News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

MoonRunners

Started by gad, July 31, 2008, 01:27:01 PM

Previous topic - Next topic

gad

Ma mi smo........................ma.........................imat cemo mi i web da,da. A i skill cemo povecat sa katastrofa-low na low-jbg. Ratni drugovi- AGRESIVAN(ma ivane svaka ti dala) BANE(mogao bi bolje.jos se trazi) XXX ( :ziveli) CIPI ( :icon_bad:) DARKO(tek je dosao,nepoznanica)  DR.KADIJA (uspavana ljepotica hrabrog srca) SRDAN (dobar,dobar) ZELE (buducnost Mr-a) ANTIMATERIJA (odigrao 1 war i od onda ga nema.Bas se cudim) STALJIN (gad,smireni na praxitenima). Eto,to je to od mene,ak sam sta zaboravio ne zamjerite.

X_ice_X

editaj post i izbrisi warriora... on nema vise veze sa vama...

Staljin

Z@gi,Shift,Kolega,KGA,Pile(ne znam one zajebancije napisat,znakove koje on stavi jbg)

BaNaNaMaN

Quote from: Staljin on November 27, 2008, 09:25:08 PM
Z@gi,Shift,Kolega,KGA,Pile(ne znam one zajebancije napisat,znakove koje on stavi jbg)
ne moras fejkere da prijavljujes... cuti ne mora da zna niko :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Staljin

Staljin

veverica,pa zar ti nemas klan?

Staljin

Quote from: Veverica on November 30, 2008, 12:52:03 AM
ma bio u haus timu
pa oso jer su me trazili RCON od servera a nisam dao

a moj se lagano raspada :(

ali ako su LOW tu cu biti najbolji :D
jbg,mi samo low i primamo,jer nece nitko doc tko je dobar,da nas malo pojaca,a a ko si ti jedan od njih,imas sve

Staljin

hmmmmmmmmmmmmmmm...........................................TiT@nSi,

BaNaNaMaN

Quote from: Staljin on December 01, 2008, 04:09:13 PM

hahaha koji TiT@nS pa to je veverica... :rofl :rofl

SOLID

Quote from: Staljin on December 01, 2008, 04:09:13 PM
:icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Staljin

pazi,on mene pita tko to vi? Zmijo,jebo li te,,,,,,,,,,,,,,,znas ti ves tko :)

pick n roll

ma staljin kralj! verovatno najveci kod sam "sreo" od kako igram cod2, i mr verovatno jedan od najludjih i naj pijanijih klanova... Jebote ma mi smo pijani igrali warove, sta se palite.. A ove titanse mozemo i tako da tresemo! :icon_dick: evo vam vasa banana  :yes

Stash

Quote from: pick n roll on February 15, 2010, 03:21:18 PM
ma staljin kralj! verovatno najveci kod sam "sreo" od kako igram cod2, i mr verovatno jedan od najludjih i naj pijanijih klanova... Jebote ma mi smo pijani igrali warove, sta se palite.. A ove titanse mozemo i tako da tresemo! :icon_dick: evo vam vasa banana  :yes

Š ta se ti hvalisaš, lakše je igrat pijan. =DD

Ako ništa, bar nema оivciranja, što je kod mene česta pojava... =)