bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Moravci Zeks i Grave imaju rcon  (Read 820 times)
December 10, 2011, 07:21:12 PM
Share |
GuRuGeoRge
SubAdmin
Major

View Profile
Re: Moravci Zeks i Grave imaju rcon

Grave koji je nekada pre dok je igrao na Bitange serverima koristio hax, sada ima RCON ?!! PFFFF...OMG!  Facepalm  Unsure

A ti Mašala budi već jednom čovek, i priznaj da si koristio nedozvoljena sredstva, i da si jednom prilikom vređao ljude na nacionalnoj osnovi,imao si sreće što ja nisam bio prisutan na serveru tada..Ovo tvoje menanje nickova i cela ova zajebancija i pravdanje je više dosadila i Bogu i ljudima.Lepo priznaj svoje greške ,izvini se, i bićeš čovek za mene i sve druge igrače.U suprotnom, samo pokopavaš svoju ličnost skrivanjem i lažima, koje ti ništa dobro neće doneti ne samo ovde,nego uopšte u tvom privatnom životu. Pamet u glavu i učini ono što trebaš učiniti...
« Last Edit: December 10, 2011, 07:27:54 PM by GuRuGeoRge »

Mine wasnt the most original approach to the problem: an eye for an eye, the oldest principle of revenge. Old as dirt, still going strong.- (Max Payne)
December 11, 2011, 07:28:50 PM
Share |
Grave
SubAdmin
Pukovnik

Bolje ceo zivot milioner nego jedan dan siromah.

miljkovic.vlada@gmail.com
View Profile Email

Grave koji je nekada pre dok je igrao na Bitange serverima koristio hax, sada ima RCON ?!! PFFFF...OMG!  Facepalm  Unsure

A ti Mašala budi već jednom čovek, i priznaj da si koristio nedozvoljena sredstva, i da si jednom prilikom vređao ljude na nacionalnoj osnovi,imao si sreće što ja nisam bio prisutan na serveru tada..Ovo tvoje menanje nickova i cela ova zajebancija i pravdanje je više dosadila i Bogu i ljudima.Lepo priznaj svoje greške ,izvini se, i bićeš čovek za mene i sve druge igrače.U suprotnom, samo pokopavaš svoju ličnost skrivanjem i lažima, koje ti ništa dobro neće doneti ne samo ovde,nego uopšte u tvom privatnom životu. Pamet u glavu i učini ono što trebaš učiniti...
GuRu, ne kenjaj, molim te.

December 11, 2011, 11:25:02 PM
Share |
Lang
SubAdmin
Major

View Profile

Facepalm
pozz by Lang  King

December 12, 2011, 06:26:24 PM
Share |
GuRuGeoRge
SubAdmin
Major

View Profile

GuRu, ne kenjaj, molim te.
Koristio si skripte,to si i sam priznao,znači koristio si cheat, pa se nemoj praviti sada lud..Da li si koristio i nešto drugo,to samo ti znaš, ja ne..A svojevremeno si bio i na 'Wall of shame',tako da ne znam baš ko je kenjator ovde..No svejedno,sada šta je tu je..

Mine wasnt the most original approach to the problem: an eye for an eye, the oldest principle of revenge. Old as dirt, still going strong.- (Max Payne)
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: