News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

domo hax luck or skill?

Started by domohomo, November 20, 2008, 12:30:37 AM

Previous topic - Next topic

domohomo

ma puna mi je kapa vise prozivanja... ajde lijepo da procitamo, ako bude puno za hax odo ja :ziveli

Paradox

Staljin

:vava ovo ce ti se desit ako odes,jer sam  :icon_grrr::cray sto te nema na ts-u,vjerovatno :icon_bad: ili  :drinks2 negdje i zato ne  :icon_bad: nego sjedaj za  :computer i u boj ludace dalmatinski :acute   

[WC]=CyClops=

Ja sam pizdio bez učinka pa ti eto dobronamjeran savjet, ne pizdi :). Znaš i sam da se boriš s vjetrenjačama i tu bitku neš dobit.

S obzirom na dozu anonimnosti koju pruоa internet, lako na vidjelo izađe ko je seljačina, a ko nije. Jednostavno ignoriraj ove prve.

ToTo

Ajme domo u pamet se. Zaboli te uvo sta pisu bibani, nasmej se i igraj dalje.  :hat

Paradox

Kako nas je ucio Limeni...

NE BOJ SE NIKOGA!!!

Citadel of Pain

ljudi sta vam je pa glasajte za hax!! Ovo nam je idealna prilika da ga se otarasimo  :dummy  ;D

Hax:1!

El Muerte

Doooominik.....

Hax 1

Skill 0

Luck 0

Fagget Fairy Skill : 999  :icon_bad:

domohomo

nije baban koji daje nego koji.....

Zver

Znaci mnogo mnogo lucka pomesano sa malo(vrlo malo) skilla

$tring

Ako ti se vise izglasa LUCK, predlazem ti da uplatis loto sledece nedelje i obogatis se! :)  :wah

~LoneWolfs~Extreme

domo care pa kaj ti pada na pamet da nas ostavis!
hax-1
skill-99
luck-999

domohomo

dobitna kombinacija je 5, 23, 19, 13, 39, 41

ToTo

Samo luck, no hax, no skill. Jesu ti se ovi brojevi ukazali u snu ili pri piću? :rofl

husky

Ne znam kako je covjeku skill naraso u nebo u kratkom roku.... ono sto je sigurno je da ima neki .cfg za psihopate. A to daje "luck", tj. nemos ga ubit, a on tebe zacas. To je taj hax.

Ukratko: njubara sa legalnim haxom koji mu daje luck.

domohomo

korisnik2007a

Evo domo,da te ja posavetujem,.. :spiteful

Idi  :suicide

Znaci ne kenjaj,nego igraj,...Lepo kaze Krava Rata,sa vetrenjacama se ne vredi boriti,don ZUane (To je znam bre,onaj Panco Sansa,Sanco Pansa,kako god...Don Zuan je samo sarkazam na njegovu muzevnost.. :icon_lol:)

znaci,rezime

Hax - 0 %
Skill -25%
Luck - 75%
A da,fegetizam.. - Unlimited.. :scenic

korisnik2007a

Jeli bre muerte fegetu sta ti mislis pa da edit-ujes MOJE postove???

Si ti LUD!!!

:vava

jebat cu te u cod2 kad se nadjemo...zavrsice ti kudak u dusniku..

El Muerte

Quote from: korisnik2007a on November 28, 2008, 08:33:02 PM
Jeli bre muerte fegetu sta ti mislis pa da edit-ujes MOJE postove???

Si ti LUD!!!

:vava

jebat cu te u cod2 kad se nadjemo...zavrsice ti kudak u dusniku..

Ne jebi ljude nepotrebno ....... uostalom bolje editovati nego da se cela tema zakljuca i izbrishe cim preraste u vredjanje.

korisnik2007a

Ej,ja se ne secam sta sam napisao,ali nisam vredjao nikoga (ne mogu reci da znam da nisam posto se ne secam sta sam napisao)...

i da,ma ima stvarno da te karam.... :love :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

zlenzlla