News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

A sta je sa ovim pingovima?! :)

Started by $tring, March 08, 2009, 08:57:30 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Gledam nesto na gametracker da li ima jos nekih servera iz Srbije, kad nadjem ove momke...

Doduse, server im je u madjarskoj... no, poenta price je da se ljudi igraju ceo dan sa ovakvim pingovima... :) i onda se setim svih vas  koji se za svaki lagić Š¾alite i kukate...  :rofl

Kako se ovi igraju na ovom pingu, boga pitaj...........

Lider

Ma kolike god da imaju razumijem ih... i ja igram s velikim pingom pa se ne zalim. Kad budem imao kao vi, 30-40-50, bicu najbolji :hat :hat ;D

$tring

UPDATE : Moja greska.. sada sam sredio sliku koja se nije videla...

SOLID

Quote from: string on March 08, 2009, 08:57:30 PM
Gledam nesto na gametracker da li ima jos nekih servera iz Srbije, kad nadjem ove momke...

Doduse, server im je u madjarskoj... no, poenta price je da se ljudi igraju ceo dan sa ovakvim pingovima... :) i onda se setim svih vas  koji se za svaki lagić Š¾alite i kukate...  :rofl

Kako se ovi igraju na ovom pingu, boga pitaj...........
Ok je to! Ali evo ti primera: kod vas je ping 20-40 a na nemackim oko 60,70 a cujem da mnogima bolje radi na tim serverima nego na bitange...

Podpredsednik

I ja ponekad igram na serverima gde je ping preko 100 i lakse mi ide nego ovde gde imam oko 20. Postoji neku cudan lag, pre sam ubijao svakim prvi-drugim metkom a sad jedva i ceo sarzer pomaze. :(

spdR

To lepljenje metaka je vecinom u glavi...Stavite si sweet spots-e (odnos maxpacketsa,packetdupa,refresh ratea i com_maxfps )...I uzivajte u lepljenju.

Podpredsednik

Quote from: sp1deR on March 10, 2009, 07:04:19 PM
To lepljenje metaka je vecinom u glavi...Stavite si sweet spots-e (odnos maxpacketsa,packetdupa,refresh ratea i com_maxfps )...I uzivajte u lepljenju.
Ne razumem sta si napisao, tj sta si hteo da kazes!?!?

Paradox

U zavisnosti od pinga, fpsa, paketa, configa i ostalih cuda retko ko od nas igra istu igru  ;D

Zver

Teoretski sweet spot je "MESTO" na kojem igra daje najbolji odnos performansi, uglavnom ima veze sa FPS i CL_MAXPACKETS.

Racunica je sledeca, u slucaju da imate 125 fps LOCK, kada taj broj podelite na 2 dobije se 62.5, sto znaci da bi sweet spot za 125 fps bio negde na oko 62 maxpackets, za 250 je malo drugacija racunica 250/3 = 84 maxpacketsa, 200 /2 = 100 maxpacketsa (i po meni najbolja kombinacija) sve ovo donosi neke minimalne ali ipak vidljive prednosti u igri.

PROBAJTE, naravno necija konekcija ne moze da izdrzi 100 packetsa, onda treba smanjiti i fps zajedno sa packetsima jer po nekom mom iskustvu, garand puca istom brzinom i na 125 i na 250 fps.

Sve ovo ne vazi kada imate varijabilni framerate.

spdR

Ja bilo da imam 125 ili 250,meni garand ne puca kao nekima koji kazu da imaju isto toliko.Kod njih se ne vidi ni da garand trzne a vec ispaljeni meci...Jel to skripta,ili je to bug kad ga pratis iz speca odnosno iz svog tima ?
PS ovo sto je zver napisao,na to sam mislio kad sam reko sweet spots.