News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BANOVANJE

Started by teKKerana, March 04, 2009, 08:34:54 PM

Previous topic - Next topic

teKKerana

Buduci da se ne mogu spojit na bitange server vec cijeli dan postavio sam topic pod PUBLIC SERVERI s opisom problema, pa je nekolicina odgovorila da sumnja na ban..pa bih zamolio nadlezne organe koji mogu provjeriti da li sam banan ili ne..nick mi je ATILLA THA KILLA a nekad mi igra necak pod nickom TORCIDA 1950 ako to pomaze u otkrivanju..ako sam banan molio bih objasnjenje jer nisam prelazio crte normalnog ponasanja..ako je to uradio necak (TORCIDA 1950) javite mi da mu plesku sasijem i izvinem se u njegovo ime..

unaprijed zahvalan

[WC]=CyClops=

Da i usput maknite i sve one sa wall of shame jer i njima su igrali prijatelji i braća.  :shok

STEK

Quote from: teKKerana on March 04, 2009, 08:34:54 PM
Buduci da se ne mogu spojit na bitange server vec cijeli dan postavio sam topic pod PUBLIC SERVERI s opisom problema, pa je nekolicina odgovorila da sumnja na ban..pa bih zamolio nadlezne organe koji mogu provjeriti da li sam banan ili ne..nick mi je ATILLA THA KILLA a nekad mi igra necak pod nickom TORCIDA 1950 ako to pomaze u otkrivanju..ako sam banan molio bih objasnjenje jer nisam prelazio crte normalnog ponasanja..ako je to uradio necak (TORCIDA 1950) javite mi da mu plesku sasijem i izvinem se u njegovo ime..

unaprijed zahvalan
necak ti je u pitanju!!!!verovatno!!!!malog treba..... :vava

VIP.er

Da si banovan,mislim da ne bi video ni site,tako da nisam siguran da je to.

IronC

Prijatelju ne znam ko je, ali TORCIDA 1950 je seljacina na kvadrat licno sam ga ja banovao...sto se mene tice dobio bi dozivotnu...
Ma necu da trosim dalje reci na lose vaspitano govdeo koje je igralo pod tim nickom bez daljeg objasnjeja.
Vidim li bilo sta slicno na severu banovacu ceo opseg...pa se ucite pristojnoscu.
:vava
Ajd sad u kurac  :icon_dick:

teKKerana

prvo da repliciram cyclopu koji je uvjeren da kenjam..u biti nemam sta reci ni natezati se, mogu samo zamolit ljude koji igraju da potvrde da su sigurno dosta puta vidjeli na garageu zajedno u igri TORCIDA 1950 i ATILLA THA KILLA..tako da ne ispada da  ATILLA THA KILLA (moja malenkost) mijenja nickove i vrijeda ljude..dapace u mojoj prisutnosti ''mali kenjac'' TORCIDA 1950 i ne smije vrijedati, ali mene nema uvijek doma tako da to ne mogu kontrolirati u potpunosti..zato i nisam znao da smo dobili ban jer mi nije htio reci, ali sad je priznao kad je ovo procitao..

drugo, pitanje za irona, koliko traje taj ban i kad bi mogao ponovo zaigrat na bitangama? ili mali prijedlog - ukini sankciju a ja cu se pobrinit da se ovakve stvari ne ponove?

IronC

Ma slusaj sve je to ok sto ti kazes...nemas kontrolu i sl. ali veruj nije mu se to desilo prvi put...poznat je jos odavno...
Ban cu skloniti ali samo pod uslovom da se on javno izvni svima ...u pisanom i citkom obliku na forumu.
:doc

teKKerana

..evo istog momenta ga idem dignit iz kreveta da se odmah logira i isprica, bar toliko meni duguje zajedno sa svim uvrijedenima..

PsiHoman

tubifeks

Ljudi, ne znam da li sam banovan, u xfire nema vasih servera, u igrici mi sve podivljalo, ubacujem ponovo ali nista. Ako jesam banovan ne znam zbog cega sam, nikad nista nisam ruzno rekao, vredjao nekoga...ako nisam banovan molim za pomoc. Unapred zahvalan...e da u igri sam takodje tubifeks...pozdrav

SOLID

Wtf is all thissssss????????  :-\

zlenzlla

Quote from: SOLID on April 09, 2009, 10:29:05 PM
Wtf is all thissssss????????  :-\

Sta se ti odmah mijesas?  :rofl

tubifeks

Vidim niko ne pomaze. Da li sam los igrac, jesam,nadam se poboljsacu se, da li sam nosio zastavu a da nisam ni znao dok me ne ubiju jesam (pri tom nisam isao da je isporucim). Sano mi recite da mi je blokirano ili nije, xfire ne prepoznaje servere, u igri takodje, kad obrisem i ponovo ubacim isto. U xfire ne mogu cak ni da ih pretrazim, svega ima samo nema bitanginih servera. Drugari, ako me je neko upozoravao u igri zbog necega nisam primetio, pa ako jesam upozoravan recite mi ovde da znam. Stvarno ne znam o cemu se radi. Citao sam da je nod pravio probleme, imam kasperskog i iskljucujem ga kad igram, takodje mi je i fajervol iskljucen. Samo odjednom ne radi. Ako vam nije tesko napisite po nesto.....hvala  :(

IronC

tubifeks

Hvala...ne znam sta je bilo, malopre bas probao i radi :)