WALL OF SHAME

Started by Zver, February 17, 2009, 05:33:54 PM

Previous topic - Next topic

Lider

Quote from: $ku!!3R on February 27, 2009, 09:07:19 PM
ma nesty nemoj tako pusti ih ovo je slika i prilika da se vidi ko je sjebo ovu drzavu

a da muerte porazmisli sta pises ja ne kontam odjednom si se stvorio i nabacio nos na lesu i stefana samo da znas ne branim ih ali ne razumem zasto toliko mrznje u svakom tvom postu da smiri se malo i polako moze to i na drugi nacin ali ako si retard da se svadjas sa decom onda definitivno nisi u redu lepo sam napisao zasto nekome bre se pravdate samo ban i cao a ne ovo ja cu da te kaznim ja cu da ti dam ja cu da te i tako dalje malo pokazujete da ste deca u ovom pogledu pozz i srecno sa ovime a ja cu sa stefanom i lesom polako da se objasnim muerte ne valjda se nerviras i da pizdis bzv jer utice na lepotu heheh sala mala opusteno
A jbt daj malo interpunkcijskih znakova. Malo tacke i zareza ne bi doslo na odmet... budi fer prema citaocima :wink:

MDSS

ma mrzelo me da stavljam ali kako kazes stavljacu hehehe ajd odo na plesno vece a vi drkajte i dalje komp piiiiiiiiiiiiii***e zovu pozz :ziveli

El Muerte

Mali prostachki stefan je fasovao ban na forumu.  :suicide
@$ku!!3R
Najgore je sto je ono gore generalizovano a nije umsereno nikome direktno, no neki su se sami prepoznali.
Umesto da su pametni i da se smire i iskuliraju na mesec dana jer su nahvatani i lepo priznaju da su skriptovali, vratili bi se na server i nikome nista, a ovako se kurce psuju teraju u kurac........vredjaju
Stvarno ima nevaspitanih kretena, jer ocigledno je da posle svega sto je receno i uradjeno nemaju ama bas nikakvo pravo glasa.

X_ice_X

Quote from: SOLID on February 27, 2009, 05:03:33 PM
Sigurno ce ljudi malo drugacije gledat na Lone wolf..ako se mene pita blox i vincent su  zajebali klan a ne sebe to je obicna skripta na garand kolko sam ja uspio vidit...puca 2 metka kad stisnes jednom da opali

Poz za EXTREMNOG!!!!!

Sad znas zbog cega je sve ono bilo, ali izgleda nisi to mogao sam da zakljucis......(verovatno i vuk ima veci IQ)
Pozz! :bye2

NO COMMENT!!!!!!!!!

toliko o friendly clanu od vas titans... do sada se BAR NISMO VRIJEDALI!!!!!!!
al hvala, sada bar znamo koji su pravi friendly clanovi, a tko se samo PRETVARA....

MDSS

ok muerte razumem te u potpunosti takav sam i ja da bi sve okacio na K koje imaju gluposti za cod2 :icon_bad: ali mogo si da mi lepo na Xfire javis ili napises sta su rekli a ja bi preduzeo lepo sve sto treba kao stari MAKI FIK I GOTOVO hehehe opusteno cim ga navatam na Xfire stefana i njegovog buraza imacemo lep razgovor na TS i na Xfire pozz i chillout  :ziveli

STEK

Quote from: X_ice_X on February 28, 2009, 01:29:41 AM
Sigurno ce ljudi malo drugacije gledat na Lone wolf..ako se mene pita blox i vincent su  zajebali klan a ne sebe to je obicna skripta na garand kolko sam ja uspio vidit...puca 2 metka kad stisnes jednom da opali

Poz za EXTREMNOG!!!!!

Sad znas zbog cega je sve ono bilo, ali izgleda nisi to mogao sam da zakljucis......(verovatno i vuk ima veci IQ)

NO COMMENT!!!!!!!!!

al hvala, sada bar znamo koji su pravi friendly clanovi, a tko se samo PRETVARA....
[/quote
~LoneWolfs~Extreme @ Sigurno ce ljudi malo drugacije gledat na titanse..ako se mene pita energy je zajebo klan a ne sebe to je obicna skripta na garand kolko sam ja uspio vidit...puca 2 metka kad stisnes jednom da opali!!!
Pa ti sad vidi ko vredja!!!!!INDIJANAC.... :bad2 :bye2

~LoneWolfs~Extreme

Znam ja za kaj je ono bilo,steta kaj su moj post obrisali pa se ne vidi...ali mene stvarno zanima kaj si ti ceko 10 jebenih dana da ti meni odgovoris??? nije li to maloumno kaj te tolko dugo to mucilo?!? obicna glupost za mene....Mislis da mene boli racku za tvoje jadne pokusaje spustanja?Mozda bi trebo citat vise cyclopovih postova mozda te on moze nesto i naucit :|| :|| :||

skoro sam zaboravio pozz :spiteful :spiteful :spiteful :wah

SOLID

Quote from: X_ice_X on February 28, 2009, 01:29:41 AM

Poz za EXTREMNOG!!!!!

NO COMMENT!!!!!!!!!

Izgleda da ni ti nisi u toku...........pitaj extrmnog!!!

SOLID

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on February 28, 2009, 04:33:14 AM
Znam ja za kaj je ono bilo,steta kaj su moj post obrisali pa se ne vidi...ali mene stvarno zanima kaj si ti ceko 10 jebenih dana da ti meni odgovoris??? nije li to maloumno kaj te tolko dugo to mucilo?!? obicna glupost za mene....Mislis da mene boli racku za tvoje jadne pokusaje spustanja?Mozda bi trebo citat vise cyclopovih postova mozda te on moze nesto i naucit :|| :|| :||

Veruj mi ovo nije nikakvo spustanje! Nego tek da ti pokazem da si pogresio....i sa nadanjem da ces priznati gresku!
Sledeci put , prvo razmisli sta ces napisati, cisto da ti se ne odbije o glavu!
POzzz :hat
Nemoj Kicu da mesas u ovo  :icon_exclaim:

A za friendly clan.....to stoji posto vas i dalje smatram za friendly clan! Bez obzira na gresku od extremnog!
P.S Extremni pozovi nekad na TS  :hat

STEK

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on February 28, 2009, 04:33:14 AM

kaj si rekel? :shok

El Muerte

Quote from: $ku!!3R on February 28, 2009, 02:10:39 AM
ok muerte razumem te u potpunosti takav sam i ja da bi sve okacio na K koje imaju gluposti za cod2 :icon_bad: ali mogo si da mi lepo na Xfire javis ili napises sta su rekli a ja bi preduzeo lepo sve sto treba kao stari MAKI FIK I GOTOVO hehehe opusteno cim ga navatam na Xfire stefana i njegovog buraza imacemo lep razgovor na TS i na Xfire pozz i chillout  :ziveli
Ok...postujem to.
Ma samo posecuj ovaj forum i sve ces videti, evo gore post je izbrisan ali si mogao i sam videti sta je mali napisao.
A to sa skriptama i kako ih nije koristio nego "2 druga" pa posle pormenio u "mladji brat" pa onda opet se vratio na pricu sa drugovima.Pa zaboga, drzi se alibija prvo ako nameravas da lazes!
Medjutim verovatno ta 2 druga zive kod njega jer je u log-u sutradan pronadjena skripta na S&D serveru...

Zver

Pa ti si cheater, sta ja imam tebi da objasnjavam namerno smo okacili sve na wall jer treba i drugi igraci da vide ko su oni.

MDSS

Quote from: Zver on February 28, 2009, 05:18:12 PM
Pa ti si cheater, sta ja imam tebi da objasnjavam namerno smo okacili sve na wall jer treba i drugi igraci da vide ko su oni.

kazes da su skriptarosi cheateri? ne kontam odkad to znaci i ja sto imam bind za name i to je cheater pazi majkumu LOL
tek sada se vidi ko zna o bindovima i skriptama a sta su skripte nego bindovi o boze zverko ajde primer da lepo oladimo malo glave i da zavrsi se ovo na najbolji nacin ako moze a ja smatram da moze i da ce svi da se sloze osim ako nemate dusevnu bolest da se svadjate lepo zavrseba prica i caos djaci moze tako a znam da ce da budu i dalje momci koji ce da tvrde da nemaju i da nisu al nema veze idemo dalje

[WC]=CyClops=

Quote from: $ku!!3R on February 28, 2009, 08:02:40 PM

kazes da su skriptarosi cheateri? ne kontam odkad to znaci i ja sto imam bind za name i to je cheater pazi majkumu LOL
tek sada se vidi ko zna o bindovima i skriptama a sta su skripte nego bindovi o boze zverko

Prvo bind nije skripta, kad već pametuješ onda ne miješaj termine koji nisu sinonimi. Skripta je bind sa više od dvije akcije. Postoje i name skripte naravno ali te nikoga ne zanimaju na ovom topicu niti su spominjane. Glup pokušaj vaditi se na to.

Pucanje 2 metka na pritisak jedne tipke zahtjeva minimalno 4 akcije. Imati npr. +attack; wait 10; -attack; je dopušteno, ograničiti će te da svaki put pucaš metak po metak, pa ako ti je to cilj, slobodno. Ali imati niz takvih naredbi bindanih na istu tipku je skripta i nije dopušteno.

Nevjerovatno je koliko tu jadnika nije sposobno igrati pošteno i zabaviti se opušteno. Glavno da su svi čiteri najglasniji kad druge optuоuju, jeben je taj šut u jaja kad tim velikim 'skillerima' dođe iz guzice do glave da varaju i opet bivaju razvaljeni. Tada i ne preostaje drugo nego pokazati kakav su šaka jada pa seru drugima. Da moоda ne koristiš to što odobravaš u svom klanu? Očito to tebi nije čit.

Zver

Bind za name ne puca 2 metka odjednom, a za mene su svi koji koriste nesto sto nije dozvoljeno da bi bili bolji - CHEATERI

MDSS

dobro sto si se javio =CyClops=  moj post je ionako nameran samo da vidim debila kao sto si ti da se javis a javio si se nebrini se nacices se i ti na spisku a znam da si imao i ti ta sranja samo polako dodje red na sve kao sto vidis ja ne znam sta su zato sto ne koristim i nisam na spisku a inace ako koristim skripru to je moj TROKLIK na misu mozda sada uzme mis i sa 6 klikom uh ne mogu da cekam da izadje taj mis a izlazi uskoro vidis pametnima netraba znanje za skripte i da ih koriste ja imam svoj mis za to heheh e da ubij se  :suicide =CyClops=
e da i zamisli samo ovo kako bi bilo da pucam sa 3 klikom koji je skriptovan joj pa mp44 ili tomson bi bili kao MG ispali 100 metka u 3 sec hehehe joj smesan si majkemi bitange razmislite za ovo i 3 klik moze da udje u obzir ali kako on da se prati e to je problem jer moze da se stavi senssitvity za troklik i da pucas brze nego sto treba na cod2 i onda moze neko da kaze da je skriptaros a nije u a tek 6 klik mis jao ne mogu da zamislim to koja ce to brzina da bude 6 klik + skripta heheheh
zverko posteno ja sam ti reko oni koji to koriste su SKILLERI + ili BUYSKILLERI postujem tvoje misljenje ali skripta je nista kao WH koliko znam znaci skriptarosi su LOW wallhaxeri su MED a AIMBOTeri su HIGH heheh opusteno zverko

i da malo vise pogledajte da li neko koristi skripte za LAG i tako ostala sranja

Mykel

Oko chega vi raspravljate i na koga vi troshite rechi. nc nc nc  Do danas nisam prochitao ovu temu, bilo bi bolje da nisam ni danas jer nista pametno nisam nasao ovde.

@bitange
Nemojte da se raspravljate, samo nek radi hlsw, neka se usija :diablo Chovek iz euneta skull , ako sam dobro shvatio je glavni tamo- TL, i lepo vam je rekao da ugasite naloge ostalim eunetovcima, meni se chini da njegovu zelju treba postovati, ipak im je on gazda

@ Grave
Grave ako imas nesto da mi kazes.. XF -> shamarchina...  javi se   :spiteful

@WC
pi pi pi videcete vi...pi pi   pi   pi pi ja cu vama pi pi   pi   pi
nemojte da lozite masu, znam da vam je gusht ali mi ipak udovoljite - hvala

MDSS

jeste ja vodim cod2 za eunet i lepo si shvatio i treba da ugasite gravea i da razjasnim on nije clan u eunet niti ce biti a stefan i lesa jesu toliko da se i to razjasni inace skuller = maki isti K i ne krijem se za nista kakav sam takav sam i mislim da bi bilo najbolje da se stefan i lesa blokiraju na forum jer ne vidim nikakvu zabavu svadjati se snjima ili obrnuto klinci su klinci i ostace to za navek

Zver

Iskreno slulller, ne mogu da citam tvoje postove jer ih bez interpunkcije ne mogu pratiti, bole me oci, mozda da razbijes 1 post na  par komada jer ovako pohvatatati tvoju misao je cisti skill.

MDSS

ja sam vam lepo reko da ih izbrisete upozorio i niste me poslusali a znam i zasto samo nema veze ko drugom lose misli losije mu se vrati!!! zapamtite moje reci ali dobro i na ovo lesino samo NO COMENT!!! i nista vise

El Muerte

Quote from: $ku!!3R on March 01, 2009, 03:12:42 AM
ja sam vam lepo reko da ih izbrisete upozorio i niste me poslusali a znam i zasto samo nema veze ko drugom lose misli losije mu se vrati!!! zapamtite moje reci ali dobro i na ovo lesino samo NO COMENT!!! i nista vise
A najgore prijatelju moj sto ja Lessu nisam uopste banovao nego kanda neko od drugih admina kome se ovakvo ponashanje zgadilo.
Pa ti vidi kakvi su retardi......
Neka nadju devojku umesto sto cede pubertetske bubuljice i shuricu pred monitorom.
Medjutim, ne treba im zameriti toliko.....
Na kraju krajeva to su posteni igraci od postene loze cija je majka osvajala dvostruki Galopski derbi na hipodromu :hat 

[WC]=CyClops=

Quote from: Mykel on March 01, 2009, 12:33:25 AM
@WC
pi pi pi videcete vi...pi pi   pi   pi pi ja cu vama pi pi   pi   pi
nemojte da lozite masu, znam da vam je gusht ali mi ipak udovoljite - hvala

Pa čekaj ovaj forum je bio lagano mrtav do prije ovakvih tema. Sad je оiv i to je dobra stvar za community koji usput promovira iznajmljivanje servera. Nije mi jasno kakav vi to forum оelite?

- Forum gdje su postovi ograničeni na 160 znakova da ovi što još slovkaju stignu pročitati u jedno popodne
- Forum na kojem se svi vole i niko se ne prepire (jebiga prošlo doba hipija)
- Forum na kojem nema threadova sa više od dvije strane

Ali zaista mi nije jasno kako ne kuоite da gaming forumi nisu i nikad ne bi trebali biti takvi. Ovdje je okupljena bagra koja se međusobno napucava. Svi misle da su najbolji i svatko tko ih ubije je cheater. I sad bi vi forum u kojem nema ovakvih. Ma daaaaj...

Usput, koja je poanta wall of shame ako nije da pljuneš po cheateru onako usputno uz kavicu? Ako je za internu upotrebu bitangi poradi kikanja, pa mogli ste je onda ni ne objavljivati. Nekako mislim da je glupo bacit šibicu u sjeno prvi i onda traоiti od ostalih da se ne igraju s vatrom (ajme jesam li pretjerao sada s metaforom, neće ova cheaterska masa to skuоit pa će se naći i poneki jako uvrijeđen).

[WC]=CyClops=

Quote from: $ku!!3R on March 01, 2009, 12:17:33 AM
a inace ako koristim skripru to je moj TROKLIK na misu mozda sada uzme mis i sa 6 klikom uh ne mogu da cekam da izadje taj mis a izlazi uskoro vidis pametnima netraba znanje za skripte i da ih koriste ja imam svoj mis za to heheh

Pazi kako si ti pametan kad tebi ne treba znanje. Mnogo, mnogo si pametan, a ne ko mi koji znamo znanje. Ma ti si najpametnija neznalica ovdje. A tek taj tvoj miš, probaj kupit odmah dva pa ćeš imati 12-oklik!!! Ajmeeee lipoooo li je biti tako pametan, a ne znati ni kurca. Ali ako оeliš biti kao ja, moraš kupiti bar 10 tih miševa. Tek onda ćeš biti ovako super cool! 

tnt74

Lider Eunet COD2 klana brani svoja dva clana sa skriptama i usput sam kaze da ima conf sa skriptom tj. da ga je skinuo od pro clana.Eunet klan ima 6 igraca od kojih dvojica koriste skripte,lider ima "sestoklik" i brani ih tako srcano da jos malo ima da se rasplacemo.ALO SKULL O CEMU TI SINOVAC PRICAS,PROCITAJ POST OD LIDERA VUKOVA(ili idi na njihov sajt)I VIDI KAKO JEDAN KLAN STITI REPUTACIJU BEZ OBZIRA STO SU MU IGRACI NA OVOM ZIDU SRAMA.Ako ovako nastavis da vodis klan uskoro ces od EUnet Cod2 Squda moci da koristisu samo E i to za EUTANAZIJU.Lidere Bitange klana moliim da naprave topik sa nazivom ZID PLACA U NOVOM SADU(posto ima vec jedan u JERUSALIMU) da mogu svi skriptarosi da se iskukaju kako treba,jer im se ovde brisu postovi i nisu VIDJENI.

MDSS

tnt ti se ne javljaj ionako znamo da vas vas iz srb klana kikuje za LEAN a svi znamo sta je to i da je mnoge na CB banovano zbog toga idi na GV i proveri sta je to da ne kenjam ovde!!! ,  i ostala sranja zato ssssssss i da da li si cuo nekad za UNBIND e onda uradi i za sebe UNBINDUJ se :icon_bad:

spdR

Evo ko ima zivaca nek prelista ovo  http://www.cod-srbija.com/viewtopic.php?f=9&t=80 ....Sta je HotStep (vodja EUnet klana,bez obzira sto igra COD4) u stanju da uradi...Hteo je da rasturi CoD4 ligu srpske komune pa procitajte bar 2-3 prve strane i sve ce biti jasno...Ja ne znam kako neko kod takvog coveka moze da ode u klan uopste,al dobro...Sta vise,u ovog ligi  su i nagrade bili dobre...3 mest 1 mesec server,drugo mesto 2 meseca,1 3 meseca server....CCC VRUCKO...

*SPARTANAC*

Quote from: $ku!!3R on March 01, 2009, 08:29:30 AM
tnt ti se ne javljaj ionako znamo da vas vas iz srb klana kikuje za LEAN a svi znamo sta je to i da je mnoge na CB banovano zbog toga idi na GV i proveri sta je to da ne kenjam ovde!!! ,  i ostala sranja zato ssssssss i da da li si cuo nekad za UNBIND e onda uradi i za sebe UNBINDUJ se :icon_bad:
Sta tnt-a kicka?? xD
Cuj postas dokaz i onda napadaj nemoj to prazno vredjanje...jadno je.

Mykel

@ Cyclops

Ma ja se slatko nasmejem kad vidim kako ti palish masu, ko brenerom, pa ti zato kazem da ih ne peckas toliko, mnogi ni ne shvate šta, ko, gde, bude mi ih zao, pa reko...  malo ih pusti na miru, al kako hoces.

Lider

Zid Placa u NS :rofl :rofl :rofl pa da stavljaju papirice s molitvama i molbama za oprost zato sto su koristili ne dozvoljena sredstva :party2

[WC]=CyClops=

Quote from: Mykel on March 01, 2009, 12:33:22 PM
@ Cyclops

Ma ja se slatko nasmejem kad vidim kako ti palish masu, ko brenerom, pa ti zato kazem da ih ne peckas toliko, mnogi ni ne shvate šta, ko, gde, bude mi ih zao, pa reko...  malo ih pusti na miru, al kako hoces.

A nema problema ako tako оelite, ali vidjet ćeš, vratit će vam se forum na stanje kao ovo ljeto. Post ili dva dnevno, moоda pet ako računaš haha i lolz na neki dobar vic i to je to. Ja mislim da je ovako оivahan forum zanimljiviji i čak vama osobno korisniji.

Baš je fino extreeme ili masterblaster noćas rekao (sorry ekipa ne poznam još glasove pa nisam siguran koji je rekao) kako mi krave nismo na TS nego na svom ventu, pa nas ekipa nije upoznala i onda smo super materijal za flejmanje. Ma kakav fejs i ostale đebelbarije, ovo je net2.0. Još da jadni čuju kako im se svi smiju na VOIP-u kad ih potpališ, AJMO CB 1 na 1 ODMAAAAA :)

tnt74

Xaxaxaxa slatko me nasmeja Skull,mislio sam da ces da izvuces neku pouku o tome kako treba da vodis klan ali koliko vidim to se nece desiti.Nemam nameru da se prepucavam sa tobom bar ne na ovom forumu,svi znaju sta se desilo na tom waru tako da je bolje da cutis jer svakim daljim postom brukas i klan i sebe.

ded4

Quote from: $ku!!3R on March 01, 2009, 08:29:30 AM

E Makideceru aj ne seri vise, svi znamo da igraci SRB klana nisu citeri, a posto si ti tako jadan, pa kikas igrace protivnickog klana sa war-a, zato sto ne mozes da podneses poraz, to je tvoj mnogo veliki problem.    :suicide :suicide :suicide

spdR

Makidancer ? Malo si se umislio zato sto si sudija na cbu (bar si tako rekao)..... upisi ovo /bind W kill

HeadHunter

@ Skuller(MaKiDaNcEr)

Ja se nadam da si isao u skolu, i da imas bar toliko znanja iz gramatike, mogao bi za promenu da neki put stavis koji znak interpunkcije, cisto radi sebe, a i drugima da bi bilo lakse da protumace tvoje nebuloze !!! To ti je samo komentar...

Poenta post-a, je...Mogao bi malo da iskuliras, sredis glavu, i razmlislis sta ti trazis ovde ??? O cemu ti pricas covece ??? Branis script-ase ??? Ljude koji ne umeju da se ponasaju, umeju samo da psuju... Jel takve branis ? Onda si kao oni, tako mu dodje !!! Sledeca stvar, jel moze SS sa tog war-a, cisto da se jednom stavi tacka, na tu glupost... A ti, da si sudija na tom CB-u, prvo ovde ne bi raspravljao o script-asima iz tvog klana, nego bi se POKRIO sa necim da te ljudi ne gledaju !!! Drugo, mislim da bi znao tacno o cemu se radi, a ne da nagadjas, tipa "ja mislil da to izbacuje kad ima multihax", ali ti mislis ? Pa ??? Nbt, da ne pisem gluposti, shvati poentu post-a...Ne pominji, i ne optuzuj nekoga, a da nemas dokaze preko optuzbi...!!!! Shvati da ljudi ne vole, tacnije MRZE, kada neko VARA...!!! NIKO NE VOLI NEPRAVDU, tako da ono...Iskulirajte sa tim script-ama, vezbajte... :yahoo

@ // bitange //
    Izvinjavam se, zato sto je post delimicno, OFF-topic ali sam morao da prokomentarisem...Svaka cast, za ovo sto radite, i za trud koji ulazete...:)

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: [WC]=CyClops= on March 01, 2009, 02:26:35 PM
Baš je fino extreeme ili masterblaster noćas rekao (sorry ekipa ne poznam još glasove pa nisam siguran koji je rekao) kako mi krave nismo na TS nego na svom ventu, pa nas ekipa nije upoznala i onda smo super materijal za flejmanje. Ma kakav fejs i ostale đebelbarije, ovo je net2.0. Još da jadni čuju kako im se svi smiju na VOIP-u kad ih potpališ, AJMO CB 1 na 1 ODMAAAAA :)

hehe ... Cyc nadam se da ti je bilo ok s nama ratovati ono neku vecer ... i da upoznas glasove budi cesci s nama na TSu. Krave - dobrodosle ste uvijek

mean

I da cujes kada kamix lomi slusalice :hat
Prvo se cuje krcklikkrashskvik i posle 5 sekundi se na ekranu pojavljuje tekst " ljudi jel me cujete? "  :rofl

BloX

Quote from: mean on March 02, 2009, 03:09:34 PM
Prvo se cuje krcklikkrashskvik i posle 5 sekundi se na ekranu pojavljuje tekst " ljudi jel me cujete? "  :rofl
taj krcklikkrashskvik se ispreplice sa arsenalom pomno biranih psovki :D

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: BloX on March 02, 2009, 03:53:07 PM
taj krcklikkrashskvik se ispreplice sa arsenalom pomno biranih psovki :D

i sljedeci dan se ide po nove sluške! :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo

[WC]=CyClops=

Ma da bilo je ok, ali nije mi SD pretjerano napet. Moоda da se skupimo i oderemo malo HQ? Moоe i CTF ali toga smo se naigrali do sada.

Uff kad će više neka nova pristojna pucačina izać? Ko zna, moоda novi BF bude ok, navodno je i to WWII masovnjača za ljubitelje tog naoruоanja.

spdR

STEK

pa kad ostalu ekipu cuvaju samo za sebe!!!!!!!!!ajmo ....ima jos za zid sramote..... :doc

ToTo

˝Cilj civiliziranog čovjeka je biti iznad debila, a ne na njihovoj razini čim ti se ukaоe prilika.˝ Apsolutno tacno. Cesto se se provokatori pojavljuju na serverima, a kada dodju najbolje je ignorisati ih. Zamislite ih samo pored compova, seru li seru, a odgovora nema. Siguran sam da se iznerviraju do bola, i odlaze sami sa servera. Takodje, cesto nema nikoga od admina na XF, ili na serveru, ko bi trenutno mogao resiti problem, pa apelujem na Bitange da i o ovome malo povedu racuna.  :hat
Nego Zverko ima li sta novo??? Ovi sa nickom ide mi, ne ide mi, bla,bla ... to je bez veze, uopste ne razumem ljude sa deset profila. Stavi svoj nick i igraj ko covek, pa islo ti ili ne, ko ga jebe, igras se.

SOLID

Mislim da bi jedino politicki TOPIC imao vecu posecenost i raspravu!  ;D

ded4

Samo ti se cini Solide!  :doc :doc

Lider

Quote from: SOLID on March 04, 2009, 10:05:23 AM
Mislim da bi jedino politicki TOPIC imao vecu posecenost i raspravu!  ;D
Daleko je jos od "Slike vojnika koji ratuju" :bye2

Zver

Izbrisani svi postovi koji i 10% podsecaju na rat.

Mislim da slike vojnika koji ratuju nije bio ovoliko posecen za ovako kratko vreme.

//LoneWolfs//kamiX

Kad smo vec kod lomljenja sluski ... Jebemu jucer su mi se ove potrgale ... ne cujem na desnu slusalicu ...
Pa poludit cu ..  :|| :|| :|| :|| :||
Majke mi ... nisam ih lomio   :-\ :-\ :suicide :suicide

Lider

Quote from: Zver on March 04, 2009, 03:07:16 PM
Izbrisani svi postovi koji i 10% podsecaju na rat.

Mislim da slike vojnika koji ratuju nije bio ovoliko posecen za ovako kratko vreme.
Pa po statistici ovaj topick je "najludji", ali onaj ukupno, jos uvijek, ima vise posjeta.
A po tematici i raspravama ne mogu se porediti :party2

STEK

vidim ja oladio se forum...... :suicide

SOLID

Quote from: bakitos on March 07, 2009, 02:46:22 AM
vidim ja oladio se forum...... :suicide
pa nikako da se dopuni lista wall of shame :D
A Kića otišo na odmor...

dexnsk

Jel to skriptarosa na serverima nema ili ih ima jos samo nisu dodati na listu???

$tring

Quote from: dex^NSK***SRB on March 08, 2009, 12:02:11 AM
Jel to skriptarosa na serverima nema ili ih ima jos samo nisu dodati na listu???

Cekamo drugi krug izvlacenja... :)

spdR

Svi ocekuju BINGO u sledecem kolu :D

dexnsk

Quote from: sp1deR on March 09, 2009, 10:18:38 AM
Svi ocekuju BINGO u sledecem kolu :D
jel obican bingo njih 16 ili super bingo 28 njih??? :rofl

spdR

Meni dovoljan i bingo. :P

spdR

Au jape,ti zatvaras oci nekad ? Xdddd...Kako god,bannajte djubre ! :D

Foxy

Ma treba puno njih banat al ima problem sto na ovom serveru ne moze se banat jel je piratski!!!

Zver

Postovani igraci, imam zadovoljstvo da objavim da sam danas gledao logove na sva 3 public servera i da nema ni jednog igraca sa skriptom. To znaci da je akcija wall of shame uspela, igraci koji su bili kaznjeni sa  banom od mesec dana mogu slobodno da se vrate na servere i da igraju SCRIPT FREE. :yahoo

m.shadows

Quote from: DJ-BassLiner on February 19, 2009, 04:10:24 PM
Pozdrav!...Svidja mi se ovo sto ste uradili i to je krajnje ispravno!...Ali isto tako nevalja sto stitite pojedine igrace koji koriste skripte a vi to znate i ne poduzimate tu nista jer ste u dobrim odnosima...Ja, licno imam skoro sve igrace sa garaze na xfireu i sa svima sam dobar,sto podrazumeva da znam i sve one koji koriste skripte.Ne zelim da iznosim u javnost njihova imena jer nisam takav covek i nicije ime ne zelim blatiti.Ja razumem sve ovo sto ste vi objavili ali mislim da nedostaje dosta imena iz pojedinih klanova...
Mislim da sam bio korektan i da se niko nije nasao uvredjen...Stoga vas molim da obratite paznju na druge jer niko od nas posmatraca nije lud...Toliko od mene.

Pozz by: DJ-BassLiner  :wah :rnr :rock3

TOOO CARE!!!!! :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat

SOLID

Quote from: Zver on March 20, 2009, 02:59:12 PM
Postovani igraci, imam zadovoljstvo da objavim da sam danas gledao logove na sva 3 public servera i da nema ni jednog igraca sa skriptom. To znaci da je akcija wall of shame uspela, igraci koji su bili kaznjeni sa  banom od mesec dana mogu slobodno da se vrate na servere i da igraju SCRIPT FREE. :yahoo
Lazesss  ;D

Zver

Mislis, dosta smo te stitili?   :rofl

[WC]=CyClops=

Pazi ovo čudo je još aktualno. Morat ćemo ponovno malo posjećivati ovaj topic da dobije još par strana.

P.S. ovom se prigodom zahvaljujem bitangama na power armoru i skripti za prolazak kroz svu materiju (ko bi normalan uopće igrao bez toga).

Zver

Nema problema krave, i drugi put

Lider

Ufff... nisam uhvacen.....izvukao sam se za dlaku :icon_lol:

Foxy

Da sad ste ako prestali gledat ko ima skripte i onda kad ih opet puno njih ukljuci ce te vi opet stavit novu listu!!!hhh :happy :down

*SPARTANAC*

Quote from: Foxy on March 20, 2009, 11:49:44 PM
Da sad ste ako prestali gledat ko ima skripte i onda kad ih opet puno njih ukljuci ce te vi opet stavit novu listu!!!hhh :happy :down
Foxy ovo si sifrovano pisao? ;D

Lider

Auu Foxy druze, znas ti onu: "Ispeci pa reci"  :rofl :rofl 
:ziveli :drinks2

Belick

EEE koliko vidim pise Red Roosters Foxy  :D :o :( >:( :)

Foxy

Jbg booli me briga imo sam skriptu i to je to jel sam imo prije low komp sa 30 FPS-a a sad imam novi komp jel prije mi je puco tomson sporije od m1!!!

Lun

A za ovakve ^^^^ bih ja ban bez mogućnosti povratka posle mesec dana. :diablo

*SPARTANAC*

Quote from: Lun on March 23, 2009, 12:05:33 AM
e i ja bih 500e.  :rofl :rofl

ded4

Quote from: *SPARTANAC* on March 23, 2009, 01:25:17 AM
Quote from: Lun on March 23, 2009, 12:05:33 AM
e i ja bih 500e.  :rofl :rofl
Da ti ne bude malo ;D

zlenzlla

Quote from: Lider on March 20, 2009, 11:04:35 PM
Ufff... nisam uhvacen.....izvukao sam se za dlaku :icon_lol:

Kako li si se sakrio.  ;D   

zlenzlla

Quote from: Foxy on March 22, 2009, 11:49:00 PM
Jbg booli me briga imo sam skriptu i to je to jel sam imo prije low komp sa 30 FPS-a a sad imam novi komp jel prije mi je puco tomson sporije od m1!!!

Kakve veze ima to sto si imao los (imamo i mi rijec za "low") racunar. Jbt pa ja igram na manje od 30 fps-a, cesto na nekih 25 fps-a pa mi opet dobro ide. Zar je potrebna neka skripta da bi se bolje igralo?! Skripta ne daje kvalitet igracu nego samo prednost u brzini. Govorim generalno, ne za tebe.

spdR

A dobro zlenzla,kad ti dodjes s 50 fpsa sa garandon na nekom od 250 normalno da ces popizdeti i pozeleti da upalis skripticu....Al' to u trenuntku - morash se iskontrolisati.

zlenzlla

Quote from: sp1deR on March 23, 2009, 08:52:03 PM
A dobro zlenzla,kad ti dodjes s 50 fpsa sa garandon na nekom od 250 normalno da ces popizdeti i pozeleti da upalis skripticu....Al' to u trenuntku - morash se iskontrolisati.

Nisi u pravu. Kao sto sam vec rekao, igram sa jako malo fps-a i nikada nisam dosao u iskusenje da upalim skriptu, WH ili bilo sta drugo. Mislim zasto? Sta mi to daje? Lazne mogucnosti i nista vise. I sta kad ugasim skriptu pa ne mogu nikoga da ubijem? Sta sam onda postigao? Nista. Ja licno od svih igrica igram samo COD2 multiplayer i to vidim samo kao vid razonode. Dan kada bih dosao u iskusenje da uzmem nesto od tih sranja je dan kada bih prestao igrati COD2.

spdR

Ne koristim ni ja a imam isto malo fpsa ko i ti...Al samo kazem,ne mzoe se porediti FoXy i neko sa 333/250/500 lock + scripta...

Zver

Pa cekaj, jel ti pokusavas da opravdas to sto je foxy koristio skriptu time sto nema 250fps?

tnt74

Po vama bi trebalo onda jbg foxy ima slabiji komp od mene pa nek ukljuci onda i wh,aim i ostala sranja.Spartanac i sa tobom se nikako necu sloziti jer foxy je prestao da koristi skriptu samo zato sto je kupio bolji komp a na zato sto ga je grizla savest.

BloX

sa 250, 333 fps lock + malo bolji miš pucaš isto ko da imaš skriptu .....isti k..

BaNaNaMaN

nemoj da dirate foxy-ija dobar je decko!! :ziveli

spdR

Ne opravdavam ja zver njega,nego samo kazem da ne moze da se poredi on sa nekim ko ima 333 pa jos pali skriptu...

Foxy

Tnx banana!!!!Ma boli me briga koristio sam skripte i vise ih ne koriastim!!Al sam siguran 99%da je vas puno to palilo izuzet nekima!!!!

*SPARTANAC*

jao dosta sa ovom temom ^^
Misija je uspesna nema vise skriptasa.
I KRAJ, LOCK! :)

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: [WC]=CyClops= on March 25, 2009, 02:55:32 PM
I zapitajte se sada što su vam trebale sve te skripte kad ni s njima niste pozvani na sokić druоenje s viperom? Pozvani su samo oni koje lacka i pomirite se s tim.

To se kaze frutek party! :hat

m.shadows

Quote from: Lesaa on February 21, 2009, 10:23:30 PM
Quote from: El Muerte on February 21, 2009, 08:55:36 PM
Quotehahhahahahha pa jbt string zasto lazes stvarno mi nije jasno!!! ja tebi nisam opsovao majku, !!!!!sta je tebi??? Nama je Muerte opsovao majku jel si to zaboravio?!?!?
Gde i kada???? sada odma pokazi SS.
Prvo nas nazivas debilima pa se bunis kada ti neko kaze " picka vam materina bezobrazna" <--- e ovo JESAM rekao.I to je bilo to !
Dosao si na NASEM serveru da nas vredjas i onda jos budes bezobrazan.
Dobio sut kartu jer si izigravao advokata nas nazvao debilima jer smo sutnuli tvog drugara.

Igrate se MUFTE i onda ste jos bezobrazni nekome nesto serete kako treba da vodimo server.

Hahaha murate smesan si!!! prvo kazes gde i kad, kao gde su dokazi da si nam psovao matera posle priznajes da si to uradio!!! :doc :doc :doc
I ja priznajem da sam reko da ste debili i to stoji ali mi samo nije jasan string koji kako vidim cuti ali dobro! ne znam jedino koji je bio njegov razlog za laganje da smo mu psovali mater!!!  :icon_grrr:
Ja izigravao advokata?!?! ja sam samo pricao istinu ali vidim da ljubomora ima presudan uticaj ovde!!!  :diablo :diablo :diablo
Ja sam posten i ti dobro znas da je i  stefaninho posten ali dobro vasa stvar!!!
A da cujem da je i dusan silni izaso iz klana tako sam barem cuo ne znam dali je to istina ali vidim da je on ipak shvatio o kakvim muckama se ovde radi!
Samo mogu reci opet SRAMOTA!!!

Ej ti, ne znam zasto vredjas bitange. Dusan silni je sam izasao i objasnio mi je zasto.Rekao je da se ljudi zale na njegov recnik i da ne zeli da bitange nadrljaju.
P.S. ne branim muertea sto je psovao majku ali ni vi niste andjeli  :diablo :diablo

STIKLA

Nego bitange ako cemo tako sto nestavite svoje igrace na wall of shame kad i oni koriste skripte??? :icon_question:

IronC

Jel stikla ti znas nesto sto mi ne znamo?  :-\

komara

A sta kako obelezavate cheatere koji kradu drugima imena pa sa tim imenima varaju

m.shadows

Quote from: komara on March 31, 2009, 05:24:50 PM
A sta kako obelezavate cheatere koji kradu drugima imena pa sa tim imenima varaju

da stvarno kako

spdR

Pa nikako kad je cracked server,mogu staviti eSuba luckeRRR i upaliti wh...al to ti nista ne znaci kad nema guida...dakle moze biti da su npr svi sa wall of shamea fake-nameovi...ili se varam ?

spdR

A postoje...samo sta ako neko iz Srbije upise tvoj nick...IPevi ce ti biti slicni jer vecina ima dinamicki ip....tkd...

m4t4d0r

Onaj ko se malo vise razume u ip moze da zna tacno i koji si provajder...A verujem da bitange imaju iskustva sa tim tako da suvisno je o tome pricati  :yahoo

*SPARTANAC*

Evo da ozivimo ovu temu... i da dodamo neke nove skriptase. SAMO ZA DAN 07.08.2009 i SAMO SD SERVER:
[08.07.2009 00:40:34] [From #14 (VALID) blabla] [, = vstr bias_scale ; toggle r_polygonoffsetbias -1 16 ; toggle r_polygonoffsetscale -1 4][- = vstr mystyl3picmip][5 = vstr mystyl3smoke][8 = ^5MOUSE^9-SNIPER ; vstr mystyl3_snipermode][I = vstr mystyl3info][KEY_LEFTARROW = vstr mystyl3fan][KEY_KP_UPARR[12 key binding matches found]
[08.07.2009 01:05:24] [From #6 (VALID) ^1Nikolina_Pisek] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 01:15:24] [From #14 (VALID) gvozdenzuba] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 01:15:24] [From #16 (VALID) Kwonel] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 01:35:24] [From #18 (VALID) ^3^^97^7MiLo^3$^7hk^34^9'_'] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 11:26:54] [From #6 (VALID) ^3j^2o ^3j^2o ^3j^2o] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]
[08.07.2009 11:37:14] [From #6 (VALID) ^3j^2o ^3j^2o ^3j^2o] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found] (koristio ceo dan)
[08.07.2009 12:40:34] [From #24 (VALID) kozef^9HAXOR] [- = vstr m4gic2_fps][KEY_F11 = vstr m4gic2_demo][2 key binding matches found]
[08.07.2009 13:06:54] [From #21 (VALID) sky^9'.'^7Clan^6L^7ess] [KEY_MWHEELUP = weapnext;wait;wait;weapnext][1 key binding match found]
[08.07.2009 13:46:54] [From #21 (VALID) ^2Sk^93^2let^9O^2n] [KEY_ALT = -frag ; -frag ; -frag ; +frag ; wait 190 ; +moveup ; wait 2 ; -frag ; wait 55 ; -moveup ; -moveup ;][1 key binding match found]
[08.07.2009 14:10:34] [From #5 (VALID) ^2[^7BoS^2]^7*ds/^2P^7it^2A] [, = vstr bias_scale ; toggle r_polygonoffsetbias -1 16 ; toggle r_polygonoffsetscale -1 4][- = vstr mystyl3picmip][5 = vstr mystyl3smoke][8 = ^5MOUSE^9-SNIPER ; vstr mystyl3_snipermode][I = vstr mystyl3info][KEY_LEFTARROW = vstr mystyl3fan][KEY_KP_UPARR[12 key binding matches found]
[08.07.2009 14:25:24] [From #21 (VALID) ^9P^1a^7i^9N^1.^9spo^1R^9t] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 14:35:24] [From #6 (VALID) ^^11[MNE]^^77Army|^^33PlayerONE] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 14:55:24] [From #25 (VALID) ^1HoQ_^3Ne govori da me znas...] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 15:06:54] [From #28 (VALID) tom^9[^5Y^9]] [KEY_MWHEELUP = weapnext;wait;wait;weapnext][1 key binding match found]
[08.07.2009 16:46:54] [From #20 (VALID) ^4L^3O^4B^3S^4|^3|^7N...._O...] [H =  -frag ; -frag ; -frag ; +frag ; wait 190 ; +moveup ; wait 2 ; -frag ; wait 55 ; -moveup ; -moveup ;][1 key binding match found]
[08.07.2009 16:55:24] [From #17 (VALID) SONY^3|^9ProxY^3*] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 16:57:14] [From #20 (VALID) ^4L^3O^4B^3S^4|^3|^7N...._O...] [, = bind mouse1 +attack][KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.07.2009 21:06:54] [From #21 (VALID) nEos] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.07.2009 21:26:54] [From #20 (VALID) ^6|^7Fun ^6|^7Roy^9aa^7lL] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.07.2009 21:35:24] [From #5 (VALID) PIJANA LOKOMOTIVA^6.^7Drug Ar] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"
[08.07.2009 21:36:54] [From #13 (VALID) Chunky ^2EGS^^00'] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.07.2009 21:36:54] [From #18 (VALID) ^9casp^3E^9r ^3'.'] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2_][1 key binding match found]
[08.07.2009 21:46:54] [From #16 (VALID)  ^2Sk^93^2let^9O^2n] [KEY_ALT = -frag ; -frag ; -frag ; +frag ; wait 190 ; +moveup ; wait 2 ; -frag ; wait 55 ; -moveup ; -moveup ;][1 key binding match found]
[08.07.2009 22:45:24] [From #8 (VALID) ^9^^0Lesane^9* | Music on |] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"

[08.07.2009 22:37:14] [From #8 (VALID) ^3^^0Lesane^3^^0HeavenCrew^3*] [6 = bind mouse1 +attack][KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][2 key binding matches found]

Sta se dobija kad se server vrati na crack. :hat

spdR

vecina skripti je bezazlena,tj ove vstr zum_and_aim su takodje potekle iz seismovisina,ova sa lookdown reducira vertikalni recoil

no ipak,sve vstr naredbe su zabranjene jer preko njih sakrijes sta oces :)

dexnsk

Quote from: *SPARTANAC* on August 08, 2009, 12:41:16 AM
Evo da ozivimo ovu temu... i da dodamo neke nove skriptase. SAMO ZA DAN 07.08.2009 i SAMO SD SERVER:

[08.07.2009 14:55:24] [From #25 (VALID) ^1HoQ_^3Ne govori da me znas...] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"

A ovaj patak mi je bas bio sumljiv znaci bio sam u pravu da koristi nesto...

EDIT:
A vidim ima tu dosta pnatih meni igraca koji oped koriste enka sranja e pa kod mene su ih ugasili...

dexnsk

[08.07.2009 01:05:24] [From #6 (VALID) ^1Nikolina_Pisek] mouse2 = "vstr zoom_and_aim toggleads'wait. 0.001"

Ovo jeste moj kum al ni sam  nije znao da ima jer je cfg skino sa danzig.cfg.

Zver

Zna se to dex, vidis da garand poludi, takodje se vidi da ne mozes rafal da opalis sa mp, kao i da bolt action i shotku puni brze. Nema izgovora, pozdravi kuma.

Al_Capone

Jebote ovi likovi nemaju zivota kad se takvim glupostima zamaraju  :|| :||

komara

MonteNegro player one pa sa tim likom cesto igram na jednom serveru,a sta koriste SKRIPTU  :ne_razumem

m.shadows

Quote from: dexnsk on August 08, 2009, 05:53:48 PM

A ovaj patak mi je bas bio sumljiv znaci bio sam u pravu da koristi nesto...

EDIT:
A vidim ima tu dosta pnatih meni igraca koji oped koriste enka sranja e pa kod mene su ih ugasili...
Haha znam ovo lika HoQ_Ne govori da me znas... lik je lood igrao je na Reptile mod na nekom madjarskom serveru i ono naravno..bio prvi i to...

komara

E ovako ja sam juce i prekljuce proglasen cheaterom jedno 4-5 puta prvo zato sto navodno vidim kroz dim a situacija je bila da sam na Burgundi video 5 crvenih tackica oko kamiona i naravno opalio pa ako pogodim pizdarija (ubio sam samo jednog-steta),drugi put me Metuzalem optuzio takodje za dim a lik je na Moskvi na jednoj tarasi proveo gotovo 5 minuta i non stop se vraca na isto mesto (ja ga sve vreme posmatram sa strane tarase i ne mogu da verujem kako je uporan da se vrati na isto mesto), a onda je dosao na red Muerte koji me takodje optuzio da koristim ne znam ni ja sta  (zbog scora),a nije dobro pratio koliko sam zastava doneo on je mislio 2 a ja sam doneo 3 (pa mu nije bilo jasno odakle mi takav score dok je on bio na spawnu) i nisam mogao da ga ubedim u suprotno jer on zna bolje od mene itd........Sve u svemu mislim da nije u redu tako optuzivati ljude bez osnova jer mene to licno vredja kad me neko proglasi prevarantom a pogotovo sto sam stariji od 90 posto ratnika na Bitangama (tu negde ko STRING  :tease) tako da mi ne pada na pamet da koristim neke gluposti niti sam ih ikad koristio.  :drinks2

thosl

ma dzaba ti sve ! adminska se ne porice  :tease

zlenzlla

Quote from: Al_Capone on August 08, 2009, 06:57:54 PM

:worth

Bas nemaju zivota jbt. Sta im znaci par bodova vise na statistikama. Sta na kraju imaju od toga. Ja nisam statistike pogledao ima godina dana. Igram cisto da ubijem dosadu

m.shadows

Quote from: zlenzlla on August 10, 2009, 01:19:46 PM
Quote from: Al_Capone on August 08, 2009, 06:57:54 PM

:worth

Bas nemaju zivota jbt. Sta im znaci par bodova vise na statistikama. Sta na kraju imaju od toga. Ja nisam statistike pogledao ima godina dana. Igram cisto da ubijem dosadu
I ja..jos otkad nisam gledao te statistike..

El Muerte

Quote from: komara on August 10, 2009, 11:41:45 AM
a onda je dosao na red Muerte koji me takodje optuzio da koristim ne znam ni ja sta (zbog scora),a nije dobro pratio koliko sam zastava doneo on je mislio 2 a ja sam doneo 3 (pa mu nije bilo jasno odakle mi takav score dok je on bio na spawnu)
O da......pravio si killove brze nego sto nas 4 donosi flagove, znaci preko 10 killova za 30 sekindi.Flagova koliko si doneo.
Od 6 flagova tvrdis da si doneo 3 ......kada je bilo 6-0 za nas. Od tih 6 flagova ja sam dovukao 4.......prema tome....nemoj izmisljati.
A znam da Saltstone dovukao sigurno 1 kada sam pao dovlacheci 5-u .......e sada mi objasni ovu rachunicu. kako se tu uklapas sa tih 3 flaga?
Ne kazem da nisi niosta dovukao...jesi ...ali to se desilo tek nakon cele price da imas veci score od 2 igracha koji non stop dovlache zastave...
Dovlachili smo zastave svaki minut ali ti si i dalje uspevao da za to vreme napravish 10 killova tek tako.
Cisto da napomenem da si igrao samnom u timu.......sto znaci da nije sujeta nego cista obzervacija jer mi to bilo jaaaaako cudno.
A posle optuzivanja jos 2 igracha iz istog tima u kome si igrao......smirio si se i sledece poluvreme si igrao blago recheno tragichno, a bilo nam tada jos lakshe kao nemcima.
I tako si igrao ostatak veceri.......jedva iznad pozitivnog.....a sve se moze lepo pogledati na statistikama iz subote.
No ,nisi bio kickovan niti vredjan prema tome ne vidim sto sada pravish dramu.
A takodje mi je svejedno koliko ko ima godina. Najstariji na serveru koji je imao wh je imao mislim oko 50 (davno bese ovo)...prema tome .....pozivanje na godine ovde ne igra ama bas nikakvu ulogu

komara

a onda je dosao na red Muerte koji me takodje optuzio da koristim ne znam ni ja sta (zbog scora),a nije dobro pratio koliko sam zastava doneo on je mislio 2 a ja sam doneo 3 (pa mu nije bilo jasno odakle mi takav score dok je on bio na spawnu)
O da......pravio si killove brze nego sto nas 4 donosi flagove, znaci preko 10 killova za 30 sekindi.Flagova koliko si doneo.
Od 6 flagova tvrdis da si doneo 3 ......kada je bilo 6-0 za nas. Od tih 6 flagova ja sam dovukao 4.......prema tome....nemoj izmisljati.
A znam da Saltstone dovukao sigurno 1 kada sam pao dovlacheci 5-u .......e sada mi objasni ovu rachunicu. kako se tu uklapas sa tih 3 flaga?
Ne kazem da nisi niosta dovukao...jesi ...ali to se desilo tek nakon cele price da imas veci score od 2 igracha koji non stop dovlache zastave...
Dovlachili smo zastave svaki minut ali ti si i dalje uspevao da za to vreme napravish 10 killova tek tako.
Cisto da napomenem da si igrao samnom u timu.......sto znaci da nije sujeta nego cista obzervacija jer mi to bilo jaaaaako cudno.
A posle optuzivanja jos 2 igracha iz istog tima u kome si igrao......smirio si se i sledece poluvreme si igrao blago recheno tragichno, a bilo nam tada jos lakshe kao nemcima.
I tako si igrao ostatak veceri.......jedva iznad pozitivnog.....a sve se moze lepo pogledati na statistikama iz subote.
No ,nisi bio kickovan niti vredjan prema tome ne vidim sto sada pravish dramu.
A takodje mi je svejedno koliko ko ima godina. Najstariji na serveru koji je imao wh je imao mislim oko 50 (davno bese ovo)...prema tome .....pozivanje na godine ovde ne igra ama bas nikakvu ulogu

E ovako prvo sam doneo sam flag,drugi flag je neko poneo ali je bio ubijen ispred naseg flaga u tom momentu izlazim iz spawna i vidim nas i njihov flag jedan pored drugog tad ubijam njihovog koji je hteo da ga se docepa i tad vracam nas(ili ga je neko drugi vratio  na mesto ne secam se) i stavljam njihov e posle toga si ti poceo da se bunis a ocigledno nisi video sta sam tad uradio i posle toga sam ti rekao evo ga i treci tako da nisu bili killovi u pitanju nego taj flag koji je ostao u nasem dvoristu kad je jedan od nasih ubijen pre nego sto ga je doneo mozda je upravo salstone ali nisam video ko je. A meni je strasno sto znam da nisam glupava cheatercina a moram  da se pravdam!  A tragicno sam mozda igrao jer mi nije islo a pogotovo sto sam bio popizdeo i nisam bio opusten posle optuzivanja,pa kako bi se ti osecao da te neko proziva prevarantom pogotovo od strane admina  a znas da nisi. I naravno da nisam tako dobar igrac da jesam bio bi u nekom jacem klanu a da sam fer,posten i prosecan igrac potvrdice ti momci iz LW(lan wars) klana a mozes da pitas i freestylera sa kojim cesto igram na jednom serveru! I ne pravim dramu ,nego Muerte je rekao komara cheater i sad ne znam koliko igraca misli da ja varam,a to mi uopste ne treba jer dolazim na server da se opustim i uzivam posle jebenog posla,i rintanja na vikendici(bice domace rakije).

El Muerte

QuoteE ovako prvo sam doneo sam flag,drugi flag je neko poneo ali je bio ubijen ispred naseg flaga u tom momentu izlazim iz spawna i vidim nas i njihov flag jedan pored drugog tad ubijam njihovog koji je hteo da ga se docepa i tad vracam nas(ili ga je neko drugi vratio  na mesto ne secam se) i stavljam njihov e posle toga si ti poceo da se bunis a ocigledno nisi video sta sam tad uradio i posle toga sam ti rekao evo ga i treci tako da nisu bili killovi u pitanju nego taj flag koji je ostao u nasem dvoristu kad je jedan od nasih ubijen pre nego sto ga je doneo

O tom delu pricam: tada je napravljen rezultat 6:0 za nas....a ti govoris 'evo treci' a ja licno sam dovukao 4 kom.
Uostalom, govorim ti da je nemoguce napraviti toliki broj killova tek tako.Kao sto rekoh niti si bio vredjan niti optuzivan, rekao sam a je ovako nesto nemoguce postici killovima.
Ali prvo si govorio da si sasvim normalno postigao score ubijajuci....kada sam rekao da je tako nesto nemoguce iz ociglednih razloga i jos je jedan od igraca to potvrdio....e onda si napomenuo da si dovukao 2 flaga usput...i na karju taj treci sto naravno nije tacno.
Poenta je sto su tebe poceli sopstveni igraci prozivati a ne protivnicki.Kada se to desi , znam da ne ispadne na dobro.....
Uostalom mani me te price kako ti pala kocentracija pa nisi lepo igrao drugu rundu itd jer si bio duboko uvredjen.U tom slucaju ja ne ti trebao mesecima da igram kako treba :) :) :)
Ako koristis nesto, bices nahvatan pre ili kasnije to je sigurno a ako nista nemas...ODLICNO bice mi veoma drago da sam pogresio.

komara

Quote from: El Muerte on August 11, 2009, 02:17:47 PM
QuoteE ovako prvo sam doneo sam flag,drugi flag je neko poneo ali je bio ubijen ispred naseg flaga u tom momentu izlazim iz spawna i vidim nas i njihov flag jedan pored drugog tad ubijam njihovog koji je hteo da ga se docepa i tad vracam nas(ili ga je neko drugi vratio  na mesto ne secam se) i stavljam njihov e posle toga si ti poceo da se bunis a ocigledno nisi video sta sam tad uradio i posle toga sam ti rekao evo ga i treci tako da nisu bili killovi u pitanju nego taj flag koji je ostao u nasem dvoristu kad je jedan od nasih ubijen pre nego sto ga je doneo

O tom delu pricam: tada je napravljen rezultat 6:0 za nas....a ti govoris 'evo treci' a ja licno sam dovukao 4 kom.
Uostalom, govorim ti da je nemoguce napraviti toliki broj killova tek tako.Kao sto rekoh niti si bio vredjan niti optuzivan, rekao sam a je ovako nesto nemoguce postici killovima.
Ali prvo si govorio da si sasvim normalno postigao score ubijajuci....kada sam rekao da je tako nesto nemoguce iz ociglednih razloga i jos je jedan od igraca to potvrdio....e onda si napomenuo da si dovukao 2 flaga usput...i na karju taj treci sto naravno nije tacno.
Poenta je sto su tebe poceli sopstveni igraci prozivati a ne protivnicki.Kada se to desi , znam da ne ispadne na dobro.....
Uostalom mani me te price kako ti pala kocentracija pa nisi lepo igrao drugu rundu itd jer si bio duboko uvredjen.U tom slucaju ja ne ti trebao mesecima da igram kako treba :) :) Ako koristis nesto, bices nahvatan pre ili kasnije to je sigurno a ako nista nemas...ODLICNO bice mi veoma drago da sam pogresio.
:)O tome ti ja pricam ti si dovukao 4 ja jedan a onda iz spawna o cemu sam napisao je bio 6(valjda ne secam se ) uglavnom ne znam u cemu je tvoj problem sto se tice kil;lova mozda sam cak bio u minusu ali mi je score bio takav zbog 3 flaga,a bice ti sigurno drago jer cheater nisam! :drinks2
a treci sam uzviknuo nakon nase rasprave znaci ti si me vec optuzio a ja sam nakon toga doneo treci a sto si racunao salstoneov mozda je bio on ubijen kod naseg dvorista pa sam ja doneo njegov flag a tebi ako nije tesko nadgledaj ali ces samo protraciti vreme

El Muerte

Znam vec ljude koji se igraju i svi znamo njihov skill kada se igraju...a akda neki marginalac pocne da ubija bolje igrace od sebe ko poludeo, naravno da ce to privuci paznju.
Mada ne vidim zasto pravis bas toliku dramu oko ovoga?
I mene optuzuju da sam citer pa me tako boli uvo sta mi ko govori....

komara

Quote from: El Muerte on August 11, 2009, 02:53:00 PM
Znam vec ljude koji se igraju i svi znamo njihov skill kada se igraju...a akda neki marginalac pocne da ubija bolje igrace od sebe ko poludeo, naravno da ce to privuci paznju.
ok nema ljutnje  :drinks2

STEK

Quote from: El Muerte on August 11, 2009, 02:53:00 PM
muerte haxor........ftw

SOLID

Yeahhh murta haxorzzzz!

Mephisto

Da murta vam haxa guzice  :whistling.

SOLID

ajmo jos ajmo jos....ovako dosadno   :P

Smijesko

Ja bi samo htio pitati mogu li ja biti izbrisan sa liste srama, na toj listi sam zato sto sam koristio skripte ali to je bilo kad sam poceo igrati nisam ih znao ugasiti a sad igram bez skripte pogotovo bez haksa.Molim vas izbrisite me sa liste srama

Kreativni_Haos

ono sto meni nije jasno je da,cim neko pocne malo bolje da igra,vi ga optuzujete da je citer
igram na vasem serveru evo vec nekih mjesec ipo ,i vremenom sam postajao sve bolji i bolji
da bi me danas neki,el muerte,nazvao citerom,jer sam bio po skoru,iznad njega..nit znam sifre,niti me interesuju!!!

El Muerte

Quote from: Kreativni_Haos on March 08, 2010, 06:54:53 PM
ono sto meni nije jasno je da,cim neko pocne malo bolje da igra,vi ga optuzujete da je citer
igram na vasem serveru evo vec nekih mjesec ipo ,i vremenom sam postajao sve bolji i bolji
da bi me danas neki,el muerte,nazvao citerom,jer sam bio po skoru,iznad njega..nit znam sifre,niti me interesuju!!!
Decko...kada neki NOOB...koji ne zna ni slova da menja, se pojavi i bude apsolutni baban za igru, a sledece nedelje igra bolje od 90% servera, sve je jasno kao dan.
Umesto da kukas...nauci igrati cisto, a ne da koristis 'ortopedska pomagala' koja vise dolice mentalin midgetima nego postenim igracima.
Nije lepo lagati znas ?

Kreativni_Haos

Quote from: El Muerte on March 09, 2010, 08:27:10 PM
Quote from: Kreativni_Haos on March 08, 2010, 06:54:53 PM
Decko...kada neki NOOB...koji ne zna ni slova da menja, se pojavi i bude apsolutni baban za igru, a sledece nedelje igra bolje od 90% servera, sve je jasno kao dan.
Umesto da kukas...nauci igrati cisto, a ne da koristis 'ortopedska pomagala' koja vise dolice mentalin midgetima nego postenim igracima.
Nije lepo lagati znas ?
Stari,znas kako..necu se svadjat s tobom,mislim da nema potrebe!Prije svega,procitao sam na forumu,da punkbuster prije ili kasnije,otkrije sifre!A ja sam prije svega dosao na vas server kako bi ucio,i naucio jos bolje da igram.Tako da mi nije u interesu da ih koristim!A sifre mi nisu nikad bile zabavne,vjeruj mi,niti sam kapirao ljude koji ih koriste!Meni je krivo sto mislis da sam citer,al jbg..Kao sto si ti u jednom od postova rekao:"I mene optuzuju da sam citer pa me tako boli uvo sta mi ko govori....'' ,isto to vazi i kod mene!  :handshake:

Srba

Molim vas da banujete igraca Lowara - koristi aimbot !!!