News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kick

Started by mofo, October 13, 2012, 11:37:16 AM

Previous topic - Next topic

mofo

Vec 2 puta sam bio kickan zbog vrijeđanja i nije problem u tome. Vrijeđao (kreten, njub, idiot, neumni ...) sam igrača koji je imao očiti wh i dobio kick, dok igrača sa wh-om admin nije izbacio. Ušao sam ponovo i traоio od admina da se javi samo da znam i da mogu napisati na forumu al nije se javio i opet dobio kick bez veze. Ista situacija je bila i jučer. Očito da neki admini štite igrače s whom poput mis masa. Mogli bi malo pripaziti na takve "admine". Igram dosta dugo da vidim kad igrač ima wh il ne i nisam njub. Ako je moguće ja bih оelio biti subadmin.

vd|cube(im)

Svako vrijeđanje na serverima je zabranjeno, zato si dobio kick sa servera i dobit ćeš ga svaki put kad budeš vrijeđao.......ako sumnjaš u nekog da haxa daj neki dokaz pa okači na forumu i onda će taj biti kikan....onaj ko te kikao nije ti se duоan javljati nakon kicka jer si prekršio pravila ponašanja na serverima i dobio opravdan kick. Prozivanje bez dokaza da neko haxa ne prolazi baš tako....... :stoner:

Subadmini su ljudi koje mi većinom privatno poznajemo, tako da ćeš do te privilegije malo teоe doći  :stoner:

mofo

očito nisi svatio o čem ti pričam. odma na početku sam napisao da nije problem u tome što me kikao zbog vrijeđanja. kakav dokaz ti treba da se kika igrača zbog haxanja ako svi tijekom igre govore da ima wh . .  :ne_razumem. . čemu onda admin??? :stoner: i još nešto...niko ne vrijeđa bez razloga. svi vrijeđaju samo haxore...

i evo pročitaj što ste vi napisali na http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,4712.0.html

na što ciljam . . "Pre izbacivanja igraca, svaki put uputice upozorenje igracu,. . "

vd|cube(im)

Kakvo je to vrijeđanje sa razlogom ??????Nikakvo psovanje nije dozvoljeno. Admini postoje da bi takve kikali, a ne da glume PB-na serverima.....Admini sami odlučuju kad će dati upozorenje, a kad će kikati bez upozorenja  :scenic

mofo

PROBLEM JE Š TO SE HAXORI NE KIKAJU!!!  Jel sad razumješ o čemu govorim???

c0C0

Kao provo pripazi na ton kojim se obracas.

Drugo ako cijeli server govori da netko haxa,ima wh to nama nista ne znaci. ako smo mi provjerili i vidjeli da nema. Puno je igraca s predobrim skillom . Ako sumljas na nekoga snimi i okaci, do tada poštuj naše odluke .