Cheateri i server killer-i ...

Started by $tring, October 26, 2007, 12:14:12 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Ovo je mesto gde mozete prijvati cheat-ere i sve ostale ljude koji dolaze i ugrozavaju rad servera. Glavne cheat programe PUNKBUSTER prepozna i kickuje, ali se svakodnevno pojavljuju novi programi koji se placaju i koje punkbuster jednostavno ne moze da prepozna. To je otprilike kao i sa virusima / anti-virus programima. Uvek ce ih biti...

Da bi server normalno funkcionisao, ovakve usere cemo BANOVATI na nivou masine na kojoj se hostuje COD2 a ne u samoj igri.  :wink:

U ovoj rubrici mozete prijvati cheat-ere, spactate usere (ljudi koji se loguju, zauzmu SLOT i ne igraju se) kao i one koji dolaze na server da bi vredjali, raspravljali se itd.

Na serveru je ZABRANJENO vredjanje po nacionalnoj ili verskoj osnovi kao i psovanje (ukoliko nije u duhu igre i ukoliko nikog ne vredja)

Isto tako, ZABRANJENO je koristiti nickname-ove ratnih zlocinaca, nacistickih i fasitickih organizacija kao i rasistickih organizacija.

Ukoliko se igrate na serveru i uvidite nedozvoljeno ponasanje, prijavite nekom iz // bitange // klana, ili zapamtite njegov NICKNAME. Sve bitange imaju instaliran sistem za kickovanje usera kao i log sa IP adresama.

U slucaju da pojedinac dolazi sa specificne mreze (gde nema puno korisnika) BANOVACEMO celu mrezu. Eto toliko...

Sauron

Čekaj... da pojasnimo... Jel i Sauron bio ratni zločinac?  :lol:

IronC

To je za naseg dragog Saurona (anti cheat weapon) :)

clumsy

ima jedan lik Husky tako nesto. stalno reklamira gde moze da skinu chitovi.
a i mislim da on koristi WH!  :fuck:

$tring

Quote from: "clumsy"ima jedan lik Husky tako nesto. stalno reklamira gde moze da skinu chitovi.
a i mislim da on koristi WH!  :fuck:

njegov IP vec imam spreman za BAN listu...  :lol:  ... Cim dignemo novu masinu za server letece na IP TABLE....... mozda i cela njegova mreza....

$tring

Quote from: "Sauron"Čekaj... da pojasnimo... Jel i Sauron bio ratni zločinac?  :lol:

Ako je bio uclanjen u Srpsku Radikalnu Stranku onda jeste....  :wink:

korisnik2007a

Quote from: "string"
Quote from: "Sauron"Čekaj... da pojasnimo... Jel i Sauron bio ratni zločinac?  :lol:

Ako je bio uclanjen u Srpsku Radikalnu Stranku onda jeste....  :wink:

Nemoj da mi vredjas Radikale da ti ne bi ja sad bacio bombu....onu Nemacku!!! :lol:

tight||noose

Quote from: "string"
Na serveru je ZABRANJENO vredjanje po nacionalnoj ili verskoj osnovi kao i psovanje (ukoliko nije u duhu igre i ukoliko nikog ne vredja)

Isto tako, ZABRANJENO je koristiti nickname-ove ratnih zlocinaca, nacistickih i fasitickih organizacija kao i rasistickih organizacija.

Iako nisam jevrej, mislim da je nick zyclon B veoma, veoma neprikladan i uvredljiv. Ali, na vama je da odlučite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

Citadel of Pain

Slazem se tight||noose....
nick je u najmanju ruku neprikladan kao sto kazes...
trazio sam vec jednom da ga menja pa me ljudi na serveru pitali sta mi je...ocigledno da vecina ne zna o kakvoj grozoti se radi i drago mi je da jos neko to primetio..

Sauron

Quote from: "tight||noose"
Iako nisam jevrej, mislim da je nick zyclon B veoma, veoma neprikladan i uvredljiv. Ali, na vama je da odlučite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B
Priznaj da te je pokidao, i sad traоiš način da ga izbaciš  :twisted:

tight||noose

QuotePriznaj da te je pokidao, i sad traоiš način da ga izbaciš  :twisted:

Pazi, on je odlican igrac (ima ovde i boljih), ali mu je nick prosto odvratan. To nije cak ni ono klinacko stavljanje nekih "modernih" naci simbola, nego nesto o cemu treba znati istoriju i biti dovoljno pametan da znas bas da pogodis ljude u srce. Nije on stavio nick "hitler" ili "arijevac" pa da mu oprostimo sto je klinac i lozi se na pogresne simbole, on je stavio ime koje implicira poznavanje istorije genocida i zlocina i to u sitna crevca. E to mi je zasmetalo. Meni nacisti u obliku idiota ne smetaju toliko, koliko mi smetaju pametni ljudi sa nakaznom ideologijom.

A da me je ubijao, jeste. Da su me neki drugi ubijali mnogo vise, jesu :wink:

clumsy

ima jedan kloja sto se potpisuje /cedini momci/ laza cetnik. sinoc sam mu govorio da promeni nick ali selja nije hteo...  :evil:

pricao kako on njih(cetnike) voli i bio malo prozivao hrvate. glupan

$tring

Quote from: "clumsy"ima jedan kloja sto se potpisuje /cedini momci/ laza cetnik. sinoc sam mu govorio da promeni nick ali selja nije hteo...  :evil:

pricao kako on njih(cetnike) voli i bio malo prozivao hrvate. glupan

probacu da mu iz log-a vidim IP pa ce popiti ban... :)

mean

Quote from: "string"probacu da mu iz log-a vidim IP pa ce popiti ban... :)

priznaj da ti banovanje pricinjava zadovoljstvo :lol:

KIKI

*MTBOX*

sacje to  string da pocisti brzo  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
a mogobi da proveris i ovog Patches O'Houlihan jako je sumljiv

*MTBOX*

Patches O'Houlihan  ovaj cudno igra previse je otporan na metke

clumsy

i ko je na kraju iz bitangi chiter? sta kaze boa?  :lol:

$tring

Quote from: "clumsy"i ko je na kraju iz bitangi chiter? sta kaze boa?  :lol:

Boa lupa... kao i svi ostali koji sve dobre igrace prozivaju za citere....

IronC

E jos nesto vrlo bitno...onaj hasky covek nije chiter i nije reklamirao chitove vec je covek bacao link sa svojim sajtom a usput se zezao da tu ima chitova znaci ok je, evo i linka.
http://www.wtdiv.com/news.php

clumsy

pa sta se koji kurac zajebava. boze budale.

ali 100% je u jednom trenutku koristio WH.

korisnik2007a

nekako je meni sumnjiv onaj Cpt.Price!!!

clumsy

zubar ti sumnjiv?! ma daj. ne vara on, ja ti garantujem. steka se on! :)

korisnik2007a

JA SE STEKAM!!!
Pa ja sam Cpt.Price

zar tako sa starim drugom clumsy.....sram te bilo!!! :lol:

clumsy

korisnik2007a

ej dobar ti avatar....steta sto ne licis na to u C0D-u... :lol:

Rawentk

Evo bas da kazem neki dan mi buraza okrivili da je citer a decko ima samo skill i voli malo kempat. Nick mu je tratincica(cro).Cetvorica su ga spectala  i nisu mogli nis dokazat jer decko nema chiteve.Ja sam mu sve instaliro na komp tak da znam.

imotep

Quote from: "Rawentk"Evo bas da kazem neki dan mi buraza okrivili da je citer a decko ima samo skill i voli malo kempat. Nick mu je tratincica(crop).Cetvorica su ga spectala  i nisu mogli nis dokazat jer decko nema chiteve.Ja sam mu sve instaliro na komp tak da znam.
znam ga od ranije lik extra igra , nije citer , igrali smo cak i sami na serveru.

Citadel of Pain

Quote from: "Rawentk"Evo bas da kazem neki dan mi buraza okrivili da je citer a decko ima samo skill i voli malo kempat. Nick mu je tratincica(cro).Cetvorica su ga spectala  i nisu mogli nis dokazat jer decko nema chiteve.Ja sam mu sve instaliro na komp tak da znam.

da da bio sam prisutan...ako ti je neka uteha svi su
dobili lancani kick od mene...gomila nubova...

korisnik2007a

ti si bre pravi nooob... :lol:  :lol:  :lol:

Rawentk

Da prico mi je buraz,al znas sta mi je zanimljivo,odkad sam uso u bitange vise me niko na serveru ne proziva citerom,a prije vec nakon 2-3 kila bilo je kick citer daj ga kickajte,bas noobovi dolaze na server :oops:  :D

clumsy

danas je upao jedan chiter na server. imao je aim i zove se tamoinazad.

igrao je oko 3-4 min dok ga nije punkbuste kikovao. mislim da ga je kikovao zbog maxfps.

$tring

Quote from: "clumsy"danas je upao jedan chiter na server. imao je aim i zove se tamoinazad.

igrao je oko 3-4 min dok ga nije punkbuste kikovao. mislim da ga je kikovao zbog maxfps.

Ja sam pre dva dana instalirao novu GV Skriptu 4.5 ... do sada smo imali 4.1 tako da bi i zastita trebala da je veca..... ;) Drago mi je da PB radi i da izbacuje takve likove. Bitno je samo uhvatiti im IP pa cemo ih banovati.

Sluzhba Vneshney Razvedki

eee da ne otvaram novu temu - nek onaj DrMengele promeni nik (ako se slazete)
ne svidjaju mi se naci fore
bruka server
a i bezobrazan mali

ristic

bio je jos jedan, mislio sam da cu da mu zapamtim ime, al jbg, zaboravio sam...znaci lik je imao AimBot...svakog je cepao u glavu xD ... dobro je sto je bio samnom u ekipi...ali ga je PB kikovao

VIP.er

Bio je pre neki dan neki lik clamiX.....imo je nesto jos u nicku ali se ne secam uglavnom pocinje ovako. Cheater sigurno, bio je tu i Dusan Silni, ne razumem se bas mnogo u cheateve, ali nisan mu uopste nije trzao i ubijao je na distancu sa smajserom (naravno i na blizinu) prelako...

Alekre

Posto preferiram ''Smajser'' mogu reci da je efektivan i distancama. X puta sam ih pobio sa solidnih distanci. Mozda covek ima skilla.

Podpredsednik

Quote from: "VIP.er"Bio je pre neki dan neki lik clamiX.....imo je nesto jos u nicku ali se ne secam uglavnom pocinje ovako. Cheater sigurno, bio je tu i Dusan Silni, ne razumem se bas mnogo u cheateve, ali nisan mu uopste nije trzao i ubijao je na distancu sa smajserom (naravno i na blizinu) prelako...
Mozda je to bio KAMIX, on cesto dolazi na server, mislim da je cak bio i na TS sa nama, ali nikad nisam primetio nesto da nije OK kod njega!

ristic

kamix je ja mislim OK...on je sad i usao u neki klan

KIKI

siso jedna neces apsent da nam doneses . .. .
:cry:

ristic

jebo te apsent

sam bio na slavi.......

Alekre

KamiX, cheater? Nema sanse! Igrao sam puno mapa sa njim i mogu reci da igra kao i svi. Bez ikakvih ''pomagala''.  :wink:

aj' da ti poverujemo :lol: :lol: :lol:

VIP.er

Ama Kamix nema veze s ovime i ja ga znam igra skroz ok bez "texnickix pomagala". Lepo sam napisao: clamiX- bas ovako mu je nick i cheat je koristio sigurno ali nema potrebe pricati dalje na ovu temu i polemisati jer sam ga samo jednom video na serveru, igrao je 2-3 mape i izaso... tako da nema problema.......bar za sada

"rulja je pocela da se pali i zari" - rambo amadeus :lol: :lol: :lol:

mean

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki""rulja je pocela da se pali i zari" - rambo amadeus :lol: :lol: :lol:

raja,sluzbo.......raja :wink:

pravo zboris oooooo tiiiiii veliki mean-e :lol: :lol: :lol:

Tomo_SU

Alekre

JBG, uroko te. Nista ne vidim cudno.

:lol:
ccccc ...
upravo si dokazao (a i bilo mi sumnjivo kako si to preko noci poboljsao igru sa pocetnicke na dunstersku)) da i ti imas cit :lol:
bolje da si me posluso i cutao jer si onda "pametniji" :lol:
sto se tice ova dva klipa sasvim je jasno - vidi kroz maglu - cist cit
jos samo da doticni prizna kao sto je svojevremeno dominik priznao da ga bombe ne usporavaju i to je to ...

Alekre

Sluzba, Sluzba... Drago mi je jer si ljubomoran na mene. Veruj mi, i ja bih bio da igram ceo Boziji dan, i onda, dodje neki lik jedanput nedeljeno i odvali te  8)

domohomo

molio bi doticne da ne spominju moje ime vise jer sam napravio taj bug a moje povlacenje po ovom dijelu foruma nikome dobra ne donosi