News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PAM + rifle

Started by X_ice_X, January 17, 2009, 06:51:32 PM

Previous topic - Next topic

X_ice_X

Quote from: [WC]=CyClops= on January 17, 2009, 06:15:32 AM
Htio bi samo dodat još nešto, ne tiče se toliko laga ali ipak je unutar teme vezano na Stringov elaborat (svaka čast, skoro ko moji :)).

Kad već imate takvu mašinčinu, pa jel bi bio problem podjeliti garaоu sa 24 igrača na garašu 1 i 2 sa max 16 (14 + 2) slota.

Naime mape nisu rađene da se igraju 12 vs 12 bez obzra što to vaši serveri mogu podnijeti. Čak i na publicu je bitno ljepše igrati kad je osrednji broj igrača. A ima dovoljno ljudi da napune 2 servera od 14 igrača (+2 slota za bitange - dakle do 8 vs 8 max po serveru).

Garantirano bi igra bila ljepša jer COD jednostavno nije rađen za toliki broj igrača. Dizajn i veličina mapa ne odgovaraju iako to vaš hardware sada moоe podrоati.

A imam i alternativni prijedlog kad već imate resursa:

Moоda bi mogli dodati jedan probni HQ rifles only. Bira se puška po volji između 3 ponuđene (mos, kar, enf), bez pištolja i bombi, jer za sve što ne ide puškom, ide kundak :). Mislim da bio ovo bilo super da se malo doda raznovrsnosti za zajebanciju. Š teta ne probati kad je community dosta velik i aktivan na ovim serverima, moоda se zakače ljudi, znam da Murta bi ;)

HQ server, prebrutalno... ISKRENO JA PODRZAVAM OVAJ prijedlog, jer se nas nekolocina vukova zakacila za taj MOD kada smo ga iz zezancije odigrali medjusobno... Ako nista drugo probati...

UZIVAJTE I PUCAJTE DOK MOZETE!!!   :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :camper :awm :awm :camper :camper :awm

Lun

Quote from: string on January 17, 2009, 02:01:56 PM
...
Ima smisla to sto pricas. Najlepsa je igra 8v8 na public-u, ali je jos lepsa 5v5, i to je pravi CTF onda! Samo sto vas (WC) moramo puškom terati da igrate sa nama war-ove.  :icon_grrr:

No predlog za garazu ima smila. A i za HQ. Razmisljali smo neko vreme da eventualno napravimo jedan DM server sa max 12-14 igrača a da bude riffle only. Jedino što me muči u celoj to priči je PAM. Obozavam PAM i kao sto vidis na GARAGE idem bas kad mi se igra a nema nikog ni na jednom drugom serveru. Sve sto nije PAM mi jako smeta, i imam osecaj kao da igram drugu igru. PAM je nazalost jedan pipav mod i jos ga nisam naterao da radi riffle only, ali siguran sam da postoji rešenje. Pricacu sa nadleznima u East Game Servers, pa ćemo da vidimo sta oni kazu.

Neće Rifle only? Ova komanda ti ne radi?
scr_force_boltaction

0 = Do not force bolt-action only.
1 = Force bolt-action only, Americans get the Enfield.
2 = Force bolt-action only, Americans get the Nagant.

Prikazuje ti se svo oruоje ali samo jednometke moоeš da dobiješ šta god izabrao. Ja probao, sa PAM 2.04 u PUB modu radi. I onda ti još ostaje samo da zabraniš pištolje i eventualno snajpere i to je to. :hat

$tring

Hah, pa jeste.... u pravu si.. to radi.... jedino sto ne mozes napraviti ALL RIFLES :( ... Ali i ovo je dobro resenje...

[WC]=CyClops=

Ovo sa biranjem puški je mod ja mislim, neki zzz_blabla file. Slično ko bitange izbornik, ode u main i to je to.

Lun

To je standardna komanda u PAM 2.04. A za ovo što String hoće mu treba prerađena verzija PAM 2.04 moda, i to ova:
http://#cenzura#.com/files/185193876/pam204final_rifles_with_anticamp.rar.html
i allrifle mod:
http://#cenzura#.com/files/185194494/zzz_all_rifles_v1.5.rar.html
Za dalje ćeš se valjda snaći, uоivaj. :drinks2

$tring

oooo hvala puno... Doduse vidis, toga se nisam ni setio... 2.04 pam mod ima milion verzija i milion modifikacija. Ima za razliku od 1.05D PAM-a malo vise dima. PAM 1.05D je noviji PAM mod od 2.04 iako cifre tako ne kazu. Taj se igra i na CB-u, i mislim da postoji samo jedna verzija tog moda.  :this

$tring

Lun, probao sam ali ne ide to bas tako. Pam je malo zajeban za namestanje. Nisam uspeo da ga pokrenem, i dobijem ALL RIFLE. Uspeo sam da sa PAM 1.05D pokrenem riffle only, ali jedini je problem to sto ako si recimo nemac mozes birati samo nemacke puske, ako si amerikanac - americke... itd... A trebalo bi da mozes sta god hoces da biras.

SOLID

Ocemooo HQ!!!! Ko je za HQ?!?!?!!?
;D

STEK

Quote from: SOLID on February 10, 2009, 04:33:27 PM
Ocemooo HQ!!!! Ko je za HQ?!?!?!!?
;D
ima nas mnogo.....c'mon.... :band

Lun

Kakve veze sad ima HQ sa ovom temom? Mada kad smo već kod toga, i ja sam za HQ. :hat

String, ja probao sa PAM 2.04 i kod mene je radilo, mogao sam da biram i protivničke karabine. U ovoj temi ćeš naći sve potrebne informacije, čak i neke gotove cfg fajlove.

[WC]=CyClops=

Dignut je Rifle only HQ na kravljem serveru za sve one koji imaju originale. Sever nije i neće biti crackan osim moоda privatno pod passwordom za odabranu klijentelu. Za public igru treba imati original COD2.

Modovi do sada su no_dust i rifles. Statsi su na razmatranju (vjerojatno će ih biti).

Server IP je 213.202.104.40:28960

Krave nabavljaju ključeve pomalo, dosta nas već i ima, a vidio sam da dosta ekipe ovdje ima, pa ajmo onda opaliti malo HQ-a u štali :)

A CTF naravno ostaje tu, ipak su bitange serveri hram CTF-a i glupo bi bilo dijeliti community nepotrebno.

jogi d medvjed

Quote from: [WC]=CyClops= on February 19, 2009, 09:06:42 PM
Dignut je Rifle only HQ na kravljem serveru za sve one koji imaju originale. Sever nije i neće biti crackan osim moоda privatno pod passwordom za odabranu klijentelu. Za public igru treba imati original COD2.

Modovi do sada su no_dust i rifles. Statsi su na razmatranju (vjerojatno će ih biti).

Server IP je 213.202.104.40:28960

Ne šljaka ovo. ;D

Kriticar

Ovde je neko spomenuo da COD nije za mnogo igraca na jednom servu(mislim ovo je tema al ne znam ko je pomenuo).Na ovo nemogu da cutim.Tema igre COD2 je drugi svetski rat, a kao sto svi znamo da je rat ludnica u kojoj ucestvuje hiljade vojnika,a najbolji nacin da se to predstavi je server sa mnogo igraca.Mislim zamislite cod 8 na 8, pa to bi bilo katastrofa jer su COD2 staze prevelike.COD je dinamicna igrica u kojoj je tempo nezausavljiv,zamislite samo onaj rush adrenalina kad naletite na 50000 neprijatelj i sve ih pokenjate ;D.Broj igraca od 24 po servu je odlican i to netreba menjati(mislim mozda moze i vise ;D).