spam....??!

Started by mrvica_******|2shooorty|, January 28, 2013, 10:31:50 PM

Previous topic - Next topic

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: DexonDee on January 28, 2013, 09:21:12 PM
Valjda ces nesto razumeti jer vidim nas jezik ti ne ide tj ne razumes kad ti covek kaze da ne spamujes...

Don't spam
Не спамиÑ,ÑŒ
à¹,,ม่สแปม
Μην Ï,,ο spam
No spam
ã,¹ãƒ'ムしなã,,でくださã,,
Non spammare
Ne spamo
N'envoyez pas de spams

nema potrebe za tim ponasanjem nisam video ,..i kako je spam ako ne pisem isto ,...to je spam ,....i koji je ovo problem sto sam ovako pojedinacno odgovorio svima ,..ko ce bre to sve da cita ako tako dugacko napisem

i ja koliko sam shvatio ,...vasa kuca, vasa pravila, koja isto tako kazu da svako moze da na pise sta hoce i kiliko hoce samo da je recnik na mestu ,..tako da ne vidim sta je problem ili su se pravila promenila
Quote from: Limeny on January 28, 2013, 09:23:51 PM
Tebi ide +1 za 16 svetskih jezika :) pravi admin  :super :super :super :super

a tebi -1 ali to cu posle da ti metnem  :tongue2 :tongue2

sta je spam......????
da li je ovo spam

Bebica

DexonDee

Ostavio si 4 posta zaredom a sve to si mogao da stavis u jedan post e to je spam barem za mene

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: DexonDee on January 28, 2013, 10:36:50 PM
Ostavio si 4 posta zaredom a sve to si mogao da stavis u jedan post e to je spam barem za mene

ok ako tako milsis ali meni je bilo mi lakse  da tako napisem ,..i po meni je lakse  za citanje ,..ali ok ,.....
Quote from: Bebica on January 28, 2013, 10:33:01 PM
Fail  :||

:dummy :dummy :suicide

Spinx!!

a koja je svrha ove rasprave? zar ne mozete da zivite u miru i tisini i da se druzite normalno a ne ko baba sere da se podjebavate i kopkate jedne druge?@

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Spinx!! on January 28, 2013, 11:25:14 PM
a koja je svrha ove rasprave? zar ne mozete da zivite u miru i tisini i da se druzite normalno a ne ko baba sere da se podjebavate i kopkate jedne druge?@

ne znam sta dex misli ali po meni nije ove nez kakva rasprava nego jednostavno mi nije bio jasan njegov stav sad je to reseno i gotovo  :handshake:  sto se mene tice moze i lock ili bris teme ,...  :ok2 

Shaggy

Evo bas sada gledam postove vezane za ovu temu  ( public srv..cheat itd ), izuzev bas par zadnjih postova....nekih 20-30 postova pre njih su otvorili random igraci sa SD-a  po pitanju raznih problema. Tako i treba biti jer je tema otvorena za sve no...

Zadnjih dana  su tu aktivni ljudi iz 2 klana  " EMC " i " Drunk People".  Sve je pocelo od tog slucaja Snickov...ali mi se sve vise cini da se to dete koristi vise kao argument zbog nekih drugih stvari jer i kad je saga o njemu zavrsena  ( kickan iz klana ) , nastavljaju se bockanja  i svadje igraca iz ovih klanova. Ja shvatam da je par igraca iz EMC preslo u Drunk People i da se tu neki ljudi jednostavno ne podnose...ali zar se ti problemi nisu mogli interno resiti izmedju 2 klana ??  A ne ovde sve na forum pa sada dovodite Admine i druge ljude koji igraju sa vama u neprijatnu situvaciju , jer mi moramo da biramo strane izgleda ?  Cube je ostao neutralan pa je opet ispao kriv.  

Evo sad sam opet pogledao ove snimke...nemaju zvuka ali ako su jape i tomo koji su odgledali sa zvukom rekli da je sve cisto, ja im verujem. Ja sam na ovim serverima od njihovih podizanja ( skoro ) i mogu reci za sebe da sam iskusan ali cu opet ako naletim na slican problem prihvatiti bilo kakvu sugestiju ili savet od onih koji su jos iskusniji i kompetentniji od mene, sto je i normalno. Iz iskustva koja ja imam sa njim mogu reci da je cist. Znaci pogledao sam ceo demo, igrao sam sa njim i protiv njega, + pogledao sam jos jedan njegov war od pre 15-20 dana.  Mali nema kretnju kao igrac koji ima wh.  Da li ga on ima negde spremnjenog na racunaru, da li ga je koristio nekada negde to ja nemogu znati niti to govore ovi snimci i njegov demo koji su cisti.

Resite to kao ljudi na TS, dovucite sve one zavadjene pojedince dva klana + lideri oba klana i resite to pa da se pucamo opet kao ljudi, prijatelji. Ako neko nezna za kompromis ili ne vidi nijedno resenje za mene licno jednostavnog problema....taj pati od simptoma teske tvrdoglavosti i sujete.

A ovo sto se tice 333 na war serverima... Ja mislim da su sa 333 igrali  Tomi, Picajzla, Tamara, Konig, Zajcev, Jack Sparow, i verovatno jos mnogo njih...kad bih bio na suprotnoj strani nisana od gore navedenih i ja bih nekada ukljucio 333 iz revolta i besa i to tako ide u krug jer svi ljudi koji igraju na 333 , to rade iz ubedjenja da neko od ovih gore  i drugih igra na 333.  ALI od kako je dogovoreno na TS da se ne koristi 333, kod mene stoji 250 i voleo bih da i ostali gore navedeni i drugi koji igraju sa 333 to ispostuju. Ja sam prvi za Cubetov predlog...
ko bude igrao sa 333 na warovima/mixovima... BAN , pa ko voli nek izvoli :))

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Shaggy on January 30, 2013, 02:17:23 PM
A ovo sto se tice 333 na war serverima... Ja mislim da su sa 333 igrali  Tomi, Picajzla, Tamara, Konig, Zajcev, Jack Sparow, i verovatno jos mnogo njih...kad bih bio na suprotnoj strani nisana od gore navedenih i ja bih nekada ukljucio 333 iz revolta i besa i to tako ide u krug jer svi ljudi koji igraju na 333 , to rade iz ubedjenja da neko od ovih gore  i drugih igra na 333.  Ali od kako je dogovoreno na TS da se ne koristi 333, kod mene stoji 250 i voleo bih da i ostali gore navedeni i drugi koji igraju sa 333 to ispostuju. Ja sam prvi za Cubetov predlog...

Jay je isto jednom bio ukljucio 333. Sedeo sam tada pored njega.   :yes

Odaklen tebi to Jay. Dacu ti sve moje demo-e pa ih pogledaj. Ako nadjes 333, dajem ti onih 100e sto mi Dekson duguje.    :D
Jay, ja sam ti veciti protivnik protiv koriscenja 333 fps-a.

Nisi trebao da pises toliko Jay. Cim si sada napisao da Snickov nema nista, emc nece igrati war-ove protiv tvog klana.     :rofl

Limeny

xaxaxaaax,Jack bilo kako  bilo ni protiv tebe neki nece da igraju war :D tripuju da si dobar igrac :D LOL kako kazu na serveru simpatican si igrac  :tease :smoke:

Bebica

Jay za presednika,a ti dzek gasi tih 333 usliko sam  :clapping2  :clapping

hardwell.

Quote from: Shaggy on January 30, 2013, 02:17:23 PM
Evo bas sada gledam postove vezane za ovu temu  ( public srv..cheat itd ), izuzev bas par zadnjih postova....nekih 20-30 postova pre njih su otvorili random igraci sa SD-a  po pitanju raznih problema. Tako i treba biti jer je tema otvorena za sve no...

Zadnjih dana  su tu aktivni ljudi iz 2 klana  " EMC " i " Drunk People".  Sve je pocelo od tog slucaja Snickov...ali mi se sve vise cini da se to dete koristi vise kao argument zbog nekih drugih stvari jer i kad je saga o njemu zavrsena  ( kickan iz klana ) , nastavljaju se bockanja  i svadje igraca iz ovih klanova. Ja shvatam da je par igraca iz EMC preslo u Drunk People i da se tu neki ljudi jednostavno ne podnose...ali zar se ti problemi nisu mogli interno resiti izmedju 2 klana ??  A ne ovde sve na forum pa sada dovodite Admine i druge ljude koji igraju sa vama u neprijatnu situvaciju , jer mi moramo da biramo strane izgleda ?  Cube je ostao neutralan pa je opet ispao kriv.  

Evo sad sam opet pogledao ove snimke...nemaju zvuka ali ako su jape i tomo koji su odgledali sa zvukom rekli da je sve cisto, ja im verujem. Ja sam na ovim serverima od njihovih podizanja ( skoro ) i mogu reci za sebe da sam iskusan ali cu opet ako naletim na slican problem prihvatiti bilo kakvu sugestiju ili savet od onih koji su jos iskusniji i kompetentniji od mene, sto je i normalno. Iz iskustva koja ja imam sa njim mogu reci da je cist. Znaci pogledao sam ceo demo, igrao sam sa njim i protiv njega, + pogledao sam jos jedan njegov war od pre 15-20 dana.  Mali nema kretnju kao igrac koji ima wh.  Da li ga on ima negde spremnjenog na racunaru, da li ga je koristio nekada negde to ja nemogu znati niti to govore ovi snimci i njegov demo koji su cisti.

Resite to kao ljudi na TS, dovucite sve one zavadjene pojedince dva klana + lideri oba klana i resite to pa da se pucamo opet kao ljudi, prijatelji. Ako neko nezna za kompromis ili ne vidi nijedno resenje za mene licno jednostavnog problema....taj pati od simptoma teske tvrdoglavosti i sujete.

A ovo sto se tice 333 na war serverima... Ja mislim da su sa 333 igrali  Tomi, Picajzla, Tamara, Konig, Zajcev, Jack Sparow, i verovatno jos mnogo njih...kad bih bio na suprotnoj strani nisana od gore navedenih i ja bih nekada ukljucio 333 iz revolta i besa i to tako ide u krug jer svi ljudi koji igraju na 333 , to rade iz ubedjenja da neko od ovih gore  i drugih igra na 333.  ALI od kako je dogovoreno na TS da se ne koristi 333, kod mene stoji 250 i voleo bih da i ostali gore navedeni i drugi koji igraju sa 333 to ispostuju. Ja sam prvi za Cubetov predlog...

sve si reko.....

Tot

Jay ta prica je gotova    :stoner: i naravno da si dobro dosao na druzenje s EMC klanom.A ti jack ne pali vatre  :dummy