News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAME

Started by IKAR, January 23, 2009, 01:31:08 AM

Previous topic - Next topic

IKAR

znaci njegov prvi post od 22 januara je

----------------------------------------------------------------------
Pozdrav,

evo, dajemo prijedlog za ovaj match, sutra, 22.01.2009. u:

20:30h
21:00h
21:30h
22:00h

Odaberite kada Vam odgovara.
Takodjer, molimo admine lige da navedu koji je server slobodan od sluzbenih servera, jer bi ga rezervirali za ovaj war.

GL & HF

onda u 4h edituje neki dole post i pise mozel u 22:30 i da javim do 6 i 30

prvo nisam 24h online da visim po forumu imamo neki fax, neki poso, neki skolu itd...

onda ja dolazim i pisem 1h prije 22:00 da je ok i dolazim na server u 22 i 15 i budem do 22:35 nigdje nikog
dodam ga na xfire javljam se nigdje ga... ja pocinjem igrat cb i kazem cekaj dok zavrsim cb ON KAO NEMOZE DA CEKA HOCE DA IGRAMO U 23:30 ... zar to nije prekasno ? MATCH MORA BITI ODIGRAN DO 23:59 tako bar pise u pravilima???

no kako god NEK UZMU TU NOSHOW pobjedu... jedino tako i mogu pobjedit... lame je liga kako god tek kasnije uvidjas neke cake...

gl

sardax

Quote from: IKAR on January 23, 2009, 01:31:08 AM
znaci njegov prvi post od 22 januara je

....

Josh da je znati procitati kada je sta postano, bilo bi dobro. Taj post je napisan 21.01.2009. u ~ 14:00h.

Gle IKAR, sta se glupiras i sta vrijedjas tu admine i slicno?
od jucer ujutro tamo stoji, a od tada su bila 4 moja posta.

Zamolio sam da se odgovori do 18:30h, naravno da niste odgovorili.
To sto bi Vi nas dobili, to je 100%, svaka cast i PRO ste, ali nemoj pricat ovdi fore o poslu i slicne djecje gluposti, jer imas vremena odigrat 7 CB.warova 20.01. i 21.01, ali nemas vremena viditi ovdi sta pise na forumu??

Znam da si josh dijete i sve to, ali barem malo kulture.
Pogledaj malo moje SSove i moj razgovor s tobom na tim SSovima.

Uglavnom GL i dao bog da budete #1 na CBu, ali i dalje se ponasat neznate, pa uzivajte ...

Zver

Najlakse je sve okriviti na ligu i admine, 3 dana je sasvim dovoljno vremena za 1 war, ko se nije pojavio, noshow

sardax

ma to su obicna hrpa djece.
Isto tako se nisu pojavili ni na ESL COD'hr cupu. Kada im je trebala odgoda, [ptsp] je odmah rekao da moze i da nema problema, a kada su se trebali pojaviti, onda nista.

http://www.esl.eu/hr/cod2/sd/5on5/codhr_cup/match/12033855/

$tring

Upravo tako. Ako klan nije sposoban da za 3 dana odigra war, i ako mu nije stalo - onda ne treba da se prijavljuje na takmicenje/ligu. Jos jednom cu ponoviti:

Na pocetku VWL 2009 smo lepo rekli : ko nije sposoban da odigra war-ove, skupi ljude - neka se i ne prijavljuje. 'Miniranje' lige/turnira u nasoj organiziciji bice sankcionisano tako sto klan vise nece moci da se prijavi ni na jedan turnir u nasoj organizaciji.

Vremena je bilo dovoljno - klanovi koji prolaze dalje su tu.

Lock.