Izvinjenje

Started by Svetac, October 10, 2012, 07:21:33 PM

Previous topic - Next topic

Svetac

Ljudi nemojte da kickate bzvz, ovaj put stvarno nisam kriv.

Receno mi je da imam skriptu [06.15.2012 13:41:54] [From #21 (VALID) i^1.^7zOn4^1|^7Svetac] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELDOWN = +attack][2 key binding matches found] ja to nista nisam kucao dobijam stalno cfg-ove,i slucajno sam i provalio da jedan cfg ima to i ne znam tacno ni koji sad od ovih http://imageshack.us/photo/my-images/267/19637928.jpg/
Meni je cak i nezgodno da pucam na skrol

ToTo

Ovo nije izvinjenje i za to postoji predvidjena tema. Scriptu imas tako da te niko ne kika bez veze. Proveri cfg pre ulaska na server, a do tada poseti temu gde se mozes izvinuti igracima sa servera sto si ih pravio budalama.

Svetac

Izvinjavam se sto nisam video da je u cfg-u,ja to nisam koristio. Nije moje  :omg:
Cfg je obrisan

Lang

Svetac

Sto si selja hehehe.. Kad sam koristio za m1 rekao sam sto ne bi i sad

Lang

Velika hrabrost i pohvala sto si se  rekao " izvinite saigraci  "ali bas da nista  ne znas i da nisi obavesten ............ :innocent

mrvica_******|2shooorty|

Pikachu :D

ja se izvinjavam u vezi "skripte", kikaju mene i moog brata T-rex-a sa servera bezveze, trazio sam da se izvadi ip adressa, na tome se zahvaljuejm. IP iz skripte u config data se ne poklapa sa mojom ip adresom, usliko sam pa vam šaljem.
Ujedno se izvinjavam i radi ovakve situacije i nečijeg debilizma da blati moje ime pa tako i klan za koji igram.

hvala na razumjevanju!

[08.23.2012 14:02:00] New Connection (slot #11) 89.146.154.186:12554 [] "^1||NooOooZ||^9P^1ika^9c^1hu" (seq 12580130)
[08.23.2012 14:04:15] [From #11 (VALID) ^1||NooOooZ||^9P^1ika^9c^1hu] [G = vstr nade2][KEY_KP_MINUS = vstr v_vol_down][KEY_KP_PLUS = vstr v_vol_up][KEY_KP_STAR = vstr v_mute][4 key binding matches found]

http://zaslike.com/viewer.php?file=nouhh2cjp81ue1gyf3r.jpg

oxigen

Oko cega ce dize prasina to je strasno  :stoner: Ja licno tvrdim i stojim iza toga da jedan od dal je admin ili kako ga vec nazovite HAXA!!! Odnosno ima RC za SD server itd.. A polako vremenom ce se saznati sve, i dok bude citao ovo prepoznace se  :omg:

micko

AH evo oxi me provalio...priznajem kupio sam od lighte hax za 50eur,on ima sada napucaniji od 100eur pa je meni ovaj utopio :*...ja bi oxi da ti budes subadmin pa da i ti budes u mojoj grupi subadmina-haxora :whistling  :ziveli

Pikachu :D

mico sine aj šarafaj tamo, večeras ćeš pričat preko nišana  :PPPPP

oxigen

Quote from: micko on October 11, 2012, 04:08:04 PM
AH evo oxi me provalio...priznajem kupio sam od lighte hax za 50eur,on ima sada napucaniji od 100eur pa je meni ovaj utopio :*...ja bi oxi da ti budes subadmin pa da i ti budes u mojoj grupi subadmina-haxora :whistling  :ziveli
samo se smej Ćamile pa kad bude pao posle ces reci, tako je oxi :D :D :D :D
vi oxiju mozete pod prozor samo da pljunete :P :P <3