Dexone i ostali admini foruma molim vas da ne brisete ovaj post bar 10-tak dana

Started by pick n roll, March 20, 2012, 06:03:35 PM

Previous topic - Next topic

pick n roll

E ovako, vecina vas zna da otvaram besplatnu skolu kosarke u Novom Sadu, ali da bih to ostvario naravno potrebne su mi sline donacije, i naravno, nadam se da cu ih ostvariti.... Jedan od tih vidova donacija jeste i ovaj, link je ispod... Poenta je da ljude koje poznajes zamolis za pomoc, i da oni to takođe prenesu i svojim prijateljima, poslovnim partnerima...itd.. za koje misle da su u stanju da pomognu ovakav program.. U sustini sve vam pise na ovom sajtu pa vam ja necu ovde bla bla bla... ko ima dobru volju da pomogne hvala mu, a hvala i onima koji imaju dobru volju ali nisu u mogucnosti da pomognu... Mislim da je minimalna uplata 5$... Pomozite meni da pomognem toj deci... sta drugo da kaоem.... Hvala svima unapred!!!!!

http://www.indiegogo.com/projects/80985?a=503255

Srba

Super ti je sistem za uplate ali moju karticu nece da primi (Visa Virtuon).

Posalji mi na pm ili preko FB podatke da ti uplatim sa racuna.

Sa srecom :)

pick n roll

Quote from: Srba on March 20, 2012, 06:23:15 PM
Super ti je sistem za uplate ali moju karticu nece da primi (Visa Virtuon).

Posalji mi na pm ili preko FB podatke da ti uplatim sa racuna.

Hvala Srbo prijatelju... treba sada da mi se javi neka riba iz Engleske još da mi pojasni to oko plaćanja... pa ću napisati ali cu postaviti i ovde

Srba

Ma meni je sve jedno kako - posalji podatke da skinemo mrak i pokrenemo lavinu za donacije :)

pick n roll

:peace: znaš kako, ja mogu da stavim ovde svoj z.r. i kao to je to... ali to nije isto, neće se na tom sajtu videti ko su donatori, a ja ipak to оelim, jer i ti ljudi koji daju i 5$ za mene su kao da su dali 1000$.... tako da ću sačekati da sve čujem pa javljam... Ko nas jebe kad nemamo jos uvek paypal system.... kameno doba :) čim budem saznao pišem... pozzzz

STEK

ToTo

Quote from: STEK on March 20, 2012, 06:48:30 PM
Obrati se nekom od politicara,sad pre izbora daju sakom i kapom...

Ideja uopste nije losa.

Kako da ti uplatimo i pomognemo? Ja imam standaradni on line banking, nemam karticu. Aj objasni, jebes to za imena, meni bitno da se deca bave sportom, umesto da bleje po ulicama. Moja ćera trenira odbojku vec sa 8 godina, sto je prilicno rano, ali joj pruzam maksimalnu podrsku. Znam bar 10 devojcica iz njenog okruzenja, ciji roditelji nemaju 1500 dinara mesecno, da bi im se deca bavila sportom. To je razlog zasto zelim da pomognem.

Ne vidim razlog da se ova tema uopste brise  :-\

Srba

DexonDee

Ne vidim zasto bi brisao

Sve ok i odgovorio sam ti na Facebook sta i kako hahahaha

stewzoR

pick n roll

molio bid da onima koji nemaju sta pametno da kazu ili ne znaju ovu pricu da ne stavljaju ni komentare, nema potrebe...  :thumbdown

Srba

Uplatio sam Bane na dinarski racun. Ako bude prilike opet cu ti prebaciti nesto...

pick n roll

emc srba je napravio prvu uplatu za besplatnu skolu košarke za decu! Hvala deda, оiv bio! Nadam se da ćeš biti u prilici da dodješ na otvaranje kluba!

pick n roll

za besplatnu školu košarke takođe je donaciju uplatio i // bitange // Toto, hvala prijatelju

Srba

Quote from: pick n roll on March 22, 2012, 07:41:42 PM
emc srba je napravio prvu uplatu za besplatnu skolu košarke za decu! Hvala deda, оiv bio! Nadam se da ćeš biti u prilici da dodješ na otvaranje kluba!

Shareovao sam na moj status poziv za donacije - pa da vidim da li ce se neko pridruziti... a nadam se da hoce...

pick n roll

Quote from: Srba on March 22, 2012, 09:13:39 PM
Quote from: pick n roll on March 22, 2012, 07:41:42 PM

Shareovao sam na moj status poziv za donacije - pa da vidim da li ce se neko pridruziti... a nadam se da hoce...
Hvala čika Srbo :))