[Ze-Unit] Kenny - CITER!

Started by $tring, July 24, 2008, 11:08:44 PM

Previous topic - Next topic

$tring

TaZa

Ze - unit nema kenya 1000 % , reci cu lideru da vas kontaktira zzz

Podpredsednik

Da, K E N N Y je lik koji sam igra i slova su mu isarana svim bojama!

$tring

Quote from: $kull on July 25, 2008, 02:52:54 AM
Ze - unit nema kenya 1000 % , reci cu lideru da vas kontaktira zzz

Pa vidi, ovo je bio war protiv BOL gde su igrali ZE-UNIT i BOL.... Ko god da je - njihov je... tako da je njima na cast.

TaZa

Evo kako stvari stoje , ja sam jedan od admina na Ze - unit sd serveru gdje BOL-ovci puse banane zbog seljacenja... jedino mi pada na pamet da su iz osvete uradili tako nesto ... Ze - unit nije igrao sa BOL-om nikako tako da...

$tring

Veruj mi nikakva osveta nije po sredi. Juce sam gledao njihov server (posto sam ja admin njihovog servera) i video da su uljucili autoSS sto znaci da slika non-stop. Zamolio sam ih da to iskljuce posto zbog toga server cesto laguje... i tada sam slucajno skinuo par PNG-ova da vidim ima li citera.. i slucajno nasao na ovo! :) Poslao sam im link, a oni mi se zahvalili. Naci cu ti drugi snapshot da vidis da BOL i ZE-UNIT jesu igrali war, i to mogu i da dokazem posto imam ceo log fajl sa njihovog servera.

Drugim recima, ta prica pada u vodu.

Evo i dokaza:

http://www.bitange.com/cheats_uhvaceni/pb005741.png
(znaci, igrali su war... nije da nisu)

A ovo ne bih komentarisao:
http://www.bitange.com/cheats_uhvaceni/pb005711.png

Sve jasno.

A btw, da je to neki ozbiljan klan imali bi svi originale pa se ne bi tako ponasali... ovako, mrka kapa.

TaZa

Ok , provjericu . Ako je tako dobice ban i na Ze-unit serveru i kick iz klana ko god on bio...

Tnx

eX1T

replica

meni se cini da to nije cheat, samo koristenje devmapa na serveru
doduse to je nepravedna prednost ako protivnik nezna da je devmap ukljucen, moze se koristit noclip i sve
za provjeru toga preporucam recimo bindanje slova L na noclip, ako neradi znaci da je devmap off =)  (bind L noclip )
to provjerim svaki put kad igram war na protivnickom serveru jer se dogodilo par puta da su to ukljucili=)

eX1T

Nemoguce, to je od BOLA server, tako da ovi iz Ze Unita nisu mogli znati ako je bio upaljen DEVMAP, a i vidio bi se hack i kod igraca iz BOL klana, ako je DEVMAP bio ukljucen..

Pozdrav  :icon_bad:

TaZa

Taj kenny je cb igrac koji je testan za klan i nije primljen... Osim Tonya niko od njihvise nije u ze-unitu !

Pozz

*SPARTANAC*

Quote from: replica on July 27, 2008, 02:57:36 PM
meni se cini da to nije cheat, samo koristenje devmapa na serveru
doduse to je nepravedna prednost ako protivnik nezna da je devmap ukljucen, moze se koristit noclip i sve
za provjeru toga preporucam recimo bindanje slova L na noclip, ako neradi znaci da je devmap off =)  (bind L noclip )
to provjerim svaki put kad igram war na protivnickom serveru jer se dogodilo par puta da su to ukljucili=)
A JBG KOD MENE JE BINDANO NA 'H'  ;D
slazem se....a i korisno je ako vezbate u stratu tako da dupla korist, ne moze da skodi, BIDANJTE NA SLOVO H
hhahahhahah :D :D :D :D

ZengA

evo da ja nes kazem za ovaj war,nisam igrao prvu mapu jer nisam bio tu kad sam dosao moji su mi rekli da gube od ze-unita sto mi je odma bilo sumnjivo jer smo sa ze-unitom odigrali bezbroj warova i svaki put smo izasli kao pobjednici,posto ze-unitovci misle da smo mi nastimali ovo molio bi stringa ako moze da vidi datum i u koliko se sati igrao war,a ze-unitovci koji vise nazalost ne postoje nek malo skontaju sta pricaju....

beginning of life

evo ovako taj kenny je bio HCS BER znaci hcs jedan od najjaci klanova u bih likovi su igrali sa NGTKG 20 20 (1 KLAN NA CB.U) pa nek se zna ko je to koristio a druga stvar kako mozes rec da nismo igrali war sa vama a trece ko si ti uopste znam sve ze unitovce licno za tebe prvi put cujem??????

TaZa

Quote from: beginning of life on July 31, 2008, 04:45:44 AM
evo ovako taj kenny je bio HCS BER znaci hcs jedan od najjaci klanova u bih likovi su igrali sa NGTKG 20 20 (1 KLAN NA CB.U) pa nek se zna ko je to koristio a druga stvar kako mozes rec da nismo igrali war sa vama a trece ko si ti uopste znam sve ze unitovce licno za tebe prvi put cujem??????

1. Nisam znao ni da je testan , prvi put cujem od stringa!
2. Nisam znao da ste igrali war je nisam bio pretjerano aktivan u zadnje vrijeme a niko od mojih nije spominjao jer bi bila frka zbog tog kenny-a ( misevi )
3. TABA

PozzZ

beR

Quote from: string on July 24, 2008, 11:08:44 PM
http://www.bitange.com/cheats_uhvaceni/pb005704.png

HAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAH

hax imas ??? dull.exe ili codehook :)
devmap je part igre =) server ciji je ? devmap ?
ti je isto sto i developer...
plus sto je server crackan... poigraj se na streamed =)
i pregledaj cb klanove versus NGTKG :)

next time.. -> www.google.com what is devmap in cod2 :(

koji nubsi =) kad budes igrao i dozivio sve sto i ja :P skontaces sve oko igre :D nije ti igra skill vec brain decko =)

Al_Capone

Ajde prestani ovdje spamat ljudima, banan si do 2009  ;D Nemoj nikom pricat o skillu , pa ne ti bola bola ...spidiii... igras cod2 tek par mjeseci  :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

beR

:( znam naucicu :P

ocemo se kladit da nisam banan ? i da mi je cb acc od 2004 godine :)
i da igram u svim top 10 klanovima :P
i da sam ownao NGTKG 1vs3 - 4 runde =) i da mi je demo skinut preko 200x :)

:P:P

sry =) low sam xD hihihi :$

Al_Capone