Primjedba

Started by MUKiii, December 20, 2012, 10:28:09 PM

Previous topic - Next topic

MUKiii

pozz svima ! :)
evo danas po obicaju poslje skole odlucio malo zaigrati cod na najdrazem HQ serveru a to je naravno vas server..
sve je bilo uredu dok nisam dobio prvi kick.
kada sam se reconnecto vidio sam bindove admina -> MUKiii mici nick .. i tako par puta.
ja ne znam jel moj nick koga uvrijedio ( ^oFUCKEVERYBODYMUKiii ) koji je malo neprimjerenog sadrzaja,ali to je ime malog klana kojeg smo osnovali ja i prijatelj iz razreda cisto iz zabave, ali admin mi je barem mogao reci da   maknem taj dio sa fuck. ali nisam stigao se ni reconnnectati kako spada odmah bih pokupio kick..
evo zbilja  :ne_razumem zasto sam toliko puta bio izbacen sa servera bez ikakve detaljnije poruke.
zz

DexonDee

Lepo ti je napisano da promenis nik tj da sklonis taj "FUCKEVERYBODY" dobio si 4-5 puta kick!

Lepo skloni to i igraces kako treba...to sto si napisao je vredjanje drugih igraca

MUKiii

uredu.  :ok2
evo ispricavam se.. maknut cu nick i doci ponovno sutra
pozz

DexonDee

stewzoR

Evo dolazim sutra ja sa nickom na poljskom Fuck everybody,da vidim ko ce se naci da me kikuje...

Lang

He he he nemoj da se prevaris ,  ima vise nacija i ljudi koji pricaju vise jezika !
Nije tesko biti fin  :)

stewzoR

東北嚴重

Lang

סטעווזאָר זאַ×"זשע×'אַן שפּיץ    :rofl

pick n roll

bas cudno sto te je kikao, sram ga bilo, ili ti hanya pelik bahawa dia dan Kika, malu ia adalah  :rofl

stewzoR

ايÙ... ستعÙ...Ù,, اÙ,,Ù,,عنة عÙ,,يك

ToTo

Quote from: stewzoR on December 22, 2012, 02:27:41 PM
ايÙ... ستعÙ...Ù,, اÙ,,Ù,,عنة عÙ,,يك
Ovde mozete videti dokaz teorije da onanisanje zaglupljuje.
Stewo gade nadji ribu, nemoj nas da kreses  :tease

Lang

Ho ho ho , ToTo  u pravu si 100% !  :king:
A i cemu svrha pisanja na jezicima  koje poznaju samo vrh /Bitange/ mudraca ? :king: