Ovo je iskljucivo za admine !!Ali procitajte svi

Started by KoNaC, March 11, 2012, 02:22:17 PM

Previous topic - Next topic

KoNaC

Ja igram vec duze vreme na Bitange Garage CTF serveru i ima dosta hakera a admina u opste nema online a juce je bio jedan lik ne znam dal je u "Bitange" ili nije zvao se MeeLanChe i imao je wh i no recoil i bilo je jos nekoliko hackera na serveru a on nije nista uradio iako smo se uglavnom svi izasli on je nastavio da hacka i nikom nista tako da ako mozete da dovedete neke admine koji su online makar da budu i po dva sata na dan online cisto da mogu da hackeri znaju da na serveru ima admina a ovako Bitange Garage CTF server je jezgro hackera !! Resite taj problem sto pre!!

P.S. Ako nemate admina uradicu ja to jer sam po ceo dan na tom serveru!

c0C0

Već kada si se raspisao da te ispravim u krivom navodu, oni nisu hakeri , oni su cheater-i , oni koriste alat sto je haker napravi. Oni su samo korisnici ne znači da su hakeri  tako da nemoj da vrijeđaš hakere :D

a ovo ostalo je istina da nekad nema admina na serveru …
Nekad ih bude i previše , nezz ni sam kojem da se obratiš koliko ih je online , a nekad ih nema ni za lijeka :D

vd|cube(im)

Na ovom linku 
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html
ti je popis subadmina i xfire od svakog, pa kad bude nekih nepravilnosti na serveru kontaktiraj nekog od njih, uvijek ima netko online....a da bude netko od admina na serveru 24h, to je neizvedivo, zato imamo Xfire i nema potrebe niti da se ulazi na server da bi se nekog kickalo... :smoke:
Mislim da MeeLanChe nema rcon od Garage servera, tako da nije ni mogao da reagira.... :stoner:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: KoNaC on March 11, 2012, 02:22:17 PM
Ja igram vec duze vreme na Bitange Garage CTF serveru i ima dosta hakera a admina u opste nema online a juce je bio jedan lik ne znam dal je u "Bitange" ili nije zvao se MeeLanChe i imao je wh i no recoil i bilo je jos nekoliko hackera na serveru a on nije nista uradio iako smo se uglavnom svi izasli on je nastavio da hacka i nikom nista tako da ako mozete da dovedete neke admine koji su online makar da budu i po dva sata na dan online cisto da mogu da hackeri znaju da na serveru ima admina a ovako Bitange Garage CTF server je jezgro hackera !! Resite taj problem sto pre!!

P.S. Ako nemate admina uradicu ja to jer sam po ceo dan na tom serveru!

Ne treba nam jos jedan kocijas sa rcon-om.
Predstavi se prvo. Da znam koji si od onih na garazi sto uvek kukaju.

Dosta ima/bude subadmina/admina na garazi (Lang, Guru, Grave, Gigiman, ja,...).
Kada vidis nekog chitera na serveru (a ako nema subadmina/admina na serveru), cimnes nekoga preko xfire-a sa popisa sto je Kjube ostavio u postu iznad.

MeeLanChe je član Bitange klana tako da ne verujem da koristi ta sredstva, znam ga. Dodje on da igra ponekad u slobodno vreme, da se ispuca malo...  :mafia

El Muerte

Hahahahah MeeLanChe koristio aimbot i wh ?   :stoner: Jesi ti pusio neke biljchice taj dan ili  :ziveli   ????
MeeLanChe nije neki klinac koji vara vec odrastao covek od 30 godina, tako da je glupo dalje raspravljati.
Inache poznajem coveka 14 godina i uveravam te da ne krositi takva ortopedska sredstva.Covek jednostavno igra na GARAGE od kako je server otvoren.

mrvica_******|2shooorty|

ma ima koje kakvih bolesnika popale naka sranja i stave ime necije tudje kao da ga ne bi dirali :omg:

DexonDee

Ne koristi on nista nego mu je neko kao uvek ukrao nik i upalio WH i AIM i ostale gluposti....

Cube ti je dao link imas tamo subadmine pa ih dodaj za prijatelje na XF i stvar resena