CHOSEN vs bAlk

Started by hardwell., September 05, 2014, 12:22:12 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

Dogovor i rez. Meč se treba odigrati do 8.9 (pon. ) uključujući i taj dan.

madridista

bilokapa

madridista

kakvu subotu..danas se treba odigrat xd

bilokapa

madridista

madridista

the jan,brane i bobo demo up..

hardwell.

Pošto je team CHOSEN trazio demo a nije ga dobio u roku od 24h po pravilima turnira team bAlk gubi meč zbog ne postavljanja demoa u zadanom roku.

madridista

Protivnicki klan ima pravo zatraziti demo od najviše 3 igraca u roku od 1 sata nakon zavrsetka meca! Nakon sto je -demo- zatrazen, klan mora uplodati demo snimke na za to predvidjeno mesto na forumu. Klan od kojeg je zatrazen demo/i ima rok24h za upload. Ukoliko posle 24 h demosi ne budu postavljeni klan od kojih je demo trazen automatski gubi mec.
iskreno svejedno mi je ne znaci mi win nista,ali pravila su tu koja se moraju postivat jer glupo bi bilo da onda uopce postoje pravila..kao sto je i bio slucaj na nekim mecevima npr. timovi su bili izbaceni zbog konstantnog pisanja na t..ocito niste procitali pravila,a mislim da bi to trebalo ucinit nakon sto pocinjes igrati neki kup i prije svega pratiti dogadanja(forum) na kupu :)

vostee

ehh...kad bi svi razmisljali kao Madrista  :||

madridista

ajde mi onda molim te reci cemu to pravilo da imas 24 sata za uploadat demo,prosvijetli me pls..onda nije trebalo uopce pisat pravila ako ce se sve radit kako je kome volja i zasto su se onda neki timovi izbacivali zbog krsenja pravila,a neki se nebi morali?! a kolko vidim tebi je cak tesko i procitat te ispravno napisat moj nick ahahh  :clapping

bilokapa

Cek jesmo mi vas dobili I jeste li dobili demove jeste I zato nemoj previse srat

vostee

Ako vam se ne svidjaju pravila sto se prijavljujete na turnir ? Pravila su pravila jednostavno...vi niste uplodali demo-e u roku tako da ide win CHOSEN-u...reseno...kakvih sve nikova ima Boze dragi  :-\ kad se neki team prijavljuje na kup logicno je da ce prvo pravila procitat a ne odmah predati prijavu i onda ko ga j*be...  :drinks2

bilokapa

pa procita san ja pravila samo me nije bilo na kompjuteru cili taj dan i dosa san sutradan ujutro i vidia da je trazia demove