News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

GLASAJTE ZA BITANGE!!!

Started by clumsy, August 12, 2008, 07:39:07 PM

Previous topic - Next topic

clumsy

Bitange bi ucestvovale no nas web nije zavrsen, ali kako smo se spojili sa WTDIVOM a oni imaju super web glasajte SVI za NJIH da bitange dobiju nagradu.

1) Kao prvo registrujte se na sljedeci link:

http://www.game-tv.com/register
Registracija traje minut, dobijete aktivacijski email, i logirate se.

2) Nakon toga kliknete na sljedeci link:
http://award.game-tv.com/?ct=0004&id=114

3) 3 kolone za ocjene od 1-10. Maksimalno se smije dati 20 poena, ne 30.
Najbolje da date ocjene: 5 5 10

Svaki glas je bitan,
Cijeli proces nece oduzeti vise od 5 minuta vaseg vremena a moze doprinijeti nama da dobijemo 2500 eura.
To je takmicenje za najbolji web.
Registracija traje minut, dobijete aktivacijski email, i logirate se. Morate biti LOGIRANI da bi mogli GLASATI

Hvala na vasem vremenu.

Al_Capone

Da zamolio bih vas da glasate jer cijeli proces ne uzme vise od 5minuta vaseg vremena a moze se za bitange isplatiti kako imamo dosta clanova itd. Takodje ukoliko mozete prosirite vijest da sto vise ljudi glasa.
Glasate za wtdiv.com web jer bitange nemaju klanski web tako da niko nece glasat za takav web.
Ukoliko se wtdiv site probije na medju prvih par ljudi ce vidjet i glasat jer je web bolji od vecine trenutnih sto su medju prvima.
Hvala.

gad

Zver

Posle samo 2 sata provedena na top listi za glasanje, popeli smo se sa 90 tog na 61 mesto, molio bih sve koji posecuju ovaj forum da doprinesu, jer bi to mnogo znacilo celoj nasoj stvari.

Podpredsednik

clumsy

Zver

Posle 3 sata smo na 31. mestu

ToTo

Al_Capone

Nema se sta kontat, upises username, pass ,email, acceptas zadnje 2 stavke , newslletere ne moras , aktiviras si account, logiras i glasas.

Evo vec smo na 21 mjestu ajmo ljudi nastavite samo  :wink:

Podpredsednik

Upisi da si na primer drzavljanin United Kingdom, i grad London gore.
Cekiraj ove dve kocke kao na slici:

Idi na OK i zavrsi registraciju, na tvoju mail adresu je poslat aktivacioni mail, klikni na link u njemu i tvoj account je kreiran.
Klikni na HOME te web stranice i u gornjem desnom uglu unesi username i password koje si koristio pri registraciji.
Trebalo bi tvoj username bude ispisan kao meni na ovoj slici:

Ako jeste, onda otvori ovu stranicu: http://award.game-tv.com/?ct=0004&id=114
i cekiraj sve kao sto je Clumsy naveo:

klikni na Vote spiechern i to je to.
Rezultate mozes pogledati ovde: http://award.game-tv.com/?ct=0004&id=114 i klikni na link kao na slici:

, nadam se da ce uskoro wTdiv Gaming biti na prvoj strani! ;)

Hahaha...sad ce svi da kazu da nisam normalan....:D

zlenzlla

Glasao!. 21 mjesto jos uvijek. Do kad traje glasanje? Sretno.   :D

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Al_Capone

Podpresednik hvala velika za te ss ove bas sam i ja krenuo praviti da dodam u clumsijev post.
"Der Award läuft noch bis zum 24. August. Die Preisverleihung wird von uns live übertragen von der Games Convention aus Leipzig, Halle 4 B31."

Do 24 augusta i nagrada ce se prenositi uzivo sa games konvencije u Leipzigu, hala 4 B31 .

Zamolio bih vas da prosirite glas, da sto vise ljudi glasa itd.

clumsy

jape

programer.c

Podpredsednik

Ajmo jos malo, trenutno 13. mesto!

BaNaNaMaN

Glasao :ziveli :ziveli :ziveli

Erwin König

KIKI

e ljudi ja sam poslao registraciju na 2 razlicita maila i kao nece da mi posalje onaj aktivacioni link uopste

znaci yahoo i moj mail nalog kod provajdera???
u cemu je fora?

Citadel of Pain

12. mesto!! ajmo ljudi, jos par klikova i lova je nasa  :yahoo  :yahoo

mean

I ja imam isti problem kao i Kiki :hmm........help please :this

KIKI

evo sad sam probao i sa gmail i opet ista stvar  :dummy

SISTER:)

i ja sam se upisala .... :yahoo   

zlenzlla

Quote from: KIKI on August 13, 2008, 10:40:14 AM
e ljudi ja sam poslao registraciju na 2 razlicita maila i kao nece da mi posalje onaj aktivacioni link uopste

u cemu je fora?

Kasni mail. I meni je kasnio negdje oko pola sata. Na kraju sam dobio. Provjeravaj mail dok ne dobijes. Pozdrav  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

KIKI

ja sam se jos juce registrovao
ali nikako da stigne

zlenzlla

Ne znam sta bi moglo biti. Probaj ponovo da se registrujes, ali probaj drugo username. Ja sam tek iz drugog puta uspio se registrovati.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

mean

I ja sam glasao,mail je kasnio :-[

I dalje smo 12-i......ajde ekipa,postavite to i na shoutbox jer dosta ljudi i ne posecuje forum :drinks2

Leeman3

kazanova

Podpredsednik

Quote from: KIKI on August 13, 2008, 10:40:14 AM

u cemu je fora?
Proveri da ti nije stigao kao SPAM mail! Meni je stigao normalno na HOTMAIL i to odmah!

zlenzlla

Meni je stigao kao spam. Najvjerovatnije je da je tamo otisao!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

~LoneWolfs~Extreme

:) 1 vote more

Zna!!!!

ja glaso i natjero djecu u igraoni da glasa :))))

Stefan

Peđa

Glasački listić je ubačen!  :D

Adoney

marcos

I ja sam obavio gradjansku duznost  :rnr

zlenzlla

BloX

slabo to nešto napreduje.. :shok :shok odrzava se 12, 13 mjesto

zlenzlla

Svi napravite novi racun i glasajte ponovo! Ostalo je malo vremena! Rock ooooooooooon!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

rosenrot

Evo drugovi moji moj prvi post,glasao sam i ja ...pozzz by;ROSENROT

Al_Capone

Hvala svima sto ste glasali, ali izgleda da se ne mozemo pomaknuti sa 12 mjesta, ipak 60 miliona njemaca je protiv nas   :icon_grrr: