News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CATACOMB!

Started by $tring, August 03, 2007, 06:47:27 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Danas me zvao gazda... potpuno sam se iznenadio... :) Kaze da je instalirao sve i da svi kompovi rade osim jednog u VIP koje je nesto u kurcu. Instalirao je DVD koji sam mu odneo prosle nedleje gde ima instalirano gomila modova i kojekakvih kuraca tipa HOLD THE FLAG. Nase igranje je isto kao i do sada, nista se ne menja ali predlazem da za sledecu nedelju (posto sumnjam da cu stici da nastelujem za ovu) napravimo probu od 2-3 nove mape.. ima stvarno lepih mapa, i finoh modova koje inace igramo na net-u (tipa rotiranje na pola partije strana amer-nemac) ... naravno sve to treba dobro da prostudiram i da postavim.... eto...... to je to..

Ali opet... kad me nazvao gazda bio sam fazonu 'ohohohoh... otkud ti?!'  :lol:

mean

To je dobra vest :D ............jos samo da poprave sve slusalice,tastature,miseve :x ......i sve bi bilo u redu :wink: ......nove mape JUUUUUPIIIIIIIIIIIII :!:  :!:  :!:

Mykel

Bas lepo od njega,  sunce mamino, MA NEK IDE U P.M. DOBRO SE SETIO

Sauron

SEREM IM SE NA CATATOMB!!!
U оivotu se nisam toliko iznervirao!!!
Mene tamo više neće videti!

Levo u VIP-u, od pet računara, iz prve u tablu je ulazio jedan!
Ostalima samo izleti iz COD-a. Restart... Isto... i onda kao debil, uđi, izađi... 10 puta i jednom uđe. Pola vremena smo potrošili dok smo ulazili u table...

Onda na pola igranja, nov radnik, koji mi je ulogovao komp, ugasi server!!!
Kao nije znao šta je to.... COD KONZOLA!!!

Onda i to što smo igrali... kao da nismo... sranja od VIP kompova su neigriva čim  padne dimna bomba... 2 frejma imam tada...

A radnici su posebna priča... Mutavije ljude nisam video...
Aj mi daj neku podlogu... "postoje podloge, ali su zaključane i nemam OVLAРĆENJA da ih dam!!!!???"
Rezervišemo sve u vipu... jedan igra generale... Kao on je stalni gost... KOJI SMO MI KURAC ONDA!!!??

SEREM IM SE IGRAONICU!!!

I da dodam...
Nas 15 dolazi tu već 2 godine... Sagradili smo mu 2 spata na kući barem... i takvo nepoštovanje prema stalnim mušterijama.... strašno...

Sauron

A što se tiče modova...
Dovoljan je samo jedan: Admiral Mod.
Stvarno je strava i ima super stvari...
Videću da se dogovorim sa ovima iz Xtreemea da instaliraju taj mod.

$tring

Quote from: "Sauron"A što se tiče modova...
Dovoljan je samo jedan: Admiral Mod.
Stvarno je strava i ima super stvari...
Videću da se dogovorim sa ovima iz Xtreemea da instaliraju taj mod.

Ma slazem se ja sve sa tobom... da nema smisla to sto nam rade i gomila kompova ne radi... a opet ja ne vidim alternativu.... :(

Picao sam preko koji dan sa vasim  LEEMAN3 i kaze mi da niste ni vi nesto odusevljeni ovom novom igraonicom. Da nije radila klima i da je poprilicno zagusljivo... Ajde, sve su to stvari koje se mogu srediti ali mi jako smeta to sto smo svi u istoj prostoriji... i nemci i saveznici... :( ... pa sad, jesu tamo bolji kompovi ali da li je stvarno bolje igranje........

Ako nadjete neku novu igraonicu javite obavezno, posto smo i mi u potrazi.

BTW, jel znas neki mod koji loguje zastavice u CTF? I sta zapravo radi taj Admiral Mod? (Inace smo ga instalirali u Catacomb kao i jos milion mapa)...

Sauron

Admiral mod donosi klase. Postoje prašinari, napadači, inоinjeri, bolničari, snajperisti, podrška, admirali.
Svaka klasa ima jedinstvena oruоija.
Energija se ne dopunjava, i ekipa stalno mora imati jednog lekara u blizini.
Podrška ima minobacač, mitraljez koje mogu montirati gde hoće, i bazuku.
Napadači umesto dimne bombe imaju vatrenu i gasnu bombu, koja ubija sve koje se nađu u njoj.
Inоinjerci postavljaju TNT koji moоe da se aktivira na prisustvo, vreme...
Admiral, na svaka dva minuta (a kada dobije čin i manje) poziva artiljeriju :)
Š to više ubistava, veći čin, više municije i bombi.
Neranjivost prvih x sekundi... koliko se podesi.
Na CTF-u se random postavljaju zastave... nema ustaljenih štekova :)
Ko provede x sekundi na jednom mestu, dobija upozorenje, a posle x vremena svima se na radaru oglasi gde sedi šteker. Postoji i opcija da posle xx vremena ako se ne pomeri, umire.
TDM se igra na poluvreme.
Postoji brzo trčanje.
Izbalansirana su oruоija. Sada i ameri stalno imaju (britanski) karabin.
Tompson ima 28 metaka...

I tako... To je ukratko :)
Ja ovo igram na freedom wireless mreоi... A ne verujem da ćemo ikada igrati ovo u katakombama...

Citadel of Pain

ajde da mu damo jos par dana...a za bojkot...ne znam, mislim kapiram da si ispizdeo, ma svi smo, samo je pitanje da li cemo negde drugde imati veci komfor od katakombi, pa cak i ovako sakatih...jer meni ne smeta da sedim napolju..opet mi je to bolje od kuma i drugih malih igraonica...problem je i u tome sto ekipa udje u lev VIP i vec trecu nedelju nam treba 2 sata da shvate da ti kompovi NE RADE i da sednu napolje...evo sledeci put ja sedam odma napolje a nek slani sedne na moje mesto..bole me kita pravo da vam kazem gde cu sedeti samo da neslusam istu pricu svake nedelje..ne radi mi komp, ne radi, zapinje..nadjes odma komp koji radi i NE KUKASH...ovako nam stvarno pola veceri ode u cekanju da nekom magicno proradi komp

da nacnemo pravu temu, da li katakombe imaju pravu alternativu u novom sadu?

ajde svi koji znaju neku igraonicu da se raspitaju i da okace ovde predloge..neko rece u nedelju da ima na naselju iza robne kuce jedna...to bi adoney mogao da se proseta pa da nas izvesti....mada ja garantujem na necemo naci nista tako veliko kao katakombe  niti cemo naci odvojene prostorije za ekipe...kontam da postoji tako nesto idealno u gradu da bi vec odavno culi...
zato se bojim da nece biti nista od bojkota  
ono sto realno mozemo je da budemo ultraaa dosadni tom majmunu od gazde, sto ti vec polako jesi...i da prestanemo da sedimo za kompovima koji ne rade...u 4 sata nadjes BILO KOJI komp koji radi i pocinje igranje...moj komp u VIP-u nije radio mesec dana...sedeo sam napolju, nikom nisam kukao i igranje je pocinjalo na vreme..

Citadel of Pain

Quote from: "Sauron"SEREM IM SE NA CATATOMB!!!
U оivotu se nisam toliko iznervirao!!!
Mene tamo više neće videti!

Slazem se sa tobom...drago mi je da ste i vi ispizdeli...ali moram 100 put postaviti isto pitanje...koja nam je alternativa???

Devic mi je pricao kako ste prosli u onoj novoj...platili 4 a igrali 2 sata...ne zvuci bolje od catacomb  :cry:

zato ajde da budemo malo konstruktivniji... resenje mi moglo biti u tome da se skupi nas par jedan dan i odemo tamo da im sredimo te kompove..to je bila i gazdina prva ideja.. koji je btw teski moron kao i otpala ekipa koja radi tamo..

$tring

Quote from: "Citadel of Pain"resenje mi moglo biti u tome da se skupi nas par jedan dan i odemo tamo da im sredimo te kompove..to je bila i gazdina prva ideja.. koji je btw teski moron kao i otpala ekipa koja radi tamo..

Danas me je zavao gazda! :) Kaze da se ulogovao na svim kompovima i da sve radi.. pa me zove da vidi kako moze da proveri da li sve radi ili ne. Rekao sam mu da startuje server i da se uloguje na 10 kompova... kaze da mu sve radi.. pita koji framerate mi zahtevamo pa sam mu objasnio da je dovoljno da na 1024x768 sve radi i na LOW texturama...... da ocigledno nisu kompovi dobri... zamolio me je sutra pre podne da dodjem ali ja ne mogu jer shljakam.... ako postoji neki dobrovoljac koji ce otici do igraonice i proveriti da li sve radi - neka se javi.

Eto... to su ipak lepe vesti jer se covek ako nista drugo iscimao, i kaze mi da je sat vremena njakao sve kompove i da mu radi...

Realno, sta je on uradio a sta ne videcemo u nedelju... ali u svakom slucaju pozdravljam dobru volju..... :) eto....

Adoney

Shto se tiche moje potrage na Naselju za boljom igraonicom...

Kada sam prolazio bajkom oko robne kutje, zaustavio sam par klinaca, i kada su skontali da ne zelim da im ukradem novac za uzinu, bili su sasvim uljudni da odgovore na mojih par pitanja...

Da, zaista postoji josh jedna igraonica i zove se "Warnet".. Kada sam pitao: "Da li je dobra?", malo su se nasmejali i rekli da odem u Catacomb koji nije bash daleko... Nisam ni spomenuo Catacomb, a vetj su me slali tamo...  :|
Ispostavlja se da kompovi nisu bash neshto, chak ni za njihovu Dot-u, a ni nema ih u dovoljnom broju za nashe potrebe... :P ... Dakle i oni preferiraju Catacomb... Tliko o Novom naselju... (btw, zaustavio sam josh par njih sa istim odgovorom :) )..

Makar se gazda (neochekivano) potrudio :)

SALTSTONE

Slazem se sa Nidzom da igranje treba odmah da pocne cime se dodje ali tako sto ce se ekipe rotirati iz nedelje u nedelju u slucaju da kompovi i dalje ne rade u levom VIP-u, da ne bi neko nedeljama sedeo napolju na 55 stepeni i kukao kao JA :oops:

SALTSTONE

btw, Istina je da sam bio taj kome cesto nije radio komp, ali takodje je istina da se zbog mene nije cesto zadrzavalo igranje koje bi teklo  normalno iako ja nisam tu, vec sam tamo negde iza gde menjam slusalice , mish , njakam monitor , smanjujem jebenu grafiku i sl. A kukanje bi nastajalo tako sto bih promenio tri kompa i shvatio da nijedan ne moze da parira onom u desnom VIP-u, tj. da obezbedi normalno i nazovi priblizno ravnopravno igranje cak ni na najnizim grafickim performansama !!!
  P.S. Na kraju ako se situacija ne promeni, ja cu sedeti napolju i igrati na onoj sherpi koju sam pronasao pre 3 nedelje !  :grrr:

Citadel of Pain

Quote from: "SALTSTONE"
  P.S. Na kraju ako se situacija ne promeni, ja cu sedeti napolju i igrati na onoj sherpi koju sam pronasao pre 3 nedelje !  :grrr:

Ma nema potrebe....treba da se menjamo u saveznickom VIP-u dok ne prorade kompovi i u drugom...upravu si, napolju je shtala :a: ,
klima im ne radi pa se sav ulepis...a u VIP-u feensi..milina  8)  8)

SALTSTONE

mean

Sta cemo sa catacombom,jel se igramo sutra ili ne??? :roll:

Citadel of Pain

postavio sam temu...idi glasaj!

mean