imperial klan

Started by P!ck 'n roll, January 18, 2013, 03:06:02 PM

Previous topic - Next topic

P!ck 'n roll

vredjaju na nacionalnoj osnovi, itd, bili su na serv leptir i rolex i stalno su nesto kenjali... inace ceo klan je ocigledno debilana jer kao sto vidim i dijabola im je u klanu  :rofl kikati sve igrace sa tim tagom ubuduce... retardanti...

http://screenshot.xfire.com/s/126973393-4.jpg

jovica

srbsku?  :omg: vidim i gramatika im nije jaca strana  :no

tubifeks

Za rolexa slika i ne treba, on je poznat po tome...barem meni jeste.

|drug|password

Jedino što mogu da kaоem za klan je to da im ne uzimate za zlo. Jedan deo klana ( a oni i igraju na javnim bitange serverima ) je veoma mlado i još uvek idu u osnovnu školu. A oni ostali su odrasli i ok su.
Nije u redu da prave nered na serverima. Predlaоem da se ponekad smire sa jednim ili dva kika ali opravdana.

7days

Pa zar ih u toj osnovnoj skoli ne uce kulturi i ponasanju?Treba ih samo kick i nista drugo pa mozda ovde i nauce necto

|drug|password

7 days, ne razumem zbog čega si besan i zbog čega čitaš izmedju redova. Ja sam i rekao da takvo ponašanje zasliоuje kick. Ako te moоe neko dete isterati iz takta, onda moraš malo da staneš i da razmisliš o postupcima prema dečurliji.
Video bi tebe kakav bi profesor bio u osnovnim i srednjim školama.
Ako je on dete i neposlušan, ne moraš biti i ti.

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: |drug|password on January 18, 2013, 08:45:42 PM
7 days, ne razumem zbog čega si besan i zbog čega čitaš izmedju redova. Ja sam i rekao da takvo ponašanje zasliоuje kick. Ako te moоe neko dete isterati iz takta, onda moraš malo da staneš i da razmisliš o postupcima prema dečurliji.
Video bi tebe kakav bi profesor bio u osnovnim i srednjim školama.
Ako je on dete i neposlušan, ne moraš biti i ti.
a gde je granica to me sto ti pricas ,....koja uvrada ili psovka po tebi zasluzuje da se kikaju do besvesti a koja ne ,....mislim po kojim sad ti metodama zakljucujes da je  jedan kik dovoljan i nastavimo dalje ,... :facepalm:

|drug|password

1 Psovka = 1 kick.
Jer ako ga kikate i onda kad je miran, tad će se vraćati sa psovkama, a onda je admin kriv za to.
Besmisleno je da psovkom uzvratimo za psovku. Tako ga samo podstičemo da nastavlja sa psovkama.

|drug|password

Neću da me pogrešno shvatite. Kad se setimo samo Save Get-а: U inat je koristio Aimbot, Skriptu za fast reload i wallhack, a usput je i vredjao. To je bilo već nešto ozbljnije.
Igao sam samo par puta sa Rolexom na HQ i sve vreme je ćutao, ali ja ga ne znam i nije lepo to što je ovako opsovao po nacionalnoj osnovi , to stvarno nije lepo.
Ja predlaоem da se uvede taj mod na servere koji prepoznaje psovke.
A i da se uvedu nivoji prekršivanja pravila Bitange servera. Kao što je to u saobraćaju. :)
Jeste malo je to glupa ideja, jer niko nema vremena da bude policajac. Ali moоe se odrediti neki minimum.
Jer ako je upozoren par puta, nema pravo da bilo šta prigovori adminima. mada će uvek biti prigovora, ali opet ima dokaza.

Za najveći prekršaj Mrvice smatram wallhack i aimbot, gde po meni uz 2 prigovora zasluоuje mesec dana ban.
Uvrede nisu toliko bolne ako ih dete kaоe. Po meni, bez ljutnje  :flag_of_truce

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: |drug|password on January 18, 2013, 09:24:30 PM
Neću da me pogrešno shvatite. Kad se setimo samo Save Get-а: U inat je koristio Aimbot, Skriptu za fast reload i wallhack, a usput je i vredjao. To je bilo već nešto ozbljnije.
Igao sam samo par puta sa Rolexom na HQ i sve vreme je ćutao, ali ja ga ne znam i nije lepo to što je ovako opsovao po nacionalnoj osnovi , to stvarno nije lepo.
Ja predlaоem da se uvede taj mod na servere koji prepoznaje psovke.
A i da se uvedu nivoji prekršivanja pravila Bitange servera. Kao što je to u saobraćaju. :)
Jeste malo je to glupa ideja, jer niko nema vremena da bude policajac. Ali moоe se odrediti neki minimum.
Jer ako je upozoren par puta, nema pravo da bilo šta prigovori adminima. mada će uvek biti prigovora, ali opet ima dokaza.

Za najveći prekršaj Mrvice smatram wallhack i aimbot, gde po meni uz 2 prigovora zasluоuje mesec dana ban.
Uvrede nisu toliko bolne ako ih dete kaоe. Po meni, bez ljutnje  :flag_of_truce

kad ti igras je miran ali ovo njemu - njima nije prvi ispad i to ponasanje se ponavlja,....ja te pitam gde je granica takvom ponasanja,...znaci opsuje nekom majku i familiju i kik i polse toga da se ponasamo kao da se nesta nije desilo,...zar ne mislis malo kakvu to sliku salje ,...da jednom trenutku mogu da radim sta hocu ,..kikuju me i sad je to ok ,....vracam se i to idemo ispocetka ,..pa cemu onda admini,..evo ja cu da opsujem i posle toga izadjem na minut i vratim se i to resava problem ??? :facepalm:

|drug|password

Shvatam ja sad, da ne mogu da sudim o igraču kojeg nepoznajem. Isto sam tako nadrljao braneći rtn-Kenny-a jer sam sa njim bio super u igri. Ne znam niti sam prisustvovao psovanju pa da znam u kojij je to meri. Povlačim se.  Nisam dugo igrao pa nisam u toku. Tako isto nadrljam najviše ja kad idem da razdvajam ljude u tuči. I nikad da se naučim.

P!ck 'n roll

ma password, ja te razumem, ali ja ovde nisam ni mama, ni tata, profesor, trener, baba, deda.... jebe mi se koliko imaju godina nego sta pise na monitoru... tako funkcionise virtuelni svet... jedinu sankciju koju imam je kick... Neka dodju ovde na forum i neka se izvinu, mislim da cemo im svi oprostiti ako su stvarno deca... da su stariji qrac oprostaj... Da je realan svet, ne bi to ni rekli, ali ajd, virt. svet trpi sve... Mi ne moramo i necemo trpeti nacionalizam na serveru ko god da je u pitanju.... opet kazem imaju forum, pogledao sam roster klana, ima tamo i finih igraca... ja bi moje ubio za ovako nesto.... ocigledno da u tom klanu ne postoji hijerarhija i postovanje jbg

Lang

Ma pricajte vi sta hocete , deca /odrasli/ ? Ho ho ho , nepismena ,bezobrazna i gotovo , samo kik ,neka ih roditelji,profe,drustvo i ko hoce vaspitava.Ovo nije mesto za prevaspitanje bezobraznih Hitlerjugend klinaca  i ostalih. Ma.... :whip3:
:king:

rolex

sada da ja nes 1-ja  se ovoga sjecam i to kao da je bilo jucer 2-ja na tom srv nisam nista nikom opsovao i bio sam samo posrednik,dobio sam poruku na xf da napisem to sto sam napiso i ako sam ikog uvrijedio zao mi je zbog togajer po i textu se vidi da ja nikom ne psujem nis       3-ja da imam 10 go ili 50 treba se isto ponasati prema meni 4-takvo ponasanje koje sam ja uradio i zasluzilo j ee kik i mislim da sam ga cak i dobio ne sjecam se a 5-ovim zavrsavam i pozdravljam sve igrace cod2 jos jednom ako sam koga uvrijedio svojim psovkama ja mu se ispricavami 6-ja ovo neradim zbog srv jer ionako nezz kada sam zadnji put poigrao na bitangama nego et sto mi je dojadilo slusati ovakve price o meni pozz

3thw.

Quote from: rolex on April 02, 2013, 09:44:02 PM
sada da ja nes 1-ja  se ovoga sjecam i to kao da je bilo jucer 2-ja na tom srv nisam nista nikom opsovao i bio sam samo posrednik,dobio sam poruku na xf da napisem to sto sam napiso i ako sam ikog uvrijedio zao mi je zbog togajer po i textu se vidi da ja nikom ne psujem nis       3-ja da imam 10 go ili 50 treba se isto ponasati prema meni 4-takvo ponasanje koje sam ja uradio i zasluzilo j ee kik i mislim da sam ga cak i dobio ne sjecam se a 5-ovim zavrsavam i pozdravljam sve igrace cod2 jos jednom ako sam koga uvrijedio svojim psovkama ja mu se ispricavami 6-ja ovo neradim zbog srv jer ionako nezz kada sam zadnji put poigrao na bitangama nego et sto mi je dojadilo slusati ovakve price o meni pozz

Ako ces iskreno ti i ne znas sta si ovde tacno napisao , niti sta bi bilo naravoucenije ove tvoje price ... Nikakav validan razlog nisi dao zasto si se tako ponasao , cak ni razlog zasto bi '' kopirao to sto si dobio na XF'' , ako si iole normalan i postujes ostale igrace na serveru nikada ne bi to napisao(kopirao) ... Verovatno si neki balonja ... :no

fUROR

Pozdrav.Izvinjavamo se zbog Rolexa tek je poceo igrat cod2 nije jos se ustelio kako da kazem nije jos shvatio o cemu se radi tek je poceo igrat na bitangama i ne zna koliko jedna psovka moze da uzrokuje problema.Sto se tice mene i ja sam kikan i kidara sam imam 15 godina ali da sam vrijeo na NACIONALNOJ OSNOVI to nikad... :yes

Izvinjavam se i ja i cijeli clan impEriaL#team

rolex

ma mene boli briga da li ti mislis da li sam ja balonja ili ne,a ja znam sta sam napiso i stojim iza toga

Lang

rolex  :thumbdown
prica sa tobom je prica kao sa kamenom za kupus,nikoga ne interesujes ni kao covek ,ni kao igrac ,ti si proslost i to je to,
kik sa foruma ,

3thw.

Quote from: Lang on April 03, 2013, 12:04:43 AM
rolex  :thumbdown
prica sa tobom je prica kao sa kamenom za kupus,nikoga ne interesujes ni kao covek ,ni kao igrac ,ti si proslost i to je to,
kik sa foruma ,

Tako je deda :D Ziveo ti meni 1000 godina i jos koju preko...
Valjda cemo sici popiti i to pivo nekad u tri lepe ... :D Veliki pozdrav

rolex

ja nemam potrebe se pravdati ja sam fino objasnio da ja nikom nisanm nis opsovo i da sam prenio poruku kao sto se vidi na slici ali ipak sam ja zelio biti bolji covek i ispricati se sto nijedna glavica kupusa(koja glupost)nebi uradio i nemoj vise smarati sa nekim recenicama koje enmaju smisla.

Lang

3thw. hvala i popicemo to pice 100 mu gromova !
rolex  nemam volje i nameru da ti bilo sta ojasnjavam , ako sam nisi ukapirao ,sta da ti kazem ?
http://screenshot.xfire.com/s/126973393-4.jpg
Radis kao postar ili glasnik nekih najblaze receno retarda ,kako bi se ti osecao da ti ja ili bilo ko prenese takvu poruku /bilo koje nacije da si / ?Razmisli  i nemoj mi odgovarati , molim te .  :facepalm:
Vise puta je napisano , OVDE SMO ZBOG ZABAVE ,DRUZENJA,ko misli i ponasa se drugacije nije ovde dobrodosao !
p.s. nisam mislio da si los kao covek nego da nisi razmisljao kako  treba ....... :scenic

pacov.

rolex

Ja cu morati odgovoriti sa ovim i;U pravu si bio sam budala i nepromisljen i veoma mi je zao sto sam to napiso  i svatam da kada bi meni to nek napiso i ja bi se uvrijedio zato jos jednom izvinjavam se svima i nadam se da cete moje izvinjenje prihvatiti

Lang

Bravo rolex tako se razmislja  :handshake:

rolex

thx na razumjevanju;stavio bi i ja neki znak ali nezz ;D