News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

In Memoriam: Igor Hukić (NooOooZ)

Started by Zver, April 05, 2009, 01:43:18 AM

Previous topic - Next topic

Zver

Dragi igraci, danas smo od igraca darkbgd na serveru dobili informaciju da je poginuo Igor Hukić poznatiji kao NooOooZ

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/53886/Saobra%C4%87ajna+nesre%C4%87a+u+Zemunu.html

Bio je nas saborac, druzili smo se i na ts i uzivo, NEKA MU JE VECNA SLAVA

zlenzlla

Staljin

Pocivao u miru Bozjem  :cray

~LoneWolfs~Extreme

Bio je super momak puno vremena smo proveli zajedno na TS-u i u igranju. R.I.P prijatelju

ToTo

Imao sam tu privilegiju da ga licno upoznam i druzim se sa njim. Bio je prava ljudina. Pre dva meseca smo se druzili kod njega u Zemunu. Jos ne verujem da ga nema. Neka ti je vecna slava i hvala prijatelju moj.

jape

spdR

la_famiglia_m@rio

Pocivao u miru bozjem :cray :cray

PsiHoman

clumsy

Ne verujem... prosto odbijam da poverujem....  :(

Neka ti je vecna slava prijatelju...  :(

Peđa

Naprosto ne verujem...  :down

Slava mu

tnt74

$tring

:cray

Serveri će do ponedeljka biti offline... R.I.P.

Podpredsednik

Uh bre...najezio sam se, ne verujem!!!  :sorry
Neka ti je vecna slava NOZINO!

*SPARTANAC*

lang

Neka ti je vecna slava !

MASTERBLASTER

POCIVAJ U MIRU PRIJATELJU!

KIKI

strasno, ne mogu da verujem...

a taman sam mu pre koji dan cestitao 24 rodjendan

r.i.p

SOLID

A joj bre! ne mogu da verujem!!1!!
R.I.P  :sorry :sorry

HeadHunter

Strasno...!!! Rest In Peace, druze... :cray

Neka mu je vecna slava...:(

Darko

Poslednji pozdrav druze, neka ti je laka zemlja...

El Muerte

Zezali smo se zajedno u gerili , zezali se dok se igramo, dobacivali i psovali u shali.............tesko sam primio ovu vest.

SALTSTONE

Drago mi je da ga  se secam sa rodjendana Bitangi i nasih kratkih caski, bio je nasmejan, s pivom u ruci i znao je da uziva.....
Jako mi je zao sto vise nije sa nama.....Slava mu.............  :cray

wOo3cA

veky

//LoneWolfs//kamiX

Imao sam cast "ratovati" i zabavljati se s njim! I dalje ne vjerujem kaj se desilo?!!
Posljednji pozdrav prijatelju, falit ces nam puno, kako u igri tako i na TSu!!!!
R.I.P stari!  :sorry :cray

domohomo

Iskrena sućut od ekipe iz Dalmacije... Noz uvijek ces nam biti u srcima... RIP prijatelju.....

IronC

:shok
...neka ti je laka zemlja...
:cray

Krvavi Bil

greenyy

Noooooooz stari falit ces nam svima!! zao mi je sta te nisam imao priliku upoznati i tesko mi je povjerovati da je ovo istina!! rest in peace comrad in battle you will always be remembered and will always stay in our hearts...

MAKARIJE

Tomo_SU

vasili

Strasno :(

Neka ti je vecna slava

VIP.er

muschmule

Sestra me je probudila jutros u 4h da mi kaze za nesrecu.Od onda sam u shoku. :shok

Pre par meseci sam imala sa njim mali verbalni okrsaj na serveru.U Gerili smo se racun toga lepo nasmejali i popili pice zajedno.Super je lik,nasmejan,vedar...jos uvek ne mogu da verujem.Strasno!!!

Pocivaj u miru

Nikada te necemo zaboraviti!!!

Lider

Uzas  :shok
Pocivaj u miru!

darkbgd

nema vise druga mog,prijatelja jedinog...
Nemogu da prihvatim i shvatim da ga vise nema. Pisem a suze mi same idu.
Ako se za nekoga moze reci da je bio dobar momak onda je to za njega. Velika mi je bila čast poznavati ga i druоiti se sa njim ovih 5-6 godina. Bio je veliki smeker,zavodnik,saljivđоija i pre svega drug koji bi za tebe uradio sve. On mi je instalirao i igricu i sve u vezi nje pa smo se zezali. Bas smo ovih dana hteli da kao napravimo klan. Nemoоe se to napisati koliko je on bio dobar dečko i koliko je imao violje za оivotom. Hvala admin. za ovaj lep gest sto je iskljucio srevere na jedan dan,toliko je moj brat zasluоio.A on nije bio kriv u ovom prokletom udesu isao je 50 na sat. Sudbina. Pričao mi je o svima vama,o vasem okupljanju i sve reči hvale za sve momke koje je upoznao na tim okupljnjima. Počivaj u miru druоe moj.

STEK

pocivaj u miru...... :cray

Belick

tihi

Uzasno,evo sad citam i ne verujem. Neka mu je vecna slava.

husky

Pocivao u miru.

Ja se uvijek nadam da ce smrt motociklista doprinijeti u tome da se drugi toga ostave. Ja sam ljubitelj bicikla, pa i sa 20 km/h po gradu ne mogu napraviti 10 km da bar jednom nemam situaciju da me auto zvekne za dlaku. A ovakvih prica svako ljeto, mladez pogiba. Maknite se s motora.

potpredsednik Rambo

Ulogovao sam se jutros i pokusao da pristupim serveru...
Awaiting connection...kaze... i odbrojava...
na bilo kom portu da sam probao ista stvar...
odem na sajt bitangi...i imam sta da vidim.
vise mi nije do igranja.

Imao sam priliku da ga sretnem na rodjendanu bitangi...veseo i shashav momak, raspolozen...

Neka ti je vjecna slava Nozino...  :down

Mcgrady

Mykel

Neka ti je večna slava. Počivaj u miru brate naš.

dexnsk

Au jel to onaj noz ^0NOOOZ ili kako se vec potpisivao. Omg neverujem R.I.P.

counterX

R.I.P. stari,počivaj u miru boоjem.... :cray

ripper

Iskrena sućut obitelji!

Počivaj u miru!

Zna!!!!

нao mi je jako,mlad i pun energije,NooZ-ino sjecat cemo te se i truditi da te ne zaboravimo,iskrena sucut od cijelog clana I-Zona
njegovoj obitelji ......

Beba

Paradox

Laka ti zemlja Igore.

budaletineGandi

Sinoc sam cuo na serveru i nisam mogao da verujem.
   NEKA TI JE VECNA SLAVA NOZINO I POCIVAJ U MIRU

Labello

Sorrow

Imao sam priliku bit s njim u klanu, pravi momak.
Zivio vječno, RIP. :down

Shooter

clumsy

Ostaces vecno u nasim srcima....   :cray
Pocivaj u miru Igore.

http://www.youtube.com/watch?v=IEH28oRQSJo

darkbgd

Mislim da bi bilo dobro da osnujemo klan koji ce da nosi naziv NooOooZ da uvek podseca na njega i da uvek bude tu sa nama. Ako neko to zeli moj xfire je darko073

* ThE JoKER *

Rest in peace comrad...rest in peace  :'(

Tony Narednik SRB

S njim sam razmenio par reci u Gerili....
Neka ti je vecna slava Igore.

El Muerte

Posveta za naseg Igora u ime svih nas koji smo se druzili sa njim.

Najtuоnija pesma (Jovan Dučić)

Znam za neizmerne i bolne samoće,
Kad sat mre nečujno, kao cvet što vene,
I kad srce prazno prestaje da hoće
Ni vence pobede ni ljubavi оene.

Znam za neprohodne samoće bez daha,
Kad konci sa svačim padnu pokidani,
I u kojim srce zastane od straha;
Kad svemu oko nas izgledamo strani.

Kad nas oči stvari ravnodušno motre,
I duša pred sobom prestravljena stane;
I sopstvena povest kad se cela potre;
I kad je od leda suza koja kane.

Ni seme u brazdi, ni stopa na putu,
I kako je teška sena koju vučem!
Kanda tuđe srce bije u mom kutu?
Sve svetle palate оivota pod ključem!...

Vaj, koliko puta umiremo? Ko bi
Znao za sve tmine pod suncem! I zna li
Iko sva bespuća u sutonu dobi?...
I kako smo često oči zatvarali...

zOn4|Tony

.:Chunky:.

R.I.P. bio si dobar decko u Wild Hogsima!

:down

brnjoliki

:(sta reci!neka ti je vecna slava nozino.

PICAj3La

videh juce na serveru dok smo se igrali da se prica o nekome al na zalost nisam uhvatila o kome i sta konkretno, samo skontah da je neka nesreca u pitanju, gde su masovno ljudi nestali sa servera posle te tuzne vesti.. bilo mi je uzasno glupo da zapitkujem, a ko, a sta, a gde, no evo tek sad videh o cemu se radi.. :( (da ne spominjem da sam par minuta posle toga bas prosla tuda u zemunu, i sklonila se bas toj hitnoj pomoci, jeza me hvata..) nisam imala prilike da ga upoznam licno, jer nisam bila tada u gerili, al zato smo se siti smejali na TSu.. bas mi je zao..
R.I.P.

Citadel of Pain

Kakav je to car bio, uvek nasmejan, srcan, voleo zivot i ljude. Nedostajace.
Počivaj u miru prijatelju.  :cray

Lesaa

Bio je dobar momak dobar saborac u klanu...
sta drugo reci sem R.I.P prijatelju neka ti je laka zemlja...  :sorry :sorry :sorry :cray :cray :cray

DiDaN

Jbt.....jos ne mogu da verujem........imao sam cast da ga upoznam......uzas........POCIVAJ U MIRU!!!

ristic

au noze, ljudino, pocivaj u miru druze...i dalje je tesko poverovati...  :sorry  :down :cray

Alarsien

Neverujem sta se desilo, znaci strasno, pocivaj u miru  :sorry :( :(

BloX

iskrena sućut obitelji...Igore prijatelju R.I.P.  :down

X_ice_X

R.I.P.

odlican momak!!!!!!!!!!!!

rUDY

Adoney

:down

Pochivaj u miru, Igore.  :down

Leeman3

R.I.P.

puno sati na serveru uz druzenje i zezanje...
licno sam ga i upoznao na rodjendanima u Gerili...
nezamisliva tragedija za mladog coveka...

iskreno saucesce porodici...

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Auuuu.. Strasno.... Tek sam sada cuo... Uzasa teskog, ne verujem.... Bili smo zajedno u Wild-Hogsima, uveo si me u CoD2 SD warove, pokazao neke pocetne trikove i fore. Prvo si se ljutio sto sam los, i sto su nas dobijali kako ti rece tada "njubare i panjevi". Da sa tobom nisam imao cast da odigram toliko warova, ne bih ni znao kakav si dasa bio, drugar, i neko ko bi za saigrace sve uradio i zastitio...
Jako mi je tesko i ne mogu da poverujem da neces opet biti na ts-u, gde ces se smejati sa nama i pricati o nekom novom pijanstvu i svemu...  I dalje sam u soku...
Saucesce tvojoj porodici  od celog klana La_Famiglia, kao i od svih nas koji smo bili sa tobom u Wild-Hogsima...
Bog neka ti dusu prosti, POCIVAJ U MIRU MOJ IGORE..... :( :( :( :( :( :(

Alarsien

jer se zna ljudi nesto o sahrani kada ce biti i gde

easT

Nisam ga Licno poznavao ali cuo sam da je bio odlican Momak...stvarno nemam rijeci  :cray :cray :cray :cray Rest in Peace NooOooZ :(

SISTER:)

Iskreno ne mogu da verujem kakva me je vest zatekla....nekoliko dana pre ..pricali smo o opasnosti motora....drago mi je da smo se poznavali odlican momak... :(   :(  r.i.p.

m.shadows

R.I.P. , al hoce li mi neko reci zasto mi brisete sve postove :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question:

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: m.shadows on April 05, 2009, 08:47:29 PM
R.I.P. , al hoce li mi neko reci zasto mi brisete sve postove :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question:

Pa covjece bozji ... Pa jesi li ti normalan?!!! Pa koliki ti je IQ idijote jedan ...
Pa daj mi reci kako te nije sram pitati zasto ti netko brise postove.... Kako imas drskosti pitati zasto serveri ne rade!!!(njegov post koji je obrisan!!!!)
Umjesto da kazes kako je to ljepa gesta Bitangi iz postovanja prema prijatelju, poznaniku, suborcu na kraju krajeva mladom i dobrom covjeku, ti ih napadas  ...
Vidi se da si novi na serveru pa nemas pojma o pojmu ....

Sram te moze biti ... Sram ... Takve poput tebe ---- BANAT treba!
Kreten ....

Ispricavam se svima na ovako temperamentnom i naglom odgovoru, ali ovakvi to zasluzuju ....

BaNaNaMaN

o boze, ne mogu da verujem...  :cray :cray pocivaj u miru!

ToTo

Svaka cast Clumsy,  rasplaka me jbt. Svaka cast i Stringu na gasenju servera, to je najmanje sto je Nozina zasluzio. Ljudi ja jos ne mogu da verujem da ga nema. Kako smo se samo napili pre dva meseca kod njega u Zemunu, strasno. Cekao sam da mi se javi ovih dana pa da se vidimo u Novom Sadu. Verujte, nema tih reci koje bi opisale koliko je on bio dobar momak. Mangup, ali i emotivac. Nema sta ne bi za druga uradio. Nikada te necu zaboraviti druze moj, pocivaj u miru, i ne brini doci cu ja opet u Zemun, obicicu te sigurno.

Erwin König

Upoznao sam čoveka letos u Gerili gde smo imali motorašku "raspravu" da li su bolji choperi ili trkalice. Rasprava je početa i završena zezanjem... Jako mi je оao čoveka i ne mogu da verujem da je poginuo. Nekoliko puta smo na TS-u pričali i bilo je zabavno zezati se s njim. Sad kad sam pročitao sve vaše postove još mi teоe pada ova vest. нao mi je što sve više i više motoraša gine i ovo bi trebalo nama motorašima da bude još jedan pokazatelj kako treba biti oprezan na dva točka.

R.I.P. druоe  :cray

Sporet

Neka ti je vecna slava ........... R.I.P              :'( :'( :'( :'(

clumsy

Sahrana je u sredu u 14.30 na Bezanijskom groblju. Opelo počinje u 14.00.

T.F.K.

neka mu je vecna slava.....R.I.P  :cray

daca jeeee

neka mu je vecna slava zajedno smo poceli da igramo ...........druzili smo se .......sto privatno sto ovako preko nisana ....on  i kum njegov igrac .....viljuska......... :cray....vecna ti slava druze...........

Mu$tang

R.I.P Neka ti je vjecna slava druze :cray :cray

Vincent

Ja sam znao bit sam s njim na TS-u i znao me jako nasmijat i oraspolozit.....Iz tako malo izmjenjenih rijeci s njim zakljucio sam da je bio jako raspolozen i uvijek nasmijan i zeljan zivota..... R.I.P ...... :(

Axwell

Ja jos ne mogu da verujem da je otsao nas Noz,strasno....Bio je dobar decko,i uvek se zezali na ts...Druze,neka ti je vecna slava... :cray :cray :cray :cray :cray

SIKI

R.I.P prijatelju! :cray :cray :cray :( :( :(....

tomi11

pocivao u miru prijatelju moj.bio si legenda na tsu i jedan od najdrazih momaka koje sam sreo na ovoj igrici.

iskrena sucut cijeloj obitelji

pick n roll

Strasno. Pocivaj u miru!

Srdjan

MeeLanChe

Pa šta da kazem, sad kad je SVE receno, bio je dobar COVEK, DRUG .... jednom recju LEGENDA !!!!

Bilo je zadovoljstvo poznavati Te !   :down

POČIVAJ U MIRU !

http://www.youtube.com/watch?v=9QOoH-Okd0U

misirac

chokyboy

:( DRUZE POCIVAJ U MIRU.... DOSTA VAS GA ZNA SAMO KAO NOOZ,, JA IGORA POZNAJEM OD MALENA BIO JE PRAVI DRUG I VELIKI BORAC :sorry OVO MI JE CETVRTI DRUG KOJI JE POGINUO U SAOBRACAJU LJUDI.... :|| NE BRZE OD ZIVOTA  :cray :cray :cray

IsNoGooD

:shok
Pocivaj u miru , nisam te poznavao (u ostalom nikoga ? na serveru i ne poznajem) ali da si bio O.K. momak vidim po svim ovim postovima ...
Mlad ... Shteta , prevelika
:'(

dkf

Privatno ga naоalost nisam imao prilike upoznati, ali najvjerovatnije smo odigrali tu i tamo war ili public, u svakom slučaju iskrena sućut obitelji i prijateljima u moje ime i u ime cijeloga DOW klana, počivao u miru.

Freestyler

m.shadows

Quote from: //LoneWolfs//kamiX on April 05, 2009, 09:00:12 PM
Quote from: m.shadows on April 05, 2009, 08:47:29 PM

Pa covjece bozji ... Pa jesi li ti normalan?!!! Pa koliki ti je IQ idijote jedan ...
Pa daj mi reci kako te nije sram pitati zasto ti netko brise postove.... Kako imas drskosti pitati zasto serveri ne rade!!!(njegov post koji je obrisan!!!!)
Umjesto da kazes kako je to ljepa gesta Bitangi iz postovanja prema prijatelju, poznaniku, suborcu na kraju krajeva mladom i dobrom covjeku, ti ih napadas  ...
Vidi se da si novi na serveru pa nemas pojma o pojmu ....

Sram te moze biti ... Sram ... Takve poput tebe ---- BANAT treba!
Kreten ....

Ispricavam se svima na ovako temperamentnom i naglom odgovoru, ali ovakvi to zasluzuju ....

U pravu si sad sam video sta je pisalo. Moja greska.
Pa dobro ako oces banuj me.OK zasluzio sam soory i bitange i sve koje sam uvredio zao im je.
Pa dobro R.I.P. NooOooZ

darkbgd

sahrana je u sredu na beоanijskom groblju u 14.00 časova počinje  opelo u kapeli a sahrana je u 14.30.
Otišao nam je najbolji momak sa ove igrice. Najbolji u svakom pogledu i u оivotu,u igranju,u ispijanju piva,оenama.tuči.....
Brate moj nadam se da ćeš svoj mir naći negde gore. нiveo si brzo kao što reče tvoj otac "nisam stigao da se pošteno ispričam sa njim ni da ga izmilujem kako treba".Uvek ćeš biti u mom srcu. Voli te brat

CrazY

Rusha

|ndb| Dusan Silni

GuRuGeoRge

Kakva tragedija..!!! Počivaj u miru Igore,neka je Bog s tobom..  :down :icon_frown:

Mr.Hyde

zaista mi je zao..... pocivaj u miru ....

ToTo

DOWLJILJAN

Iskreno saučešće porodici i svima vama koji ste poznavali Igora upućujem u svoje ime i ime cijelog DOW klana.
Neka mu je vječna slava.
DOW'Zlatni.Ljiljan'

Zele

evo sto moremo svi da kazemo  Hvala Nooz, za lepo druzenje ! pocivaj u miru.
ps. Svaka cas Bitangama na ovoj gesti !

ToTo

hajae

Nisam covika poznavo osbno nesto malo sta smo po serverima pricali je bilo dosta da se vidi da je legenda i sada kad vidim kolko je postova ovdje svaka cas t Bitangama i svima koji su postali ovdje.

Pocivaj u miru Boоijem NoZ.

Zver

Kako smo se nozina i ja ODVALILI u novom sadu leta gospodnjeg 2008. godine

Citadel of Pain

Quote from: Zver on April 09, 2009, 10:11:55 PM
Kako smo se nozina i ja ODVALILI u novom sadu leta gospodnjeg 2008. godine

Trojica nas je bilo Rade. Nezaboravno.

Zver

Jao nidzo, znam ja da nas je bilo trojica nego nisam znao da li da te spominjem, ja se nisam bio u zadnjih 10 godina tako odvalio.

Privremeniclan

Prijatelji,
boravio sam u Kikindi proteklog vikenda i... sokiran sam. Poznavao sam ga kao klinca. IZVRSTAN vozac kartinga.
Prepoznao sam ga u trenu sa slike u novinama. Majcine oci i obrve, ocev osmeh i DUH... Svima vama saucesce, a pre svega
roditeljima, sestri, Biljani i Zoranu, mom nekadasnjem komandantu. Neka ga andjeli cuvaju i... igrajte taj turnir njemu
u cast....

darkbgd

sutra je dvogodisnji pomen Igoru Hukicu na beyanijskom groblju u 11 sati. Prodjose dve tuzne godine druz :(e kako ode od nas ali pamtimo te i trudimo se da te nikad ne zaboravimo. pocivaj u miru maleni moj druze :(

pick n roll

SALTSTONE

$tring

Ja se bas cesto setim ovog momka, sa kojim smo se druzili sto na serverima, sto na zurkama...  :down

Drago mi je da postoji klan NoOoZ, u znak secanja na naseg prijatelja.

||NooOooZ||CAKI

zato smo mi tu da ocuvamo koliko mozemo te dobre glasine za Igora :down :down

ToTo

Nisu to nikakve glasine, imao sam cast da se sa njim nekoliko puta druzim uzivo, i mogu slobodno da kazem, bio je jedan od najboljih ljudi , koji su ikada pohodili ove nase servere. Dokle god budem igrao Cod2 bice on tu negde u podsvesti.....

||NooOooZ||CAKI

ma lose sam se izrazio, kao sto si rekao ne glasine nego price mnogih koji su se sa njim druzili, ja ga licno ni ne poznajem ni sa servera ni uzivo, ali drago mi je da sam u ovom klanu,da ocuvamo to ime i na neki nacin sacuvamo igora na serverima, posto sve price o njemu su naj naj sto govori kakav je on bio i igrac i covek :down :down :down :down

darkbgd

Posto ce ubrzo godisnjica smrti Igora Hukica zv .Nooooz jedno pitanje za Tota i ostale admine.Postoji li mogucnost organizovanja nekog turnira u njegovu cast(CTF,SD.TDM) i koji ce postati tradicija svake godine  odredjenog datuma meseca aprila?

domohomo

Quote from: darkbgd on March 13, 2013, 02:46:26 PM
Posto ce ubrzo godisnjica smrti Igora Hukica zv .Nooooz jedno pitanje za Tota i ostale admine.Postoji li mogucnost organizovanja nekog turnira u njegovu cast(CTF,SD.TDM) i koji ce postati tradicija svake godine  odredjenog datuma meseca aprila?
Svaka čast  :worth

Spinx

Podrzavam predlog i rado cu pomoci oko organizacije

micko

P!ck 'n roll

da, tu sam koliko mogu pomoci pomoci cu, to je najmanje sto mozemo da uradimo... :super Poz

viljushka11

Samo da napisem da bi mu danas bio rodjendan. :(

3thw.

Super je ideja,to svakako treba sprovesti u delo ...