News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RAGE vs M@W pt3

Started by ToX, February 01, 2009, 11:49:54 AM

Previous topic - Next topic

ToX

Dakle, nakon sto sam proveo malo vise vremena razmisljajuci, sve sam vise bio siguran da RAGE nece ponavljat ovaj match, cisto iz principa, necemo dat da bilo tko radi budale iz nas, a razlozi su sljedeci:

1.Kazete da se igra po CB pravilima, no to je ocito naknadno donešeno, jer u vasem pravilniku nigdje ne pise da se igra po CB pravilima, osim da se igra pam_mode CB, no to je cisto druga stvar, ocito se islo maw pod ruku po tom pitanju, jer je dosao milka teh šerif i pogledao log, te je vidio da imam bindano pucanje na vise tipki, iako u CB pravilima ne stoji da je zabranjeno za cod2, a pravila na clanbaseu su ionako dvosmislena, pa primjerice 4 od 7 admin su rekla da je dozvoljeno, dok su 3 rekla da nije, znaci zbog iste stvari ako napravis conflict, njegov ishod ovisi kojeg admina dobijes.

2.Molim vas da mi posaljete SVE server logove od SVIH matcheva koji su igrani, ja vam kazem da cu u 80% tih matcheva, naci barem jednu zabranjenu stvar, jesu li se koji od tih matcheva ponavljali? nisu.

3.Jedno od pravila:
QuoteKao što već znate bitange ne tolerišu bilo kakvu vrstu vređanja na svojim turnirima i serverima. Ovo pravilo biće vrlo strogo sprovođeno i svaki klan koji ga se ne bude pridrоavao će biti isključen sa turnira. Naš savet vam je da se u slučaju bilo kakve sumnje u regularnost meča ne obraćate protivničkom klanu na say all već meč odigrate do kraja i slučaj prijavite administratorima koji su ovlašćeni da procene da li je meč odigran po pravilima i ukoliko procene da je bilo neregularnosti oduzimaju bodove klanu.
Milkino vrijedjanje upuceno prvenstveno meni, te sardaxu:
QuoteKoga bre vi jebete ? Ajde terajte se u 3 lepe i tox i sardax, jebeni njubovi dosli nama da objasnjavaju o CB pravilima.
QuoteAlo bezmozgasi, kada postoji oruzje koje je SINGLE SHOT FIRE WEAPON..../cut
Quotebrate koliko ste vi glupi to je tuzno .. ali zaista .. ja ne znam zasto se ne zatvori ovaj topic i gotovo ... prvo ovaj debil vice rekao mi WTR da nije, a na screenshotu mu covek kaze da ne zna da mora pitati kriptika ...
Quotealo 15. novembar .. stfu .
Kad te neko nazove da si bezmozgaš, debil, da si toliko glup da je to tuzno, stera te u 3 pičke materine te na kraju ušutka "kraticom" od shut the fuck up?
Mislim da je samo to dovoljno za pobjedu na conflictu ako se vodimo po CB pravilima, primjerice hefest je dobio posting ban jer je jednom od admina rekao "rupaj bogte", prema tome mislim da bi i zbog ovakvih stvari komotno mogli padati banovi na posting.

4. Necemo dopustit da se maw-u ide pod ruku, zasto bi, u istom smo košu, cak neki admini tvrde da je moj scrolling dozvoljen, dok SVI admini tvrde da bilo šta sa vstr_ nije dozvoljeno, i usprkos tome bi trebali ponovit match?? Zasto se prije ovog wara nisu ponavljali matchevi i pregledavalo za skripte?

Znači, pozivam se na to da nigdje u pravilima ne pise da se igra po CB pravilima, u nijednom matchu se nije pregledavalo za tzv. skripte, da su oba klana imala skripte i da se ponavljanjem matcha ide maw-u pod ruku, njihov ABUSE(uvrede) prema nama, prvotno je bilo doneseno da bi se kao oba klana trebala diskvalificirat, iako nigdje u pravilima ne pise da bi se diskvalificiralo u ovakvim slucajevima, te je onda naknadno izmisljeno pravilo da treba ponavljat.

Admini razmislite malo o tome...

sardax

Dijelim misljenje ToX-a po svemu gore navedenom.
Vjerujem da su admini VeratNet lige imali sve najbolje u vidu, ali nesto se mora promijeniti...

eX1T

Sry sto se mijesam, ja mislim da vi ne bi na lanu uzeli ni 10 rundi M@W-u, a i bzvz vam je to svadjanje, ne kontam, koristio si scripte i niste kikovani nego su vam admini pruzili cak REVANS !
Sta zelis sad ?
Muzicku !?  :suicide

durd3n

steta sto necete revans, ali i to je ok,
jedino je problem sto ti i dalje pricas da je regularno sto si pucao na skrol, veruj mi DA NIJE,
igram cb skoro 3 god, sa jednim accauntom i jednim guidom ( da ne bude zabune)
i pucanje na scroll ti donosi prednost koja nije fer prema ostalim igracima, i zato je zabranjeno,
ti posto igras tek mesec dva verovatno ne znas pravila, ali naucices ima vremena.

Mi smo ( sto nije za pohvalu) dobili H2K, No.1 jedno vreme na cb-u, na conflict jer znamo pravila.
inace najvisi rank nam je bio (SD ledder) 21  mesto na cbu avgusta 08 ( 1570 pts).

mene posle ovoga nece mrzeti da kucam record za svaki demo posebno :hat

jbga sorry zbog milke, lako ispizdi kada se nateze sa decom po forumima.
kako admini odluce meni je sve jedno, odo na pivce
pozz

ToX

U ClanBase pravilima za CoD2, nigdje u pravilima ne pise da je pucanje na scroll zabranjeno, pise za CoD4, ali ne i za CoD2.
Ovo se ne odnosi na ono pravilo o skriptama, jer to nije skripta.

ToX

Quote from: eX1T on February 01, 2009, 05:42:06 PM
Sry sto se mijesam, ja mislim da vi ne bi na lanu uzeli ni 10 rundi M@W-u, a i bzvz vam je to svadjanje, ne kontam, koristio si scripte i niste kikovani nego su vam admini pruzili cak REVANS !
Sta zelis sad ?
Muzicku !?  :suicide

na lanu nebi uzeli 10 rundi?
btw samo za tvoj info, rage je na lanu igrao bolje nego online, a na kojem je to lanu bio m@w?
ovo moje nije skripta, ono njegovo je NEDOZVOLJENA skripta, nadalje, pojam revanš je ako izgubis, te dobis jos jednu priliku za pobjedu, prema tome, nismo dobili priliku za REVANŠ , oni su.
i osim toga, ko si ti?

a sta se tice maw-a, svoj skill i kulturu su pokazali.

hEFEST

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH mislis na ovo : http://clanbase.ggl.com/warinfo.php?wid=8081820 ? :D :D :D :D

pa nije ni cudo jedno sa 1:0 mozete dobit i izvacit se na neke nepostojece skripte i ponavljam opet skrol u cod2 nedaje nikakvu prednost

btw ponasanje vam je za deset, kao i sudjenje danaca, gg  8|

sardax

Gle, ja nemam protiv M@W-a apsolutno nista, dapace, mi smo na ovom turniru od njih izgubili 20:0, doduse, 3 i 4 vs. 5, ali posteno smo izgubili i nismo vhineali u niti jednom trenu.

Vi ste izgubili posteno od RAGE-a, te ste odmah trazili pregled logova i nasli bindano pucanje na scroll, sta nije SCRIPTA i nije krsenje pravila, jer ne donosi prednost. Head Admin CB-a za COD2 je to i potvrdio.

Vi ste imali VSTR scripte u .cfg-u, za koju ja ne kazem da je skrivala nesto, ali nemozete dokazati niti suprotno, te je to razlog zasto su VSTR skripte zabranjene.

Durden, ako je Milka "odrastao" onda se ne moze spustiti na nivo djeteta od 9 godina, jer njegovo ponasanje je cisto u stilu: "Moj tata je jaci...", ali to govori sve o njemu i njegovom kucnom odgoju. Ja imam 29 godina, pa toliko o tome tko je dijete.

Za Vase rezultate na CBu, samo mogu reci svaka cast i tu nema dvojbe...

Ovdje odgovornost ide Adminima, na nedorecenosti i na dosta "proizvoljnih" odluka i stavova koje su imali na ovom turniru. Vjerujemo da ce to biti puno bolje na iducem turniru. Ja sam osobno davao prijedloge i oko teamova i oko pravila i svega, neka su usvojena, neka ne, ali sve u svemu, prolaznu ocjenu turnir dobiva.

No, sta sada??? RAGE bi trebao igrati finale po svima pravilima, a M@W se boriti za #3 mjesto sa [ptsp]-om.

Zver

Dok je vama jedan admin na cb potvrdio da bi pustio da prodje tim sa bindom na tockic, meni je drugi rekao da ne bi pustio, ali to je nebitno jer sam ja licno otisao na server i isprobao tu pricu. Sa 250 lock, pucanje na tockic u mom slucaju brze ispucava garand i pistolj i to nije neophodno da 8 puta pritisnem dugme, nego samo jednim potezom na tockicu da ispucam 8 - 16 - 24 metka, e sada, ne znam kako biste me mogli ubediti da to ne donosi prednost, kada garand i pistolj postaju automatska oruzja.

$tring

Ok, posto necete re-match M@W ide dalje...

Case closed.