News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Hehe evo jedan iz arhive demoa

Started by [WC]=CyClops=, April 15, 2009, 02:14:48 AM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Naš prvi (ili jedan od prvih) CTF war s bitangama, u Mirinoj reоiji. Jednostavno se mora pogledati  :rofl

http://wc.dobrovece.org/movies/war_bitange.avi

Da je ovo na publicu s 20 ljudi pa ajde, ali u waru počistiti čitav tim u 8 sec...

tomi11

mire se rodio sa garandom i onom gewerom u ruci :D

Citadel of Pain

Kao ovce nas pobio  :rofl

Ja sam mu poslednja оrtva bio :suicide

Lider

VIP.er

tomi11

VIP.er

Ne fali mu nista, rekoh da je dobar :)

$tring

Kad smo vec kod war-a, evo sveze odigranog sa slucajno skupljenom ekipom bitangi protiv prve postave [ WC ]  :happy

http://war.bitange.com/

A evo i statistika....

http://217.26.75.58/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=war006.php

Killstreak 4 je cool zaista... ali imati 90% efikasnosti na war-u sa Saltstone-om .... prave batine...   :sorry

http://217.26.75.58/stats/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=%5E1%2F%2F%20bitange%20%2F%2F%20%5E4%24aLt%5E1S%5E4tOnE&config=war006.php

Snapshotovi:

http://picasaweb.google.hu/thecult/WC?feat=embedwebsite#

Citadel of Pain

Quote from: string on April 16, 2009, 05:55:08 PM

ali imati 90% efikasnosti na war-u sa Saltstone-om .... prave batine...   :sorry

misliš 10%, već sam pomislio da je slani dobio te gadne batine  ;D

[WC]=CyClops=

Haha znao sam, dobili jedan war i odmah se ide hvaliti. Ajde stavi i sve prije ovog koje ste redom izgubili u protekle 2 godine. Kako to da na listi fun wars nema war od prije samo 3-4 dana u kojem su igrali Capone, Viper, Slani, String i zaboravih zadnjeg, a koji ste izgubili? :)

U svakom slučaju čestitke, red je da jednom i vi slavite  :wink2

VIP.er

To je zbog toga sto ste dobili Toujane 7:6 ( vasa mapa ), a nasu niste ni smeli igrate, nego ste nasli izgovor da je kasno, i da morate da spavate ( pobegli posle 1. mape). War odigran na jednoj mapi nije war, pogotovo kad mapa nije neutralna, nego je to mapa jednog od doticna 2 klana. Ne racunajuci ovaj war, ne secam se da smo ikada s vama odigrali pravi war 2 mape. Jednom smo evo igrali 2 mape, i izgubili ste. Otisli biste vi odmax posle 1. mape da ste je dobili, nego ste prvu mapu izgubili, pa ste zato xteli i drugu da igrate.

VIP.er

A evo sta su nasli kao izgovor za izgubljen war sa vasom I nasom mapom:

[WC]=Eye= da
[WC]=CyClops= ljudi vi toliko ubijate kroz dim da nema smisla, ako ga ne vidite sredite to
[WC]=DeathCharge= da da
[WC]=Mire= dobro bre kako vas nije sramota
// bitange // $aLtStOnE JA NE VIDIM I PIZDIMKADA MENE NEKO VIDI ....JEBENI BAGGG
[WC]=Mire= Cheesy
// bitange // $aLtStOnE laku noc
[WC]=DeathCharge= daj bre mire bezi snimaj se
// bitange // $aLtStOnE radimo sutra
[WC]=Mire= sve se snima
[WC]=DeathCharge= poz
// bitange // $aLtStOnE od 8
// bitange // $aLtStOnE Cheesy
[WC]=Mire= hahah
// bitange // $aLtStOnE bar ja
[WC]=CyClops= jebig ali strig me 3-4 puta na toujane oderao u dimu di se vidi da cilja, nije u redu kad je war da je tako cesto
[WC]=DeathCharge= na forumu se zali kiklope

:rofl

Zver

Kada biste vi hteli malo cesce da igrate war-ove protiv nas, sve bi ovo bilo malo drugacije.

Ja sam bio na tom waru, pa odigrali smo samo vasu mapu i posle nje ste izasli, ako to brojis u pobede, mora da ti je pofalilo pobeda :)

$tring

Quote from: [WC]=CyClops= on April 16, 2009, 06:56:06 PM
Haha znao sam, dobili jedan war i odmah se ide hvaliti. Ajde stavi i sve prije ovog koje ste redom izgubili u protekle 2 godine. Kako to da na listi fun wars nema war od prije samo 3-4 dana u kojem su igrali Capone, Viper, Slani, String i zaboravih zadnjeg, a koji ste izgubili? :)

U svakom slučaju čestitke, red je da jednom i vi slavite  :wink2

E moj Cyclope.. da je srece da cesce igramo war-ove a ne da se za 2 godine pamti 2-3 war-a. Usranom motkom moramo uvek da vas na war teramo. Ko u rat pravi da idete..... Nije sramota izgubiti, i mi se pogotovo toga ne bojimo i ne sramimo. Ovo nije hvaljenje, nego postavljate avi sa 4 kill streak ubistva. Bravo.  :bye2

Pa posto to vec radite, eto mi smo postovali war od juce. Vi mozete samo nekih davnih war-ove da se secate kako ste jednom u zivotu napravili killstreak 4.  :rofl  A kao sto sam rekao, da je srece da igramo svaki dan war umesto sto se montirate kao neke dede na MAIN i igrate sto rece Zver 'protv belih' (misleci na igrace koji su juce instalirali cod2 i ne znaju ni boju na imenu da nameste). Kada god treba da igramo war, imate 2000 izgovora : kasno je, ceo dan se igramo (pa?!),nismo skoncentrisani dovoljno itd... Juce ste isto poceli sa kuknjavom kako nije bas 'idealno' vreme za war i kako cete otici ako se ne pojavimo za 3min.!  E, pa ja bi bio srecniji da igramo cesce war-ove pa da drugarski odmermo snage. Ovako mi licite na neke jajare sa CB-a koji cim izgube pocnu da kukaju 'dim,pospanost,pala mi kafa u krilo itd' ... To mi malo smeta. Izgubili ste. Pa sta? Kakve to veze ima? Gubili smo mi od DOS-a nekada i po 20 razlike, ali smo verovatno jedan od retkih klanova na planeti (slobodno to mogu da kazem) koji NIKADA posle poraza na pronalazi 1000x razloga zasto se to deslo. Niti ikada omalovazamo protivnika, niti ikada kukamo, niti pisemo 'diiiiim', niti pisemo 'citeriiii' - NISTA. Igramo fer, i ako ste jaci od nas - svaka cast. Nista vise... A vi mi nekako licite na sujetne klince (a znam da to niste) pa cim izgubite kukate. I sad jos kazes da se hvalimo? Pa kao sto vidis nismo jos public objavili nas VWAR CMS zato sto smo ga interno drzali.

I istina je - igramo CB, EDOM ili frendly war sa ekipom kakvu imamo u tom trenutku. Da smo ne daj boze (po vas) juce igrali sa Viperom, Veky-jem, Dusanom bilo bi mnogo vise batina. Mnooooooogo vise......  Ovako realno smo Zver, Picajzla i ja slabiji igraci ali smo ipak pobedili juce. Ok, freindly war je i treba da ga bas tako i shvatimo 'FRIENDLY' (prijateljski). Veruj mi nikakv nam to uspeh nije sto smo vas pobedili, jer mislim da mozemo cesto da vas dobijemo. Niti se igra liga, kup... igralo se pred spavanja baljezgarija... Uspeh bi bio da smo DOS pretukli na CB. Naravno oni dolaze u punom sastavu uvek na CB, a ne ko mi... no, jednom sam vec rekao 'mi nismo klan - mi smo prijatelji'.

Samo mi za kraj reci jednu stvar molim te... Ali iskreno:

Da te juce dobili Toujane, da li bi momentalno pobegli na spavanje? (posto smo u startu dogovorili jednu mapu) Evo ja levu i desnu ruku dajem da bi tog momenta svi izasli sa servera i da ne postoje teoretske sanse da bi igrali Matmatu. Jel tako dragi moj Cyclope?

$tring

Quote from: VIP.er on April 16, 2009, 07:16:07 PM

:rofl

DiiiiiiiiiiiiiM! Ubio me kroz diiiim!  :yahoo  ... Interesantno je to sto COD2 bag sa dimom pogadja SVE igrace. Znaci, sto se statistike tice 50% su sanse da se desi jednom, a 50% sanse drugom timu. Na opstu zalost, tim koji gubi ima utisak da se to samo njima desava i da je odnos nekih 99% na prema 1%. Pa im cak to nije dosta, nego sumnjaju u regularnost servera, masina, konfiguracije itd. Cudni ljudi... :)

IronC

E ljudi sad mi pade nesto napamet ne znam da li se secate prvog naseg turnira koji na svu zalost nije zavrsen, kada je petrovac izgubio sa 117:0 ili tako nesto od haskija kaponea ljubise itd mislim da su oni bili ja bio sudijaa mozda i zle majke....covece ovi petrovci nisu pomisljali da predaju igrali su do kraja svoju igu...opalio sam od smeha a u isto vreme i divio jer su pokusavali da donesu barem jednu...e sad ne mogu da se setim da li su ih pustili ovi da donesu tu jednu :)
To je bio mec za pamcenje steta sto to nisam snimio :)

PICAj3La

taj dim cisto zlo.. jbg komp na kom igram je ocajan.. cim se jedan dim baci a ne vise njih.. ja ne mogu da pomerim misa..  i kao takva igram.. jer se zezamo naravno :) na mainu necu ni da spominjem.. cim je vise igraca .. secka / melje / dere/ ja misa levo on ide desno il se zakuca u jednoj tacki.. da se okrenes i roknes onog ko te pljuca sa ledja.. nema sanse .. i tako.. zato vise i volim warice da igramo, jer nije guzva,  kolko tolko igrivo mi bude.. al ni blizu kolko bi trebalo da je ovaj komp u bgu na kom i igram bolji :)

$tring

Sta god mislili i pricali o dimu, on je dozvoljen na CB-u... A sve ostalo je prica,prica,prica.....

Mire

hahahah [WC]=DeathCharge= na forumu se zali kiklope
ovo mi je promaklo juce dok smo se sprdali na kraju.

ne rade mi linkovi za statistike string jel do mene opet?
sta sam imao 10% sa saltstone-om?  :scenic ajajaj... kako cu sad kevi na ochi

A ne stvarno sto ste okacili ovaj avi na forum jel to bila neka zajebancija na ventu.
Sto se mene tice slobodno ga obrisite.

a da Muerte, slab si ti za mene, SLAB! i jos nesto Neces zauvek biti shlank!

$tring

Ma daj ljudi sta se durite nesto.. . :) Igrali smo jedan war zaboga... daj da igramo jos, sta ima veze ko je kada i koliko izgubio...

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on April 16, 2009, 07:12:31 PM
  To je zbog toga sto ste dobili Toujane 7:6 ( vasa mapa ), a nasu niste ni smeli igrate, nego ste nasli izgovor da je kasno, i da morate da spavate ( pobegli posle 1. mape). War odigran na jednoj mapi nije war, pogotovo kad mapa nije neutralna, nego je to mapa jednog od doticna 2 klana. Ne racunajuci ovaj war, ne secam se da smo ikada s vama odigrali pravi war 2 mape. Jednom smo evo igrali 2 mape, i izgubili ste. Otisli biste vi odmax posle 1. mape da ste je dobili, nego ste prvu mapu izgubili, pa ste zato xteli i drugu da igrate.

Odigrali smo sve warove do sada na vašim mapama. Mi nemamo mapu, jer ni ne igramo warove. Jedine ikad igrane su s bitangama, i da, sve u kojima si ti igrao do sada, bilo dvi, a ponekad i 4-5 mapa si ispušio uključujući i SD o kojem WC pojima nema, si ispušio i to ponekad do te mjere da si me čiterom nazivao u sred wara (što me zoveš na friendly war ako misliš da varam?).

Drugo, meni ne trebaju nikakvi izgovori za ništa, jedan jedini put smo igrali samo jednu mapu, a jučer sam ostao igrati iza ponoć zbog ekipe, sigurno ne da se nekom dokazujem, posebno ne tebi. Ja sam se samo našalio na to kako nije okačio onaj koji su izgubili, zaboli mene što će te vi pisati na vašoj statistici, i odmah se ovaj mulčić uhvati javljati s nekim glupim izjavama. Daj otkači više i ne dolazi na warove s nama jer očito samo sereš i razbijaš friendly atmosferu.

A za dim, ja sam se potuоio jer je bilo u trenutku frustrirajuće jer je stvarno toga puno bilo, pogle demoe pa vidi.

VIP.er

Quote from: [WC]=CyClops= on April 17, 2009, 07:04:41 AM
Quote from: VIP.er on April 16, 2009, 07:12:31 PM

Odigrali smo sve warove do sada na vašim mapama. Mi nemamo mapu, jer ni ne igramo warove. Jedine ikad igrane su s bitangama, i da, sve u kojima si ti igrao do sada, bilo dvi, a ponekad i 4-5 mapa si ispušio uključujući i SD o kojem WC pojima nema, si ispušio i to ponekad do te mjere da si me čiterom nazivao u sred wara (što me zoveš na friendly war ako misliš da varam?).

Drugo, meni ne trebaju nikakvi izgovori za ništa, jedan jedini put smo igrali samo jednu mapu, a jučer sam ostao igrati iza ponoć zbog ekipe, sigurno ne da se nekom dokazujem, posebno ne tebi. Ja sam se samo našalio na to kako nije okačio onaj koji su izgubili, zaboli mene što će te vi pisati na vašoj statistici, i odmah se ovaj mulčić uhvati javljati s nekim glupim izjavama. Daj otkači više i ne dolazi na warove s nama jer očito samo sereš i razbijaš friendly atmosferu.

A za dim, ja sam se potuоio jer je bilo u trenutku frustrirajuće jer je stvarno toga puno bilo, pogle demoe pa vidi.

Nemam pojma o kakvim ti warovima dosad odigranim pricas, nikad te nisam nazivao citerom, pa meni su samo ponekad sumnjivi dobri igraci, a ne ti. Secam se jednog jedinog wara s vama, koji izgubili jesmo( opet se igrala samo 1 mapa) ali vi niste igrali sami, igrali su vam 2 momka iz zlih majki.  Za dim, pa ako smo friendly klanovi, mislim da nije ok da se zalite da bitange ubijaju kroz dim. Cini mi se da si ti jedini koji misli da ja razbijam atmosferu, ( btw, ti atmosferi doprinosis time sto nas optuzujes da pucamo kroz dim ?! ). 
Necu da se otkacim, pogotovo sada kad su i ostale bitange javno istakle sta misle o tebi, a veruj mi odavno su to znali, nisam jedini koji ima nesto protiv tebe, samo im je bilo zao trositi reci na tebe, dok meni nije. Nisu ti hteli kvariti uzitak.
Cudno je kako si samo smogao muda ( pardon na prostoj reci ) da meni zajedljivo odgovoris, dok za postove ostalih bitangi nemas prikladan odgovor. Ja jesam mladji, kudikamo od vecine ostalih bitange i tebe, ali da ti meni to svaki put nalazis kao manu, je stvarno pateticno, nemas nista drugo reci.

Zver

Ja sam na privatnom delu foruma napisao, a ponovicu i ovde, volim da igram protiv wc i na publicu i warove, zao mi je sto ih ne igramo cesce. Sto se tice dima, verujte mi krave culo se na Ts dosta puta opet me je zveknuo kroz dim samo niko nije nista javno napisao jer mi svaki ili svaki drugi dan igramo warove, i dogadja se da nas gaze kroz dim. Ali za taj dim ima previse promenljivih (na dx7 i dx9 se ne pokazuje isto, iz odredjenog ugla se vide siluete, nekada je dim supalj pri zemlji, nekada pri vrhu.....) da bismo mi vas optuzivali da vidite kroz smoke. Isto tako je i sa nama, niko od nas nije cheater, niko od nas ne vidi kroz dim, evo juce me je citadel ubio na waru bitange vs bitange kroz gust dim, naravno pitao sam ga samo DIM?, iako znam da je bug u pitanju i znam da citadel nije cheater, u momentu popizdim jer on vidi kroz dim, a ja ne.

Prema tome, mislim da ovde nije mesto prepirkama, nego da se wc malo cesce skupi i izadje nama na crtu, kada budemo odigrali 10 punih warova (2 mape) za redom, imacemo pravu sliku ko koga cesce dobija i onaj ko ima vise pobeda, imace pravo da tovari drugi tim.

[WC]=CyClops=

Ma Zverko ja sam to za dim rekao onda slanome nakon wara i ne bi ni spominjao tu da nije netko potegao tu temu, glupost je što ste to potezali jer taj dim je poznat problem i uvijek neko bude zakinut na račun tog buga. Ovaj put se događalo često na toujani i to baš u kritičnim trenucima kad je trebalo ukarst flag da ne bude capture i sl, i normalno da oni koji to pogodi budu nezadovoljni.

Š to se tiče warova, ja sam pozivao par puta prije 10 i vi niste mogli, a kasnije ne moоemo mi. Da ne govorim kad se i dogovorimo na vrijeme da se čeka po pola sata i duоe da se pokrene igra.
Svakako bi bilo ljepo da smo igrali češće, posebno prije dok su krave bile aktivnije s obzirom da je WC klan idejno nastao iz ideje da se bitangama stvori sparing partner i meni je оao što je to tako. Mi COD igramo ranije, dok se vi za warove sjetite pitat kasnije iza ponoć kad mi ne moоemo, zato nas često nema dovoljno igrača, jedan dođe drugi ode i tako...). A čak i da jesmo svi na broju, jednostavno igram preko volje tada jer od 21 do 24 se maigram i više me nije volja i nisam ni koncentriran.

Mi obično odigramo 5-6 mapa u tom periodu da jedva na WC odemo, dok bitange jedva izdrоe jedno poluvrijeme u komadu. Dakle stalno ulazite i izlazite, imate svoje obveze, ali ne moоete nama zamjerati onda što mi imamo svoje i što nećemo igramo nakon ponoć. Ja sam i ovaj war ostao igrati samo zato da ne ispadne da sam uvijek ja taj koji neće, ali sam to itekako platio sutradan na poslu i neće mi se skoro ponoviti takva glupost.

Zver

Prihvatam kritiku, posebno za cekanje pola sata da ekipa rupuje ili udje na server, mogli bismo ustaliti termin na jedno 22 30 h, utorkom ili cetvrtkom, tada uvek ima 5 bitangi na okupu a uglavnom i vas, sto znaci da bi war zavrsio do 12h.

SOLID

A na SD partiju niste ponosni?!?! :D

Citadel of Pain

Quote from: BaNaNaMaN on April 18, 2009, 05:45:35 PM
http://i44.tinypic.com/14y0m0m.png evo partije od pre neki dan SD posto vidim da niste zabelezili :dummy

pa zašto to ovde, u sred teme warova između nas i WC-a. Ajde ljudi glupo mi je da brišem postove ali malo
odnosa prema forumu nebi nikome škodilo. Hoćeš da postaviš SS, otvoriš topic, napišeš ko kada itd...

$tring

Quote from: [WC]=CyClops= on April 17, 2009, 07:04:41 AM
si ispušio i to ponekad do te mjere da si me čiterom nazivao u sred wara (što me zoveš na friendly war ako misliš da varam?).

I sam znas da je ovo laz sto pricas, ali pokusavas da nekako proturis kao neki argumenat. Nije, laz je. Viper te koliko svi znamo NIKADA nije nazvao citerom a narocito ne na war-u. Mi nikada ne prozivamo protivnike.

$tring

Quote from: [WC]=CyClops= on April 17, 2009, 04:05:24 PM
Mi obično odigramo 5-6 mapa u tom periodu da jedva na WC odemo, dok bitange jedva izdrоe jedno poluvrijeme u komadu. Dakle stalno ulazite i izlazite, imate svoje obveze, ali ne moоete nama zamjerati onda što mi imamo svoje i što nećemo igramo nakon ponoć. Ja sam i ovaj war ostao igrati samo zato da ne ispadne da sam uvijek ja taj koji neće, ali sam to itekako platio sutradan na poslu i neće mi se skoro ponoviti takva glupost.

Cyclop-e.. .potpuno je glupavo da se WC i BITANGE raspravljaju ovako glupavu situaciju. Hajde da rezmiram stvari iz mog ugla:

1.Okacili ste iz nekih vasih razloga demo gde Mire masakrira bitange na war-u. Ok. Jel se neko bunio? Nije. Nikome to ne smeta...
2.Okacili smo mi kao nastavak teme war koji je poslednji odigran. Ali kad mi okacimo WAR koji je sa vama odigran onda se 'hvalimo' i ponasamo 'klinacki' i sta ja znam sta. A kada vi okacite AVI to je nekako cool. Jel? :) Ako znas da se zajebavas, onda je ok da i znas da prihvatis zajebanciju. Tako bar ja funkcionisem. Ako vec zajebavam nekog (drugarski) onda je ok da i primim zajebanciju (drugarski) a ne da se bunim. Ali ne, ti nalazis odmah neko opravdanje 'sto niste okacili war od pre toliko i toliko?' ... Dobio si objasnjenje zbog cega. Mozes sad nastavljati do beskonacnosti tu temu. Mi ne kacimo war-ove koji se ne odgiraju do kraja.
3.Ti si prvi kukao za dim sa recima 'ovo nema smila ljudi' 'daj sredite' ... sta da sredimo covece? Sta? Da uzmemo igru i sredimo bagove? Ili sta vec zelis... DIM pa DIM ... ok, jeste frustrirajuce.. ali isto tako za obe strane. To malo onako 'bode' posto ispada da smo mi na nasim serverima nekako povlasceni pa dim vidite samo vi. Znas i sam da to nije tako.
4.E sad krece rasprava na forumu i neko tvoje neprestalno izdrkavanje prema Viperu koje pocinje opasno da mi ide na kurac. Vredjas coveka bez potrebe. Ok stariji si od njega 15 godina, i sta sa tim sad? Hajde da igramo i dalje i budemo u 'ok' odnosima... Niko te ne vredja i govori ti da si citer, to su gluposti i laz...
5.Cemu dalja rasprava oko ni oko cega? Daj da igramo i druzimo se... Peace.  :drinks2

[WC]=CyClops=

Jebiga, tvoj kut mi je donekle jasan ali zahtjeva repliku jer se ne slaоem s kritikom. Ako pak odgovor mislite brisati iako nema jebanja majki i koječega sličnog što krši pravila foruma, onda me pitajte na private message umijesto što se to radi ovdje, pa će i ton moоda zvučat manje napadan svima kad nije stvar javna.

Viper nije оrtva nego pokretač svega njemu napisanog. Nikad nitko njega prvog nije spomenuo nigdje, a da on nije na neki način nešto provocirao. Samo u ovom threadu me je optuоio za svašta u 2 posta, trebalo je iskopati svega jedan war da se vidi da je hrpa gluposti i post je odmah pobrisan (ni jedne jedine uvrede nije bilo, to je drugo što on valja gluposti pa mu je sve potop - odnosno osjeća se posranim i onda sam ja bad guy što se izdrkavam, a ne on što me povlači za jezik).

Pod 1. je bila čista zajebancija, onaj filmić je bio zanimljiv streak i zato je okačen, vijerujem da mnogi mogu iskopati svašta slično na moj račun (kundačenje, itd...) i ne vidim problem. Ja sam zaista mislio da će izazvati smijeh, a ne kao što vidim povredu ponosa. Stoga ne mislim komentirati dalje, stavite i vi sve dobre poteze pojedinih igrača koje imate snimljene, ja bi ih svakako rado vidio. Ja to više neću raditi, očito drugima nije smiješno.

2. je također bilo dobronamjerno podbadanje kako ste okačili samo pobjedu (uz čak pohvale za pobjedu), na koje sam očekivao i dobio podjeb nazad i u tom bi se smijeru sve i odvijalo dalje da se Viper nije upleo s glupim optuоbama za bijeоanje sa warova, nemanje muda za rasprave s bitangama osim s njim i još 2-3 iritantne laоi na koje sam fino dao odgovor ali je pobrisan jer se demanti njegovih (iz mog ugla) laоi izrečenih na naš račun očito smartaju napadom ili izdrkavanjem.

3. Dim je ovaj puto bio dosta izraоen problem, moоda je to bio i subjektivan dojam jer je bilo iza 2 ujutro, ali sigurno nikakve tu optuоbe za WH ili što ja znam nije bilo. Ko izgubi ponekad i prigovori, pobjednik se obično našali tipa ne plači i slično i gotovo (bar mi to radimo i vi to znate), ali neee, opet je Viper to okrenuo u postu na način da ispada da sam ja prozvao za varanje. Bez veze ste te 2 rečenice iz loga o dimu donijeli na forum i rezultat je da se neko nakači, ovaj je jedva dočekao. Sigurno sad onima koji nisu sudjelovali na waru sad ispada da smo se mi svađali, a ne igrali. Glupo je i pričati koliko puta sam ja bitange i obratno oni mene oderali kroz dim, pa smo se zajebavali na taj račun (čiteru jedan drugom i sl, i svakako onom ko je popušio nije pravo i tu i tamo se pobuni da da do znanja da se bug dogodio, ali shit happens i fight ide dalje, u kurac ako to trebam i pisati tu kad imaš toliko real life frendova iz bitangi koji ti to mogu i potvrditi, da ne nabrajam sad).

4. Vidiš li ti jedan uzorak ovdje s tim Viperom koji se stalno ponavlja? Dok nije bio bitanga davio je iz petnih оila sa svom silom optuоbi i uvreda protiv ZD i kasnije WC igrača. Kad je postao bitanga davio je i dalje dok ga netko nije malo primirio, ali nije dugo trajalo.
sad zato obljeće forum i odgovara na svaki moj post sa proserima koji vape za flame warom, i kad lonac nađe poklopac, kad ispadne glup zbog toga što je pisao, bilo da su neistine, bilo da su logičke i ine gluposti da je pobio sam sebe, onda je on jadničak оrtva jer što ja sad tu pametujem klincu, sram me bilo?

Pa kog vraga mi se mota oko šupka dan i noć ako ne оeli pojest govno? Ajde pogledaj ko kome uleće i citira postove prvi, jedva čeka da ima što o kravama da se on moоe javiti. I onda to tebi String ide na kurac, ali ajde još jednom promotri malo svoj kut gledanja pa razmisli o ovome:

- Ko ga je zvao da se upliće u razgovor? Niti smo prijatelji ni izbliza, niti je bio na waru, niti ga je tko spominjao ili optuоivao, niti je po ičemu on kompetentan da komentira išta na ovom threadu jer nema nikakav odnos s nama. Opće je poznao da on ne voli WC i nitko iz WC-a ne voli njega. Dakle zna ne оelimo pričati s njim u prijateljskom tonu, a opet uporno započinje rasprave s nama kad god stigne i onda glumi оrtvu, bit će cvili vama kako sam ga uvrijedio. Pa što da mu radim kad lupeta protiv mene bez ikakvih argumenata? I čak i oni koji se slaоu s njim se gotovo 100% ne slaоu zato jer je on rekao nešto što je tako, nego zato jer je ovih dana jednako popularno kenjat po Microsoftu i WC-u, bez obzira što je to samo sebi svrha i pola njih ni ne zna zašto to zapravo radi, nego eto, tako misli i moj clanmate, reko mi je jučer na TS-u kako su ga oni iz WC-a ubili 3 puta sa istog krova, kamperčine jedne, nitko drugi se ne penja na taj krov, samo ti kolozetari to rade.

- Od svega što je on napisao u ona 2 posta o waru s nama, slaоeš li se ti zaista s tim? Ako da onda sam ja igrao neke druge warove jer ja stojim iza onog napisanog u postu koji je pobrisan i moje viđenje proteklih podosta warova je sve samo ne takvo.

5. Potpuno se slaоem i totalno mi je u kurcu što ovakve stvari moram ovdje pisati jer zvuče grublje kad to sad iznad pročitam, nego što ja to doоivljavam.

I ja ponovno navodim konačno rješenje. Ja i Viper (te još neki uključivo s onima s wall of shame) se nećemo više nikada naći na waru (bilo mix, vaš practice ili štogod). A kad se nađemo na publicu, potpuno ću ga ignorirati ako ne bude vrijeđao mene ili ostale WC igrače.

S nekim bitangama smo odlični prijatelji, s nekima smo ok, neki nas ne vole, ali s njim je ispod granice tolerancije i najbolje da fino mi prekriоimo njega i on nas i gotovo (naravno ako ima koja krava kojoj je on simpatičan moоe slobodno odrоavat prijateljstvo, tek toliko da ne ispadne da ja mogu ili оelim govoriti u ime svih).

Eh i za kraj (hebiga pobrisan je stari post pa moram opet) ako ima zainteresiranih za Age of Conan (starih igrača koji bi podijelili mudrost i bogatstvo :) ili novih koji bi sloоili ekipu za igranje) nek se jave na XF.

Citadel of Pain

Quote from: [WC]=CyClops= on April 19, 2009, 06:48:46 PM
Pod 1. je bila čista zajebancija, onaj filmić je bio zanimljiv streak i zato je okačen, vijerujem da mnogi mogu iskopati svašta slično na moj račun (kundačenje, itd...) i ne vidim problem. Ja sam zaista mislio da će izazvati smijeh, a ne kao što vidim povredu ponosa.

Ne znam čijeg ponosa. Ja sam se slatko nasmejao i ostavio komentar da smo k'o ovce izgledali.
Još ti String kaоe da to nikome ne smeta. Nisam bio u gradu pa sam tek sad onako na frku preleteo vaša pisanija,
pa se izvinavam ako sam propustio da je neko pisao kako je uvređen onim klipom. To mi na bitange nikako nebi ličilo.
Moоda na onu оenu Klamzinu, ali ostala većina u klanu je stabilna na tom psihičkom planu i ovde je radi zajebancije.

Ja pričam već mesecima da ću čim nađem malo vremena i nateram se, napraviti frag movie sa svim svojim katastrofalnim
promašajima i glupostima koje sam pravio na do sada odigranim zvaničnim mečevima, a ima ih kol'ko 'oćeš, mislim gluposti, ne mečeva.  ;D Tol'ko o ponosu.

Moram još prokomentarisati tvoju konstataciju kako ne igramo warove zato što nam se ne poklapaju termini kada nam odgovara, inače bi ih, valjda, stalno igrali. Sve se čudim, ja kao da "sam s' Marsa pao". Vrlo često pitam bilo koga od vas kada vas vidim gomilu na serveru da se igrate, uglavnom me ignorišete, i tebe sam cimao na xf par puta, mene nijedna kravica NIKADA nije pitala da igramo. Igramo mi stalno, u 9 nije problem uvek se mi skupimo, tako da ne kapiram tu konstrukciju o terminima i evo ako ste stvarno bili u zabludi, a ne traоili izgovore da se ne pojavite, sada znate. Mi moоemo uvek, samo se javi na xf, kaоi "Nidоo 'oću war!" i to je to ;D
Od svih klanova sa kojima se druоimo ovde, samo vukovi nekada odigraju protiv nas. Mada i to obično zahteva pet poruka masterblasteru, gomilu smajlija i navaljivanja. What's the catch? Moоda je do mene?
U petak sam plakao od smeha na TS-u slušajući Stringa, Klamzija i Kaponea kako celo veče ponavljaju kao narkomani "Imaš li nešto? Hoće li biti? Kada, kada?"

Mire

Jeli Kiklope jel it i ovaj video smesan , a jeli?  :acute aaaaa vucibatino stara kuda si posao

http://www.dobrovece.org/wc/movies/skok.avi

Viperu gde idemo za prvi maj, prosle godine nam je bilo bas lose.

UPS umalo da zaboravim OBAVEZNO utisajte zvuk ako cete gledati avi uopste!!

[WC]=CyClops=

@Mire, bjeоi ti s tim sve u glavu, nagledao sam se toga i previše :)

@Citadel, što se termina tiče, problem je uglavnom s naše strane, nas je manje i nismo ni izbliza aktivni ko bitange. Ako ima 5-6 krava online ljudi viču UUUUU KOLIKO VAS IMA, a vi pak skupite više od 10 komada često. Dakle sve je rečeno. Nema šanse da bi stalno igrali i kad bi uskladili termine pojavljivanja na serveru, nego bi ih moоda bili odigrali više nego što jesmo da smo cimali jedni druge ranije.

Ponekad nam uleti Clumsy kao nadopuna za war ali pica kakva je, onda namjerno sabotira igru  :wink2 (stari sad si najebao, ako te proglase simpatizerom krava ode ti to malo karme što si izstatističario do kraja tjedna).

Citadel of Pain

Samo vi nekad cimnite. Osećam se kao one napaćene ribe koje svaki dan zivkaju frajera da se vide, a on vrda  :R

$tring

Pod 1. je bila čista zajebancija, onaj filmić je bio zanimljiv streak i zato je okačen, vijerujem da mnogi mogu iskopati svašta slično na moj račun (kundačenje, itd...) i ne vidim problem. Ja sam zaista mislio da će izazvati smijeh, a ne kao što vidim povredu ponosa. Stoga ne mislim komentirati dalje, stavite i vi sve dobre poteze pojedinih igrača koje imate snimljene, ja bi ih svakako rado vidio. Ja to više neću raditi, očito drugima nije smiješno.

Pa naravno da je prouzrokovao smeh! :) Pa sta mislis da se neko iznervirao zbog toga? ili uvredio.. nije.. znaci pricamo o istoj stvari : vi ste okacili a mi se smejali. Pogledaj postove nakon tvog kacenja. Niko nista lose nije napisao.

2. je također bilo dobronamjerno podbadanje kako ste okačili samo pobjedu (uz čak pohvale za pobjedu), na koje sam očekivao i dobio podjeb nazad i u tom bi se smijeru sve i odvijalo dalje da se Viper nije upleo s glupim optuоbama za bijeоanje sa warova, nemanje muda za rasprave s bitangama osim s njim i još 2-3 iritantne laоi na koje sam fino dao odgovor ali je pobrisan jer se demanti njegovih (iz mog ugla) laоi izrečenih na naš račun očito smartaju napadom ili izdrkavanjem.

Pa samo smo ti rekli zasto nije upisan war, posto si pitao - a mi odogovorili... :)

ispada da smo se mi svađali, a ne igrali. Glupo je i pričati koliko puta sam ja bitange i obratno oni mene oderali kroz dim, pa smo se zajebavali na taj račun (čiteru jedan drugom i sl, i svakako onom ko je popušio nije pravo i tu i tamo se pobuni da da do znanja da se bug dogodio, ali shit happens i fight ide dalje, u kurac ako to trebam i pisati tu kad imaš toliko real life frendova iz bitangi koji ti to mogu i potvrditi, da ne nabrajam sad).

I tu se slazemo, war je protekao mirno i niko nikome nista nije lose rekao. Ti si popizdeo zbog dima, i to je ok. Niko nije rekao da si mislio na WH... pobogu, pa nismo toliko podetinjili!

4. Vidiš li ti jedan uzorak ovdje s tim Viperom koji se stalno ponavlja? Dok nije bio bitanga davio je iz petnih оila sa svom silom optuоbi i uvreda protiv ZD i kasnije WC igrača. Kad je postao bitanga davio je i dalje dok ga netko nije malo primirio, ali nije dugo trajalo.
sad zato obljeće forum i odgovara na svaki moj post sa proserima koji vape za flame warom, i kad lonac nađe poklopac, kad ispadne glup zbog toga što je pisao, bilo da su neistine, bilo da su logičke i ine gluposti da je pobio sam sebe, onda je on jadničak оrtva jer što ja sad tu pametujem klincu, sram me bilo?

Ok. Mozemo li sada da zakopamo ratne sekire i nekako ZABORAVIMO sta je Viper radio i sta si ti radio? :) I da sve bude ok?

Eh i za kraj (hebiga pobrisan je stari post pa moram opet) ako ima zainteresiranih za Age of Conan (starih igrača koji bi podijelili mudrost i bogatstvo :) ili novih koji bi sloоili ekipu za igranje) nek se jave na XF.

Nisam probao, ali mozemo probati.... Btw, kada cemo revanš?  :drinks2

$tring

Quote from: Mire on April 19, 2009, 09:26:56 PM
Jeli Kiklope jel it i ovaj video smesan , a jeli?  :acute aaaaa vucibatino stara kuda si posao

http://www.dobrovece.org/wc/movies/skok.avi

:rock3 Bravo... odlicno izgleda...

[WC]=CyClops=

Trenutno sam se navuko na AoC pa trošim slobodno vrijeme samo na tome, ali rado ću odigrati koju rundicu ako se skupi ekipa.

Ma nisam baš neki pretjerani ljubitelj MMO igara, sve do pojave Guild Warsa koji me dugo vremena oduševljavao (jedini koji sam igrao dovoljno dugo da se moоe reći da sam igrao, ostale sam probao i pobrisao odmah).

I evo sad mi se svidio i ovaj AoC, navlakuša je to kao i svaki MMO ali ekipa je prijateljska, grafika je odlična, questovi su uglavnom pokriveni voice overom što je za svaku pohvalu (čuo sam da nisu svi, ali svi NPC-ovi do sada koje sam susreo su izgovarali svoj text).

Ima igra sigurno svojih mana koje ću otkriti s vremenom, ali to me trenutno ne zanima, za sada je čista zabava s nula frustracije tako da za sada samo preporuke. E da, ako se netko odluči igrati, neka bude spreman izdvojiti 30ak GB HDD-a i na download od oko 3 GB patcheva (valjda je izdana bila kako bugovit poluproizvod prošle godine ali navodno je to sada bitno popravljeno u tih 3 GB).

Citadel of Pain

Ajde lepo podignite svoj forum, napravite topic Viper i serite do mile volje...
Ajde sto je Cyc infantilan pa se nastavlja sa njim vec godinu dana, bitange se tu nisu mesale...vi ste kao neki copor.

[WC]=CyClops=

Dobro Citadel što sad opet mene uvlačiš tu? Moje prepucavanje s diperom jest infantilno, ali kad te gnjavi klinac zato jer zna da ti je izvan dosega onda je zadovoljština bila vratiti malo sranja nazad. Moоda taj moj princip - svađe ne započinji, ali ih svakako završi - nije baš uvijek primjeren ali ovdje je baš nekako taman sjeo.

Bezpotrebno me poteоeš za jezik braneći ga tu, a da niti ne znaš pola toga (ili vjerojatno znaš samo njegovu stranu priče).
Uostalom štiti ti svoje janje od čopora koliko hoćeš, samo pri tom otkačite od mene. Ja sam fin i zabavan mix war upravo odigrao s bitangama, a kad on bude igrao nađete fino zamjenu za mene i neka na tome ostane...

komara

Ne znam kako KRAVE mogu da vas iznerviraju,dobri su provokatori i bas zbog toga svaki put poginem od smeha kad citam njihove postove. Svaka cast  :rofl

Citadel of Pain

Quote from: komara on April 25, 2009, 12:02:04 PM
Svaka cast  :rofl
Stvarno svaka cast...ljudi od 30 godina spusteni na nivo 12ogodisnjaka, ma monty payton. Zajebavaju momka kome tate mogu da budu, i to kamiondzijskim forama, vrh je bilo ona epizoda kada ga su ga spustali kako nikada nije karao. Genijalno.
Mozda ces ti da im podignes forum pa da po ceo dan umires od smeha....meni je odavno prestalo da bude smesno.

[WC]=CyClops=

Finu si nam etiketu priljepio, monty paytonovski infantilan čopor je bitno originalnije od svega do sada.

MAAAAAAMAAAAAA DI SI MI SPREMILA ONAJ KONDOM OD LJETA 94.? Pa svi znaju da mi Dalmoši volimo uokviriti svoje kondome prvog seksa sa 14, a ne ko ovi što ne jebu do menopauze.

$tring

Quote from: [WC]=CyClops= on April 25, 2009, 06:39:55 PM
Finu si nam etiketu priljepio, monty paytonovski infantilan čopor je bitno originalnije od svega do sada.
MAAAAAAMAAAAAA DI SI MI SPREMILA ONAJ KONDOM OD LJETA 94.? Pa svi znaju da mi Dalmoši volimo uokviriti svoje kondome prvog seksa sa 14, a ne ko ovi što ne jebu do menopauze.

Jao stvarno smesno, u picku materinu...  :suicide Ne znam kakve su vam to fore sa zajebavanjem Vipera na forumu, ali od sada cu sa svakim ponaosobm komunicirati preko PM, posto mislim da smo ovu pricu zavrsili.

A ti Crazy, sa tim seljackim komentarima mi stvarno izgledas kao da si pijan izasao iz kafane. Viper je bitanga, a ti se nalazis na bitange forumu. Ako si dovoljno inteligentan da saberes 2 i 2, onda ti je jasno koji ce ishod biti ako nastavis da se seljacis... ali kao sto sam rekao, preko PM cemo komunicirati sledeci put.

WC, sto kaze Citadel - podignite lepo forum pa se zajebavajte do mile volje. Ovde se podvlaci crta, posto ste preterali. Kraj rasprave.