dozvoljen nick u igri??!!

Started by BaNaNaMaN, April 14, 2009, 11:08:05 PM

Previous topic - Next topic

BaNaNaMaN

Evo zeleo bi da prijavim lika jednog koji igra na Bitangama SD serveru  njegov nick idi ovako  LOBS||N4s3r_0r1c,ako ne znate to ime, on je bio ratni general u Srebrnici za vreme rata 90-tih... evo nesto opsirnije o njemu  http://sr.wikipedia.org/wiki/Насер_Орић , sto se tice mog misljenja , mislim da je glupo da nosi taj nick u igri, to je isto sto bi neko stavio Ratko Mladic... a cuo sam da je zabranjeno da se nose imena ratnih generala...

P.S. decko nije jednom usao na server on je tamo svaki dan :rofl :rofl
pozzz

dexnsk

zlenzlla

El Muerte

VindFakeR

Samo da se i ja oglasim ja sam 1000 puta zvao irona da ka kicka ali izgleda da to nije urodilo plodom.
A ne znam sta cete mu davati ban kad ce on rest modem i op Jovo nanovo.
Mislim da bi trebalo da postavite neku vrstu skripte koja bi sama kickovala imena koja su zabranjena.

SOLID

Mislim da je ovo smesno.... posto taj lik igra svaki dan na serveru! A vidjao sam i neke od admina da igraju kada i on... pa mu niko nista nije reko  :-\   :icon_grrr:

m.shadows

slazem se al sto je ironc rekao mom da se mora menjat nick lolina??nije mi jasno??

El Muerte

Quote from: SOLID on April 15, 2009, 12:42:09 AM
Mislim da je ovo smesno.... posto taj lik igra svaki dan na serveru! A vidjao sam i neke od admina da igraju kada i on... pa mu niko nista nije reko  :-\   :icon_grrr:

Ako je neko od admina igrao to znaci da nije bio svestan imena koje ovaj idiot koristi.Da budem iskren i ja sam ga vidjao ali nisam bio svestan tog imena i sta znaci....

BaNaNaMaN

evo sad sam izasao sa servera , i mogu da kazem da je lik igrao celo jutro sa tim nickom... i jos igra..

HeadHunter

Stvarno sramota, ljudi hoce neko da ga upozori(zamoli), da promeni nick!!! ???

Lider

Paradox

Zracak mu je takodje nick .Jednom sam ga zamolio da promeni ime i ispao je fer i poslusao me. Medjutim, vratio se na stari u rekordnom roku. Dal' ima pamcenje zlatne ribice ili je jednostavno bezobrazan ne znam. Takodje sam primetio da je ostatak servera bio ravnodusan dok sam vodio prepirku sa njim tako da sam zbog toga valjda i odustao.

Covek je inace fer igrac i koliko sam ja primetio ne provocira, verovatno ga i zbog toga vise nisam smarao za nick.

Al' evo sad kad vidim da su i ostali primetili zamolicu ga kad ga vidim na serveru da  promeni na Zracak ili Leonardo ili sta vec, u suprotom nece me mrzeti da cimnem admina.

SOLID

Quote from: Paradox on April 15, 2009, 04:47:08 PM
Zracak mu je takodje nick .Jednom sam ga zamolio da promeni ime i ispao je fer i poslusao me. Medjutim, vratio se na stari u rekordnom roku. Dal' ima pamcenje zlatne ribice ili je jednostavno bezobrazan ne znam. Takodje sam primetio da je ostatak servera bio ravnodusan dok sam vodio prepirku sa njim tako da sam zbog toga valjda i odustao.

Covek je inace fer igrac i koliko sam ja primetio ne provocira, verovatno ga i zbog toga vise nisam smarao za nick.

Al' evo sad kad vidim da su i ostali primetili zamolicu ga kad ga vidim na serveru da  promeni na Zracak ili Leonardo ili sta vec, u suprotom nece me mrzeti da cimnem admina.
Slican slucaj sam  imao s njim....

komara

*SPARTANAC*

Quote from: Paradox on April 15, 2009, 04:47:08 PM

100% istina!

gallardo

ako se ne varam od sad se zove LOBS||...
inace smatram da bi to trebao promjeniti...ali eto ne provocira nikog tako da..nek admini odluce :super

SOLID

Sve je OK! Samo da ne bude Naser Oric.....

lang

Ma pazi kada je Shaban !A Shabana imas svuda okolo .Nego  nesto mislim da im je krivo sto mi tako lepo ratujemo na Bitange -serverima da prosto zele da nam kvare druzenje i tako to.Neka se pokazu kao igraci a ne kao budale.I na kraju mogu da se zovu kako hoce i Paja Patak i Silja,Pluton , ....i dalje su shabani koji nemaju pojma! :aug

komara

Quote from: lang on May 08, 2009, 03:25:28 AM
Ma pazi kada je Shaban !A Shabana imas svuda okolo .Nego  nesto mislim da im je krivo sto mi tako lepo ratujemo na Bitange -serverima da prosto zele da nam kvare druzenje i tako to.Neka se pokazu kao igraci a ne kao budale.I na kraju mogu da se zovu kako hoce i Paja Patak i Silja,Pluton , ....i dalje su shabani koji nemaju pojma! :aug
TAKO JE  :clapping2

tomi11

kad vec spominjete nickove samo da kazem da ce oni likovi koji kratke recenice upotrebljavaju kao nick bit kickani.znaci ono nickovi tipa "pijan sam" , "danas me ne ide" i da ne nabrajam dalje.

Lider

Aj da on napise "dans ne ne ide", vec on stavi "danas me NEide"... onda se jos vise iznerviram :D
KICK!

spdR

"danas ne ne ide " :D
danas me ne ide :)