Humanitarni Bash turnir 1-1 za besplatnu skolu kosarke Odeon Basket

Started by pick n roll, June 23, 2012, 02:05:59 AM

Previous topic - Next topic

pick n roll

Dakle, od 28.06.2012. ce se organizovati turnir humanitarne prirode koji ce se igrati na Bitange serverima uz statistiku itd... Kotizacija za turnir je simbolicnih 300din po osobi i igra se 1-1 do 10 poena. 1 na 1 se igra iz razloga sto nije moguce igrati klanski, jer u svakom klanu ima dece koja nemaju ni tih 300din... S druge strane, svako ko je zainteresovan da igra turnir a nije u mogucnosti da donira 300din takodje je dobrodosao na turnir i ima pravo da se prijavi... E sad, novac koji bi se skupio bi se iskoristio iskljucivo za kosarkaske rekvizite za treninge dece u skoliko kosarke... Kupio sam ja rekvizite za klub, lopte, cunjeve, sredio teren itd... Samo dresovi u NAAi-ju su me izasi 212e, tako da mozete zamisliti koji su to troskovi... A nema clanarina, pa je dosta tesko... Klinaca ima sve vise i vise svaki dan, i preko su potrebne nove kolicine rekvizita... Ko je zainteresovan da pomogne, hvala.... A inace turnir je klasicne humanitarne prirode i tu smo svi da se zezamo. Pobednik turnira bi dobio loptu ispisanu od strane klinca :) Stavite ovde ko je zainteresovan uopste za ucesce da vidimo vredi li uopste ovako nesto organizovati....
Hvala unapred!!!    
Racun na koji se uplacuje kotizacija turnira je
Branislav Gregoric
Brace Krkljus 17
Novi Sad
t.r. 355000000548113663 Vojvodjanska Banka

http://www.kkodeon.novisad.cc/
https://www.facebook.com/pages/Ko%C5%A1arka%C5%A1ki-klub-Odeon-Basket/152618271524948

Srba

Igracu sa zadovoljstvom  :hat

Pozivam i druge da se prikljuce - a da napomenem da je u pitanju BASH turnir kako sam razumeo - znaci brzo i bolno, hahahahahaha

Kordoba

grupu VOZD predstavljaju:
1. Dexon
2. Mamba
3. Mushmula
4. Energy
5. Siki sa Tajlanda
... svakako zelimo tu loptu sa potpisima da vidimo medju ostalim nasim trofejima (sala, naravno)

ToTo

Naravno da ucestvujem, ocekujem vise detalja ovde uskoro.

Ajde i ostali, svi imate 300 dindzi, dajte da pomognemo coveku koji od dece pravi sportiste i to sve za dzabe.

Moje cerka trenira odbojku i svakog meseca placam trening, a znam koliko je dece koji bi trenirali, jer je Futog mesto sa dugogodisnjom i uspesnom odbojkaskom tradicijom,  ali roditelji nemaju 1500 dinara mesecno da im omoguce treniranje, i zato jos jednom skidam kapu Banetu na ovom gestu   :hat

Jedan vise kod Baneta, jedan manje na ulici sa pivom u ruci!!!

Ovo me podseti na akciju koju sam radio u Veterniku, pa sam pravio majice na kojima je pisalo +1 heheheh pa nikome nije bilo jasno da je tu ostvari +1 u sali -1 ulici :) evo ovako su izgledale majice i stvarno jesu enigma :)

Uploaded with ImageShack.us

DexonDee

Bane na mene racunaj naravno i ako treba pivo da popijemo samo ti telefon da ne zaboravis :)

Dacu pare samo da ne igram :) znaci ja placam da ne igram :)

Citadel of Pain

pick n roll

Citadel of Pain

ToTo

Quote from: Citadel of Pain on June 24, 2012, 02:38:01 PM
Quote from: ToTo on June 23, 2012, 07:17:24 PM

Ko ga ne poznaje licno, Bane je ovaj u sredini  :thankyou

Nekad je bio cool tip  :rofl :rofl :rofl  a danas ima pravi pivski stomačić  ;D :drinks2

Citadel of Pain

Tako je! i pogledaj kako su ga zagrlila ova dva momka pored njega, vidi se da im je zao coveka!!!  :rofl

pick n roll

Quote from: Citadel of Pain on June 24, 2012, 04:36:32 PM
Tako je! i pogledaj kako su ga zagrlila ova dva momka pored njega, vidi se da im je zao coveka!!!  :rofl
:dummy  :rofl :rofl :rofl :rofl

E postome je neko pitalo kako da se uplati iz inostranstva, sutra cu napisati odgovor.... Mislim da moze prko poste, tamo i imam devizni racun, tj. postanskoj stedionici... ranije sam klince iz HR vodio u Svedsku i tako su mi uplacivali, ali to je bilo pre 2 god pa cu otici do stedionice da proverim... Poz svima i hvala ucesnicima....

pick n roll

evo za ljubitelje sporta turnir koji je bio organizovan u okviru kluba za selekciju '95-96 god. Uskoro ce biti i oragnizovan turnir za malce pocetnike pa cu i to okaciti negde da vidite, a naravno javiću vam za to i ranije pa ko hoće da dodje da gleda uvek je dobrodošao...  :o :o :o

http://www.youtube.com/watch?v=AOcbWD-QAmA&feature=plcp

pick n roll

ljudi treba mi vaš savet, malo mi je truba da cimam 10 ljudi da cimam da igraju turnir. Svaka čast svima što su se odazvali i veliko hvala! Nije ni to malo novca ako se uzme u obzir da je za ovakve stvari uvek preko potreban.. Nego mi je stvarno bzvz da vas cimam u tom broju. Š ta vi mislite, treba mi savet jbga

Citadel of Pain

Turnir ce biti kakav se potrudis  :handshake: Jedan topic nije dovoljan, nazalost...

Evo ti i predlog:

Dosta ljudi u zajednici igra PES.

Pricali smo nekoliko puta da mi mogli turnir da organizujemo. Rezervise se neka igraonica sa vise sonija, mislim da je Catacomb ok, mada nisam bio sto godina, i to neki dan vikenda. Ili se dobije sponzorstvo za koriscenje dodatnih sonija od neke prodavnice racunara..Iscimas se da pozoves sto vise ljudi, samo 10 bitangi bi doslo. Turnir da se igra u parovima, pobednik dobija loptu. Jos bolja varjanta je da se dogovoris sa nekim kaficem, preporucujem jer smo tako bili i organizovali jedne godine, pa i deo novca od pica da ide za decu, ili se napravi neki koktel od koga sav novac ide za decu...nama se bez reklame, cak ni na forum nismo stavili, pojavilo preko 20.

Ako bi se potrudio, mogao bi da stavis kotizaciju 600 din po ekipi (300 dinsa po coveku, smesno), i da ti se pojavi 20-30 ekipa pa bi ti to i mediji propratili...

E sad, uzmes kameru, snimis klince kako vicu hvala ili tako nesto, pa postavis na face, YT i forume...napravis fotku dece kako drze veliki beli hamer, pa onda u shopu stavis logo kompanije pa da vidis kako ce da daju tu sicu za njih a da im u kancelariji stoji fotka dece koja zahvaljujuci njima treniraju...

O sponzorima i da ne govorim, a bice ih ako se lepo to organizuje, jer je to sica za kompanije a dobiju finu reklamu...

Moze na ovakve price dosta novca da se uzme, ali ti moras mnooogo vise da se potrudis nego sto je to do sada bio slucaj. Za pocetak, nazvati Gigimana na kaficu pa pokupiti iskustva u organizaciji humanitarnih aktivnosti za decu...njima i ove godine dolaze deca sa kosova na sportski kamp u Begec za nedelju, dve...

Prostora ima mnogo, kao sto vidis i ideja, ja sam ti tu za svaku pomoc...

Kordoba

Quote from: Citadel of Pain on June 25, 2012, 05:12:37 PM
Turnir ce biti kakav se potrudis  :handshake: Jedan topic nije dovoljan, nazalost...

Evo ti i predlog:

Dosta ljudi u zajednici igra PES.

Pricali smo nekoliko puta da mi mogli turnir da organizujemo. Rezervise se neka igraonica sa vise sonija, mislim da je Catacomb ok, mada nisam bio sto godina, i to neki dan vikenda. Ili se dobije sponzorstvo za koriscenje dodatnih sonija od neke prodavnice racunara..Iscimas se da pozoves sto vise ljudi, samo 10 bitangi bi doslo. Turnir da se igra u parovima, pobednik dobija loptu. Jos bolja varjanta je da se dogovoris sa nekim kaficem, preporucujem jer smo tako bili i organizovali jedne godine, pa i deo novca od pica da ide za decu, ili se napravi neki koktel od koga sav novac ide za decu...nama se bez reklame, cak ni na forum nismo stavili, pojavilo preko 20.

Ako bi se potrudio, mogao bi da stavis kotizaciju 600 din po ekipi (300 dinsa po coveku, smesno), i da ti se pojavi 20-30 ekipa pa bi ti to i mediji propratili...

E sad, uzmes kameru, snimis klince kako vicu hvala ili tako nesto, pa postavis na face, YT i forume...napravis fotku dece kako drze veliki beli hamer, pa onda u shopu stavis logo kompanije pa da vidis kako ce da daju tu sicu za njih a da im u kancelariji stoji fotka dece koja zahvaljujuci njima treniraju...

O sponzorima i da ne govorim, a bice ih ako se lepo to organizuje, jer je to sica za kompanije a dobiju finu reklamu...

Moze na ovakve price dosta novca da se uzme, ali ti moras mnooogo vise da se potrudis nego sto je to do sada bio slucaj. Za pocetak, nazvati Gigimana na kaficu pa pokupiti iskustva u organizaciji humanitarnih aktivnosti za decu...njima i ove godine dolaze deca sa kosova na sportski kamp u Begec za nedelju, dve...

Prostora ima mnogo, kao sto vidis i ideja, ja sam ti tu za svaku pomoc...

:clapping2 Eto zasto je Nikola direktor konsultanske kuce - marketinske agencije

pick n roll

Nidzo, necu ni da ti odg na tvoj post jer je veruj mi nerealan, 1000 vrata su mi do sada zalupili i snaci cu se ja vec nekako, ovaj turnir cemo odraditi, makar ga igrao ja sam sa jos jednim... Pa do k... Inace Nidzo tebi hvala za savet, znam da volis basket , klince i da si dobronameran, ali tako stvari jednostavno danas ne funkcionisu (osetih na svojoj kozi), pricacemo ja i ti jos mob linijom da ne pricamo ovako preko foruma... sigran sam da mozes da mi das neke savete, ali bolje uzivo da ti ja odmah kazem gde sam docekan kao covek koji hoce da mu neko plati kombajne da pocne da se bavi "humanitarnom poljoprivredom" :) ajd cujemo se... turnir ostaje na snazi, pa sad... ko vise samara dobije jbg  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Citadel of Pain

Kundacimo se svakako Bane!  :punk Bash turnir mora da se odrzi  :clapping

Ovo je bila ideja da se skupi vise sredstava. I nema tu vrata ko da ti zalupi.
Jednostavno je organizovati turnir, uzme vremena jbg ali bi ljudi dosli.

pick n roll

Quote from: Citadel of Pain on June 26, 2012, 01:25:25 AM
Kundacimo se svakako Bane!  :punk Bash turnir mora da se odrzi  :clapping

Ovo je bila ideja da se skupi vise sredstava. I nema tu vrata ko da ti zalupi.
Jednostavno je organizovati turnir, uzme vremena jbg ali bi ljudi dosli.
Vazi, probacemo i to.... sto da ne... Ja cu odvojiti koliko god moram vremena za to i odradicemo.... Thx

pick n roll

Prijavili su se juce-danas EMC Bucky i Munje 7DAYS. Hvala druagri!

dokini

pick n roll

' k e r r

I ja da se javim.
Baneeee i mene interesuje kako se uplacuje iz INOSTRANSTVA?
Ja necu igrati posto nisam u Srbiji
al cu uplatiti kesh.

Kad pochinje taj turnir kojeg datuma?
Mozda i budem tu sve zavisi od datuma.

Pozz :)

pick n roll

Quote from: kerr on June 27, 2012, 05:08:33 AM
I ja da se javim.
Baneeee i mene interesuje kako se uplacuje iz INOSTRANSTVA?
Ja necu igrati posto nisam u Srbiji
al cu uplatiti kesh.

Kad pochinje taj turnir kojeg datuma?
Mozda i budem tu sve zavisi od datuma.

Pozz :)
Pa uplati kad se vratis u srb, nema zurbe... a to vec imas u prvom postu kako... sutra pocinje.... sada cu ispisati post pa cemo se jos sve dogovoriti, budi u toku!

pick n roll

ajd ovako, da vidimo... Ako sam nekog zaboravio javljajte!
EMC:
1. Dokini
2. Srba
3. Bucky
4. BOBO
5. Tot
GRUPA VOZD:
6. Dexon
7. Mamba
8. Mushmula
9. Energy
10. Siki sa Tajlanda
11. Kordoba
// bitange //
12. Toto
13. Citadel
14. String
*Sil3nt Warriors*
15. kerr
16. Batman
Munje
17. 7DAYS

pick n roll

Pravila turnira:
Igra se 1-1 bash do 10 poena, nema razlike ako je 9-9....Jedan sudija ce uvek biti prisutan (ja :) osim kad ja igram neko ce uleteti). Kup sisetem takmicenja ce biti, znaci puknes ispadas, zbog brzeg odigravanja turnira. Zreb turnira ce biti uradjen bez favorita jer niko nije specijalizovao ovaj manevar (bash)... tako  da smo u istom "sesiru" i samo cu izvlaciti parove. Posle zreba parova napravicu gornji i donji zreb u ptt i staviti ga u ovom topicu, sve zajedno sa satnicama itd... Jedan deo zreba ce igrati u cetvrtak vece, a drugi u petak, subota - FINALE... Ostaje nam da se dogovorimo oko satnice??/ Moj predlog je da se igra posle 21.30h jer mislim da smo tada svi kucama????... Ako neko bude opravdano odsutan naravno taj mec se odlaze (nema diskvalifikacija) za prvo moguce slobodno vreme (u sto skorijem roku).. String ce naravno odluciti na kom ce se ovo serveru igrati, pa ce i to biti do kraja dana javljeno... Mislim  da je u biti to to, ako ima neko savet , sugestije, samo cepajte jer nikad nisam organizovao turnir pa sam slab u tome, iako je ovaj bas mali turnircic, al ZLATA VREDAN  :rofl :rofl

pick n roll

Jos jedna stvar, String ako ti nesto znaci da se klinci okupe i slikaju sa banerom euneta ili tako neke stvari koje vama mogu pomoci oko servera i sl, rado cemo to uraditi... (baner bitangi tesko, jer to bas i ne ide uz decu:))

Citadel of Pain

Bane plzzz nemoj tako. Smorices sa tri dana turnira, juriti ljude. Ovo je for fun (for kids) bash, mech ce trajati 2 min,
kakve crne satnice...

Ima 15estak ljudi, tri servera dignemo, i mislim da bi za dva sata max, sve uz pricu i salu, turnir bio gotov.

Ja ovo vidim kao zezanje, pa sam mislio da ces reci, recimo subota 21h svi ucesnici da dodju na TS...
Vidimo koliko nas je, napravis kup tabelu od prisutnih za tri minuta (imam ja sheme za svaki broj ucesnika i sve spremno) i izlupamo se malo, cerekamo na TSu i proglasimo pobednika...

Pa vec u petak neces imati nijednog Vozda ni bitangu verovatno (osim mene).

I da...ja bih igrao bash best of 10 (a ne dvadeset koliko si predlozio), i razlika je obavezna, pa to ce biti najinteresantije kada se zakuva :)

Samo mojih 5 cents Banisha, da se ustedi vreme...

Citadel of Pain

Quote from: pick n roll on June 27, 2012, 01:26:50 PM
Jos jedna stvar, String ako ti nesto znaci da se klinci okupe i slikaju sa banerom euneta ili tako neke stvari koje vama mogu pomoci oko servera i sl, rado cemo to uraditi... (baner bitangi tesko, jer to bas i ne ide uz decu:))

Bitange ne idu uz decu  :o c c c bitno da bi tvoji tihi prdezi bili ok  :tease

Deca sa banerom EUneta bi bio odlican potez, samo ne vidim ko bi to mogao da organizuje  :)

pick n roll

Quote from: Citadel of Pain on June 27, 2012, 02:37:53 PM
Bane plzzz nemoj tako. Smorices sa tri dana turnira, juriti ljude. Ovo je for fun (for kids) bash, mech ce trajati 2 min,
kakve crne satnice...

Ima 15estak ljudi, tri servera dignemo, i mislim da bi za dva sata max, sve uz pricu i salu, turnir bio gotov.

Ja ovo vidim kao zezanje, pa sam mislio da ces reci, recimo subota 21h svi ucesnici da dodju na TS...
Vidimo koliko nas je, napravis kup tabelu od prisutnih za tri minuta (imam ja sheme za svaki broj ucesnika i sve spremno) i izlupamo se malo, cerekamo na TSu i proglasimo pobednika...

I da...ja bih igrao bash best of 10 (a ne dvadeset koliko si predlozio), i razlika je obavezna, pa to ce biti najinteresantije kada se zakuva :)

Vazi, eto moze, subota 21h svi na ts.... Moze tako ljudi????? ok Tot i tebe i Asketa smo uracunali!!!  :punk :punk :punk

Srba

Quote from: Citadel of Pain on June 27, 2012, 02:37:53 PM
kakve crne satnice...

Potpuno saglasan da sve moze za 2-3 sata da bude gotovo - s tim sto ja ne bih cekao subotu - jer putujem a bas mi se bashuje. Moze da pocne sutra - pa ko zavrsi, zavrsio je, ko nije - ostaje za subotu... Dajte da krenemo pa cemo brzo da zavrsimo - mozemo i veceras i sutra i prekosutra... Dajte da se lupamo. A sad odoh na e-banking da uplatim kotizaciju, hahahahahah

Srba

EMC - Radaca, Aske i Cika Srba uplatili. Ima ih jos koji ce uplatiti. Bane daj racun za uplate iz inostranstva - hoce nasi clanovi iz drugih zemalja da podrze ovaj projekat.

pick n roll

evo bio sam u štedionici, ovo su instrukcije kako se placa iz inostranstva, bukvalno ovo odstampate, odete u Postu, (samo Postu ne Banku) i trazite da prema tim instrukcijama uplatite iznos... Hvala unapred

pick n roll

Jos jedna stvar, nagrada za pobednika je moj dres K.K. Novog Sada jos dok sam igrao, na koji ce se potpisati svi malci... Mislim da je to jos bolje... Jer loptu bi morali da kupimo, a kosta 1200 obicna gumenjara ovde u ns (koju niko ne bi ni koristio), pa bolje od ove donacije da damo takvu loptu odmah deci da koriste.... Nadam se da je to ok.... :)

pick n roll

i sta smo se dogovorili onda??? Veceras djuskamo ili??? samo da vas podsetim da je veceras fudbal... pa mozda neko ne moze danas zbog toga... ajd izjasnite se... :)

Srba

U pravu si - ima fudbal... a u pravu si i za nagradu... Bolje da se kupi deci, nego opet da se trose pare...

pick n roll

Quote from: Srba on June 28, 2012, 11:24:06 AM
U pravu si - ima fudbal... a u pravu si i za nagradu... Bolje da se kupi deci, nego opet da se trose pare...
Ništa onda, sutra u 21.30h na ts, moоe? Nema fudbala bar ;)

vasili

Quote from: pick n roll on June 27, 2012, 12:57:32 PM
EMC:
1. Dokini
2. Srba
3. Bucky
GRUPA VOZD:
4. Dexon
5. Mamba
6. Mushmula
7. Energy
8. Siki sa Tajlanda
9. Kordoba
// bitange //
10. Toto
11. Citadel
13. String
*Sil3nt Warriors*
14. kerr
15. Batman
Munje
16. 7DAYS

i vasili (17) ali ne znam u kom je decko klanu ali ce biti u zrebu jer se javio.... Mislim da je to to...???

ja sam siki sa tajlanda ;)

pick n roll

Quote from: vasili on June 28, 2012, 01:46:50 PM
EMC:
1. Dokini
2. Srba
3. Bucky
GRUPA VOZD:
4. Dexon
5. Mamba
6. Mushmula
7. Energy
8. Siki sa Tajlanda
9. Kordoba
// bitange //
10. Toto
11. Citadel
13. String
*Sil3nt Warriors*
14. kerr
15. Batman
Munje
16. 7DAYS

i vasili (17) ali ne znam u kom je decko klanu ali ce biti u zrebu jer se javio.... Mislim da je to to...???

jebem li ga, nisam znao  :yahoo :yahoo :yahoo Vazi se!!!!

BOBOVIJERI

Naravno Bane tu sam i ja, pare uplacujem cim stignem, verovatno sutra popodne... Sve za razvoj sporta i zdrave svesti nase omladine. A sto se tice bash turnira, namesti mi u zrebu Stekaru da ga namlatim da place malo  :girl_cray

vasili

Quote from: pick n roll on June 28, 2012, 02:50:02 PM
Quote from: vasili on June 28, 2012, 01:46:50 PM
EMC:
1. Dokini
2. Srba
3. Bucky
GRUPA VOZD:
4. Dexon
5. Mamba
6. Mushmula
7. Energy
8. Siki sa Tajlanda
9. Kordoba
// bitange //
10. Toto
11. Citadel
13. String
*Sil3nt Warriors*
14. kerr
15. Batman
Munje
16. 7DAYS

jebem li ga, nisam znao  :yahoo :yahoo :yahoo Vazi se!!!!

Opusteno :) , samo mi druze reci kako da uplatim i mozemo se kundaciti :P

pick n roll

imas sve na pocetku topica, a ako si iz inostranstav imas i to u toku topica... pregledaj :)

vasili

Quote from: pick n roll on June 28, 2012, 10:43:46 PM
imas sve na pocetku topica, a ako si iz inostranstav imas i to u toku topica... pregledaj :)

Hvala ;)

pick n roll

Quote from: BOBOVIJERI on June 28, 2012, 05:36:49 PM
     Naravno Bane tu sam i ja, pare uplacujem cim stignem, verovatno sutra popodne... Sve za razvoj sporta i zdrave svesti nase omladine. A sto se tice bash turnira, namesti mi u zrebu Stekaru da ga namlatim da place malo  :girl_cray
Srekara se nije prijavio...

pick n roll

samo da se zahvalim svima koji su do sada uplatili! Veliko hvala!

pick n roll

kupljene 3 lopte od prikupljenog novca :) Hvala svima na pomoci

pick n roll