Spider je ispao pi*** najveca

Started by PsiHoman, April 10, 2009, 12:44:42 AM

Previous topic - Next topic

PsiHoman

E ovako igrao sam cb 1v1 sa La famiglia spiderom i on je uzeo neki server gde mene kikuje pb kad god ga ubijem i rekao da ako me 5 puta kikuje pb ja gubim mec.... Bas mene briga za te poene i te stvari ali on je ispao najvecu low i najveca PICKA... Nisam znao gde ovo da napisem pa ajd ovde ali stv ja mislim da je ovo stv lowowski odradjeno... . . . Spider evo ti  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

spdR

To za pb bas i niej tako al nema veze :) rekao sam panju da ne mozes tako da igras kad te stalno kika,ti si izaso i nisi se vratio..DEMO AS PROOF..normalno da cu da ti uzmem poene kada si rupo...i FOF od mene...imam vise warova nego ti sati igranja...gg bb

EDIT : btw dal mislis da ljude ovo zanima ? hm hm...mene su jebali na cbu zbog skripte za gledanje demoa,pa nisam ni ja lud vise...

PsiHoman

hahahah pa kako je bilo i nemoj ti meni panju da nije ovo bitange forum najeb***  bih ti se keve.... Ma bre spider ispao si low a ja sam rupao zato sto sam mislio da imas bar malo mozga da igras ferplay ali posto vidim da nemas boli me iskreno....

spdR

Ne brini.Ti si rupao jer nisi znao da ce te kikati :) Uostalom,ja samo postujem pravila,ili ne ? Get used to cb....

wOo3cA

ajde bre batalite sa tim,smarate,mozete i preko xf da se grudvate...