News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Upit za jednog igraca

Started by wassoschy, August 16, 2014, 01:52:42 AM

Previous topic - Next topic

wassoschy

:ne_razumem
Zanina me jeli ovaj dragoni]Shomy lik netko iz Vašeg klana, jer me stalno kicka na bitange garage serveru. Otkud mu pravo i kako to moze jer vidim da nije iz vaseg klana ?
Rekao sam mu da ugasi WH (jer sto je on napravio nisu mogli cak ni Chuck Norris ili Stevo Segal u najboljim godinama). Nakon toga stalno sam kickan s vaseg servera.

Vennoxia

Hahahaha znao sam Shomy :D Reci coveku sada lepo...sto imas hax :-P

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Na tvoju zalost, a cini mi se na zalost mnogih postoje subadmini koji ne nose tag bitangi..... A da, a na srecu ostalih postenih, vaspitanih i primerenih igraca!

wassoschy

Quote from: $ub3eroU aka Fallen AngeL on August 16, 2014, 08:39:14 AM
Na tvoju zalost, a cini mi se na zalost mnogih postoje subadmini koji ne nose tag bitangi..... A da, a na srecu ostalih postenih, vaspitanih i primerenih igraca!

Sto ti ustvari zelis reci ovdje?ne razumijem, po tvom odgovoru ispada da sam ja cheater.

Ne. Nisam to rekao. Ti si upitao ko je  Shomy, i time si se iscudjavas sto je neko admin a da nije iz Bitange klana. Ajde mozda si nov pa da ti pojasnim.
Zbog zivotnih obaveza mnogih clanova Bitange klana, ali i zbog toga sto je igrica nazalost pocela da odumire, oni su nama nekoliko dozvolili da vodimo racuna o serverima i o forumu, u smilsu pomoci oko zavodjenja nekog reda, postovanja pravila koja vaze na Eunet Bitange Serverima itd...
Dakle, nije on jedini igrac koji ima rcon, i pomaze u zavodjenju reda, i ja sam medju njima, ima nas jos. U tome kontekstu sam rekao hvala bogu te nas ima, tj. dobro je po postene igrace. Ako si kikan, to je zato sto, ili si pravio probleme na serveru(pa spadas u onu kategoriju haxora, psovaca, nevaspitanih zivotinja, itd), ili si imao veliki ping pa si i time prekrsio jedno od pravila!!! E sad sta je od toga bilo, mene ne zanima, ali sam pisao da bih ti dao do znanja, da nije Shomy pao sa duda, nego je tu namerno postavljen, da se stara o redu na serveru.

Eto, nadam se da si saznao sve sto te zanimalo. Takodje bih te unapred molio, da ovde sad ne potegnes prepirku kako te kikao bzv, dakle nesto od gore pomenutug si uradio, ili ti je ping bio prevelik. Sta god da je, nije dozvoljeno, zato te i kikao! Prosto...
Sve u svemu, super je sto dolazis na nase servere, samo se potrudi da ne budes kikan ubuduce.

Pozzz...   :ziveli

wassoschy

E pa tako reci  :super, takvo objasnjenje sam trazio. Nisam igrao par godina cod 2, a dok sam igrao 90 % igara je bilo na Bitangama. Jednostavno mi je bilo cudno da "svako" moze kickati. To sto sam ja kickan je samo zbog rijeci : de ugasi to mamicu ti ,nista vise, ali nema veze. Saznao sam sto me zanimalo. Hvala.

P!ck 'n roll

Za to "mamicu ti" samo mozes da dobijes centarlno grejanje obraza... Konjino nevaspitana...

wassoschy

Quote from: P!ck 'n roll on August 17, 2014, 02:07:36 PM
Za to "mamicu ti" samo mozes da dobijes centarlno grejanje obraza... Konjino nevaspitana...

Hehe, a ti pokazujes koliko si vaspitan  :tease

P!ck 'n roll

filadendron

ajoj plaaaaaceeem, jase go krmacu aaaaaaaaahahahahahahaaaa........

stewzoR

pa da li ste vi jebeno normalni? ..da ,da ,JEBENO

DexonDee

wassoschy dosao si na forum da se zalis za kick a promasio si kategoriju za to i jos vredjas ovde...pripazi malo jer sledeci put ti ide ban

stewzoR nemoj da se glupiras

wassoschy

Quote from: DexonDee on August 19, 2014, 10:39:25 AM
wassoschy dosao si na forum da se zalis za kick a promasio si kategoriju za to i jos vredjas ovde...pripazi malo jer sledeci put ti ide ban

Ovo vise nije normalno, dosao sam pitati zasto me moze kickati igrac koji nije iz bitangi (gore u postovima je napisano da nisam igrao par godina pa zato ne znam da ima podadmina iz drugih gildova...) nisam nikoga uvrijedio niti s jednom rijecju tu na forumu (procitaj malo bolje sve postove), meni su vrijedjali i nikome nista,a ja ispadnem neki veliki negativac. (ispricavam se ako sam promasio kategoriju). Iskreno, nije me vise briga hocete li me banati ili ne, ali ako netko vara i stite ga svi i na kraju onaj koji se pozalio bude vrijedjan i prijeti mu se s banom, slobodno banajte me jer ovo nisu bitange s kojima sam igrao ranije, tako da mi nije vazno.

domohomo

Quote from: wassoschy on August 19, 2014, 02:42:55 PM

Ovo vise nije normalno, dosao sam pitati zasto me moze kickati igrac koji nije iz bitangi (gore u postovima je napisano da nisam igrao par godina pa zato ne znam da ima podadmina iz drugih gildova...) nisam nikoga uvrijedio niti s jednom rijecju tu na forumu (procitaj malo bolje sve postove), meni su vrijedjali i nikome nista,a ja ispadnem neki veliki negativac. (ispricavam se ako sam promasio kategoriju). Iskreno, nije me vise briga hocete li me banati ili ne, ali ako netko vara i stite ga svi i na kraju onaj koji se pozalio bude vrijedjan i prijeti mu se s banom, slobodno banajte me jer ovo nisu bitange s kojima sam igrao ranije, tako da mi nije vazno.
http://youtu.be/RLmRDfG0d1A?t=2m55s

Kme kme

stewzoR

Quote from: wassoschy on August 19, 2014, 02:42:55 PM

kuco moja ovo nisu bitange vise uopste,de je stringonja ,ko su svi ovi ljudi ,sta se ovde desava? bez ikakve zajebancije sad

Cuj ovoga..... HAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHhaahahahahahahahahahhahahahahahahah.... :||

stewzoR

kako si ti uspeo da stanes u jedan post?

Ko ti drma kavez? Ne razumem, sad ni tebe, niti to tvoje ponasanje. Mislio sam da si odrastao konacno, ali ocito se i dalje pravis... bzv.. :ok2

stewzoR

ja nisam odrastao,ti nisi dorastao

SEKS

VaiiiVaiii

wtf ..pardon(velikim slovima) WTF!!!!!????

P!ck 'n roll

Ipak je to bolest, repo rece neko....

stewzoR