News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN 4 FUN - Nova sezona (24.nov - SUBOTA)

Started by $tring, November 21, 2012, 02:48:02 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Pricao sam malo pre sa Lag-om povodom LAN-a. Predlog je da se igra u subotu 16,17,18h... kad god se dogovorimo.

Hajde SVI koji ste zainteresovani stavite da li bi dolazili i vreme koje vam odgovara, pa da nadjemo neki zajednicki dogovor.
Molim vas samo sto pre da se izjasnite kako bi rezervisali igraonicu na vreme ukoliko se dogovorimo za igranje.

Meni licno bi odgovaralo sto ranije, kako bi imali free vece. Znaci, 16h.

DexonDee

Rado bi dosao ali ovaj vikend imam obaveze...

Lag

nismo josh ni krenuli a ovaj dexon je vec ispalio. ja sam za. ajde ljudi, nemojte da vas vijamo i teramo da se vi zabavljate. you know you want it!

jape

Meni subota nikako neodgovara jer idem kuci.. jbg

MakiMDSS.rs

Ja sam pa bolestan ali mozda cu i moci da igram se sa vama mada mi se bas ne dolazi sa ovim adeno virusima u igraonici :(

' k e r r

Samo da pitam....Jel ovo vazi samo za Bitange ili moze da dodje ko hoce?

$tring

@Jape
Jel inace svaki vikend ides kuci? Jel ti nedelja odgovara?

@Dexon
Ispala :)

@Maki
Pa ok, ovaj vikend mozda i ne bude ako se ne skupimo, ali si generalno za... jel?

@Ker
Poziv vazi za sve ljude koji bi dosli u igraonicu i zabavili se sa nama. Poenta je samo da nas bude min 8, max 12 i da je paran broj.

jape

Da, najcesce subotom idem kuci. U nedelju sam u NS oko 5-6.

MakiMDSS.rs

Videcu za sledecu nedelju sve zavisi kako se ja budem osecao i koliko budem mogao jer uvek mogu da iskrsnu ne isplanirane stvari :(

Leeman3

Ja sam za, trenutno imam temperaturu, ali nadam se da se nece pogorsati do subote.

$tring

Ove nedelje deifinitivno ne mozemo igrati i ne mozemo se skupiti.... Ovde mozete ostaviti prijave za sledecu nedelju, pa da vidimo.
Javite ko moze i koji dan.... ja mogu kad god...

SALTSTONE

Quote from: $tring on November 23, 2012, 02:45:21 PM
Ove nedelje deifinitivno ne mozemo igrati i ne mozemo se skupiti.... Ovde mozete ostaviti prijave za sledecu nedelju, pa da vidimo.
Javite ko moze i koji dan.... ja mogu kad god...

Ni ja ne mogu u subotu jer radim od 17h....ali od sledece verujem da cu biti slobodan od 18h.  :stoner:

Lag

Lag

neko zainteresovan za gejmovanje u subotu ili nedelju od recimo 18h?

Leeman3

Lag

kontam nishta od ovih igrarija :)
sve dok treba moliti ljude da dodju da se zabavljaju i druzhe, nema previshe smisla ishta planirati i organizovati :)
probacemo neki drugi put

Leeman3

pick n roll

ja sam za... tek sam sada otvorio ovaj topic, jbg nije se nista menjalo mesecima... ok, kako god, ja mogu i subotom i nedeljom