News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Cestitke za MYKELAAAA i ANAGAAAARD! :)

Started by $tring, December 17, 2007, 03:36:39 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Bitange Mykel i anagarD su danas postali roditelji........  :) Cestitke od svih bitangi... juxuuuuuuu...........

P.S.: Samo da znate da sve to desilo u sred Burgundije (dok smo igrali u igraonici) ... :)

Sauron

Quote from: "string"Bitange Mykel i anagarD su danas postali roditelji........  :) Cestitke od svih bitangi... juxuuuuuuu...........

P.S.: Samo da znate da sve to desilo u sred Burgundije (dok smo igrali u igraonici) ... :)
Predpostavljam da je anagarD Dragana i da se nije porodila u igraonici :lol:
Čestitke!
Ove godine se rodilo četvoro malih zlih futoоana, pa će biti podmladka za obe ekipe :)

Podpredsednik

Cestitam nasem drugu i nasoj drugarici, neka je dete zivo i zdravo, zelim im jos mnogo malih slemova u porodici!
ZIVELIII...

P.S. String, nisi naveo sta je, musko ili zensko!

Podpredsednik

Uso ja prekljuce na server kad ono protrcava nemac pored mene sa stomakom do zuba.... :D

Nina

CESTITKE!!!!
:D Predpostavljam da sad Mykel izlazi iz klana i osniva sopstveni klan...Mykel,anagarD i bebana... :D

|EUnet|V@S!L!

cestitam mykel i anagaru
nek im je sa srecom  8)

Alekre

clumsy

IronC

E pa nek vam je ziva i zdrava i da bolje igra od Dragane ! :band:

MeeLanChe

Dragi Generale i gđo.  
    Primite CESTITKU i moje ime!                   :D
    Puno ZDRAVLJA i SREĆE!

Tvoj verni sledbenik u bitkama
                 - col.MeeLanChe -

taki

Cestitam od sveg srca! :lol: Nema nista lepse od bebica :D Pa da bude bar jos 2 uskoro :D

$tring

Quote from: "Sauron"
Ove godine se rodilo četvoro malih zlih futoоana, pa će biti podmladka za obe ekipe :)

mi smo valjda izuzetak posto su i mama i tata u klanU!  :lol:

VIP.er

Ma svaka cast divna stvar...Samo posle nema ljutnje kad vas mali(a) nadmasi u COD-u  :lol:

Rawentk

Evo cestitke i u moje ime,samo mislim da ih vise necemo viđat tako cesto jer kad beba zaurla nema vise coda ,znam iz iskustva :shock:  :oops:  :P  :P  :P

korisnik2007a

pih,pa ja tek sada cestitam... :oops:

naravno sve najbolje,a kako ce se podmladak zvati???

ako je musko jer moze Cpt.Price ???  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

KIKI

Zver

Znaci majica je perverzija, sutra cu da napravim mojoj devojcici istu takvu majicu samo cu da joj dignem dexteriti na 7 (posto je neuhvatljiva), level 2 posto je sada skoro 2 godine (kada je presla 1. level nabudzala je dexterity) To bi bile stats moga deteta.

Pozdrav jos jednom za MALU TARU

Mykel

HVALA LJUDI , LJUBE VAS MAMA , TATA I MALA TARA

Erwin König

Belick

zOn4|Tony

Pridruzujem se i ja cestitkama...to je nasa buduca // bitanga //

spdR