e-strike ZyLONNN

Started by stRRR, February 16, 2009, 08:39:48 PM

Previous topic - Next topic

Belick

wOo3cA

zOn4|Tony

Jbg nerazumijem se na to na CB sve je zbrkano,  :hmm a sta nevalja kod njih???????

*SPARTANAC*

Quote from: stRRR on February 16, 2009, 08:39:48 PM
http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=2840848&suspend=1
Prc prc prc .....
hehehe, cudi me kako niko do sad nije to objavio, nego pustili da se ti mucis ;D
A uskoro cemo i tebe da zovemo citerom, znas ti zasto! :spiteful

@ tony, evo ovo nevalja: Description   (AIMBOT) #50104

spdR

joj de vi zivite,ovo je jos pre 1 nedelju objavljeno na codhru :)
inace,taj zilon ima vec mali milion acc-ova...sramota...UNDECTED kad tad BUDE DETECTED...

~LoneWolfs~Extreme

ja ne kuzim ovo tamo pise banperiod 6months,pa nemogu vjerovat znaci covjek citer ima aimboti i oni ga banaju na 6mjeseci umjesto da ga dozivotno banaju i izbrisi mu acc...jebem ti ja to kad mozes varat i sve bude u redu....

Zver

to mozda pise na cb, ali na game violations i ostalim stream anticheat servisima taj guid ima ban for life, tako da se on sa tim ne vraca u igru

$tring

[WC]=CyClops=

A mene još više zanima zašto autor ovog threada nije okačen na WALL OF SHAME s obzirom na demo gdje koristi exploit koji je 10 puta gori cheat od bilo kakve skripte.

SOLID

Quote from: [WC]=CyClops= on February 19, 2009, 03:49:50 PM
A mene još više zanima zašto autor ovog threada nije okačen na WALL OF SHAME s obzirom na demo gdje koristi exploit koji je 10 puta gori cheat od bilo kakve skripte.
E jbg sad Kico.....  :icon_confused:

stRRR

SOLID

Stunter dobro nam dosao!!!!  :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli
;D

[WC]=CyClops=

Ček, koja je poanta ovih odogovora? Pokušavate doći na page 2 da admin slučajno ne vidi, pa da zaboravi?  :rofl

Originalno, što jest, jest. Ali оao mi je, ako je itko zasluоio WALL onda je to stRRR nakon onako jadnog silovanja exploita čitavu rundu.

Zver

Nije samo koristio exploit, nego i garand script, sa jednim od svojih alijasa, ali posto logovi nisu obradjeni jos nije objavljeno, doci cemo i do toga.

stRRR

moze npr stavi svako stRRR ... walll of shame haha daj dozivota ban na skripte.. de uzmi mi svaki put kad sam na server pbss mozda ufatis nesto