News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Call of Duty Gaming

Started by cod.Gaming_Quicker, April 09, 2009, 12:13:08 AM

Previous topic - Next topic

cod.Gaming_Quicker

Veliki pozdrav za Bitange i za sve koje obozavaju CoD2 igru i CoD serijale.

Mi smo klan-igraonica "CoD gaming" iz Panceva.Igramo iz igraone koja poseduje 16 kompijutera a u planu je prosirivanje kapaciteta na jos sest.U igraoni postoje dve vrste internet konekcija,wireless od 800/1600 kbps i ADSL od 1024/1280 kbps.Nalazimo se u centru grada  u ulici Zmaj Jovina 16 u klimatizovanom prostoru od 60 m2.Posetite nas sajt   www.cod-gaming.rs  da se zezamo.

CoD Gaming je multigaming klan.Trenutno raspolazemo sa 3 squada:
1.Call of Duty 4
2.Counter-Strike
3.Counter-Strike team2
-Planovi su nam da napravimo timove za sto vise igrica.Trenutno razmisljamo da vratimo CoD2 squad koji ce probati da se vrati na CoD2 scenu tako sto ce "mozda" da se prijavi za LAN turnir  u Smedervu 26. aprila. i pokazati da jos vrede i jos razmisljamo da napravimo squad za Left 4 dead.Nekima ce ovo biti cudno,ali nije losa ideja da se ode na CB.Sto vise to  bolje.
Posetite

WWW.COD-GAMING.RS

Pozdrav od Quicker-a i od igraone Call of Duty!!!

wOo3cA

Sudeci po tome kako si opisao igraonicu ne zvuci lose. Mogli bi da organizujete neki LAN turnir u Cod2,sto se tice nas koji bi ucestvovali imate punu podrsku... :hat pozz

cod.Gaming_Quicker

Ja sam predlozio sefu da napravimo neki LAN turnir u cod2,na njemu je da odluci.Ako ga smaram svakog dana,prihvatice on,ne moze da me podnese  :)

VIP.er

wOo3cA

ajde dodjite u smederevo na lan bice dobro zezanje a i trebaju nam ekipe...?? :wah :wah

cod.Gaming_Quicker

ded4

cod.Gaming_Quicker

Lovim tog petog ko nekog zeca,samo mi se izmigolji.

$tring

Quote from: cod.Gaming_Quicker on April 09, 2009, 12:13:08 AM
Veliki pozdrav za Bitange i za sve koje obozavaju CoD2 igru i CoD serijale.

Sjajno sto postoji takvo mesto u Pancevu. Mogli bi nesto organizovati tamo... Za pocetak, gazda ako je rapolozen da mu se organizuje dobar turnir tu smo da pomognemo koliko mozemo. neka se obrati na string@bitange.com , pa cemo se izdogovarati.
Nadji petog igraca, pa da se vidimo u Smederevu.

Belick

ded4

Quote from: cod.Gaming_Quicker on April 10, 2009, 06:38:02 PM
Lovim tog petog ko nekog zeca,samo mi se izmigolji.
Jel si ga ulovio? ;D

cod.Gaming_Quicker

ded4

Quickeru jel ste nasli petog????
Ostavi mi tvoj xFire ovde

vasili

Mirise to nama na jedan CTF LAN :D

VIP.er

ded4

Quickeru sta bi sa vama, dolazite ili ne????

cod.Gaming_Quicker

Odustali smo,oterao sam ih sve u tri lepe.Hoce,pa nece,hoce,pa nece,pa nek nam neko pozajmi,i tako sve.Sad cu da kazem gazdi da ne ubacuje cod2 tim,za inat a trazili momci da ih vodim na LAN(nema veze koji gametype) i nece a imaju pare,smradovi!! Evo vec 2 dana ne pricam sa njima.

ded4

Quote from: cod.Gaming_Quicker on April 21, 2009, 09:43:32 PM
Odustali smo,oterao sam ih sve u tri lepe.Hoce,pa nece,hoce,pa nece,pa nek nam neko pozajmi,i tako sve.Sad cu da kazem gazdi da ne ubacuje cod2 tim,za inat a trazili momci da ih vodim na LAN(nema veze koji gametype) i nece a imaju pare,smradovi!! Evo vec 2 dana ne pricam sa njima.
:rofl :rofl :rofl :rofl