UNPI klan bezobraznih decaka

Started by GEN black, December 11, 2012, 08:25:34 PM

Previous topic - Next topic

GEN black

Mislim da su vec svi upoznati sa ovom ekipom sa nickom $UNPI$ ...nije moje da sudim sam ali mislim da su preterali u svakom smislu,jer doci na server i svaki put praviti haos na njemu da li pomocu TSa ili nekih ne dozvoljenih programa i jos na sve to vredjati admine i igrace stvarno vise nema smisla..evo otvaram temu pa da vidim sta ce na kraju da bude sa ovom ekipom.

Mahoney?

Poštovani korisnici foruma i servera,

ja iskreno ne znam o čemu je točno ovdje riječ, nikako nismo iskazali nepoštovanje prema suigračima sa servera. Ukoliko je netko od nas vrijeđao nekoga to je sigurno zbog neopravdanih kikavanja sa uvijek poštovanog servera Bitangi, mislim da se ovo odnosi na našeg člana EntouRage ali moram reći da ga u potpunosti shvaćam jer bi se svatko iznervirao ako vas kikaju bez razloga, on je inače dečko tanjih Š¾ivaca, što se moglo i pročitati i u opisu naših igrača. Ali naravno niste se potrudili:

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,9206.0.html

Nadalje, svatko ima pravo igrati na Bitange serveru ,a prema pravilniku moŠ¾e se kikati uz opravdan razlog, koji nitko nije naveo (samo da primjetim). Ako je psovanje bilo u pitanju onda samo naprijed , ali samo tog pojedinca! A ne cijeli tim koji je uvijek bio pošten.
Mislim da je krajnje neozbiljno dečke diskriminirati zbog njihove dobre igre na koju, očigledno, niste navikli. To što smo novi ne znači automatski da koristimo nedopuštena sredstva prilikom igranja, svakoga smo pozvali da igraju protiv nas , ali nitko se ne usudi jer automatski imaju predrasude.

I ovom prilikom ću napisati, naš xfire kontakt imate, i moŠ¾emo dogovoriti war, naše demoe ćemo drage volje uploadovati da vidite o čemu se radi. A jedino što ćete vidjeti je izvrstan teamplay i uigranu ekipu koja se međusobno poznaje dugi niz godina kako online tako i offline.

Srdačan unpijevski pozdrav!

Mahoney?

Lang

Ukoliko je netko od nas vrijeđao nekoga to je sigurno zbog neopravdanih kikavanja sa uvijek poštovanog servera Bitangi !
Sta li ti brate pricas ? :king:

PROpaliCa

@ Mahoney

Ako je tvoj klanski igrac bio kikan sa servera a pri tom ne zna zasto, trebao je doci na forum da pita zasto ga se kika, a ne uzeti stvar u svoje ruke i resavati na svoj nacin (psovanjem).
Drugo, to sto ti kazes da je on kratkih zivaca, to je njegov problem, mislim da bi trebao da si potrazi neku ustanovu, da se problem resi a ne da ta ustanova bude server gde ce on leciti svoje frustracije!
Svako ima pravo da igra na ovim serverima al samo ako se pridrzava pravila servera¨!
Sto se tice diskriminacije odma da ti kazem da od toga nema nista, evo nocima (ne) spavam ( sticajem okolnosti ) pa citam tu malo po forumu i vidim da diskriminacije nema, po nijednoj osnovi, to tako treba i biti i ja im skidam kapu zbog toga!
Moram da ti kazem da sam imao slican problem, al sam to resio na pametniji nacin, ako ista mrzim onda su to nevaspitana deca/ljudi!!
Mahoney barem ovde imas zreli ljudi, sa kojima probleme mozes resiti na pristojan nacin, ne bi da ih nabrajam da nekog ne zaboravim i da se neko ne naljuti!

Srdacan Pozdrav
By PROpaliCa!








ToTo

Svi novi clanovi - dobrodosli na forum  :drinks2

Zaista ne razumem o kakvom haosu na serverima se ovde radi, jer nemamo ni jedan ss. Kikanja bez razloga nema, to je cinjenica, a ako neko prekrsi pravila servera moze se desiti da bude kikan i bez opomene, sto ja ne preporucujem i ne podrzavam, ali sve je moguce.

Pokusajte da uzivate u igri, postujuci pravila servera i druge igrace.

Grave

Quote from: ToTo on December 12, 2012, 09:00:09 PM
Svi novi clanovi - dobrodosli na forum  :drinks2

Zaista ne razumem o kakvom haosu na serverima se ovde radi, jer nemamo ni jedan ss. Kikanja bez razloga nema, to je cinjenica, a ako neko prekrsi pravila servera moze se desiti da bude kikan i bez opomene, sto ja ne preporucujem i ne podrzavam, ali sve je moguce.

Pokusajte da uzivate u igri, postujuci pravila servera i druge igrace.
Nema kikanja bez opomene, jedino ako se pominje porodica. Tada kikamo bez upozorenja, tako je receno.

pick n roll

Izgleda da je neko bio kratkih zivaca pa ga kikao...  :o ma samo igrajte, ako se normalni sigurno vas niko nece kikati... A za neke stvari kao sto je vec receno nema opomena... bar ja ne opominjem.

Poz za ceo klan  :stoner:

GEN black

Jako dobro oni znaju kakva je uvreda u pitanju. Eto ,na stranu to sto su vredjali mene ili moje saigrace svaki put kad dodjem na server,ali ima tu i admin koji moze da potvrdi kakva je uvreda bila upucena njemu.Momci,imate forum i mozete da se zalite na njemu ako smatrate da ste kickani bez razloga.A to sto ste vi ti neki internet huligancici i sto mislite da cete da ponizavate i vredjate koga hocete i kad hocete..e tu ste se prevarili.

micko

Blac nemoj se nervirati nece igrati i kraj!!Dodju momci na SD,i ae kontamo svi da su na ts,i normalno govore gde se ko nalazi,to ne mogu da sankcionisem nikako,ali da posle svakog killa govore igracima kako nemajku iskustva,plus vredjanja i sprdanja to nece moci!Kikao sam doticnog EntouRage,da bi se on vratio i psovao mi mater mrtvu...posle toga sam kikao ceo klan,da bi se vratili i blokirali mi HLSW!!Naravno ja sam pozvao admine i subadmine u pomoci i resetovali server...to je ta prica u vezi ovog finog klana pro igaca!Sto se mene tice niste dobrodosli ni na server ni na forum...black podrzavam te 100% :peace:

Mr. Bing

Kao prvo, članovi našeg klana nisu nikoga vređali (100%, molim neki dokaz našeg vredjanja bilo kojeg igrača) osim entourage-a koji ti je opsovao mater nakon 3.(!!!) neopravdanog kicka našeg celog klana, i slaŠ¾em se - on je kick zasluŠ¾io nakon psovanja (ne ceo klan)! Kikanje našeg klana je usledilo jer, po tvom mišljenju, smo bili na TS-u i govorili pozicije ostalih igrača što je apsolutno netačno. Znam da moja reč tebi ne znači ništa, ali uđi u spectate ako misliš da neko koristi nedozvoljena sredstva i onda presudi. Zašto se ostali klanovi ne kickaju kad ih je više na serveru, iako su svi na TSu? Jer igraju duŠ¾e od nas, i ne poznajete nas?

Micko, molim te prestani da širiš laŠ¾i i provokacije. Pamtim te kao veoma bahatog admina još dok sam sam dolazio na ovaj server, bez mog klana. Em zbog ponašanja, em zbog neopravdanih kickova. Kikao si me čak i kada sam bio u suprotnom timu od tebe (bez spectate-a), jer su neki lošiji igrači (a slaŠ¾ete se, ima ih dosta koji nakon 1 killa odma počnu da pišu haxhax!) vršili pritisak na tebe,
da ja koristim cheat. Na moju temu o kicku ni dan danas niko nije odgovorio -http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,8992.0.html
Izgleda kada neko malo pismeniji dođe, i postavi pitanje zašto je kickovan neće dobiti odgovor.

PredlaŠ¾em bitange menadŠ¾mentu da malo srede SD admine i uvedu neka interna pravila o kikovanju, jer ovo je katastrofa. Ako na Vaš server dođe neki bolji, novi igrač, koji prethodno nije igrao na vašim serverima, odmah dobija epitet čitera. Takve priče sam čitao po raznim domaćim (ex-yu) cod forumima. "Na bitangama igraju njubovi i ako neko lošiji dođe on je za njih čiter". Ali, ja jednostavno uŠ¾ivam da igram na vašim serverima, jer za razliku od ostalih, sankcionišu se psovke i ostali oblici povrede pravilnika.

Drugo, ovaj cenjeni black.. vidim da ste drugari pa razumem zašto se podrŠ¾avate. Evo pozadine (istorije) izmedju blacka i njegovih saigrača i našeg klana. Pred prvi war su nas nazivali decom, klincima.. valjda zbog našeg lepo obojenog taga i bindova. Izazvali smo ih na war, i na skoru 7-5 za nas su izašli pod izgovorom da im je visok ping i da su mix, ajd ok.
Drugi war - 3:0 za nas (prva mapa), vređaju nas, nazivaju haxorima i napuštaju sopstveni server (imamo demo-e, svaki od nas) i od tad nastaje njihova tortura nad mojim klanom, na public serverima. Znate kako ide, neko ima bolji skor, par igrača ga nazove čiterom i onda ceo server ima takvo mišljenje.

Mi Š¾elimo da nastavimo da igramo na vašem SD serveru, kao i pre. Od nas vređanje nećete videti osim ako neko ne bude isprovociran.. ali svi smo mi ljudi pa grešimo. Igrač entourage bi se izvino za psovanje, ali mi bismo Š¾eleli izvinjenje Micka zbog neopravdanog i neosnovanog kikovanja našeg celog klana, zbog čega sve sve ovo i desilo.

Lep pozdrav,
$$UNPI$$

micko

#10
Ovo je prvi put da je neko rekao da sam ja bahat i da kikam bez razloga...hiljadu igraca meni na dan pise haxa ovaj ili onaj,uvek kazem da ode u spec snimi i stavi na forum,onda donosimo odluke u vezi haxa!!!Ako ja procenim sam da haxa naravno kikam i nisam gresio bar do sada...sto se tice vas,receno je zasto sam kikao,posle svakog killa decko je provocirao igrace,poKusao sam da smirim situaciju,al decko entourage je nastavio da podbada i dobio kik od mene licno...sami ste napisali da je kratkih zivaca...koliko sam to puta samo procitao na forumu!Evo bahati Micko se izvinjava sto je kikao ceo klan,ima pojedinaca sto su delovalo ok,igrali i uzivali,ali taj mali nece igrati to je to od BAHATOG :stoner:

entourage27

Posto vidim da se tu dosta moje ime spominje odlucio sam se registrirat i ja rec pokoju rijec o ovome. Istina je da sam ja burno reagirao, psovao i sve to stoji, krivo sam postupio jer sma bio isprovociran. Provokacije su bile od strane Micka il kako se vec zove taj koji ima rcon na serveri i kika nas non stop. bez ikakvog razloga me je kikao par puta kao i cijeli moj klan poslije toga. Naglasavam kikovi su bili bez ikakvog objasnjena bez upozorenja, samo bi izletjeli sa servera, i sto bi ja trebao ostat hladan na to sve? Nicim zasluzeno nicim izazvano smo non stop letjeli sa servera, i to ne od vise admina nego samo od micka. Ostali admini su se fer i korektno ponasali. Ako smo novo i nepoznati na sceni niej razlog da nam visite nad glavama i izivljavate se nad nama. Dobri smo igraci, igrali smo puno u igraonici zajedno i to je razlog zasto smo nepoznati. tolko od mene sto se tice micka.

Na ovog blacka ne zelim puno rijeci trosit jer je samoprozvano "dobar igrac" iako je utekao kao curica sa dva matcha koja smo igrali protiv njih. Svi znamo da to curice rade kad se boje pa je on curica vjerojatno. Kad god budes htio opet igrat protiv nas vrata su ti otvorena, ako hoces sa dobrim igracima igrat imamo i web pa slobodno regrutaciju stavi.


Tolko od mene, opet kazem malo sam burnije reagirao al sam bio isprovociran losim adminom na serveru.

Ljep pozrdav od $$UNPI$$ klana, i nadam se da se vidimo uskoro na serveru kad ustanovite da nismo haxori i maknete nam ban.

DexonDee

Micko jel neko od njih rekao da ce oboriti server?

micko

Jbt DEX bili su srba,dokini i cub,mrva ja mislim jos neko kada su blokirali hlsw,usao sam u igru,a oni momcici mi pisu kako su mnogo jaki-ludi i da im ne moze niko nista,posle resetovanja servera druga prica!!Jedan mi razlog daj zasto bi ja njima sedeo na kicmi kada nisam to nikada cinio bez razloga???Jel treba da se ovde kunem o nekog! Ako treba zajebi me u skokovima...lepo sam napisao razlog prvog kikanja i necu vise da ponavljam istu pricu!


p.s.BAHATI

Mr. Bing

#14
Razlog prvog kikanja je neko tzv. vredjanje ostalih igraca za koje nemas dokaze? (ne govorim o entorageu). I svakako nismo pretili da cemo "srusiti server" ili nesto slicno a kamoli da smo to uradili. Uostalom da mi to mozemo da uradimo, ne bi smo se sad sa vama "raspravljali" ovde na forumu.

Quote from: micko on December 13, 2012, 07:00:02 PMAko ja procenim sam da haxa naravno kikam i nisam gresio bar do sada"

Za ovu recenicu mislim da nije potrebno previse komentara,ali...mi svakako postujemo sve vas koji su izabrani da budu (sub)admini na serverima i verovatno vam je sa pravom ukazano poverenje da neke odluke donosite bez potrebe za obrazlozenjima, ali ovo pravilo valjda treba da bude glavno nacelo zasto nekog ne treba kikati, na osnovu sopstvenog osecaja, na prvu loptu...jer ne mislis da ponekad i pogresis...kao recimo u ovom slucaju...i koliko moras biti samouveren ili predobar igrac da bi tek tako na osnovu par kilova(i to cak ne iz speca) ili komentara ostalih igraca uglavnom njubova, doneo tako samouverenu odluku? i sami ste svesni koliko cod2 generalno izumire, i sve je manje igraca koji ga igraju, a pogotovo dobrih igraca, i to jos na vasih serverima...potrudite se da radite u interesu servera, a ne vasih licnih...sto se ovde cesto desava...da ste oterali mnogo dobrih igraca, verovatno i citera...al pre svega dobrih, ali postenih igraca...

entourage27

Quote from: DexonDee on December 13, 2012, 07:23:52 PM
Micko jel neko od njih rekao da ce oboriti server?

ma kakvo rusenje servera o cemu pricate vi? Rusili bi server na koji rado dolazimo igrat i druzit se...ne razumijem zasto bi to napravili?

don_gagi

Quote from: micko on December 13, 2012, 07:40:19 PM
Jbt DEX bili su srba,dokini i cub,mrva ja mislim jos neko kada su blokirali hlsw...



Jebena ekipa...vijece staraca!  :rofl

GEN black

#17
Quote from: entourage27 on December 13, 2012, 08:16:59 PM
Quote from: DexonDee on December 13, 2012, 07:23:52 PM
Micko jel neko od njih rekao da ce oboriti server?

ma kakvo rusenje servera o cemu pricate vi? Rusili bi server na koji rado dolazimo igrat i druzit se...ne razumijem zasto bi to napravili?

Rusenje servera jeste spomenuli...i nemoj da lazes sad.Nemam ss ali mogu zivotom da se kunem da ste "pretili",ajmo tako reci.
A odmah da ti odgovorim i na ovo gore sto si napisao da smo pobegli sa servera. Kao prvo ,pravis se lud i ti i tvoji igraci.I sami ste videli kakav mi je ping bio i ako vec hoces da znas odmah naredni dan ,rano ujutro sam oborio sistem zbog toga.
Kao drugo ,drugo war ne poricem da smo izasli sa servera (i vec kad volite da navodite te rezultate ,nije bilo 3-0 vec 2-1 kad smo izasli jer je vas EVROPSKI RANGIRAN sniper poceo bez ikakvih smetnji da nas ubija kroz smoke. I ne mozes mi pricati kako smo losi igraci jer je bila ekipa koja igra ovu igru od njenog samog osnivanja i znaju neke stvari. I ne znam o kakvom tvoj igrac vredjanju prica kad ste se sami poceli ponasati kao balavci koji guzicu ne znaju da obrisu i da se bahatite kako na tom waru tako i na pubovima ovih dana i da vredjate ne samo mene nego i sve ostale igrace.A to sto sam ja "samoprozvani" dobar igrac ,a sto ste vi kao neke igracine koje imaju sponzore i koji ucestvuju u nekim LAN turnirima (a videli se u zivotu niste i to sami znate) ne daje vam za pravo da radite sta hocete Bitangama koji su zajednica vise od 1000 igraca ...I ne treba mi ni tvoj demo ,ni od bilo koga iz tvog klana jer igram ovu igru iz zabave i nemam vremena da ga trosim na gledanje nekih demoa i raspravljanja sa tobom i tvojim huliganima sa interneta.Rekao sam svoje,vreme ce pokazati sta ste i ko ste...niste ni prvi ni zadnji koji su okaceni na forum i verujte ,sve ce izaci na videlo.Kad tad.

Srba

Quote from: don_gagi on December 13, 2012, 08:23:25 PM
Quote from: micko on December 13, 2012, 07:40:19 PM
Jbt DEX bili su srba,dokini i cub,mrva ja mislim jos neko kada su blokirali hlsw...



Jebena ekipa...vijece staraca!  :rofl

Bez starca nema RCON udarca, hahahahaha

GEN black

#19
Quote from: Mr. Bing on December 13, 2012, 06:22:57 PM
Drugo, ovaj cenjeni black.. vidim da ste drugari pa razumem zašto se podrŠ¾avate. Evo pozadine (istorije) izmedju blacka i njegovih saigrača i našeg klana. Pred prvi war su nas nazivali decom, klincima.. valjda zbog našeg lepo obojenog taga i bindova. Izazvali smo ih na war, i na skoru 7-5 za nas su izašli pod izgovorom da im je visok ping i da su mix, ajd ok.
Drugi war - 3:0 za nas (prva mapa), vređaju nas, nazivaju haxorima i napuštaju sopstveni server (imamo demo-e, svaki od nas) i od tad nastaje njihova tortura nad mojim klanom, na public serverima. Znate kako ide, neko ima bolji skor, par igrača ga nazove čiterom i onda ceo server ima takvo mišljenje.


Jos da i tebi odgovorim.To sto pokusavam da im pomognem koliko je u mojoj moci jer to stvarno zelim i sto upoznao (preko igre) par jako dobrih ljudi u communitiu ne znaci da se svaki moj komentar uvazava..I to sto ti nazivas "torturom",pazi ..ako vec hoces da znas...cim ste se pojavili na serverima Bitange bili ste mi za posmatranje. To moze da potvrdi najmanje 10 ljudi koji su bili na TS sa mnom dok sam igrao na SDu..To sto smo mi odigrali neka 2 wara koja su trajala sve ukupno 10 rundi za mene nista ne predstavlja.Ja sam to zaboravio za sat vremena.A to sto vi slikate svoje scorove i recordate obicne warove (a kao neki LAN igraci) ,to mozete da pokazujete svojim drugarima u skoli,jer mene to ali bas ni malo ne interesuje.

GEN black

#20
Quote from: entourage27 on December 13, 2012, 07:12:08 PM
Na ovog blacka ne zelim puno rijeci trosit jer je samoprozvano "dobar igrac" iako je utekao kao curica sa dva matcha koja smo igrali protiv njih. Svi znamo da to curice rade kad se boje pa je on curica vjerojatno. Kad god budes htio opet igrat protiv nas vrata su ti otvorena, ako hoces sa dobrim igracima igrat imamo i web pa slobodno regrutaciju stavi.


I treci i poslednji odgovor za sada...te skolske "on je curica","on je pobegao,to curice rade",on je ovakav ,on je onakav..to ostavi tim svojim pubertetlijama na TS,pa njima to propovedaj. Vidi se da nisi zreo ni da dve recenice normalne sastavis.

ToTo

#21
Drago mi je da se rasprava na forumu vodi u zaista fer tonu, samo........

Entourage: PRITISNES CAPS LOCK TASTER I NAPISES: MICKO IZVINJAVAM SE STO SAM TI OPSOVAO MRTVU MAJKU. Ne zanimaju me razlozi za tvoj kick niti bilo sta drugo. Rok ti je do sutra u ovo doba, dok ponovo ne dodjem sa rabote i ne otvorim forum, u suprotnom, Dex molim te banuj ga svuda.

Dexone: Obaranje servera su pokusavali i malo veci ˝macani˝ i koliko me pamcenje sluzi, jos niko nije uspeo. Blokada HLSW takodje ne prolazi, pa to cak i ja znam da resim  ;D Zalosno bi bilo da pored toliko programera i ostalih strucnjaka u klanu, neko uspe da ugrozi bitange na takav nacin. Ako eventualno i uspe, potrajace taman toliko dok neko ne javi Stringu i to je to.

Gagi: samo se ti zajebavaj, fali ti koja godina i eto i tebe u savetu staraca  :yes
Mr.Bing: Bitange community je vec godinama najbrojnija, najmocnija, i najozbiljnija CoD2 gaming zajednica na prostorima Balkana, a to smo postali jer imamo mnogo prijatelja medju nasim igracima, koji nam danonocno pomazu u vodjenju ne samo servera vec cele zajednice pa i ovog foruma. Uspeli smo da ovo nase virtuelno druzenje prebacimo u real life organizovanjem sada vec cuvenih lan zurki u Novom Sadu. Sta pise na drugim forumima me zaista ne zanima, a pretpostavljam da je neko od dokazanih citera plakao kako ga kikaju na nasim serverima. Pravila servera, pravila za kick i rad admina postoje, samo ih treba potraziti po forumu, i Micko nije nigde pogresio, naprotiv vazi za jednog od ˝meksih˝admina na serverima i siguran sam u njegove procene. Postoji i deo foruma koji vi ne vidite, a na kom admini svakodnevo saradjuju u upravljanju serverima, sa spiskovima citera, i svim pratecim sardzajima.

Naravno da cemo prihvatiti sve dobronamerne savete jer nam je cilj da nasa omiljena igra nikada ne prestane da zivi, iako je zaista stara i sve je teze odrzati je u zivotu. Svi ste dobrodosli na bitange servere, ali pravila morate da postujete imali kratke zivce ili ne. Kada ih ja prekrsim Micko i ostali imaju puno pravo da kikaju i mene sa servera veruj mi i nisu uopste duzni da se bilo kome pravdaju za svoje postupke, jer da ne zasluzuju ne bi ni imali rocn pass.


pick n roll

Quote from: Mr. Bing on December 13, 2012, 08:06:06 PM
Razlog prvog kikanja je neko tzv. vredjanje ostalih igraca za koje nemas dokaze? (ne govorim o entorageu). I svakako nismo pretili da cemo "srusiti server" ili nesto slicno a kamoli da smo to uradili. Uostalom da mi to mozemo da uradimo, ne bi smo se sad sa vama "raspravljali" ovde na forumu.

Quote from: micko on December 13, 2012, 07:00:02 PMAko ja procenim sam da haxa naravno kikam i nisam gresio bar do sada"

Za ovu recenicu mislim da nije potrebno previse komentara,ali...mi svakako postujemo sve vas koji su izabrani da budu (sub)admini na serverima i verovatno vam je sa pravom ukazano poverenje da neke odluke donosite bez potrebe za obrazlozenjima, ali ovo pravilo valjda treba da bude glavno nacelo zasto nekog ne treba kikati, na osnovu sopstvenog osecaja, na prvu loptu...jer ne mislis da ponekad i pogresis...kao recimo u ovom slucaju...i koliko moras biti samouveren ili predobar igrac da bi tek tako na osnovu par kilova(i to cak ne iz speca) ili komentara ostalih igraca uglavnom njubova, doneo tako samouverenu odluku? i sami ste svesni koliko cod2 generalno izumire, i sve je manje igraca koji ga igraju, a pogotovo dobrih igraca, i to jos na vasih serverima...potrudite se da radite u interesu servera, a ne vasih licnih...sto se ovde cesto desava...da ste oterali mnogo dobrih igraca, verovatno i citera...al pre svega dobrih, ali postenih igraca...

znaci da vi to mozete, ne bi ste se sada ovde raspravljali nego rusili servere... loste ste poceli xyz klanu.... od mene imate kick kad god vas vidim
Lep pozdrav od crne ptice....
P.S. a to izvinjenje micku, ma zajebi, za mene samo retard od coveka moze tako nesto reci, nema tu izvini nego po glavi, ovom prilikom po kicku... poz svima

ToTo

Quote from: Batman on December 13, 2012, 09:06:59 PM
Quote from: Mr. Bing on December 13, 2012, 08:06:06 PM
Razlog prvog kikanja je neko tzv. vredjanje ostalih igraca za koje nemas dokaze? (ne govorim o entorageu). I svakako nismo pretili da cemo "srusiti server" ili nesto slicno a kamoli da smo to uradili. Uostalom da mi to mozemo da uradimo, ne bi smo se sad sa vama "raspravljali" ovde na forumu.

Quote from: micko on December 13, 2012, 07:00:02 PMAko ja procenim sam da haxa naravno kikam i nisam gresio bar do sada"

Za ovu recenicu mislim da nije potrebno previse komentara,ali...mi svakako postujemo sve vas koji su izabrani da budu (sub)admini na serverima i verovatno vam je sa pravom ukazano poverenje da neke odluke donosite bez potrebe za obrazlozenjima, ali ovo pravilo valjda treba da bude glavno nacelo zasto nekog ne treba kikati, na osnovu sopstvenog osecaja, na prvu loptu...jer ne mislis da ponekad i pogresis...kao recimo u ovom slucaju...i koliko moras biti samouveren ili predobar igrac da bi tek tako na osnovu par kilova(i to cak ne iz speca) ili komentara ostalih igraca uglavnom njubova, doneo tako samouverenu odluku? i sami ste svesni koliko cod2 generalno izumire, i sve je manje igraca koji ga igraju, a pogotovo dobrih igraca, i to jos na vasih serverima...potrudite se da radite u interesu servera, a ne vasih licnih...sto se ovde cesto desava...da ste oterali mnogo dobrih igraca, verovatno i citera...al pre svega dobrih, ali postenih igraca...

znaci da vi to mozete, ne bi ste se sada ovde raspravljali nego rusili servere... loste ste poceli xyz klanu.... od mene imate kick kad god vas vidim
Lep pozdrav od crne ptice....
P.S. a to izvinjenje micku, ma zajebi, za mene samo retard od coveka moze tako nesto reci, nema tu izvini nego po glavi, ovom prilikom po kicku... poz svima

Bane poseti sekciju o subadminima. Izvinjenje je preduslov da uopste razmislimo da li ce taj igrac moci da igra normalno ili ce se skrivati pod drugim nikovima, kao sto on rece ˝poput curice˝ u svakom slucaju dok to ne vidim napisano obisacu mu sve postove, rasprave o ovome nema. (tacka)

entourage27

Mozda jesam mlad po godinama, i svojeglav i brz na jeziku...al svakako savjest i postovanja imam...i svakako bih ispriku napisao, kad bi doslo do kraja ovih rasprava, ali posto si vec to napomenuo, nije mi problem da napisem ispriku:
Dakle, MICKO PRIMI MOJE LICNO IZVINJENJE ZA PSOVANJE MAJKE, nije bili niti primereno, niti potrebno da se spustam na taj nivo...ali budite realni i iskreni, da kazete da sam bio isprovociran, prijee svega ja, subjektivnim odlukama i kikanjem sa servera, kao i prozivanjem ostalih igraca...ne trazim alibi tj izgovor, samo pokusavam bit objektivan...

dokini

Evo i ja kao jedan od najstarijih u ovom savetu staraca da koju prozborim .Sinko ako si ti u virtuelnom zivotu tako brz na jeziku da li si i u realnom.Zamisli da si ti od bilo kojih ljudi koji su bez roditelja i JEBES nekome iste MRTVE .Tako da svaki drugi komentar osim izvinjenja je SUVISAN. :hmm

ToTo

Quote from: entourage27 on December 13, 2012, 09:23:29 PM
Mozda jesam mlad po godinama, i svojeglav i brz na jeziku...al svakako savjest i postovanja imam...i svakako bih ispriku napisao, kad bi doslo do kraja ovih rasprava, ali posto si vec to napomenuo, nije mi problem da napisem ispriku:
Dakle, MICKO PRIMI MOJE LICNO IZVINJENJE ZA PSOVANJE MAJKE, nije bili niti primereno, niti potrebno da se spustam na taj nivo...ali budite realni i iskreni, da kazete da sam bio isprovociran, prijee svega ja, subjektivnim odlukama i kikanjem sa servera, kao i prozivanjem ostalih igraca...ne trazim alibi tj izgovor, samo pokusavam bit objektivan...

Pa recimo da moze da prodje, neka Micko sam odluci, a ubuduce, ako budes igrao na bitange serverima, i ako budes imao neku prituzbu na bilo koga, dodjes na forum i napises to ovde, za svako krsenje pravila na samom serveru sledi ti izbacivanje sa istog.

Mislim da nema potrebe dalje siriti raspravu, kao sto ranije rekoh, pokusajte da uzivate u igri i uz to steknete neke nove prijatelje ovde, to je neprocenjivo.

pick n roll

Quote from: ToTo on December 13, 2012, 09:22:47 PM
Quote from: Batman on December 13, 2012, 09:06:59 PM
Quote from: Mr. Bing on December 13, 2012, 08:06:06 PM
Razlog prvog kikanja je neko tzv. vredjanje ostalih igraca za koje nemas dokaze? (ne govorim o entorageu). I svakako nismo pretili da cemo "srusiti server" ili nesto slicno a kamoli da smo to uradili. Uostalom da mi to mozemo da uradimo, ne bi smo se sad sa vama "raspravljali" ovde na forumu.

Quote from: micko on December 13, 2012, 07:00:02 PMAko ja procenim sam da haxa naravno kikam i nisam gresio bar do sada"

Za ovu recenicu mislim da nije potrebno previse komentara,ali...mi svakako postujemo sve vas koji su izabrani da budu (sub)admini na serverima i verovatno vam je sa pravom ukazano poverenje da neke odluke donosite bez potrebe za obrazlozenjima, ali ovo pravilo valjda treba da bude glavno nacelo zasto nekog ne treba kikati, na osnovu sopstvenog osecaja, na prvu loptu...jer ne mislis da ponekad i pogresis...kao recimo u ovom slucaju...i koliko moras biti samouveren ili predobar igrac da bi tek tako na osnovu par kilova(i to cak ne iz speca) ili komentara ostalih igraca uglavnom njubova, doneo tako samouverenu odluku? i sami ste svesni koliko cod2 generalno izumire, i sve je manje igraca koji ga igraju, a pogotovo dobrih igraca, i to jos na vasih serverima...potrudite se da radite u interesu servera, a ne vasih licnih...sto se ovde cesto desava...da ste oterali mnogo dobrih igraca, verovatno i citera...al pre svega dobrih, ali postenih igraca...

znaci da vi to mozete, ne bi ste se sada ovde raspravljali nego rusili servere... loste ste poceli xyz klanu.... od mene imate kick kad god vas vidim
Lep pozdrav od crne ptice....
P.S. a to izvinjenje micku, ma zajebi, za mene samo retard od coveka moze tako nesto reci, nema tu izvini nego po glavi, ovom prilikom po kicku... poz svima

Bane poseti sekciju o subadminima. Izvinjenje je preduslov da uopste razmislimo da li ce taj igrac moci da igra normalno ili ce se skrivati pod drugim nikovima, kao sto on rece ˝poput curice˝ u svakom slucaju dok to ne vidim napisano obisacu mu sve postove, rasprave o ovome nema. (tacka)
Ok Toto....  :stoner: Drago mi je sto se deckonja izvinio, sinak nije tesko biti fin... Sad najgore je sto si ukaljao i svoj klan sa ovim glupostima, koji kako sam cuo od nekih igraca je ok...

jovica

Quote from: entourage27 on December 13, 2012, 09:23:29 PM
Mozda jesam mlad po godinama, i svojeglav i brz na jeziku...al svakako savjest i postovanja imam...i svakako bih ispriku napisao, kad bi doslo do kraja ovih rasprava, ali posto si vec to napomenuo, nije mi problem da napisem ispriku:
Dakle, MICKO PRIMI MOJE LICNO IZVINJENJE ZA PSOVANJE MAJKE, nije bili niti primereno, niti potrebno da se spustam na taj nivo...ali budite realni i iskreni, da kazete da sam bio isprovociran, prijee svega ja, subjektivnim odlukama i kikanjem sa servera, kao i prozivanjem ostalih igraca...ne trazim alibi tj izgovor, samo pokusavam bit objektivan...
Sasvim je drugo biti brz na jeziku,a nesto sasvim drugo posle kikanja ici reconect pa lupiti T pa pisati da jebes majku,znaci da si se reconektao sa namerom da vredjas !
Ako mislis da si bez razloga kikan imas brate forum napisi pa ces videti sta je,ne znam samo kako si mislio dobiti odgovor psovanjem majke nekom koga ni neznas !

domohomo


ToTo

Quote from: domohomo on December 14, 2012, 10:02:28 PM
Jel mogu ja jednu mudru?  :mahanje
Mozes, tebi je inace svaka ka´u Njegosa  :rofl

domohomo

BOLJE DA SE DRUŠ½ITE NEGO DA SE BIJETE :suicide

ToTo


filadendron

Quote from: ToTo on December 15, 2012, 05:48:38 PM
Quote from: domohomo on December 15, 2012, 01:32:03 AM
BOLJE DA SE DRUŠ½ITE NEGO DA SE BIJETE :suicide

:worth :worth :worth
bolje da se bušite nego da se bijete   :-*

samo nek se meće   :party2