News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nemogu na server !?

Started by Ninosaur, August 30, 2008, 11:25:47 PM

Previous topic - Next topic

Ninosaur

Dugo nisam igrao COD2 i sad neki dan ga ja ponovo instalirao kad ono nemogu se spojit ni na Main ni na Garage. Nedavno sam formatiro disk pa nemam mape,a kad se spojim na server krene skidat mapu pa prekine i izbaci ovo što je na slici... Zašto? Procito sam u "thedragon-ovoj" temi da ste mnogima banovali IP.  Da nisam ja jedan od njih?

Dođe mi ovo:

Pomaоite! Hoču na Bitange server sto prije!

BloX

ista stvar se događala i jednom mom frendu....rješenje nismo našli, pa sam mu  morao poslat sve fajlove iz cod2 main foldera

zlenzlla

To se i meni danas desilo. Ne mogu da skinem mape, a greskom sam obrisao main folder... Sta sad?  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Podpredsednik

Trebalo bi da neko napravi arhivu svih mapa, uploaduje na neki server i postavi ovde za download.

zlenzlla

$tring

Zbog promene hostinga, morao sam da menjam adrese sa kojih se skidaju mape. Greskom je nastao ovaj bag. Sada bi trebalo da je sve ok... ;)

Mape se automatski skidaju pa nema potrebe rucno skidati... za one koji to bas hoce, evo adrese:

http://80.74.160.88/download/map/main/

Podpredsednik

Hvala STRING, meni cesto puca veza pa se desi i pri downloadu mapa, a uvek kad formatiram komp zaboravim da ih sacuvam! :)