News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Garage server

Started by ToTo, November 14, 2007, 12:07:13 AM

Previous topic - Next topic

ToTo

Upravo sam izasao sa garage servera zbog onih dimnih bombi. Igrati s njima nema nikakvog smisla , ili mozda gresim?
Sto se mene tice odmah ih izbacite, pozz. :grrr:

$tring

Quote from: "ToTo"Upravo sam izasao sa garage servera zbog onih dimnih bombi. Igrati s njima nema nikakvog smisla , ili mozda gresim?
Sto se mene tice odmah ih izbacite, pozz. :grrr:

Garage server ima jednu sotku koja ima jedan dimnjak... Dimnjaci su super takticka stvar za uzimanje zastavice. Naravno ne treba da sve izgleda kao kada smo igrali Bitange VS Zli Futozani u Catacombama... kada igramo 8:8 i svi uzmu sotke i pobacaju dim. Pa sad.. .stvar izbora... Ja licno volim dim, ali umeren.. a to je upravo slucaj na garazi...

mean

Quote from: "string"Dimnjaci su super takticka stvar za uzimanje zastavice. Naravno ne treba da sve izgleda kao kada smo igrali Bitange VS Zli Futozani u Catacombama... kada igramo 8:8 i svi uzmu sotke i pobacaju dim. Pa sad.. .stvar izbora... Ja licno volim dim, ali umeren.. a to je upravo slucaj na garazi...

potpisujem :ziveli:

Sauron

Quote from: "string"
Garage server ima jednu sotku koja ima jedan dimnjak... Dimnjaci su super takticka stvar za uzimanje zastavice. Naravno ne treba da sve izgleda kao kada smo igrali Bitange VS Zli Futozani u Catacombama... kada igramo 8:8 i svi uzmu sotke i pobacaju dim. Pa sad.. .stvar izbora... Ja licno volim dim, ali umeren.. a to je upravo slucaj na garazi...
Nenene... Igrali smo 10 na 10 :D

$tring

Quote from: "Sauron"
Quote from: "string"
Nenene... Igrali smo 10 na 10 :D

Jel se secas na cega je licio egipat... vise je bilo dima nego cistih delova.... :)

zmaj

mnogo mi se svidja ovaj garadge server, svako vece skoro ista ekipa, i jako dobre borbe.
i bolji mi je jer nemoze da stane puno ljudi na njega i nije guzva i ona jedna dimna bomba retko kada se baci mada mi i nesmeta kada se baci.
sve u svemu mnogo dobar server!!!

Podpredsednik

Upravu si, to je server za opustanje! Bas mi je ponekad lepo da igram na njemu, jedino me malo nervira skidanje energije, t.j. ranjivost.

$tring

Quote from: "Podpredsednik"Upravu si, to je server za opustanje! Bas mi je ponekad lepo da igram na njemu, jedino me malo nervira skidanje energije, t.j. ranjivost.

Pre par nedelja smo stavili da se brze regenerises... Mogu da ukljucim na MAIN serveru da vidite HEALTH BAR (a da sve ostane isto) cisto da vidite kako to glupavo izgleda... Neko te rani, padnu bombe... ti prezivis - i za 3 sekunde nije ti nista! :) Ovde za svako istrcavanje snosis posledice. A ima i dima! :)