News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Jako ruzno

Started by m.shadows, March 30, 2009, 12:39:00 PM

Previous topic - Next topic

m.shadows

Evo ovako jedan igrac na mainu je ujutru psovao i vredjao svima nama majke. Igrao je i jedan igrac sa nickom menka, i taj igrac se nazvao MENKA JE CHITER. Al to je bio tek pocetak, meni je prvo rekao kad sam nesto pitao dal neko oce u klan,rekao je: m. shadows od j*** babanu retardirani, ovo mi je bila najveca uvreda i ne mogu da verujem da vi bitange dopustate ovo na vasim serverima. Evo vam linkovi za slike pa pogledajte sta je sve pisao. Posle se nazvao fuc**** lagg. $tring pogledaj malo ovog igraca, i predlazem da se na main kao za autokick uvede autokick za psovanje. Pa vi razmislite, ako je za pro igrace koji ne zele psovat, main to mora imat.

PSUJE MI DRUGA :icon_exclaim:

P.S. Sad sam najzad saznao kako da stavljam slike, pa sam malo modifikovao topic(tj. post)
ajde pOZz

By *M. sHaDoW$*

ded4

ma ovo je neki debil koji je dosao samo da bi provocirao igrace na serveru!!
@bitange
Sta bi sa onim auto kickom za psovanje???

Citadel of Pain

Autokick je uglavnom ukljucen. Mene juce izbacio posle malo zajebancije sa mojim bitangicama.
Zakljucak: autokick nema ama bash nikakav smisao za humor.

ded4

Quote from: Citadel of Pain on March 30, 2009, 02:30:02 PM
Autokick je uglavnom ukljucen. Mene juce izbacio posle malo zajebancije sa mojim bitangicama.
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

~LoneWolfs~Extreme

Ovaj bas voli jebat mater hehe :dummy :dummy

m.shadows

m.shadows

Quote from: Citadel of Pain on March 30, 2009, 02:30:02 PM

Pa pametan autokick naravno da nece trpet psovke ko ja :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy
Ja ne podnosim kad neko psuje i ono od**** mi je bila bas najveca uvreda, nemam za to dokaz al ovo sto ima ima. :icon_lol: :icon_lol:

pOZz

By *M. sHaDoW$*

ristic

realno, treba ovog lika malo provocirati, pa kad pocne da psuje ko nezdrav....prso bih od smeha :)

SOLID

Ma ovakvih likova ima pun ku.... na serveru.... :icon_grrr:
Samo ih treba ignorisati!!!!
Jer oni jedva cekaju da im neko nesto odgovori, pa onda da prozivaju jos vise!
Sledeci put ga iskuliraj da vidis kako ce se smoriti pa prestati....

Lider

Quote from: SOLID on March 31, 2009, 02:56:03 PM
Bas tako.
A sta te ima uopste dodirivati takve psovke kad znas da su od nekog iskompleksiranog djeteta koji nema svoj zivot, a uz to ga i ne znas.
On tim potezima sam od sebe pravi budalu, ali nije dovoljno inteligentan da to skonta.
Samo opusteno :wink: :hat
P.S. ja samo napisem Pusa, volim i ja tebe... nesto u tom smislu, odma se ohlade :icon_lol:

m.shadows

Quote from: Lider on March 31, 2009, 03:42:04 PM
Quote from: SOLID on March 31, 2009, 02:56:03 PM
Bas tako.
A sta te ima uopste dodirivati takve psovke kad znas da su od nekog iskompleksiranog djeteta koji nema svoj zivot, a uz to ga i ne znas.
On tim potezima sam od sebe pravi budalu, ali nije dovoljno inteligentan da to skonta.
Samo opusteno :wink: :hat
P.S. ja samo napisem Pusa, volim i ja tebe... nesto u tom smislu, odma se ohlade :icon_lol:

Pa hvala, poslusat cu tvoj savet, ne znam nista o tom igracu, samo da je neko jako GLUP i NEPRISTOJAN. Al ok nije to meni nesto strasno, ne pogadja me u srce da dobijem srcku al sam samo hteo da ko ga sretne pod nickom fu***** lagg ako mu to nick malo ga kickuje i uvredi za mene, bio bih mu zahvalan :diablo :diablo :diablo :diablo :diablo :diablo.

pOZz 

By *M. sHaDoW$*