News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

// REGGAE SERVER + SD SERVER //

Started by $tring, December 26, 2007, 05:40:08 PM

Previous topic - Next topic

$tring

:D Pokrenuta su dva nova BITANGE SERVERA!

BITANGE SD SERVER - SD server  - 80.74.160.88:28963
Tip igre                        : SD
Maksimalan broj igraca : 8
Javni slotovi                : 24
Privatni slotovi             : DA
Smoke                        : NE
Shotgun                      : DA (1 kom)
Force Autoassign          : DA
Health                         : NE
Free vote                     : DA

BITANGE REGGAE SERVER - SD+CTF+HQ+TDM server  - 80.74.160.88:28964
Tip igre                        : SD+CTF+HQ+TDM
Maksimalan broj igraca : 8
Javni slotovi                : 24
Privatni slotovi             : DA
Smoke                        : DA
Shotgun                      : DA (1 kom)
Force Autoassign          : DA
Health                         : NE
Free vote                     : DA

Ono sto moram da naglasim je da su oba servera u TEST fazi rada. Ukoliko se pokaze da opterecuju masinu - ugasicemo ih

Druga stvar (koja mnoge zanima) su statistike... statistike sa ova dva servera NE ULAZE u glavne statistike (sto nije slucaj sa garage serverom). Trenutno belezimo log sa oba servera pa cemo videti sta cemo...

Ako serveri opstanu, dobice svoje statistike - SD statistike, dok REGGAE verovatno nece posto je malo besmisleno (igraju se 4 igre izmesane)... a na kraju krajva, ovaj server i treba da sluzi malo za opustanje.... cisto da ne mislite vecito na brojke dok igrate  :wink:

Serveri su u test fazi, tako da cemo korigovati sve i svasta.. dim (da/ne) itd... a mozda ubacimo i jedan snajp!? (sad ce dole biti jedno 30 postova na tu temu - osecam)  :D

ristic

e mozda sam noob, al sta znaci SD ?

mean

a oce biti snipe :?:  :lol:  :lol:  :lol:

clumsy

nece, ali za bice jedan VELIKI kundak samo za tebe! :P :)

clumsy

sada sam bio na SD serveru i primetio sam da uvek mozes da menjas oruzje. na pocetku selektujes npr kar i onda kada vidis da neko da dolazi mozes lako da iz menija da uzmes bilo koje oruzje.

KIKI

|EUnet|V@S!L!

Podpredsednik

Quote from: "ristic"e mozda sam noob, al sta znaci SD ?
SD=Search & Destroy, je igra u kojoj pronalazis neprijatelja, unistavas jednog po jednog, dok ih sve ne unistis, tvoj tim dobija bod i onda krecete ponovo! :)

Rusha

S&D je nesto poput Counter Strike-a ,jedan tim postavlja bombu a drugi tim cuva bomb site i onemogucava ih da postave bombu ,ili jednostavno pobijes sve neprijatelje  i pobedis  :D I kad zagines ,cekas da se zavrsi partija pa igras,sto znaci da se igra dosta opreznije :wink:

domohomo

sad cemo vidit ko je igrac a ko kukavica, jedino me strah kad neki doticni tipa humanog budu svabe i brane postavljanje nasto ce ta igra licit hihi

Rawentk

To care,to se cekalo malo sd,i ajd nek bude snip fali malo.

Podpredsednik

Mene malo smara cekanje, jer me uvek ubiju medju prvima, kad istrcavam ko BUDALA!

$tring

Quote from: "KIKI"string malo stucaju serveri

Znam. To je zbog net-a... i tu ne mozemo nista za sada.

IronC

Uh juce je to bas bilo primetljivo.

clumsy

ovaj juce sam video da ne radi SD server.  :|

[WC]=CyClops=

Evo mog mišljenja o COD2 modovima kad se već spominju.

DM bi trebalo ostaviti za igre kao što je UT, tamo blista pogotovo u 1 vs 1.

TDM je dosadan da boli glava, moоe sluоiti jedino kao zagrijavanje za ostale modove.

SD (ili kako god ga zovu u raznim igrama) je super mod, ali u COD2 je meni beskrajno loš.

Spawn je uvijek na istom mijestu što dovodi do čestog granatiranja i čuvanja unaprijed znanih ruta kojim neprijatelj mora proći čim se krene da ne bi ostao zarobljen u bazi (posebno ovo vrijedi za toujane gdje iskusni SD igrači mogu snipati i granatirati pola njemaca čim se krene ako su ameri).

I što je najgore strane se ne mijenjaju. Barem da se svaku rundu automatski zamjene strane svim igračima pa da malo napadaš, malo braniš...to bi popravilo igrivost dosta.

COD2 mi jednostavno nije toliko dobar u SD-u kao konkurencija (CS, AA, SF, itd...)

Ali su zato CTF i HQ zakon u COD2. Moоda da stavite jedan probni server gdje se ta 2 moda naizmjenice vrte na svima poznatim i dragim mapama :)

domohomo

da si malo igra bolje sd vidija bi da nije tocno to sta si napisa, ako znas di se triba kretat nece te nitko granatirat ni pogodit snipom, sve ti je stvar navike i ucenja mapa, a strane bi se trebale mijenjat svakih 10 rundi... ja sam igra sd dosta i vec skoro napamet znam sve te stekove i mjesta di se mogu nalaziti protivnici... kasnije ce sve bit jasnije (koja rima) pa cete vidit da sve ima utjecaja, pa cak i mjesto planta, suskanje igraca itd... i molio bi stringa da odobri bar jedan snip

[WC]=CyClops=

Quote from: "dominik"da si malo igra bolje sd vidija bi da nije tocno to sta si napisa

Ma igrao sam dosta SD-a, pogotovo u COD:UO ali pustimo sad moju (ne)vještinu igre, o tome donesi sud kad se budemo gledali preko nišana :).

Moje je mišljenje da COD2 ima puno mapa koje izrazito favoriziraju jednu stranu i to se više primjeti u SD-u nego u recimo CTF-u ili pogotovo HQ-u jer je tamo radio spawn random.

A što se tiće promjene strane, to nije bilo tako na serverima gdje sam igrao, valjda nisu imali skripte za to. Ali to je svakako super stvar.

domohomo

pa na ovim bitangama ima puno stvari kojih na drugim serverima nema ili obrnuto, npr nema snipa to je jako vazna stvar u sd-u bar po meni a ta promjena strana bi trebala nastupiti svako 10 ili 20 rundi ne znam jeli to tako,  a ionako kad god sam online nema nikoga na serveru :twisted:

clumsy

pa nema nikog. a jesi video ono vece kada smo mi bitange dosli koliko je ljudi bilo? a sto se tice snipa neverujem da ce biti zato sto bitange ne vole snip :) mozda i bude, nikad se ne zna ;)

[WC]=CyClops=

Ne vole snipe ali toliko vole kundake da moоda bude 2 kundaka...onako ko u Hitmanu samo 2 kundaka umjesto 2 pištolja :)

Dualwield FTW :D

$tring

Quote from: "clumsy"pa nema nikog. a jesi video ono vece kada smo mi bitange dosli koliko je ljudi bilo? a sto se tice snipa neverujem da ce biti zato sto bitange ne vole snip :) mozda i bude, nikad se ne zna ;)

Pa snajp mozda i nije lose ubaciti u SD jer je takticka stvar. Sranje je na CTF jer bi se stekare namnozile. Legnu, zauzmu jednu ulicu i skidaju te sa pola table. Zato smo ukinuli, odnosno ne igramo vec godinu i nesto dana sa snajpom... ali SD je ipak to stvar taktike. Jedan snajp po ekipi.

domohomo

ajde string ubaci anketu za jedan snip po ekipi na sd serveru mislim da je nemoguce igrati normalni sd bez toga, ali opet vasa je stvar :idea:

Simke

Bilo bi dobro ako bi mogli da smanjite vreme jedne partije koja trenutno iznosi 4 minuta.Uglavnom na warovima je 2 min partija negde i 3 ali 4 minuta nema nigde.Danas sam malo igrao SD (i odro ih :D) ali stvarno smorio sam se zbog vremena.Zamislite tek ako dodje Ristic saksija pa da mi 4 min stoji u jednom mestu ? Moj predlog 2 ili 3 minuta vi odlucite

ristic

hahahah jao simke, otkinucu te  :)

Simke

Hahah ma salim se ja malo Risticu khm khm saksija khm khm ... :lol: