News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PROBLEM-POMOC !!!

Started by kordoba, January 06, 2009, 01:18:01 AM

Previous topic - Next topic

kordoba

Redovno imam problem sa ucitavanjem mapa... Ucita skoro do kraja i onda blokira racunar...
Dovodio sam nekoliko "majstora", ali niko nije otkrio ni softverski ni hardverski problem...
Ima li neko ideju ?!
Hvala!

Zver

Svi imaju taj isti problem, pukne jedna od 3 ili 4 mape, onda restartujes igricu i picis dalje, ako ti je problem da se ne mozes vratiti u windows, idi pre nego sto pokrenes igricu, na ctrl + alt + del, izaberi tamo tab proceses, i zatvori to, kada prsne igrica ctrl+alt+del, pa onda alt+e, koji ubije igricu, pa jovo nanovo, ali ovo je korak pa onda ne moras da restartujes windows

DiDaN

uuuuuuuuuu dobro je.............taman sam mislio da mi je prso windows.....ne moram da ga "ubijam"   :hat

Podpredsednik

I meni se desava ali ne tako cesto, mozda 1-2 puta mesecno i to uglavnom kod Matmate i mp_rhine. Ne pomaze mi ni jedna komanda ALT+F4 ili ALT+CTRL+DEL, samo hardware restart!

Lun

Moоe i bez hard reset-a, Zver je otprilike rekao kako da ubiješ igru bez da restartuješ PC. Pre nego što pokreneš igru pokreni Task Manager (Ctrl+Alt+del),  izaberi karticu "Applications" pa ga zatvori. Task Manager pamti koja je zadnja kartica bila otvorena a tebi treba to da bude "Applications" da bi mogao posle pomoću skraćenica na tastaturi da zatvoriš COD kad ode u 3 lepe. Kad se COD zakuca sa CTRL+ALT+DEL pozoveš Task Manager pa onda sa ALT+E pokušaš da zatvoriš igru. Pošto je sledeća poruka da program ne reaguje moraš još jednom da opališ slovo E.
Znači ukratko:
1. Ctrl+Alt+Del
2. Alt+E
3. E
:drinks2

Zver

Da, ja rekoh da stavi na processes, ali sam pisao na suvo pa sam se zajebao, treba da ostane applications tab ukljucen, da bi ovaj recept radio. Hvala lun na ispravci. Da predsednice, moze bez hard reseta.

Podpredsednik

Super, samo retko se desava pa je zanemarljivo i ovako mi se sistem brzo dize!

kordoba

Hvala Vam... Nego sto se to meni desava sa svakom mapom i sve je ucestalije... treba mi po tri, cetiri pokusaja da ucita mapu...
Pogotovo sto imam zver od racunara a vidim u igraonici smesne konfiguracije rade bez problema, jer COD svakako nije zahtevan, tako da mi je doslo dva,tri puta da izbacim masinu kroz sprozor... Salu na stranu al stvarno ne znam sta da radim... Reinstalirao sam sve sto sam mogao, virusa nema, promenio sam svaku komponentu pojedinacno... i sve to zbog COD-a... al` ne vredi...
Ako je neko iz NS rado cu platiti da dodje do mene da pokusa da popravi... Pozdrav svima i jos jednom hvala!

Podpredsednik

Ko zna, mozda je nesto do sistema, ako koristis XP mozda trebas da promenis SP, ja koristim SP3. Mozda te cak i mrezna kartica zeza, ranije dok sam igrao COD u LAN-u one su mi stvarale probleme, uvek smo imali vise kartica pa smo ih rotirali s kompa na komp nebi li svima radilo kako treba, kod tebe je verovatno integrisana, pa probaj da ubacis drugu a tu iskljuci. Ili probaj tvoj komp kod nekog prijatelja koji ima net a igra COD bez problema, mozda je i net u pitanju. Skini nove drajvere za svaku komponentu koju imas pa ih postepeno instaliraj i izmedju probaj da li radi COD, naravno skini i novi DirectX! Ako mi jos nesto padne na pamet, napisacu!

Pozdrav Gorane!!!

kordoba

Quote from: Podpredsednik on January 07, 2009, 04:40:03 AM
Ko zna, mozda je nesto do sistema, ako koristis XP mozda trebas da promenis SP, ja koristim SP3. Mozda te cak i mrezna kartica zeza, ranije dok sam igrao COD u LAN-u one su mi stvarale probleme, uvek smo imali vise kartica pa smo ih rotirali s kompa na komp nebi li svima radilo kako treba, kod tebe je verovatno integrisana, pa probaj da ubacis drugu a tu iskljuci. Ili probaj tvoj komp kod nekog prijatelja koji ima net a igra COD bez problema, mozda je i net u pitanju. Skini nove drajvere za svaku komponentu koju imas pa ih postepeno instaliraj i izmedju probaj da li radi COD, naravno skini i novi DirectX! Ako mi jos ala jos jednomnesto padne na pamet, napisacu!

Pozdrav Gorane!!!

Hvala brate! Sve od navedenog sam probao... I prenosio racunar na druga mesta... Pokusacuopet sa SP, posto koristim 2, 3 mi nije dobro radio... nemam pojma vise... Promenicu racunar... Hvala jos jednom!

Citadel of Pain

Molim vas da obratite paznju i da sve teme koje se ticu nekog problema i trazenja pomoci ostavljate na HELP DESK..

thx

kordoba

Quote from: Citadel of Pain on January 14, 2009, 05:24:25 PM
Molim vas da obratite paznju i da sve teme koje se ticu nekog problema i trazenja pomoci ostavljate na HELP DESK..

thx

RAZUMEO !!! :||