News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Fotke sa 3.rodjendana

Started by ToTo, February 08, 2009, 01:53:28 AM

Previous topic - Next topic

ToTo

Matori El gegete se pomešao sa piletinom i bira svoju večerašnju оrtvu  :icon_bad:  :rofl  :rofl  :rofl obecao sam ti comm  :rofl  :rofl  :rofl

Ušle su devojke, a oni zinuli  :rofl
Muški deo Bitange klana  :drinks2

malac sa šeširom je mali Rambo, a pored njega su Didan i veliki Rambo, stras
šna ekipa verujte  :this  :rock3
 Titansi sa prijateljima, a odsjaj koji vidite je od Clumsyeve ćele  :rofl
 Paradox, El Muerte, Toto, Noо i Kašika

Bilo je super. Drago mi je sto sam i veceras imao priliku da upoznam neke nove ljude. Do sledećeg okupljanja  :bye2

Zver

STEK

pa super je vama ajmo jos .......slika....

ToTo

Tnx, evo još uvek radim modify. Ja sam morao ranije kući, klinci mi bolesni pa jbg...tako da nemam mnogo slika, ali staviće još neko siguran sam.

Podpredsednik

Bas mi je zao sto nisam mogao da dodjem i napokon uzivo upoznam Ramba, malog Ramba, Didana i ostale ljude koji se ne vide na slikama...aaaaaaaaaa.....:(

Vidim da su Clumsy i Murta ponovo bili glavna atrakcija!!!  :party2

~LoneWolfs~Extreme

Hehe vidim nije bas bilo puno vukova,ali marko se pobrinuo da bude na svakoj fotografiji :hat :hat :hat :hat :hat

//LoneWolfs//kamiX

Svaka cast!!!
Ehh steta sto nisam mogo doc ...
A za vukove se pobrinuo paradox =) koji je na SVAKOJ FOTKI =)  :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

//LoneWolfs//kamiX

Koji je onaj gay Solid?????
Mislim svi izgledaju gay pa ga nemogu nac na slici Titansa di je i Paradox upao u kadar =)

clumsy

Quote from: Podpredsednik on February 08, 2009, 02:33:55 AM
Bas mi je zao sto nisam mogao da dodjem i napokon uzivo upoznam Ramba, malog Ramba, Didana i ostale ljude koji se ne vide na slikama...aaaaaaaaaa.....:(

Vidim da su Clumsy i Murta ponovo bili glavna atrakcija!!!  :party2
evo ja sam upravo sada dosao kuci... :)
ma rambo,mali rambo i drdidan su me totalno odusevili...
videces tek sto mean ima fotke... da se upisas :)

$tring

Hvala svim drugarima koji su bili juce na druzenju!  :happy  Nadam se da ste se lepo proveli, ponapijali i sve sto uz to ide... :) Ja bar jesam.. Hajde jos,jos fotki... ko ima?  :this

Stefan

malac sa šeširom je mali Rambo, a pored njega su Didan i veliki Rambo, stras
šna ekipa verujte  :this  :rock3
hahah... pazi ti njih sto su opasni! :D

vulle

nadam se da niko nece okaciti moju fotku  ;D ;D da ne vide ko ih je do sada uvek nervirao na pab-u  ;D ;D ;D :icon_bad:

DiDaN

Evo neke i od mene....

Mali Rambo i ja

Noz......

Budaletine....

Moram da se zahvalim porodici Rambo sto su me primili na pocinak.....drago mi je sto sam napokon upoznao ljude sa kojima se  virtualno druzim.....Hvala Dusanu na gostoprimstvu......i Boze zdravlje vidimo se na leto  :hat

El Muerte

Najpre zelim da se zahvalim svim ljudima koji su nasli slobodnog vremena i  pojavili se na proslavu 3 rodjendana.
:drinks2  :hat  :party2
Nadam se da ste uzivali koliko i mi, bilo nam je sjajno.Na leto ocekujemo jos veci odziv i jos bolje zezanje a do tada........vidimo se preko nishana  :camper

P.S : Toto ona prva fotka se zove "Murta i becki decaci"   :rofl

Citadel of Pain

Hvala svim gostima koji sa nama proslavili treci rodj klana...ja sam sada ustao, odo da popijem kafu pa kacim fotke  :hat

Tony Narednik SRB

Quote from: El Muerte on February 08, 2009, 03:34:11 PM
Najpre zelim da se zahvalim svim ljudima koji su nasli slobodnog vremena i  pojavili se na proslavu 3 rodjendana.
:drinks2  :hat  :party2
Nadam se da ste uzivali koliko i mi, bilo nam je sjajno.Na leto ocekujemo jos veci odziv i jos bolje zezanje a do tada........vidimo se preko nishana  :camper

P.S : Toto ona prva fotka se zove "Murta i becki decaci"   :rofl

Becki decaci :)  :wink: Bilo je extra.... samo su Spartanac i El Muerte nestali na nekih pola sata to je meni jako cudno xD ili mozda nije.

clumsy

to je jedan njihov mali ritual... zove se pump the ass  :icon_bad:

don_gagi

Stvarno je bilo super,sjajna je bila ekipa! Zelimo bitangama jos mnogo ovakvih proslava i jubileja!  :drinks2
Pozdarv svima koji su bili od La_Famiglie  :hat

Podpredsednik

A gle moje *budaletine* svi pustili brkove i bradice (Erwinova je najkoloritnija), moracemo mali Rambo, SESTRIC i ja isto da pustimo da ne bi smo kvarili imidz ostatku ekipe!  ;D

ToTo

Bečki ili ne, ipak su dečaci  :rofl  :rofl  :rofl jel bilo dobro  :spiteful

MeeLanChe

Svim "Gostima" koji su UVEĆALI naš 3 RODJENDAN od srca, HVALA !   :-*

U nadi da ćemo se na Leto okupiti u većem broju нIVELI !  :drinks2

Mykel

:hat

Tomo_SU

Ovo je sve sto je ostalo od mojih slika sa rodjendana :cray

Memory card error

VIP.er

Quote from: Tomo_SU on February 08, 2009, 07:33:06 PM
Ovo je sve sto je ostalo od mojih slika sa rodjendana :cray

Memory card error

Auh uzas  :(

Lider

Stvarno mi je bilo super...... vidimo se na ljeto  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :shok

BaNaNaMaN

bilo je stvarno extra... sve pohvale bitange klanu!! ali zar je paradox morao da bude na svakoj slica?  :rofl :rofl

potpredsednik Rambo

jah dobre emisijeeeeee :)
Svaka cast momci...
Malo mi je krivo sto odosmo ranije ali malisha se opasno uzjogunio da ide na spavanje.

P.s. Sefe,za uzgoj bradice se obratis Citadelu. On ce ti preporuciti najbolji model koji bi ti odgovarao.
Imas drugarsku kritiku sto se nisi pojavio al o tome cemo na sledecoj sjednici komiteta :)

Podpredsednik

Trebace mi dobar argument...kad ono bese ta sednica komiteta...uff..uhh...?  :R :R :R

clumsy

Dajte ljudi kacite slike!!!!

vulle

a zamisli bedak,tomi crkla kartica od digitalca a on se bas naslikao sinoc..... bedak! :suicide :suicide

Adoney

Sjajne slichke :)

Nego valjda ima josh? Toliko fotoaparata je shkljocalo.. Gde su one grupne (ne Marko, ne mislim na takve grupne ;) )?  :D
Ajmo ljudi kachite :)

El Muerte

Quote from: vulle on February 09, 2009, 02:58:37 AM
a zamisli bedak,tomi crkla kartica od digitalca a on se bas naslikao sinoc..... bedak! :suicide :suicide
Ma lazes...video si na fotkama sta si sve radio pa te sada sramota da postavis.........
Od toliko fegetarija cudim se sto te nisu izbacili iz kuce :)

SISTER:)

Mene nema ni na jednoj slicici nije fer ... :'(   :cray   ali bilo mi je super...  :ziveli
Vidimo se naravno na leto ... :yahoo

vulle

ma jok... boli me kitica,a li trulez je sto nemam ja fotke  :cray :cray

clumsy

jebes mi.... ima da kupim do leta fotoaparat... da ne moram da cekam ove lenstine od bitangi  :-[
ispada kao da smo bili na dacama koliko ima slika.... c,c,c,c,c

evo ja imam par fotki slikane sa mojim telefonom...

Proslogodisnji poklon od |Mr| klana. Svaka cast Dusanu Silnom sto je to lepo uramio

El Muerte sa njegovom omiljenom igrachkom

I evo ga Paradox AkA Bogdan Mrgud Diklic... Posle ovog fotografisanja mu se gubi svaki trag... Mislimo da je zavrsio u Kragujevcu kod Subzero-a koji ga je verovatno ugostio i zarobio. Svi znamo sta su radili  :icon_bad:

tomi11

nego citadel jesi ispio ti vise svoju kavu,ajmo slike na sunce

Citadel of Pain

kao sto se to od mene moglo i ocekivati, sa obaveznim zakasnjenjem evo fotki iz mog aparatica  :drinks2

http://picasaweb.google.com/landofsunshine/3RodjendanBitangeKlana?feat=directlink

Podpredsednik

Hahaha....String kralju!!!

*SPARTANAC*

E moje slike su na Facebooku veceras cu polako da ih stavljam ovde....a ako neko bas oce da pogleda slike FB: Nikola Stamenkovic
Nek me doda i nek gleda.

HAHHAHAHAH String kako is ispao na ovoj slici ali ima jedna tvoja jaca kod nidze. xD

ToTo

Quote from: SISTER:) on February 09, 2009, 08:29:34 PM
Mene nema ni na jednoj slicici nije fer ... :'(   :cray   ali bilo mi je super...  :ziveli
Vidimo se naravno na leto ... :yahoo
Mislim da te ima na jednoj, ali si se nesto okrenula i...

SISTER:)

Quote from: Citadel of Pain on February 10, 2009, 05:23:17 PM
kao sto se to od mene moglo i ocekivati, sa obaveznim zakasnjenjem evo fotki iz mog aparatica  :drinks2

http://picasaweb.google.com/landofsunshine/3RodjendanBitangeKlana?feat=directlink

Bravo Nidzooo :) eto i mene...ali bolje da nije ...moram u neki rovic da se sakrijem kako sam ispala  :shok

muschmule

Jos samo mean zabusava sa slikama  :acute

mean

Evo i mene  :this

Sa vase desne strane osoba sumnjivog morala

Travian-ci :D

Tete bitange  :acute

Citadel pokazuje drevnu recepturu pravljenja omamljujuceg caja,koji za ishod ima  :icon_bad:......pitajte VIP.er-a :acute

Prosudite sami :party2

Posle iscrpljujuceg razgovora sa Sanjicom Clumsy misteriozno nestaje :shok

I vraca se sa uganulom rukom  :shok

Becki decaci  :spiteful

Paradox...mkhmmmm  :drinks2

I posto sam se celo vece druzio sa devojcicama (ne znam sta mi bi  :shok ) zavrsnicu veceri sam ostavio za staru ljubav :-*

A bitange ironC,Laf i ZVER.........drz'te gace :icon_bad:

Mu$tang

hehe legende ste a narocito murta kurta  ;D jbg nisam mogo doci jebena skola mi nije dala vidimo se momci na ljeto pozz :drinks2 :drinks2

njofra

ma Murta je najludi od vas !!!! :))) hehee

Podpredsednik

Jaooo Clumsy znao sam da si metiljav....sto si obarao ruke sa Sanjom???

clumsy

da bre... jaka je kao stena :)

SOLID

Quote from: Mu$tang on February 11, 2009, 10:45:51 PM
hehe legende ste a narocito murta kurta  ;D jbg nisam mogo doci jebena skola mi nije dala vidimo se momci na ljeto pozz :drinks2 :drinks2

kakva bre skola ne lazi......pa nisi trebao na zimovanje da ides...nego na party 1 dan   ;D ;D ;D ;D ;D

VIP.er

*SPARTANAC*