News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ko me kicka?

Started by inside, February 01, 2013, 12:33:07 AM

Previous topic - Next topic

inside

Ko me kickao sa servera 31.1 u 23:32.  :hmm

i zasto? :ne_razumem

STEK

I sta sad ja treba zovem Vidovitu Zorku i da mi kaze na kom serveru si bio?

bucky

Herbalisam

CSI Miami odma zovite Horejshio da resi slucaj.
YEEEEEAAAAAAAHHH  8)

inside

Quote from: STEK on February 01, 2013, 01:56:43 AM
I sta sad ja treba zovem Vidovitu Zorku i da mi kaze na kom serveru si bio?

Nema potrebe za tim,ja igram samo GARAGE,i nick je insideâ,,¢

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Herbalisam on February 01, 2013, 03:21:44 AM
CSI Miami odma zovite Horejshio da resi slucaj.
YEEEEEAAAAAAAHHH  8)

8) xexexxexexexexexe :tongue2

kika

kick te je lik zato sto si imao wh, fila ili console .. neko od njix dvoje te je kick ... i posle toga nisi imao muda da udjes na server,nemoj se proseravati molim te,nauci da igras bez cita. cao poz.  8)

inside

Quote from: kika on February 02, 2013, 07:17:07 PM
kick te je lik zato sto si imao wh, fila ili console .. neko od njix dvoje te je kick ... i posle toga nisi imao muda da udjes na server,nemoj se proseravati molim te,nauci da igras bez cita. cao poz.  8)

Dragi boze,kako uvjek se nadje neki bot,koji mi nesto govori,a ustvari gori je od mene! :ne_razumem

mrvica_******|2shooorty|

aj ja da pitam o cemu se ovde radi  :yikes: :hmm :tongue2

inside

Quote from: mrvica_******|2shooorty| on February 03, 2013, 12:37:55 AM
aj ja da pitam o cemu se ovde radi  :yikes: :hmm :tongue2

Ovdje se radi o tome,sto ja dobijam kick od nekog admina,koji ne smije da se javi.

Al ima ovih pametnjakovica koji se mjesaju,kao npr ovaj KIKA..

i molim tog sto me kicka,nek se javi ko je. :super

filadendron

Ukoliko si imao velik ping verovatno sam te ja kikao...

Ukoliko si psovao verovatno sam te ja kikao....

Koliko te poznajem sa garage (ovaj nick koristis od skoro) nisam primetio da koristis hax prema tome nemojte da se optuzujete medjusobno bez razloga, vec ako imate sumnje za nekog igraca snimite ga, postavite ovde snimak i bice reseno....
:stoner:

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: filadendron on February 03, 2013, 10:25:26 AM

Koliko te poznajem sa garage (ovaj nick koristis od skoro) nisam primetio da koristis hax prema tome nemojte da se optuzujete medjusobno bez razloga, vec ako imate sumnje za nekog igraca snimite ga, postavite ovde snimak i bice reseno....

fila voli male decake  :tongue2

inside

psovao jesam,tacnije kad meni neko,ja mu uzratim.

i hoces me vise kickat??

P!ck 'n roll

Slusajte deco GLAS RAZUMA... ili da opici jedan turski mars  :rofl :rofl :rofl, inside naravno da ces biti kickan kad god budes psovao....

inside

Quote from: Batman on February 03, 2013, 01:39:03 PM

Slusajte deco GLAS RAZUMA... ili da opici jedan turski mars  :rofl :rofl :rofl, inside naravno da ces biti kickan kad god budes psovao....

Zbog pinga me sigurno nisi,jer imam 48/50 varira,a ok psujem=kick,opravdano.

:yes

kika

alo inside maloumni klincu,ne mozes ti mene da volis da sam ja bot da ja ovo da ja ono,mozda ne znam da igram cod dobro,jer sam skoro poceo,admin sam na cs-u 6 godina i ne mozes da me blefiras da nemas wh...

to sad sto file decko ne moze da proceni wh to nije moja stvar nego njegova,covece ceo server primecuje da imas wh ti o5 trpas pricu da nemas... pa ako sam ja "bot" nije ceo srw? paljba

filadendron

Za neupucene: Ne kika se  bez razloga, prvo se proveri igrac pa tek onda kika. Kad bi kikali svaki put kad kazete wh ne bi bilo nikoga na serverima, prema tome "kika" ne sekiraj se za to da li su admini kompetentni za odrzavanje servera, postuj pravila i uzivaj u igri.

Sto se tice igarca "inside" on je zavrsio svoje igranje na ovim serverima

kika

ja postujem pravila,samo nmg da razumem da 3-4 dana decko fura konstantno wh i da to niko od vas ne primecuje,pisem vam ovde ko debil za njega i o5 nikom nista -.-' ... ok zavrsio je svoje,sve ql :)  8)

filadendron

Quote from: kika on February 03, 2013, 03:21:55 PM
ja postujem pravila,samo nmg da razumem da 3-4 dana decko fura konstantno wh i da to niko od vas ne primecuje,pisem vam ovde ko debil za njega i o5 nikom nista -.-' ... ok zavrsio je svoje,sve ql :)  8)
Lepo sam ti rekao i reci cu ti opet, SNIMI IGRACA I POSTAVI SNIMAK OVDE, nekad se desi da nema admina bas u to vreme kad doticni haxor igra. 

inside

Quote from: filadendron on February 03, 2013, 03:19:31 PM

Dobro pazi sta si ovdje napisao,jer ces sad vidjet sta sve mogu ucinit,da ti bude ljepse..

budi siguran,poz  :yes

filadendron

Quote from: inside on February 03, 2013, 03:43:43 PM
Quote from: filadendron on February 03, 2013, 03:19:31 PM

Dobro pazi sta si ovdje napisao,jer ces sad vidjet sta sve mogu ucinit,da ti bude ljepse..

budi siguran,poz  :yes
Jel ti to nesto pretiš momčino iz okoline Zenice?

jovica

Ovaj inside neki opasan  :D :D :D

hardwell.

filadendron

Hehe kad ti neko derište napiše nemaš svoje JA, hehe, eeeeeeeeeeehehehehehehehe.......   :tease2
Decko koristis wh, psujes i sad jos pretis i to jos na nasim serverima...... 
E pa nece da moze
http://www.xfire.com/videos/5df6d4

Ovde nemaš ni оbuniće a kamoli zidove  :rofl

Jacⱪ Sparroⱳ™

Nije te jedini Fila izbacivao, i ja sam te. Ne brini ima razloga.
Dodjes na server sa cheat-om, izbacim/o te, i onda se ovde dodjes zaliti.     :facepalm:

Seriously kid, get lost...

filadendron

Jel neki sex u pitanju mozda?

hardwell.

Jacⱪ Sparroⱳ™

inside banovan zbog vredjanja i pretnji...     :doc

ToTo

Jack, Dexone,.....banujte na forumu, TS-u i serverima ovog idiota, a ako nista ne pomaze molim nekoga da banuje opseg za taj IP.
LOL - tek sad vidim da je vec banovan  :tease2

Fiki ja sam obrisao  :stoner:

Voleo bih da mi neko pokaze kako mu to wh pomaze u igri na CTF ili TDM serveru? Bude po 26 igraca, ludnica, prsti na sve strane i wh ti tu ne pomaze uopste, samo ispadas retard. Na SD moze da pomogne, ali i tu moras biti teski idiot pa upaliti pomagala, a usao si da se igras i opustis?!?!

P!ck 'n roll

Inside sine, pa ti izgleda nisi ni svestan da si sada najebao i u realno svetu... jel sam u pravu...? Ajde sada se brzo osvesti pre nego sto bude kasno... Sinak znamo ti adresu, ne znam da li je to tebi jasno, jel si retardiran... Bolje se ukopaj da ne bi prosao kao i onaj supak iz Beograda pre par meseci.... Ali svaka cast za dosadasnji idiotizam  :clapping2

P!ck 'n roll

kika

Lepo sto je banovan,bravo :D  8)

btw... i onaj njegov brat ima wh,njami njaki,ne znam kako mu tacno ide nick

DexonDee

Quote from: ToTo on February 03, 2013, 04:31:03 PM
Jack, Dexone,.....banujte na forumu, TS-u i serverima ovog idiota, a ako nista ne pomaze molim nekoga da banuje opseg za taj IP.
LOL - tek sad vidim da je vec banovan  :tease2

Fiki ja sam obrisao  :stoner:

Voleo bih da mi neko pokaze kako mu to wh pomaze u igri na CTF ili TDM serveru? Bude po 26 igraca, ludnica, prsti na sve strane i wh ti tu ne pomaze uopste, samo ispadas retard. Na SD moze da pomogne, ali i tu moras biti teski idiot pa upaliti pomagala, a usao si da se igras i opustis?!?!

Resio je Jack

STEK

Zbog ovakvih idiota maleckih mi se smucio cod,dodje na forumu,kuka kako ga neko kikao i jos se pravi ENGLEZ,reko sam 100x da ovakve imbecile treba izdrkat i obrisati od zavesu,da ne bi doslo do ovakvih situacija! :||