Svaka cast adminima

Started by sd-Ganz, August 18, 2012, 12:09:36 PM

Previous topic - Next topic

sd-Ganz

Usao sam u COD2 posle mesec dana i bio sam kikovan u prvih pola sata igre na TDM-u. Nosio sam nick citer mrtvi. Neko mi je rekao gasi cit (ne mogu da se setim ko) i odma posle 15 sekundi dobio sam kick.Svaka cast kakvih pojedinih skillovanih admina ima ovde.  :)

domohomo

A ti eto budi glup pa stavi i drugi put takav nick pa plači  :girl_cray :girl_cray :girl_cray

SALTSTONE

Quote from: domohomo on August 18, 2012, 03:22:59 PM
A ti eto budi glup pa stavi i drugi put takav nick pa plači  :girl_cray :girl_cray :girl_cray

:clapping2

pick n roll

Quote from: sd-Ganz on August 18, 2012, 12:09:36 PM
Usao sam u COD2 posle mesec dana i bio sam kikovan u prvih pola sata igre na TDM-u. Nosio sam nick citer mrtvi. Neko mi je rekao gasi cit (ne mogu da se setim ko) i odma posle 15 sekundi dobio sam kick.Svaka cast kakvih pojedinih skillovanih admina ima ovde.  :)
mogu autogram?

sd-Ganz

Cekaj, ako se ja zovem tako to znaci da ja imam cit? Sve bolje od boljeg.

|drug|password

Nikad necu razumeti ljude koji imaju nick kao: haXX , haxer , citer, prohax, wallhacker, mombot... itd

domohomo

Quote from: sd-Ganz on August 19, 2012, 09:16:29 PM
Ako se ti tako zoveš, znači da si glup... Jel normalno da se ja zovem japanac a dolazim sa islanda? :ne_razumem

Lang

sd-Ganz

Tako sam se potpisao iz ciste dosade... A sto su admini odvde skillovani to je druga prica ( pojedinci )

pick n roll

Quote from: sd-Ganz on September 30, 2012, 01:04:53 PM
Tako sam se potpisao iz ciste dosade... A sto su admini odvde skillovani to je druga prica ( pojedinci )
a kakvi su to slikovani admini, ako moze definicija bio bih zahvalan?????

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Batman on September 30, 2012, 01:55:20 PM
Quote from: sd-Ganz on September 30, 2012, 01:04:53 PM
a kakvi su to slikovani admini, ako moze definicija bio bih zahvalan?????

:facepalm: :||  znaci  :fighting: hmmmmmmm.........

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Batman on August 18, 2012, 06:23:54 PM
Quote from: sd-Ganz on August 18, 2012, 12:09:36 PM
mogu autogram?

moze i meni ,......ubi se od smeha,......

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: domohomo on August 20, 2012, 01:08:56 AM
Quote from: sd-Ganz on August 19, 2012, 09:16:29 PM
Ako se ti tako zoveš, znači da si glup... Jel normalno da se ja zovem japanac a dolazim sa islanda? :ne_razumem

znaci  8) :shok :clapping :clapping :clapping :clapping

ToTo

Ja takve kikam i ne ulazeci na server, kao i one sa nacionalistickim i psovackim recima u imenu, tako da znas da je moguce da sam te ja kikao pa nemoj vredjati ljude koji se svojski trude da vam omoguce postenu i opustenu igru na serverima. Stavi lepo svoj nick i igraj do mile volje  :stoner: