mapu uradio sam update jer sam instalirao COD 2 org. Ne znam jel tu ima pomoci,i da obicno kad me izbaci posle toga imam lag(ne uvek ali se desava).

Ako mislis na sd server, sada je taj problem resen. Stavljeno je na 0 minuta. Ne znam sta bi te jos mogli zezati...

komara

Quote from: string on May 24, 2009, 08:13:23 PM
Quote from: komara on May 24, 2009, 07:00:08 PM

Ako mislis na sd server, sada je taj problem resen. Stavljeno je na 0 minuta. Ne znam sta bi te jos mogli zezati...
Na Bitangama je ok samo me ponekad izbaci na 0 min,a lag je zbog glupavog NEOBEE i to takav lag da moram da ispucam ceo okvir da bi nekog roknuo(sa lagom se mucim na svim serverima).Nego na nekim drugim serverima mi se to desava,probacu sutra da reinstaliram PB, a trazio sam i da mi zamene modem jer mi TuneUP ukazuje da modem posto je prestar pravi probleme i to je naveo bas ono sto se meni desava.