News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

kultura šefa bitangi

Started by ~LoneWolfs~Extreme, August 11, 2008, 08:49:46 PM

Previous topic - Next topic

~LoneWolfs~Extreme

Na tobruku smo igrali i jednom prilikom sam kundacio dušana i kako to ide napiso sam "kundak dušan" na što je on prekrasno reagirao, kako bi i reagirao svaki chief jednog klana poput bitangi...mislim da je ovo sramota....i da sam bio pod svojim nickom vjerojatno nebih doslo do ovog ali...svaki igrac treba bit ravnopravan...imao se dosta veliko misljenje o  dusanu...Ovo od njega nisam ocekivao...btw ja nisam tu da mi se neko isprica jer njegova isprika mi ne vrijedi nista,samo da vam pokazem kakav je dusan...

http://www.imagesforme.com/show.php/124053_dadddd.bmp

http://www.imagesforme.com/show.php/124054_ddeerrr.bmp

http://www.imagesforme.com/show.php/124055_zzttttt.bmp

btw imate erwin,kamixa,agresivnog,saltston-a koji su igrali i mogu potvrdit da nisam ni jednom rijecju uvrijedu dusana kako je on mene,ja sam ipak gospodin.

TaZa

zlenzlla

Sramota! Gdje su sad pravila! Imao sam i ja takvo iskustvo sa jednom drugom bitangom! Tolika pravila postavljaju za vrijedjanje, a sami ih krse!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

BloX

ahaha dugi ufatio si ga.... :rock3 :rock3 ;D ;D ;D inace neam problema s bitangama, nego sa kriterijem njihovog kikanja...danas se igrao alamein, oko pola 7 je bilo...ja sa ekipom s kvarta ( klan HS ) kada je doticni gospodin budaletine Lessa prozivao i vrijedao moje frendove te blatio ime klana... admini se nisu oglasili kao ni sam gospon predsednik, na to sam ja jednostavno popizdio jer je masu puta neki frajer ( imena nisu bitna ) poceo kenjavit i dobio kick...zasto bi neki imali privilegiju castiti se rijecima, po meni isto vrijedi za sve...zvao se ti Mrvica, Kalesija ili pak Clumsy ili CyC...ak se ja mogu suzdrzat koji inace ne drzim jezik za zubima, onda moze svako...barem tako nalazu pravila servera koja ste sami napisali...

KIKI

Matori znas kako ako igras sa debilima a ima ih na bitange serverima brdo nije ni cudo da ti ovako odgovori

pogotovo sto sam igrao dosta sa duletom i mogu da kazem da lik voli timsku igru i da kad ne ide on se nervira i ima kratak fitilj pogotovo
kad su upitanju neki igraci koji ne doprinose timu....

a i ti si sam trazio za to mislim da bi ti ja isto odgovorio znaci bez i malo razmisljanja jer se nerviram pogotovo kad tim ujebe stvar i kad igram sa debilima...

trazio si sam.... nisam na strani toga da treba sad da se psujemo ali ako vec cackas kosnicu ocekuj da te ubode pcela.....

i na kraju krajeva admin power  ;D

~LoneWolfs~Extreme

znaci on ima kratak fitilj i onda mi moze jebat mater...a dobro ak to tako ide...ja nisam znao...znaci ako je neko bijeli ili zajebe flag ili mi nedaj boze udari kundak ja mu mogu jebat mater i to je to...kiki znam da bi ga ti tio obranit ali daj sinko malo stani na realnu stranu...vidi bitange niko nece da odgovori na topic jer neznaju kaj bi napisali...

clumsy

ma pusti ga bre juce je bio ceo dan nadrkan. mora da ga je neka konobarica sutnula   :wink:

naravno ne opravdavam ovakvo psovanje igracha na serveru.

Stefan

Quote from: BloX on August 12, 2008, 12:35:02 AM
ahaha dugi ufatio si ga.... :rock3 :rock3 ;D ;D ;D inace neam problema s bitangama, nego sa kriterijem njihovog kikanja...danas se igrao alamein, oko pola 7 je bilo...ja sa ekipom s kvarta ( klan HS ) kada je doticni gospodin budaletine Lessa prozivao i vrijedao moje frendove te blatio ime klana... admini se nisu oglasili kao ni sam gospon predsednik, na to sam ja jednostavno popizdio jer je masu puta neki frajer ( imena nisu bitna ) poceo kenjavit i dobio kick...zasto bi neki imali privilegiju castiti se rijecima, po meni isto vrijedi za sve...zvao se ti Mrvica, Kalesija ili pak Clumsy ili CyC...ak se ja mogu suzdrzat koji inace ne drzim jezik za zubima, onda moze svako...barem tako nalazu pravila servera koja ste sami napisali...
Bio sam u partiji gde jje lesa to uradio sto ti kazes. nista od toga ne bi bilo da prvo ti tvoji "frendovi" nisu poceli njega prvo da vredjaju, a vi ako ne znate pricu od pocetka do kraja nemojte da pricate! :icon_dick:

KIKI

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on August 12, 2008, 03:53:57 AM
znaci on ima kratak fitilj i onda mi moze jebat mater...a dobro ak to tako ide...ja nisam znao...znaci ako je neko bijeli ili zajebe flag ili mi nedaj boze udari kundak ja mu mogu jebat mater i to je to...kiki znam da bi ga ti tio obranit ali daj sinko malo stani na realnu stranu...vidi bitange niko nece da odgovori na topic jer neznaju kaj bi napisali...

hahaha
matori nisam ja stao na njeovu stranu nego jednostavno sta ti treba da napises kudnak dule

mislim kapiram i ja se zajebavam sa murtom i klamzijem (mirko sto mi kitu dirko) ;D i ostalima
ali ne mozes sa svima da se zezas na takav nacin

no nisam da se sad psujemo i vredjamo nego da bude dobra zajebancija  :ziveli
:drinks2

$tring

Naravno da se ne opravdava bilo  kakvo vredjanje, samo me prosto cudi da posle toliko napusenih kuraca, najebanih majki i ostalih vredjanja JAKO RETKO ista ovako postujete na forum, nego cekate kada ce neko od bitangi tako nesto uraditi.

Ok, ja cu ovakve stvari veoma lako sankcionisati tako sto cu sve reci ubaciti u auto-kick, pa cete svi biti ko pepeljuge mirni. Prvi sam protiv sankcionisanja psovanja, ukoliko nikog ne vredja ali izgleda da ne mogu drugacije.

LOCK.

Citadel of Pain

cekaj, podjebavao si Dusana sto ti si mu lupio kundak, on ti napisao odjebi i ti sada places na forumu?!? OMG.
Meni licno ne smetaju takva zezanja samo ne razumem sto ste svi toliko dosadni sa tim kundacima, to je bila Murtina i Mean-ova
fora jos iz igraonice pa ste se svi primili. Inace, Murta je imao dosta svadji sa bitangama kojima to smeta, mada se svi znamo 100 godina.