News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Jeste li primetili?

Started by El Muerte, July 16, 2007, 12:43:03 PM

Previous topic - Next topic

El Muerte

Da u COD-u (i ostalim igrama na temu 2 svetskog rata) uopste nema kukastog krsta tj. svastike?

Jos jedna od dvostrukih moralnih vrednosti zapada tj. americke javnosti.
Po njima nije eticki prikazivati simbole koji pozivaju na versku,rasnu ili nacionalnu mrznju kao i simbole zla........ali sa druge strane je u potpunosti eticki da se M1 GARANDOM odvali nemacki vojnik metkom u glavu iz blizine.

Prema tome dosao sam na ideju:

-Hadje da modujemo zastavu i da umesto Malteskog krsta stavimo autenticni nacisticki kukasti krst.-

$tring

Quote from: "El Muerte"
-Hadje da modujemo zastavu i da umesto Malteskog krsta stavimo autenticni nacisticki kukasti krst.-

Ti si poludeo........ sto bi to radili? To nista nece promenuti nasu igru niti odnos prema COD... Ja sam za da se moduju neke stvarno korisne stvari, tipa 'poluvreme' gde bi CTF merili na poluvreme, pa se onda strane okrenu... A to da li ima kukastog krsta, bole me kita..... :) Koji ce nam to???

El Muerte

A realizam?

Pa kada je nebitno ajde onda da im stavimo svemirska odela, jer to nece promeniti nas odnos PREMA COD-u...
Ajde da ih obucemo u devojcice sa kikicama isto kao u ostalim modovima.
Hajde da promenimo polda textura....to je ista igra ne?
JBT....pa sustina je NEMCI VS Saveznika...daj da bude verodostojno onda!

Adoney

Pa moram da priznam da, kada si pomenuo da u COD nema kukastog krtsta, a.k.a. svastike, iskreno mislio sam kako sam ga sigurno negde u igri video...

Prosto sam u trenutju pomislio da je i na zastavi, ali kada si rekao da je Malteshki krst na njima, skontao sam da se to vishe uklapa u sliku u mojoj glavi...

Shta ja znam, ne vidim da se ljudi stide da stave kukasti krst u svoje Hollywoodske filmove, no mozda su zaista imali malo dvojbi da urade slichno za igru koju tje pre registrovati mladi ljudi... da ne kazem klinci ;)..

Meni ne smeta ni ovako kako je sada, niti bi mi smetala svastika..
Ako zaista zelish da modujesh igru da pokaze svastiku, ja i ovako ne bih znao kako da ti pomognem, ali te podrzavam u zelji, ako bi ti i ta doza realizma poboljshala feeling u igri.. Kontam da ostali netje primetiti neku razliku.. Shto, opet kontam, da je ono na shta je String ciljao :) No, takodje u celoj igri nemash ni krvi, te josh mnogo stvarchica koje chine ovu igru "PG 13" :)

El Muerte

Istina...
I kukasti krst i krv su cenzurisani u COD-u jer secam se da sam negde citao o tome da nije "primereno za decu" da ima krvi, dok je sa druge strane primereno ubiti "zlog" nemca.

politicari konzervativci (Idioti) zeleli su da sprovedu zakon do krajnosti gde bi bilo zabranjeno pucati u ljudsko oblicje u igrama ispod 18 god, pa su se izdavacke kuce pobunile.I posto je velika lova u igri, nasli su kompromis - dogovorili su se da je ok ubiti, ali da subjekt ne krvari i na taj nacin je delimicno zadovoljen kriterijum. Zakljucak - OK je ubijati "lutku".

Ima jos doooosta ovakvih prica...sve sam to procitao u SK.

Ameri su bolesni potpuno....a kukastog krsta doduse ima na mapi Lenjingrad u jednoj prostoriji ali ne i na zastavi koja leprsa na vetru.To im je nekako trn u oku......

SALTSTONE

Ja se u potpunosti slazem sa Elmerom......sto ne uciniti igru uverljivijom...mada se slazem i sa Stringom da treba ako je moguce ubaciti i neke negraficke sadrzaje koji ce takodje igru prvenstveno NAMA uciniti zanimljivijom!!!!
:shock:

$tring

Quote from: "El Muerte"A realizam?

Pa kada je nebitno ajde onda da im stavimo svemirska odela, jer to nece promeniti nas odnos PREMA COD-u...
Ajde da ih obucemo u devojcice sa kikicama isto kao u ostalim modovima.
Hajde da promenimo polda textura....to je ista igra ne?
JBT....pa sustina je NEMCI VS Saveznika...daj da bude verodostojno onda!

Ja devojcice nisam nikada video.. samo sam cuo od Nidze i Slanog... sto znaci, da i nisu nesto popularni..... a ne vidim sto bi ista stavljali, ali ako hocete nadjite, skinite ja cu staviti....... postavi VOTE, pa ako se izglasa stavicemo... mada su mi mnogo bitniji modovi koji poboljsavaju igru a ne graficka sminka....

Citadel of Pain

treba da ubacimo devojcice...kundak dobija sasvim novu dimenziju i postaje spanking  8)
ako muertea to pali mogu biti i male nazi devojcice sa kukacom na tangama :P

SALTSTONE

Mykel

Zver

Ja kontam da na onim kutijama na tobruku ima negde svastika kao pecat crne boje. Pogledacu sledeci put kada budem na mapi.

mean

Quote from: "Zver"Ja kontam da na onim kutijama na tobruku ima negde svastika kao pecat crne boje. Pogledacu sledeci put kada budem na mapi.

ima sigurno......davno sam to proverio :D

Podpredsednik

Ja imam krst na spomeniku, ako vam nesto znaci!

Rawentk

Pa ako vam je do realizma zasto igrate cod2 kad nije uopce realan,stavi extreme ili real mod pa ces vidjet kak je grat bez indikatora za bombe,krizica itd.Ali podrzavam ideju da goli curicki trckaraju po mapi: :twisted:  :shock:  :oops:

taki

Hmmmm.
Devojcice?
Pffff to znaci da vecina vas mrzi zene podsvesno ako vec hocete da ih kundacite i ubijate!
SAD STE ME RAZOCARALI SVI REDOM!:(

MeeLanChe

Quote from: "taki"Hmmmm.
Devojcice?
Pffff to znaci da vecina vas mrzi zene podsvesno ako vec hocete da ih kundacite i ubijate!

-nccc Tihi, gde si nasao ovu NEVASPITANU!?  :wink:

taki

Auuuu Milance!!!!!!
Pravi si zenomrzac:D
Hvala ti za to ne vaspitana:D
Samo si potvrdio moje sumnje:D

Podpredsednik

Quote from: "taki"Hmmmm.
Devojcice?

Ja ne mrzim zene!!!

Pitanje za Stringa, da li postoji neki MOD za COD2 koji ubacuje PLAYER SKIN? Bilo bi dobro da devojke koje igraju na serveru imaju skin zene, da bih im dokazao da ih ne mrzim, time sto ih necu ubijati! :D

taki

Svaka cast podprecednice:P
Poslacu ti kolace po Tihom :P
Al nisam ni mislila na tebe.Samo sam ih malo zezala:P
Al upeco se samo milance :D

Podpredsednik

Quote from: "taki"Svaka cast podprecednice:P
Poslacu ti kolace po Tihom :P
Al nisam ni mislila na tebe.Samo sam ih malo zezala:P
Al upeco se samo milance :D
Kolace od jabuke iz Jabuke, hehehe! (vama ostalima, koji procitate, ovo ne mora da bude smesno, ne znate u cemu je stos, beeee) Mozeee, ja sam za!!!!

Zver

taki

:D  odlicno.A drige ko sisa ionako nece da pricaju sa mnom.Milance nece dobiti ni smrt u diskoteci a kamo li omletic! :D

$tring

Quote from: "Podpredsednik"
Pitanje za Stringa, da li postoji neki MOD za COD2 koji ubacuje PLAYER SKIN? Bilo bi dobro da devojke koje igraju na serveru imaju skin zene, da bih im dokazao da ih ne mrzim, time sto ih necu ubijati! :D

Ne znam da li ste videli kako izgleda COD2 sa devojcicama sa kikama? :) Ja licno nisam, ali mi je Citadel pricao o tome da plave devojcice trce sa Thomsonom po tabli........  :wink:

Ako neko nadje taj mod, stavicemo ga za novu godinu!  :D

taki

Hvala string i Zverko poslacu vam kolace postom! :D

taki

String sry :D Mada jos niste primili Tihog u clan tako da ne znam dal ste dovoljno zasluzili :D

Rawentk

http://callofduty.filefront.com/file/Officerpuppys_MP_Model_Ports;52825
ili skini neko mod tool i napravi mod sa curama umjesto vojnika,onak da ganjamo tange a ne british ili german guzice.