News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zamolba

Started by [WC]=CyClops=, February 18, 2009, 10:48:33 PM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Molio bih forum admine da ne brišu postove koji ne krše pravila ala uvreda po nacionalnoj osnovi ili neki drugi teоi prekršaj.

Jednostavno preselite raspravu u novi topic, a u stari koji mislite lockati stavite link na novi.

Npr. sad se pobrisali raspravu na WALL OF SHAME gdje su se neki igrači i sami odavali. Jednostavno ostavite te rasprave, pa čak i svađe, tome forum i sluоi. Ako je sterilan ili nastavite s brisanjem svega što bi nekom zasmetalo, onda će lagano i zamrijeti forum.

Hot Topic se ne briše, ako je otuđen fokus sa glavne teme, lagano se presele postovi, a onaj kao wall of shame lockate jer bitan.

Usput šteta je izgubiti taj dio folklora koji se odvijao tamo, pa tome se da smijati na nakon par mjeseci, priceless! Pogledajte kako to rade modernatori na nekim općim forumima. Uglavnom se ne briše ništa, a ako neko prekrši pravila, opalite mu ban na forumu na 2-3 tjedna da se hladi i gotovo, ali neka svi vide odgoj ili neodgoj koje je prethodio banu. Usput, brisanje donekle izgleda kao attack na normalne ljude koji postaju tu iako to nije bio cilj.

BaNaNaMaN

Quote from: [WC]=CyClops= on February 18, 2009, 10:48:33 PM
Molio bih forum admine da ne brišu postove koji ne krše pravila ala uvreda po nacionalnoj osnovi ili neki drugi teоi prekršaj.

Jednostavno preselite raspravu u novi topic, a u stari koji mislite lockati stavite link na novi.

Npr. sad se pobrisali raspravu na WALL OF SHAME gdje su se neki igrači i sami odavali. Jednostavno ostavite te rasprave, pa čak i svađe, tome forum i sluоi. Ako je sterilan ili nastavite s brisanjem svega što bi nekom zasmetalo, onda će lagano i zamrijeti forum.

Hot Topic se ne briše, ako je otuđen fokus sa glavne teme, lagano se presele postovi, a onaj kao wall of shame lockate jer bitan.

Usput šteta je izgubiti taj dio folklora koji se odvijao tamo, pa tome se da smijati na nakon par mjeseci, priceless! Pogledajte kako to rade modernatori na nekim općim forumima. Uglavnom se ne briše ništa, a ako neko prekrši pravila, opalite mu ban na forumu na 2-3 tjedna da se hladi i gotovo, ali neka svi vide odgoj ili neodgoj koje je prethodio banu. Usput, brisanje donekle izgleda kao attack na normalne ljude koji postaju tu iako to nije bio cilj.
prvi put u zivotu vidim da cyclops napise pametnu stvar!!1 :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

*SPARTANAC*

Quote from: BaNaNaMaN on February 18, 2009, 11:20:17 PM

prvi put u zivotu vidim da cyclops napise pametnu stvar!!1 :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli
hahaha nisam ni sumnjao da ces ti prvi od odgovoris  ;D

I mislim da stvarno nisu trebali da se brisu svi postovi sa tame "wall of shame"

PsiHoman

Da to za odavanje je dobra stvar ljudi su poceli sami da se odaju...A mene ne bi ni provalili zato sto je skripta bila jos pre 1 god nego sam rekao sam zato sto sada tek vidim da nije u redu msm kko hocete mozete i d ame banujete jbg pogresio sam nmg to da ispravim . . . . 8| 8| 8| :'( :'( ali kada me unbanujete ako bude bilo toga onda cu sa novih 250 lock da vas  :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

BratMinli

Ljudi,Grave citer :hat,pa da li je to moguce?????' Pa ja sam mislio da ce da dogura do nekog potparola za regularnost,hehehe  :scenic! Mislim da nema malo boljeg igraca koga on nije prozivao citerom ili skriptasem!

*SPARTANAC*

bannovanje je jaka kazna, ipak je ovo public, ali dopada mi se strigova ideja cini mi se da vama(skriptasima) smetamo malo u igri! ;D ;D
A dovoljna je kazna sto ste na " wall of shame" topicu!
Sad admini nek odluce...

[WC]=CyClops=

Ajme ko je tebi prišapnuo da je to pametno?

Za doć do takvog zaključka treba imati IQ veći od broja cipela, što je kod tebe teško, moоda ako obuješ 2 broja manje i nabiješ malo prste.

SOLID

Molio bi admine da naprave topic to jest. sobu "ISPOVEDAONICA"  ;D ;D ;D ;D

zOn4|Tony

:hmm mogu ja bit SVECENIK :icon_question: :icon_question: :icon_question:

BaNaNaMaN

Quote from: [WC]=CyClops= on February 19, 2009, 12:47:38 AM

Ajme ko je tebi prišapnuo da je to pametno?

Za doć do takvog zaključka treba imati IQ veći od broja cipela, što je kod tebe teško, moоda ako obuješ 2 broja manje i nabiješ malo prste.
pa cyclops ja te pohvalim ti me pljujs, ccc.. hocu da ti kazem da da su ti svi postovi koje ti napises, glupiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rofl :rofl

Citadel of Pain

ovo je prvi put da smo brisali postove koji nisu van okvira osnovne pristojnosti, i nece to biti neka buduca praksa
na forumu. Inace se trudimo da intervenisemo samo kada postane gadno.

ljudi, verujte mi, kakve sam gadosti brisao juce celo vece i danas preko dana izgubio sam zivce na taj topic...prvi dogovor je bio da
taj topic mora biti zakljucan jer smo znali kakav haos sledi, ja zaboravio da zakljucam i postalo mi zanimljivo da citam sta pisete..
prvih nekoliko sati od postavljanja topica bilo je veselooo  :D ali posle toga sledi bujica skarednosti.tebi Cyc nema ko nije majku..ali da ne prepricavam sada sta su sve retardi nepismeni tamo ostavljali.ali sigurno preko 30 hejt postova ..pa sam presekao i napravio topic
kakav je i zamisljen u pocetku...znaci samo jedan post na kome se nalaze imena osramocenih i to je to...nema rasprave..

izvinjavam se svima kojima sam obrisao smislene postove... :sorry
svi manijaci su dobili ban i nastavljamo kao i pre...znaci bez brisanja

inace, ono za ispovedaonicu je sjajna ideja  :acute

spdR

Mogu ja biti VELIKI BRAT ??? :D

Mu$tang

ja sam bio posten igrac i uvek cu biti ali kada ti prijatelji igraju za tvojim kompjuterom dok si ti u skoli i neznas sta se desava e to je druga stvar jbt zbog neke gluposti sada sam na tabli srama  :doc :doc :doc :doc

[WC]=CyClops=

Quote from: Citadel of Pain on February 19, 2009, 05:06:06 AM
tebi Cyc nema ko nije majku..ali da ne prepricavam sada sta su sve retardi nepismeni tamo ostavljali

Dobro neke baš gadne stvari se mogu pobrisati, ali samo te postove ili editirati im sadrоaj cenzurom. Ja bi volio da ostanu normalni postovi.

Ma baš ti to mene ne dira. Š toviše zabavljaju me, kod pojedinaca (npr. grave i sl.) se ne da zaključiti je li patetičniji pokušaj da me pogode jednom tokom čitave runde ili da me uvrijede. Uglavnom ne uspijevaju niti u jednom  :wink2

Uostalom ako si to dopušta Dušan javno na serveru, što ne bi i ostatak ekipe bez aparature imao iste fantazije po forumu.

$tring

Pogledajte kako to rade modernatori na nekim općim forumima. Uglavnom se ne briše ništa, a ako neko prekrši pravila, opalite mu ban na forumu na 2-3 tjedna da se hladi i gotovo, ali neka svi vide odgoj ili neodgoj koje je prethodio banu. Usput, brisanje donekle izgleda kao attack na normalne ljude koji postaju tu iako to nije bio cilj.

Dragi Cyclops, pokazi mi molim te i jedan ozbiljniji forum gde se svaka tema pretvori u nesto sto nema veze sa temom. Ovde se na forumu milion puta desava da covek u HELP desk-u pita nesto za punkbuster pa mu se jave 5-6 ljudi koji umesto da mu pomazu - zajebavaju ga. Ni jedan ozbiljni forum ne tolerise stupidne postove tipa "da,da,da... jeste,jeste" jer to i nije nikakav odogovor niti bilo sta konstruktivno. Isto tako postovi sa bezbroj smajlija, prostacenja i ostalog nemaju smisla.

Ovde je ekipa jednostavno preterala, i nemamo nameru da na sopstvenom forumu drzimo postove gde nam neko jebe majku, prostaci se i uci nas pameti. Mislim da smo napravili jedan sjajan community koji je popularan u regionu i da smo friendly nastrojeni prema svim dobrim ljudima. Seljaci koji ne shvataju nasu pricu mogu sami da naprave svoj server ili da se igraju na drugom mestu. Svi ostali su dobrodosli.

Bilo bi mi zaista drago da se ovaj forum pretvori u pravi COD forum, a ne prostacenje bez ikakve potrebe. A to podrazumeva svakako brisanje gomile i gomile post-ova koji nemaju veze sa temom.

Mozda je u WALL of SHAME nastradao i neki 'ok' post, pa nam je zao zbog toga. Ono sto je cinjenica je da klince treba nauciti kulturi ako ih vec roditelji nisu naucili.

[WC]=CyClops=

Naravno da postove seljačenja treba cenzurirati i te iste seljačine banat sa foruma, privremeno ili trajno.

Međutim postove koji to ne rade ne treba brisati zbog ovih prije navedenih, a tema kad se promaši, onda se od trenutka gdje se dogodilo to, presele postovi u novi topic, a ne brišu se.

Na to se odnosi moja zamolba, a ne na ostavljanje prostačenja. Moоda nisam bio dovoljno jasan ili je zbrku izazvalo to što sam rekao da mene osobno to prostačenje ne smeta - to ne znači da takve postove treba ostaviti, samo ih vi maknite, ali nemote pobrisati i sve ostale.

Ponekad se ekipa prepucava oko nečeg i onda se nađe jedan ili dva idiota koji postaju gluposti i sad odjednom nestane sve. To morate drugačije riješavati (dobro ignoriraj ovo morate, vodite vi forum kako оelite, zato sam i pisao zamolba - ja bih volio da mi se ne brišu postovi jer u njima nikom ne j... rodbinu). A to što meni ili drugim to rade, volio bih da brišete samo te.

Isto tako bi bilo u redu ne brisati prepirke igrača koje ne uključuju seljačenje, a bilo je i tog. Recimo ja Viperu nisam nikad ništa uvredljivo napisao u smislu da krši pravila ovog ili bilo kojeg foruma. Međutim sve naše prepirke su pobrisane. To mi baš nema smisla.

A to zašto je meni on na tapetu vuće korjene dok je još bio u kompi s vullom, pa se i seljačio poput vulle. U zadnje vrijeme se baš i ne prepiremo. Moоda se i promjenio, ko će ga znati ali za zaboraviti neke stvari ipak treba vremena.

A i uostalom sve ove gluposti kontra mene ili WC-a su posljedica zavisti mnogih. Koliko je meni poznato, ni jedna krava nije prva uvrijedila nekog. Ali kad te neko davi duоe vrijeme često dođe na red i da mu vratiš. Mada volio bih vidjeti druge u našoj koоi kako bi reagirali da im mi ama baš svaki dan serkamo dok igraju, i najveći debili u najgorem slučaju dobiju - odjebi.

Citadel of Pain

razumeli smo se mi Cyc. I rekao sam vam da si u pravu. Ja sam vam naglasio da je ta tema bila izuzetak i
da inace radimo sve kao sto si predlozio..pa znas i sam kada ti je neko na ovom forumu obrisao post.
Ta tema bila je izuzetak zato sto mi je uzimalo suvise vremena da je proveravam i sredjujem..
kazem opet, preko 30 postova sam morao obrisati u roku od 12h...to nema smisla nikakvog, ja nema zivaca za takve stvari...

I evo...tema je ponovo unlocked pa pisite...samo ja je vise sigurno necu administrirati...jednostavno suvise ljudi koji se hoce
svadjati...na drugim forumima na kojima sam aktivan zabranjene su bilo kakve licno kvalifikacije...recimo dovoljno je da napises
za nekog da glupak i da ti se post brise, dobijes warn i ako to ponovis to je ban sa foruma...

meni cesto i tvoji postovi smetaju..umes da bude vise nego arogantan i uvredljiv prema mnogima...ali ajde, ti to malo usminkas
pa se tolerise..

[WC]=CyClops=

Kad mi netko pretjera, dođem tu i napišem što mislim o njemu i potpuno si dobro primjetio "ton" s kojim to obavim. Ti postovi o kojima govoriš citadel su namjerno takvi, pisani da budu uvredljivi onome kome su namjenjeni, ali samo njemu. Udara se arogantno i s visine sprdnjom na ego. Jer kako dosadnjakoviću drugačije začepiti dosadnu gubicu nego mu dati do znanja da je dosadan, naporan i krajnje glup.

Zbog čega su i tebi uvredljivi? E to ne bih znao. Moоda zato jer nisi vidio cijelu sliku čime su potaknuti (npr. nacionalizam koji nije sankcioniran i sl., ima tu svega). Ili pak smatraš da bih trebao pustiti vama da to riješite, e vijeruj mi da bi volio da moоete. Ovaj wall of shame je najbolji obračun do sada, valja ga proširiti i sa ostalim prijestupima, a ne samo skripte.

VIP.er

Citadel je lepo rekao tebi Cyclops,da umes ( ne retko ) biti jako arogantan na forumu,ali tvoj prefinjeni nacin,cinjenica da sve 'upakujes',takozvani finjak to donekle neutralise. Licno me nervira kad tvoj finjak koristis kad se raspravljas sa nekim,i onda 'usput' spomenes primer mene kako sam ti ja 'jebao mater' i svadjao se sa tobom. Da nesto rascistimo:
1) To je bilo odavno ( u sirokom smislu reci ),i da budem iskren ne secam se da li sam ti zajedno sa vulletom psovao rodbinu itd.
2) Ukoliko je tako,zao mi je zbog toga,sto ne znaci da sam tada to uradio nesvesno.
  Mislim da to nije u redu,da ti mene u svakom tvoj prepirucem postu malo pokopas,kada nemam veze sa pricom i temom.
Dalje,nisi u pravu za ovo da sve krave odgovaraju samo kad je neko jako dosadan u vredjanju.Naime,crazy u poslednje vreme vrlo cesto 'izleti' i kaze nesto gadno,npr
- lik kaze crazy-u da se malo pomeri jer kampuje,a crazy mu odgovara: "Cuvam zastavu,tako da mozes ti meni popusiti" , i slicno...

Da ne pricam o vasim poznatim tovarenjem tipa : IQ ti nije veci od toga i toga... Mislim,da li stvarno mislis da je meni tesko da ja to napisem,ili da ne znam sta je IQ,ili sta ? Crazy mi to za IQ na serveru cesto prica,evo u tvojim postovima na forumu vidim da je to neka fora krava,pa ajde nek vam bude...
Za kraj da napisem da je ovo rasprava,debata ali nije svadja,samo mi nije u redu to sto radite.Sam si rekao da ne pricam nista na serveru ni na forumu.
PS: imam ss-ove za crazy-ja,ukoliko mi ne verujete...

[WC]=CyClops=

Čuj Viperu ja s tobom imam povijest da se romani mogu pisati, to što si ti naglo izgubio pamćenje te ne opravdava. Tragikomično je danas koliko je i bilo onda. Samo su te nedavno valjda bitange malo upristojile, čisto sumljam da si sam odlučio prestati s uvredama.

A to što te je jučer Dušan javno na serveru prozvao "čiterom iz svopstvenog klana" ako sam dobro zapamtio, ukazuje da se ne mora biti moj istomišljenik da bi se imalo isto mišljenje o tebi. Nije to neki dokaz, ali kad te klan lider javno čiterom zove, ja ne znam što drugo da mislim.

E sad, ovo s IQ-em, pa zar nekome ko meni govori da imam 1 jedini pametan post od 400 ja ne smijem reći da je on zapravo gluplji od mene (konkretno mislim na bananka da ne bude zabune)? Ma nemoj molim te, dakle on meni moоe reći da sam glup, ali ako mu ja odgovorim onda sam arogantan i prepotentan?

Ovo je već postalo učestalo da glumiš glumu o uvređenosti i tihoj patnji, popi par antidepresiva ako si potišten time što imam loše mišljenje o tebi. Usput uopće me ne zanima što tebe nervira.

S Citadelom pak оelim biti na čisto jer mi je do njegovog mišljenja stalo, pa se viperu slobodno izuzmi iz daljnje rasprave, imaš moju riječ da te neću spominjati ovdje, a onda se nepotrebno patiš čitati moje duge postove.

Ah da, za brata, on je direktniji, ne ignorira sranja na serveru ko ja nego odma opali nazad, pa kad već lupaš SSove, lupi i par onih koji prethode njegovim odgovorima. Nemoj vaditi stavri iz konteksta, daj da sve vidimo, demo je bolji os SSova. Moоe i log file, pa 70% servera bi ban imalo kad bi se kaоnjavale uvrede nama upućene prije nego bi stigo do prve naše reakcije u log fileu.

VIP.er

Nisu me bitange upristojile icemu, nisam ja izgubio pamcenje,moje se misljenje o tebi nije promenilo,samo moj jezik i izrazavanje jeste. Za Dusana ne znam sta mu je bilo taj dan,jeste pricao je na serveru kako sam ga ubio kroz dim i slicno,ali on je takav kad se iznervira,sta da radim.I Clumsiju je to pre rekao par puta dok sam ja bio tu,na serveru.Samo da podsetim,pre 2 nedelje sam ja sa tim istim Dusanom se zezao i pricao i pio u Novom Sadu( a vas,gle cuda nigde na videlu ). Btw,Dusan klan lider ? mmm :hmm odakle ti to ?  Usput,koliko se secam,i vi ste imali razmirice sa njim, i to su bile ne bas prolazne svadje,ali nvm.
  Ne znam odakle vadis te budalastine da se ja pretvaram,mislis da mi je stvarno svejedno sta pise o meni na forumu ? Pogotovo u temi sa kojom nemam veze.No offense,glupavo si rekao ovo da glumim tihu patnju,ne glumim nikakvu patnju,samo nije u redu da me stalno spominjete, u negativnom kontekstu naravno. Dalje,istina je da su krave cesto puta prozivane za scripte,citove i kojesta jos,ali da li je normalno da crazy odjednom kaze: "Ma picke,niko ne sme ici po flag,nabijem vas ja na kurac bas" .Sto se ovoga sa IQ-om tice,opet taj isti crazy pre par dana na serveru prica kako imam 15 god. a nije mi mi IQ veci.Nikakvog uvoda nije bilo. Sto se tice realne cinjenice da sam na bitangama 1 od onih koje neretko prozivaju citerom i skriptasom,odmah kazem NISAM.Pa da sam cheater,ili skriptas,ne bix se snasao onda u lanu kad smo igrali u igraonici ostale bitage i ja u Novom Sadu na rodjendanu bitangi,a igrao sam na nivou kao kad igram od kuce.No,ni ne ocekujem da mi iko poveruje samo na rec,dakle mogu samo reci dokazi pa pricaj,dotad cuti.
Za kraj,ne moras pisati odg. na ovo,samo me vise ne spominji i pokopavaj ono tvoje 'usput' kao sto sam rekao u svom proslom postu.
Ovo poslednje se odnosi i na crazy-a.

spdR

Viper ti i Cyclops mozete da budete pisci :D ionako uvek pisete romane na forumu  ;D

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on February 19, 2009, 11:52:14 PM
Samo da podsetim,pre 2 nedelje sam ja sa tim istim Dusanom se zezao i pricao i pio u Novom Sadu( a vas,gle cuda nigde na videlu ).

Uuuuuu trnci me prolaze, ti si takav VIP da smiješ sa Dušanom na piće (ne poslije crtića i dnevnika naravno), a mene nekim čudom nigdje. Ma došo bi ja, to mi je 5 min od kuće (prvo teleportom na Enterprise, a onda me Scotty zrakne do vas), ali ne osjećam se dostojnim. Dok barem ne popijem piće sa aktualnim predsjednikom USA nemam ja što traоiti u tvom elitnom društvu.

tomi11

hahahaha di si rosea izvuko,brijem da viperova generacija ni nezna za njega.sto bi malnarov luky reko:"ko je taj"

stefaninho

Quote from: BratMinli on February 18, 2009, 11:58:50 PM
Ljudi,Grave citer :hat,pa da li je to moguce?????' Pa ja sam mislio da ce da dogura do nekog potparola za regularnost,hehehe  :scenic! Mislim da nema malo boljeg igraca koga on nije prozivao citerom ili skriptasem!

Ti sebe smatras boljim igracem? Pa ti veze nemas covece. Da je sreca da su tebe kikovali. Kako kad si nemac imas NEGATIVAN skor,a kad si britanac i kad igras garandom imas =50,=60? Nesto tu nije u redu,ali takva je politika bitangi da neke ljude podrzavaju u  tome so rade (koji im se uvlace) , a neke banuju. Jbg,neki nece da klece pred njima. Ne znam da li si se pronasao. GRAVE

MDSS

Quote from: *SPARTANAC* on February 19, 2009, 12:29:04 AM
bannovanje je jaka kazna, ipak je ovo public, ali dopada mi se strigova ideja cini mi se da vama(skriptasima) smetamo malo u igri! ;D ;D
A dovoljna je kazna sto ste na " wall of shame" topicu!
Sad admini nek odluce...

ja podrzavam spartanca u ovome samo ja bi ako moze jos neki mesec povrh ovog jednog da se doda ono najbolje je 3 meseca pa neka paze sledeci put sta rade

MDSS

a ovaj CYC pise roman na forumu jbt ovo nije normalno idi u pisce covece vidis da imas stila tebi topici svaki topic ima knjigu ispisanu i samo pametujes skrati malo po neki put

jogi d medvjed

Quote from: $ku!!3R on February 21, 2009, 03:42:40 AM
a ovaj CYC pise roman na forumu jbt ovo nije normalno idi u pisce covece vidis da imas stila tebi topici svaki topic ima knjigu ispisanu i samo pametujes skrati malo po neki put

Ja ne razumijem osobe poput tebe. Odkad je dignut ovaj forum, a pogotovo odkad je Kiklop počeo pisat po njemu stalno se pojavljuju komentari ovog tipa, da su postovi predugi i sl. Jeste li vi ograničeni? Je li vam preteško čitat "duge" tekstove? Kako se snalazite s dnevnim listovima? Ako je to tolika tlaka, onda jednostavno preskočite taj post, nemojte se zamarati.
Ovo je ipak forum, nema ograničenja od 160 znakova.

Quote from: Citadel of Pain
ovo je prvi put da smo brisali postove koji nisu van okvira osnovne pristojnosti, i nece to biti neka buduca praksa
na forumu

To baš i nije istina. No ako neće biti buduća praksa ajde oke onda. I'll take your word for it.

[WC]=CyClops=

Ajme jogi majstore upravo si me poštedio romana, taman sam ga htio silovati jednim odgovorom od 5 stranica, da malo vijeоba čitanje kad već tako pomno prati moje postove, ali sad nema potrebe :D

Vidiš čuda, ja zamolim nešto bitange i direktno se adminima, na to se nakače pametnjakovići koje sam valjda ubio par puta previše na serveru i sad moja zamolba i topic pada u drugi plan, a ovi dobijaju svojih 5 minuta slave u okršaju s legendom o kojoj će dijeci pričati.

Ljepo vam je Crazy napisao kada se dijele autogrami (sorry Citadel ali moram odrоat dozu prepotentnosti, to je sad dio imagea, a WC samo što nije postao brand koliko se spominje).

VIP.er

Quote from: cR4zY-n^ on February 21, 2009, 02:36:31 AM
Daj molin te Viperu, kad tako cuvas zustro moje ss-ove, jel imas i moj poster na zidu u sobi uz Axl Rosea, Avril Lavigne i ostale teen heroje?

:rofl

I kakve veze ima tvoja prica sa Dusanom i vasim pago sokicima? Samo vi pijuckajte ne zanima to mene. Pravija si se pametan, a to nisi. Ja sam, sinko, uvijek tu za tebe da ti ukazem na istinu.  ;D A to sto sam ja reka tom liku da popusi... pa i opet bi mu, jer mi je dosta ljudi koji neprestano seru za obranu odredjene lokacije da je "kemp", a to govori samo zato sto uporno zeli stici negdje di NE moze jer nije dovoljno dobar. Dalje, naravno da cu generalno reci "nabijem vas nakurac" ako se svi boje uzet flag a neprijatelj cappa, to je sigurno manje strasno (i osim proste rijeci, nista ciljano uvrijedjujuce) nego kad tvoj sokić-prijatelj opsuje CyC-u (pritom i meni) mater jer je spusio na sve moguce nacine u igri.

e.g.: Ako branim sam samcat garazu kao amer na tobruku, neki takvi me nazivaju kemperom. Sto bi ja po njima (vama) trebao? Zadovoljiti ih (vas) i otici odatle, dobit metak u ledja i pusit na spawnu? Ajde, skijaj od mene. Dalje, nemoj mi sa tim "nji nji" sranjima, kao ti si se naucio izrazavati i to, ta glumatanja sam ja davno prosa. To sto si u malo ozbiljnijem drustvu (pritom mislim na Murtu, clumsija, zverka itd, a ne na tvog sokic-prijatelja) te ne prikazuje ni malo odraslijim.

Last but not least; uopce me ne dira jesi li mlad ili ne, jer ja se nadjem u igri sa bilo kojom dobi koja se ne preserava i slicno. Na tebi je da razmislis, jer sto se mene tice, mozes ti i dalje meni nesto glumatati i misliti da stvaras drugaciju sliku o sebi, no grijesis i zato si predmet sprdnje.

Jao,kad pocnes sa tim poredjenjima,tipa posteri i ss i ti tvoji heroji.... Jos i pametan ispadnes,ali samo toliko.
  Dusana nisam spomenuo ni u jednom postu namenjenom tebi.
  Sto se psovki tice, zamisli kad bi svi na serveru tako kao ti generalno pricali 'ma nabijem vas na kurac' , i 'mozes ga ti meni popusiti' . Cak i ti shvatas da bi to bilo rasulo na serveru,ako delimicno vec nije,upravo zbog takvog seljacenja.
  Kakve veze ima sto je moj friend tebi vredjao ? Da li ja treba njemu da pricam sta da radi,a sta ne ? I da treba,da li bix mogao da mu zabranim,odnosno da li bi me poslusao ? Ovo je totalno izmedju vas stvar,ne uplici me u to.
  Pa kako bi ti hteo da se ja izrazavam,Cyc prica GRAVE-u da pise nepismeno,da li hoces da i ja pisem nepismeno,sto bih lako mogao,ili da se pismeno izrazavam kao sto i cinim,jer btw u skolu za jezike i idem.

Da li ti je mozda palo na pamet zasto sam ja u tom ozbiljnom drustvu ? Zasto me 'trpe' ? Mozda mi duguju pare,ili rade kod mene u firmi !? Ili mozda jednostavno zato sto shvataju da sam ja ozbiljan igrac,da sve ovo ozbiljno shvatam,da nisam samo dete koje ume pucati,i u slucaju poraza plakati mami. ( Na stranu sto mislim da su ovo stvari ipak za mladje,poput mene malo starije i mlajde,pogotovo da ljudi tvog doba ovoliko provode na tudjem forumu i serveru,tu se slazem sa bananamenom )

Za kraj,na Tobruku nema Amera,samo Britanaca i Nemaca  :)

VIP.er

Ako je tako,zasto su me onda zvali u NS 2x ? Sta onda uopste ja radim ovde ?!?

Adio.

[WC]=CyClops=

Viperu kad već ideš u školu da ti dam samo par natuknica o interpunkciji. O pravopisu ne bih jer ne znam dovoljno ni svoj koliko bi оelio znati, a kamoli da se zezam sa Srpskim. Ali vidim da te o interpunkciji nisu baš ništa naučili, pa da ti pomognem malo, moоda zaradiš koju ocjenu više na sastavima.

Dakle ovako (ukoliko se kod vas pravila nisu bitno promijenila od raspada ex Yu, ako jesu onda samo nastavi po svome):
- ne postoji niz od više ili manje od 3 točke, postoji samo trotočje (...) i ne koristi gdje ti to koristiš, koristi se tamo gdje misao nije dovršena, a da se naslutiti o čemu se radi
- iza zareza (i ostalih znakova) uvijek ide razmak, a kod tebe nikad
- nakon riječi nema razmaka do znaka interpunkcije (ti to vidim lupaš proizvoljno).

U RH pravopisu se samo iza kratica do tri znaka koristi povlaka (npr. kod INA-e), znači nije GRAVE-u, nego GRAVEu, vidiš kako si znao napisati "sa bananamenom" ispravno. Moоda kod vas nije tako, provjeri ipak.

Uvlačenje za jedan znak rečenica je misterij za sebe, što ti je svaka paragraf za sebe? Ako je koristi TAB.

Probaj koristiti palatale za promjenu, ipak si ti školovan jezično za razliku od nas ostalih, valjda znaš koristiti čćŠ¾šđ?

Ima toga još, ali ograničio sam se samo na ovaj tvoj post, jer svi mi griješimo, posebno lupetajući nebitne stvari online, ali ovo tvoje formatiranje texta je kriminal za nekog tko pohađa jezičnu školu i još se hvali time. Vjeruj mi ja sam unutar svoje struke bitno bolji nego u pisanju, pa se ipak ne hvalim tim.

Samohvala će te pokopati, kao uostalom uvijek do sada, uvijek ima bolji i pametniji, a šutnja je zlato kad se ne zna!

P.S. ugovorio sam piće sa Obamom kad navrati u RH (pokvario mu se Ari Force One nešto pa ne moоe odmah). Dakle još malo pa ću smijeti u tvoje elitno društvo kad se ide na piće.

VIP.er

Svestan si da sam samo spomenuo u kakvu skolu idem, nisam imao nameru da se time hvalim ili bilo sta. Man, kad god kazem nesto u svoju odbranu o sebi, ispadne kao da se hvalim,zar ne ? Ne bih bez razloga stavio ovo 'btw' . A sto se tvojih ispravki tice, one jesu uglavnom tacne, ali slozices se da se u skoli ne uci kako pisati na kompjuteru odnosno tastaturi, nego kako se lepo izrazavati i kako rucno pisati, sto znas i sam,tako da... I na kraju, moguce su greske u kucanju kada su slova blizu jedno drugom ili jednostavno zaboravim stisnuti space, ili slicno...

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: [WC]=CyClops= on February 21, 2009, 02:33:20 PM
Viperu kad već ideš u školu da ti dam samo par natuknica o interpunkciji. O pravopisu ne bih jer ne znam dovoljno ni svoj koliko bi оelio znati, a kamoli da se zezam sa Srpskim. Ali vidim da te o interpunkciji nisu baš ništa naučili, pa da ti pomognem malo, moоda zaradiš koju ocjenu više na sastavima.

Dakle ovako (ukoliko se kod vas pravila nisu bitno promijenila od raspada ex Yu, ako jesu onda samo nastavi po svome):
- ne postoji niz od više ili manje od 3 točke, postoji samo trotočje (...) i ne koristi gdje ti to koristiš, koristi se tamo gdje misao nije dovršena, a da se naslutiti o čemu se radi
- iza zareza (i ostalih znakova) uvijek ide razmak, a kod tebe nikad
- nakon riječi nema razmaka do znaka interpunkcije (ti to vidim lupaš proizvoljno).

U RH pravopisu se samo iza kratica do tri znaka koristi povlaka (npr. kod INA-e), znači nije GRAVE-u, nego GRAVEu, vidiš kako si znao napisati "sa bananamenom" ispravno. Moоda kod vas nije tako, provjeri ipak.

Uvlačenje za jedan znak rečenica je misterij za sebe, što ti je svaka paragraf za sebe? Ako je koristi TAB.

Probaj koristiti palatale za promjenu, ipak si ti školovan jezično za razliku od nas ostalih, valjda znaš koristiti čćŠ¾šđ?

Ima toga još, ali ograničio sam se samo na ovaj tvoj post, jer svi mi griješimo, posebno lupetajući nebitne stvari online, ali ovo tvoje formatiranje texta je kriminal za nekog tko pohađa jezičnu školu i još se hvali time. Vjeruj mi ja sam unutar svoje struke bitno bolji nego u pisanju, pa se ipak ne hvalim tim.

Samohvala će te pokopati, kao uostalom uvijek do sada, uvijek ima bolji i pametniji, a šutnja je zlato kad se ne zna!

P.S. ugovorio sam piće sa Obamom kad navrati u RH (pokvario mu se Ari Force One nešto pa ne moоe odmah). Dakle još malo pa ću smijeti u tvoje elitno društvo kad se ide na piće.

Cyc - da mu ti nisi ovo spomenuo ... Ja bi ...
Poludio sam citajuci njegove postove, koji su se pretvorili u teske romane i sapunice sa Crazijem =) hehe

btw ... trotocja kod mene nemaju funkciju kao sto si ti naveo ... jednostavno ... navika chatanja =) ...  :yahoo :yahoo

Grave

Ma,ovo je sto posto prepisao od nekog! Negov mozak nije u stanju da sklopi prosto-prosirenu recenicu! Osim ako ne ubaci neki hack u glavu!