News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

$$ UNPI $$ Team

Started by Mahoney?, December 02, 2012, 08:39:20 PM

Previous topic - Next topic

Mahoney?

$$ UDRUZENJE NAIVNIH PUBLIC IGRACA $$
Rooster:

ChandlerBing
Toczjeehhh
Zon
Mahoney?
EntouRage

O nama:
Pozdrav, mi smo UNPI tim i dolazimo iz razlicitih djelova svijeta. Igramo Cod2 od njegovog izlaska, ali najvise u lanu i u igraonici.Svi smo se upoznali na public serverima pa odatle i nase ime. Nas skill je neupitan, sto naravno govori i sami podatak da smo sponzorirani od strane mnogih organizacija.
Nakon odlicnih igara pruzenih online pa tako i offline, kultna Čepinska igraona Log In nam je dala support za velika natjecanja kao što su , Čepin open 2011, Nova gradiška 2011, Kemo Lan 2010 itd...
Jedan od naših sponzora je i i3d koji nam je omogućio korištenje teamspeaka.

Igrači:

Chandler Bing - Naš team captain, pouzdan igrač sa mnogo iskustva, u svojoj dugoj karijeri ostvario je mnoge uspjehe te je sa svojih 17. godina osvojio brojne trofeje.

Tocjeeeehhh - vođa nakon vođe, igrač koji moоe donjeti prevagu u bilo kojoj situaciji te će vas svojom smirenošću uputiti na pravi put. Najstariji igrač, koji ima 18. godina i kostur je ove ekipe

Mahoney? - Ministar obrane, igrač koji će vas istjerati iz bilo koje kamping pozicije točno odmjerenim nadeom te na taj način donjeti prednost od jednog igrača gotovo svaku rundu.

entouRage - svaka ekipa ima ovakvog igrača, on je taj koji će vas potopiti ili podignuti. Uvijek se dere i psuje, ali nikad bez razloga!

Zon - najmladji igrac, ima 13 godina ali sigurno ima veliku motivaciju i zelju za dokazivanjem. Njegove odlike su koncentracija i odlicna reakcija.

Regrutanje:

UNPI ce uzeti u obzir bilo kojeg igraca koji je korektan i zrel za svoje godine, te ima dostatan skill i sate igranja. Mozete se javiti bilo kome od nasih igraca na xfire:

entourage27
tocjehhh
l1k
bingchandler

Za dogovaranje warova mozete nam se javiti preko naseg foruma: http://unpi.enjin.com/

Srdacan pozdrav i vidimo se preko nišana!!!!

pick n roll

don_gagi

Quote from: Batman on December 04, 2012, 05:39:34 PM
ostavi xf za warove...

Quote from: Mahoney? on December 02, 2012, 08:39:20 PM
Mozete se javiti bilo kome od nasih igraca na xfire:

entourage27
tocjehhh
l1k
bingchandler

Za dogovaranje warova mozete nam se javiti preko naseg foruma: http://unpi.enjin.com/

Srdacan pozdrav i vidimo se preko nišana!!!!

8|

peace!?

Aj molim te mi reci otkad su ovi lanovi poznati===> Čepin open 2011, Nova gradiška 2011, Kemo Lan 2010
Pa decki ako se vec idete hvaliti da ste bili na lanovima neka to bar budu posteni lanovi kao sto su gamersject 1i 2,gamersject winter challenge,itd.(neda mi se dalje nabrajati),a ne neki lanovi u nekoj rupi od igraone.
Kako vas na ovim lanovima niti ja niti itko drugi nije vidio,kad ste vi old skul?
Previse lanzi na malom mjestu :P

Lider

Quote from: peace!? on December 18, 2012, 08:41:51 PM
Aj molim te mi reci otkad su ovi lanovi poznati===> Čepin open 2011, Nova gradiška 2011, Kemo Lan 2010
Pa decki ako se vec idete hvaliti da ste bili na lanovima neka to bar budu posteni lanovi kao sto su gamersject 1i 2,gamersject winter challenge,itd.(neda mi se dalje nabrajati),a ne neki lanovi u nekoj rupi od igraone.
Kako vas na ovim lanovima niti ja niti itko drugi nije vidio,kad ste vi old skul?
A to par njih se okupe kod nekog kuci, umreze se i to ti je LAN open 2011. Tako par pute, nekad kod Keme, nekad kod nekog drugog i eto ti "titula"
:)

STEK

Quote from: Lider on December 18, 2012, 10:10:03 PM
Quote from: peace!? on December 18, 2012, 08:41:51 PM
A to par njih se okupe kod nekog kuci, umreze se i to ti je LAN open 2011. Tako par pute, nekad kod Keme, nekad kod nekog drugog i eto ti "titula"
:)
Objasnio BRAT!