M@sters kreten!!!!!!!!

Started by PsiHoman, October 28, 2008, 01:07:31 PM

Previous topic - Next topic

PsiHoman

M@sters iz ne znam kogvec klana po ceo dan provocira ljude po serveru.Uslikao sam nekoliko ss-a ali ne znam kako da ih postavim na forum.I grave ima ss-e pa pitajte njega ali ovaj manijak me je stvarno iznervirao!!!!!!!!!!!! :diablo :diablo :diablo :icon_grrr:

BaNaNaMaN

to je tacno!!! bio je u mom klanu, u budaletinama,petrovac,house team, i ko zna u kom vec klanu, decko je kreten!!!!!!!!!

Lider

I ja sam primjetio da je "mental midget". Pokusao me par puta provocirati, a vidjao sam i kako druge provocira. Ali ipak je on samo neki balavi klinac, tako da me zaboli :wink:

$tring

Javite mi kad se opet pojavi ili recite Ironu, Clumsyju, Citadelu, Zver pa cemo resiti.

domohomo

Quote from: string on October 28, 2008, 06:38:27 PM
Javite mi kad se opet pojavi ili recite Ironu, Clumsyju, Citadelu, Zver pa cemo resiti.
ili recite meni, pa cu ga ja izasrat :acute

DiDaN

u Budaletinama je bio jedno 15 do 17min.........poceo nesto da me smara i preko xf..............izgleda nije "pod libelu"  :hmm

Grave

imam ja par ss

DiDaN

Smijesko

STo ste vi toliki debili jebo vas on koda njega ne provociraju a i nasli ste se vi babe-tracare pricati o njemu.JOOOOOOOOOOOOOOOOJ.Vama krivo sto on bolj igra od vas

DiDaN

Quote from: Smijesko on November 27, 2008, 05:51:11 PM
JOOOOOOOOOOOOOOOOJ.Vama krivo sto on bolj igra od vas

kako si provalio  :|| :|| :|| :||