News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Statistike - awards!

Started by $tring, March 13, 2009, 02:58:04 PM

Previous topic - Next topic

$tring

U odeljku AWARDS na stranici sa statistikama, dodata su jos neka polja odnosno nagrade:

Players
Best Efficiency    
Best Killer    
Damage Given    
Damage Taken    
First Killer    
First Victim
Highest Kill Streak

Team
Loss    
Wins

customized by Masta / Bitange  :yahoo

Lider

masta

ToTo

Statistike same po sebi ne znace nista. treba ih ukinuti. Mislio sam ustvari da su davno ukinute, ja ih ne pratim bog zna od kad. Kome to jos treba pobogu???

masta

u pravu si toto, statistika je kao bikini ....

ali ovako uvek mozhemo da zezamo klamzija shto je popio shtete

Lider

To sam i ja davno rekao da se statistike trebaju ukinuti. Ljudi su previse optereceni statisitkama i onda pocinju da se stekaju... To je kao ono - "sta ce selo reci", u smislu sta ce drugi reci ako sam slab na statistikama  :suicide

$tring

Statistike su tu zbog zabave, i naravno da ne pokazuju samo odnos snaga pri ubijanju. Ne u samom CTF-u. Na SD statistike itekako govore ko je dobar ko ne. A da ukinemo statistike je stvarno bez veze... Ko hoce da ih gleda - neka ih gleda. Ko nece - ne mora... :) Ovo je svakako jedan od jaaaaako retkih servera gde imate statistike ovako sredjene. :)

ToTo

Ma ok, neka ostanu ne smetaju hehe... samo kazem da ne prikazuju realno stanje. Pre nekog vremena sam bio bolestan, nisam radio, i upalio sam cod prepodne, kad ono imam sta da vidim. Neki od velikih igraca(po statistikama) igraju na serveru sa pet do sest klinaca, koji verovatno idu popodne u skolu  :icon_lol: , sa sve onim belim nickovima, i na taj nacin nabijaju sebi statistike. Scor im je recimo nekih 52:2 otprilke, mislim sta reci... :suicide

Citadel of Pain

sad mi fali onaj smajli sto se klanja...

pa moram ovako

masta  :-*  :drinks2

Lider

To je tacno da su statistike na SD-u realan pokazatelj tvoje igre, ali prvenstveno sam mislio na CTF... ljudi ne idu po flegove jer se boje da ce izginuti i time sebi ostetiti skill na statistikama  :shok :suicide

clumsy

meni je juce rekao cyclops da ne veruje nasim statistikama i da nisu tacne! ne znam odakle mu to...  8|
ali onda sledi vrh izjava: znas dragi moj clumsy, ja imam jednu posebnu svesku u koju pisem svaki kill i na kraju meseca dam COUNTerix-u da sve to lepo zbroji i za divno cudo uvek budem prvi!   :-\

Citadel of Pain

VIP.er

Quote from: clumsy on March 15, 2009, 02:09:36 PM
meni je juce rekao cyclops da ne veruje nasim statistikama i da nisu tacne! ne znam odakle mu to...  8|
ali onda sledi vrh izjava: znas dragi moj clumsy, ja imam jednu posebnu svesku u koju pisem svaki kill i na kraju meseca dam COUNTerix-u da sve to lepo zbroji i za divno cudo uvek budem prvi!   :-\

HAHAHAHAHA
Talk about complexes  :-\

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on March 15, 2009, 06:04:49 PM
Quote from: clumsy on March 15, 2009, 02:09:36 PM

HAHAHAHAHA
Talk about complexes  :-\

Pazi koji speciajlac moraš biti da uzmeš pod ozbiljno nešto to je više nego očita šala. Mislio sam da smo sve vidjeli do sada iz tvog repertoara ali ti nekako uvijek uspiješ iznova šokirati publiku. Čovječe odi na neki reality show i zaradi pare, tamo se sa takvim biserima pobjeđuje glatko.

A KAKO TE LACKA je već preraslo u kultni izraz među nama na ventu, sad zamisli efekt da si u Big Brotheru i te tvoje tvorevine osvanu u novinama, pa gdje bi ti bio kraj  :rofl

VIP.er

Koliki ti genije moras biti da moje provociranje sxvatis ozbiljno ( sada jesam ozbiljan, da se ne zbunis ). Btw, uopste me ne zanima sta je vama preslo u 'kultni izraz na ventu'.

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on March 15, 2009, 07:57:48 PM
Koliki ti genije moras biti da moje provociranje sxvatis ozbiljno ( sada jesam ozbiljan, da se ne zbunis ). Btw, uopste me ne zanima sta je vama preslo u 'kultni izraz na ventu'.

Uuuuu sad si ozbiljan, kako sam počašćen. Ne znam jel оeljnije isčekujem tvoje komentare na moje postove ili U2 koncert, tu ste mi negdje po vaоnosti. A tek ovo kad si ozbiljan, e tu definitvno lansiram odjeb Bonu i ekipi. Da mi je bar biti tvoj sokić prijatelj, sve bi curice vrištale.

VIP.er

Nisam ocekivao da budes posascen, sta god da kazem ti rekonstruises kao da se xvalim i ocekujem da mi se drugi klanjaju. Gadis mi se.

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on March 15, 2009, 10:26:34 PM
Nisam ocekivao da budes posascen, sta god da kazem ti rekonstruises kao da se xvalim i ocekujem da mi se drugi klanjaju. Gadis mi se.

Vidiš kako si se fino otvorio, više od godine dana pokušaja uvreda po serveru da bi ipak naučio izraziti osjećaje. To je tek prvi korak, sad još samo trebaš 'izać iz ormara' i to je to. Bez brige, nije sramota priznati da si gay u 21. stoljeću.

VIP.er

Da sam zelio da te uvredim, tako bi se i osetio. Da, ustrucavao sam se da kazem, ali evo sada sam rekao, gadis mi se. Btw, ti mene u drugoj temi ucis pravopisu ? Nije pravilno reci 'trebas' .

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on March 16, 2009, 12:34:51 AM
Nije pravilno reci 'trebas' .

A jel, a na kojem to jeziku? Ajde nauči ti svoj prvo, pa ću ti ja fino objasniti moj.

VIP.er

Zapravo nisam siguran za hrvatski, za sprski 100%. VIP.er off !

[WC]=CyClops=

Da Viper off  :rofl

Jel to onda ništa od sokića limunića? Aaaaaa sad sam tuоan.

$tring

Zaboga, pricamo o awards-ima.... sto bi rekli klinci wtf,omg,lol,noob,low & cheat! ......................  :diablo

[WC]=CyClops=

OMG $tring kako si LOW. Opet ne kuоiš PRO flame. Pa zar ne vidiš da je sliniša jedva dočekao da me se spomene negdje opet pa da malo prokomentira, a ja sam jedva dočekao to što je on jedva dočekao  :rofl

~LoneWolfs~Extreme

ne, ne, ja sam jedva docekao da se malo nasmijem vasim :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

S-V Nemanja77

String  koliko prostora vam zauzima na webu  statistika  tj koliko GB je potrebno za to   

zelim da podesim to na mom cod4 bsf serveru!!!!!

ugly.fender

znas dragi moj clumsy, ja imam jednu posebnu svesku u koju pisem svaki kill i na kraju meseca dam COUNTerix-u da sve to lepo zbroji i za divno cudo uvek budem prvi!   :-\
[/quote]

hahahahaha  ...   deder   bitange   patentirajte  sveske  sa  LOGO-om  pa poklanjajte da belezimo  killove ....    :super

zlenzlla

Jao kakvi ste vi likovi jbt. :rofl

Ovo mi je draze citati neko bilo sta drugo.

Ko se tuce, taj se voli... :whistling

PS: ja nisam na statistike otisao ima vise od godinu dana. Ne zanimaju me, ali kao sto rece String, ako te zanimaju pogledaj, a ako ne onda nemoj.  :wink: