BALAVCiii vs vision

Started by hardwell., September 05, 2014, 12:19:47 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

Dogovor i rez. Meč se treba odigrati do 8.9 (pon. ) uključujući i taj dan.

phased

swilla

Nemoj mi te termine za djecu do 9 godina daj nesta poslije 20:00-21:00 sati

dpr

istina fazo zivi u nebesima , moze ned 22:00?

vision Matzey

ja mislim da cemo moci u ned 22 h potvrditi cu jos danas :) Uglavnom finale prije finala

vision Matzey

dpr

swilla

Posto imam potrebu da napisem nesta u vezi ovog meca,da nebi bilo kasnije oni su igrali 5vs4 i tako ta sranja.Kao prvo dozvoljeno je igrati 4vs5,mi smo od 3 runde mape toujane imali 5 igraca ali se nismo slozili sa tim da udje u igru jer smo poceli igrati 4v4,nakon te mape usao je nas igrac na pocetku dawnville nakon cega je usao i vas 5 igrac negdje oko 2-3 runde nisam siguran.Takodjer bi imao pitanje za hardwella  na komentar Funese da nismo fer play napisao je "To su ti igraci" pa bi molio da mi objasni sta je mislio!.

dpr

meni sve ok igrali smo za kurac al bi htio vidjet server log i zelio bih vidjeti demo od wobeRa sa dawnvillea

swilla

Naravno nemamo nista protiv,nek ti admini posalju server log!

hardwell.

Quote from: swilla on September 07, 2014, 11:31:42 PM
Posto imam potrebu da napisem nesta u vezi ovog meca,da nebi bilo kasnije oni su igrali 5vs4 i tako ta sranja.Kao prvo dozvoljeno je igrati 4vs5,mi smo od 3 runde mape toujane imali 5 igraca ali se nismo slozili sa tim da udje u igru jer smo poceli igrati 4v4,nakon te mape usao je nas igrac na pocetku dawnville nakon cega je usao i vas 5 igrac negdje oko 2-3 runde nisam siguran.Takodjer bi imao pitanje za hardwella  na komentar Funese da nismo fer play napisao je "To su ti igraci" pa bi molio da mi objasni sta je mislio!.

dosadno tebi a swilla ? čime se ti baviš

vision Matzey

Quote from: hardwell. on September 08, 2014, 02:11:04 AM
Quote from: swilla on September 07, 2014, 11:31:42 PM

dosadno tebi a swilla ? čime se ti baviš
I meni je to bilo cudno to su ti igraci nisam skuzio poantu ali nema veze gg je ...  ;D ;D

vision Matzey

GG jos jednom 21 17 demo od wobeRa ce biti uploadan BIGU /dpr-u/ na xfire.

hardwell.

Mjesto di se uploda demo je isključivo u temi meča

vision Matzey

Quote from: hardwell. on September 08, 2014, 02:17:24 PM
Mjesto di se uploda demo je isključivo u temi meča
Ma moze i tu evo sad ce demo :)

swilla

Pa izgleda hardewe da si se previse umislio u ulogu nekoga ili necega jos bolje,ja bi te molio da ubuduce ne  spectas nase meceve kao i da ne diskutujes o nama osim ako je neophodno ako nema niko drugi,ima tu dosta drugih sa kojima mogu pricati vezano za cup tako da ti mozes odjebati slobodno jer ti je ponasanje i neki komentari na nivou 5 razreda osnovne skole!

swilla

I jos nesto mjesto za trazenje demo-a je na forumu a ja nigdje ne vidim da su napisali na forumu da sam vidio ovo prije nebi dao woberu da uploada demo uopste dok ne zatraze na forumu a ti nam tu balavis kako je jedino mjesto gdje se uploada demo forum,dozovi se malo.

hardwell.

Je si se umislio da si neki igrač a ? Ajde budi dobar i ne trazi prostor za svađu. Nije ti to potrebno  :stoner:

$ub3eroU aka Fallen AngeL